Halihó!
Jó sokat írtatok, mg nem voltam gép közelben! Viszont nekem meg sikerült beszereznem egy kabátkát Gergőnek, viszonylag normális áron. Egészen világos színű, és maci minta van rajta. Az egyetlen, ami nem annyira tetszik benne, hogy van két kicsi füle(!) a kapucnin!
Sági: a mi lány nevünk a Réka volt, és mi úgy választottuk a neveket, hogy rövid legyen (a hosszú vezetéknévhez) és mivel a vezetéknév két mgh-ra végződött, mássalhangzóval kezdődő nevet kerestünk.
Timocska: a méh-keményedés sajnos nálam rendszeres, és azt mondta rá a doki, hogy ez semmiképpen nem jó, úgyhogy előírta a napi 3x1 MagneB6-ot. Persze még így is be-be keményedik, de sokkal rövidebb ideig tart. Remélem ilyenkor nem szorítja össze a kis Pindurit!!
Vásárlás: ahogy írtam, mi a babakocsit már megvettük, de ezen kívül csak néhány apróságot szereztünk be. Egy ideig én is Cat álláspontján voltam, hogy majd később (nekem a genetikai uh volt a kijelölt határ), de csak azért , mert nagyon aggódtam, hogy mi van, ha kiderül, hogy vmi nem stimmel a babával. Tegnap viszont sikerült egyensúlyomat vesztve a kerti bozótban landolnom, így délután már a Bajcsy ügyeletén uh-oztak. Szerencsére nem történt semmi baj, csak én pörgettem túl magam, hogy mi van, ha vmi baja van, csak én nem érzem, meg ilyen hülyeségek. Az uh-on viszont teljesen megnyugtattak, hogy minden, de minden a legnagyobb rendben van, így most már nem várok a vásárlással. Mivel nekem még januárban államvizsgáznom kéne, ez a hónap kiesik, decemberben a karácsonyi őrületben nem akarok, február pedig már nagyon az utolsó pillanat, úgyhogy maradt az október, november. Még így is sok lesz az egy hóra eső költség + még én is csak találgatom, hogy mit is kéne venni. Pl. ma láttam egy AVENT kezdő cumisüveg csomagot, és ilyen kérdések merültek fel bennem:
1. Tényleg kell egy újszülöttnek 4 cumisüveg? Ha igen, mire?
2. Ha már cumisüveg, akkor milyen méret? Ebben a csomagban van 2db 260ml-es és 2db 125ml-es. Ez jó? Vagy mást javasoltok? Segítsetek tapasztalt mamik!!!
3. Vajon a 4 cumisüvegért, 2 pótcumiért, 1 játszócumiért (így írták) , és egy üvegmosó keféért sok az 5990Ft vagy reális?
Timocska: sikerült ide férjülnöm, a XV. ker.-be, a XVII.-ből. Pestújhelyen lakunk, a 24-es vonalán, egy kat. templom van itt nem messze, meg az a piac, ami mellett a 62-es és 69-es villamos is jár, kb. 10 percre. Nagyjából eddig terjed egyelőre a helyismeretem, sorry!
Ja, és persze, szeretnék bekerülni a táblába! Adatok: terhességi kor 17+5, életkor 28, szülés várható időpontja 2007. március 20., első baba, fiú, Gergő, ja és a kórház: Bajcsy (Bp.)
Cat: igyekszem majd képet feltenni, bár csak egy képünk van a 15.heti uh-ról. Azt hiszem, mi 3D-re nem is megyünk, mert már így is többet lett uh-ozva a kis lurkó, mint kéne, és szerintem nem szereti.
A regisztrálás meg azért csúszott, met a regisztrációs oldalon mindig elrettentett az a sok kód, amiről még mindig nem tudom, hogy mire mondtam igent és nemet.
De tényleg régóta, naponta olvasom a fórumot, és nagyon örülök, hogy előkerültél végre, mert sokszor eszembe jutott, hogy vajon hová tűntél!
Na befejezem a fárasztást, jön az este, megyek mocorgást figyelni!