Sziasztok, jó estét, tisztelt hölgyeim!
Jó, akkor írok magamról!
De előbb: haldoklik ez a topik, vagy mi a fene??
Rambóka szerintem előbb-utóbb álomkóros lesz, mint én voltam/vagyok, Rejóka kipurcanásban, Kavicska és a többiek depisek, Verona is már tuti megszült, jahahajjjj.....
Jöjjön csak az utánpótlás, mert előbb-utóbb mindenki sorban kidől!
Most pár napja kissé könnyebb, jelentem, mert most nem csesztetnek a Figyelőtől, nincs cikkes munka. A második cikkemet visszadobta az új szerkesztőnő, hogy írjam át.
Ilyen még nem fordult elő velem, pedig már biztos lehoztak tőlem vagy 6-7 írást. Hát csak hogy ne bízzam el magam teljesen, gondolom. De hogy megváltozik az ember: egy éve még tuti őrjöngtem volna ezen, és megsértődtem volna, most meg ránézek Bogira, és nevetek. Annyira nem fontos! Olyan pitiáner dolog...
A fogzás dolog miatt kezdődtek el ezek az éber éjszakák és nappalok. De úgy látszik, ebben is hullámvölgy van, mert ezen a héten elég jól aludt a kishölgy. Újabb szokása, hogy álmában is beszél.
Mit álmodhat ez a kis csepp ember?? Gondolom, nem mindig csupa szépet, mert bizony néha sír is. De nem igazán lehet rajta segíteni, a cumi a szájában, csukva a szeme, felkelteni nem akarom, mert úgy még nagyobb szívás. Így ketten állunk az ágya felett halvány lámpafényben, és nézzük vagy 2 percig, hogy intenzíven álmodik. Tovább nem tart. már tudom, hogy nem kell megzavarni és felkapni.
A tejem már akadozik, talán csak az éjszaka termelődő prolaktin hatására, de még reggelre van kis reggelire való tejecském, meg napközben összegyűlik valamennyi, de ez nem sok. Ennyi maradt.
Istenem, 4 hónapig azért kihúztuk. Mostmár kanalazunk: tízóraira lemegy 50 gr alma-körte Frutapura, uzsira is vagy 80 gr Milupa tejpép. Ma édes meglepivel szolgált. Eddig is már nagyon markolászta a kanálkáját, hát most ráhagytam. Ütögette a pürés pohár oldalához, aztán tudatosan csúsztatta be a szájába.
A férjem nem hiszi el (nem látta).
Persze azért nem minden tökély. Mozgásfejlődés: - 1 hónap lemaradás. De haladunk!! A Dévény torna kegyetlen, és még jó egy hónap kezelés kinéz. De van hatása. Mostmár szépen emeli magát hason, a bal keze többnyire nyitva, a vállát is jól mozgatja. A bal szeme azért volt olyan, amilyen, mert el volt záródva a könnycsatorna - azt is kimasszírozták, tökéletes. De persze: finoman még nem fog, nem forog stb. Hát istenem, balettművész nem lesz a lányom.
Egyébként 150 gr híján 8 kiló...
Most kiegyensúlyozottabb vagyok, de annak árán, hogy picit rangsoroltam a dolgokat. Pl. Netezni nem nagyon van idő, ha van is, csak olvasgatok ide-oda.
Az a baj, előbb-utóbb mindannyian erre a sorsra fogtok jutni...
De mivel picit kipihentebb vagyok, jobban élvezem is a dolgaimat, ma pl. a diákjaimmal szociológia órán igazán jót szórakoztam kora reggel... kifejtették, hogy be kellene vezetni az 50%-os SZJA-t azoknak, akik havi 1 milla fölött keresnek...
innen látom, milyen vén vagyok, ma lettem 28, egy tizessel vagyok idősebb náluk, ők még más szemüveggel nézik a világot.
Na itt a vége, fuss el véle, még most beteszek egy friss fotót, mindenkit pusszantok: Norka
ui: sajnos képet nem sikerült feltenni, majd legközelebb