Új privát üzeneted érkezett!

Zel :)
Jó lenne, ha más ciklusból is lennének ilyen adataid, de egyébként a hőd teljesen jónak tűnik. Ennyi ingadozás belefér, csak ez alá ne menjen. Habár az Utro mellett még leesni is nehezen tud, legalábbis nálam. Épp csak 1-2 tizeddel megy lejjebb. Sajnos a hőből nehéz következtetni ilyen korán. Nekem mindig nagyon jó görbéim vannak, még stimu nélkül is, mégsem voltam még terhes. Panka doki is azt mondta egyszer, hogy ha nem látná az utolsó két napot biztos lenne benne, hogy terhes vagyok.
Ne parázz, de akkor sincs semmi baj, ha nem sikerült, hiszen ez még csak az első, nem szabad hamar feladni. Én nagyon szurkolok és izgulok is nem csak érted, de Odryért és Zöldcocáért is. Olyan jó lenne, ha mindenkinek sikerülne, az nekem is adna egy kis löketet.

Réka :)
Gratulálok! Gondoltam Rád és bíztam benne, hogy ügyes leszel. Most már "száguldozhatsz" 52-vel is.
tiza
 
 


Tiza!

Köszönöm szépen! Mostmár "száguldozhatok"!

Tiza,Zel,Kicsiboris! Nincs idöm vissza olvasni az üziket! Mit lehet rólatok tudni? Én se mutatkoztam még be! Van egy 2,5 éves kisfiam,Gergőnek hívják.

Csütörtökön leszek legközelebb net elöt!

Puszika mindenkinek! Jó éjt!

Réka
réka86
 
 


Réka!
Gratula!!!! Vezess jól, biztonságosan!

Tiza!

A hőm átlag így szokott alakulni, szinte ezek a legmagasabb ov. utáni értékek. 37 körül szoktam tartani, aztán DPO utáni 15-16-ik napon szokott leesni jó 6 tizedet, na akkor szoktam sírni.


Drágám megkért hogy majd csak csütörtökön teszteljek. Az a 15. nap lesz. Lehet, hogy megfogadom. Alszok rá egyet. Majd megálmodom.
Habár néhány napja nem megy az alvás. Néhány óra alvás után felébredek és nem tudok elaludni, napközben meg tudnék, de mindig van valami, ami miatt nem lehet.

Odry!
Látom, nem csak én depizek. Sajnos nekem is totál pesszimista a hozzáállásom. Már kicsit sírdogáltam is. Röhej! Bőgőmasina lettem.

Tudom, ez csak az első volt. De ha hozzáadom az előző 3 hónapot, meg az egy évet, meg a 4-5 évet, akkor már elég régóta szeretném és kezdek belefáradni.

Coca!

Nem láttalak rég. Akkor is csak beugrottál. Hogy vagy? Te mikor is akarsz tesztelni? Odry szerintem a jövő héten,mert ki akar várni egy hetet a késéssel.

Pussz mindenkinek!
zel
 
 

 
 

Kicsiboris!

Én Vereczkeynél kezdtem! Ha gondolod, mesélek.

Zel!
Olvasd el a másik hőmérősben le van írva minden a görbe-használatról!

Kép
zölddisznó
 
 


Zel!

Én sem tesztelek még. No para. Én már kétszer álmodtam - egymás utáni napokon - pozitív teszteket.

Kép
zölddisznó
 
 


réka, szuper vagy, mondtam ugye, hogy nem kell a vizsin kapkodni és bejött!!!!! szipi-szupi!!!éjjen!!

odryka, remélem hamar rendbejön a netetek, és azt meg leginkább, hogy minden okés lesz ott bent mélyen a pocikádban :lol:

zel, lehet, hogy a napközbeni álmosságod jelent valamit?

mindenkinek puszi, és minden inszemesnek és mostanában teszetlőnek azt kívánom: sikerüljön az álmotok :!:
kicsiboris
 
 


Kicsiboris!

Azt, hogy aki éjjel nem alszik, az nappal álmos. Mint az állat. :lol:
Sajnos az én nappali fáradtságomnak biztosan csak a nem-alvás az oka.




Zölddi!

Megnézem. De nekem a héten mindenképpen kellene, ( a férjem megkért, hogy majd csütörtökön teszteljek, várjak addig, mert akkor lesz igazi eredmény) mert már írtam, akkor még a héten el tudnék menni Pécsre. Megbeszélni a továbbiakat, meg receptet íratni a köv. havi stimura. Akkor nem akkor kellene lótni-futni, ha megjön. Nálunk ezek a szerek nincsenek a gyógyszertárakban, csak rendelésre. Melóból meg nem nagyon tudok elkéretőzni. Meg nem is akarok. /nem akarok senkinek magyarázkodni./

Nekem azt mondták nemsokára lányom lesz. A héten a kezembe került egy utónévkönyv is. Csak lányneveket nézegettem.

Puszi mindenkinek. Pihenjetek is, jó éjt. Én majd gondolok rátok közben.

Állítom, már a hőmet is feleslegesen mérem, mert nincs meg ébredésem előtt a három óra alvás. :lol:
zel
 
 


Zölddi!

Megnéztem.
Arra gondolsz, hogy hogyan lehet a görbét megcsinálni, mert azt már néztem. De még nem próbáltam. Majd a következő ciklusban. Most már nem érdemes.
Vagy arra, hogy a hő hogy alakul a ciklus folyamán, mikor, hogyan kell mérni, mert azt már tudtam, csak ezzel a beágyazódási hőeséssel nem nagyon találkoztam. És ezért is estem kétségbe. Nekem egy-két tizedet ugrál csak. Hála istennek, hogy lefelé nem többet. Igaz, hogy biztosan sokat befolyásol az utro is.

De azért köszi a tippeket. Biztosan meg fogok vele küzdeni, de tudom, hogy meg tudom csinálni azt a táblát. :lol:

Szia!
zel
 
 


Jó a reggel!

Coca tesztel...
...de csak egy jel!
Fel a fejjel!

Fáj a hasam,
de hőm még magas.
Nagyon bújik
a kispasas!



Holnap aztán előbújj ám,
legyen nekem is egy zebrám!


Pusszantok én mindenkit!
(de most hót komolyan)
Amilyennek szeretnéd,
legyen napod olyan!!!
--------------------------------------------------------------------------------
zöld coca

Kép
zölddisznó
 
 


Coca :)
Ezek szerint teszteltél egy negatívat v. félre értettem valamit? A hasfájás jót is jelenthet a magas hő mellett. Viszont ha kapsz progeszteront, az is fenttarthatja. Nekem volt, hogy a 20. dpo-n is 37,1 volt a hőm, pedig nem voltam terhes. Na, azóta ahogy jön a görcs abba is hagyom az Utrogestant, még úgy is kell 4-5 nap, hogy megjöjjön.
Szerintem még egy kicsit korai volt a teszt, de lehet, hogy én sem bírnám ki.
tiza
 
 


Coca!

A negatív teszt tévedhet, a pozitív nem. remélem, tényleg, csak bújik a kispasas!

Holnap én tesztelek. Még mensijeleim nincsenek, szombatra várnám. Ilyenkor már mindig nagytakarítást szoktam rendezni, vagy átrendezem a bútorokat. Erre szokta a drágám megkérdezni, hogy mikor is jön meg, holnap, vagy holnapután. Most viszont még nincs kedvem nekiállni.

A hőm még magas, de az utro miatt már végképp lemondtam a jelentőségéről.

Tegnap este rendesen bedepiztem, erre a férjem csak annyit mondott, hogy ettől a negatív hozzáállástól nem sikerül, nem a tehetségtől. Erre most próbálok minél pozitívabban látni.
Sikerül is nem is.

Tiza, te csomagolj, hogy inszem után pihenhess sokat. Repülővel mentek? De jó neked! Én még nem ültem repcsin! Ha már a felhőket felülről látod, kérlek gondolj kicsit rám. Olyan szép lehet.

Na most megyek kicsit csomagolok én is. A barátnőmék jönnek hétvégére és nyaralós-horgászós programot szerveztünk. És amit ma nem szedek össze, azt holnapra elfelejtem. Kezdek szenilis is lenni.

Puszóka....
zel
 
 


Zel :)
A férjednek szerintem is igaza van abban, hogy pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. Amíg semmi jele mensinek, addig a remény teljes. Sőt az bíztató, hogy még nincs kedved takarítani.
A csomagolásból nem szoktam nagy faxnit csinálni. A ruhák nagy részét már kimostam, kivasaltam. Végülis csak 4 napra kell csomagolnom. A repcsin majd gondolok Rád (és persze a többiekre is) és valóban szép a felhők felett. Ott mindig süt a nap, de most sötétben fogok utazni, úgyhogy nem látom majd legfeljebb a városok fényét. Sajnálom, hogy még nem volt részed a repülésben. Elsőre tényleg nagy élmény, de én bevallom, hogy nem szeretem. Eléggé rossz a közérzetem, majdnem végig szédülni szoktam, ha nem ablak mellett ülök. Általában ezt egy kis piával szoktam enyhíteni, de manapság már nagyon szűken mérik a repcsiken, sőt a fapadosokon nem is adnak (illetve arany árban igen.)
A szenilitással ne törődj, én folyamatosan elfelejtek valamit, v. ott felejtek valamit.
tiza
 
 


Helló!
Zel, aztán csak ügyesen tesztelni!

Tiza, biza negatív lettem reggel.
Hová utaztok?

Kép
zölddisznó
 
 


Szia Zölddi!


Megteszek minden tőlem telhetőt. Habár....

Nem nagyon bízok benne, csak férjecském unszolására próbálkozom a pozítívabb hozzáállással. De ezt már írtam is. Félek a negatív eredménytől. És most úgy, érzem az enyém is az lesz.

Sebaj, lesz egy kis jaaaj, amikor erősen sajnálom majd magam, aztán belevágunk a következőbe. Már ez a célegyenes, látom a szalagot!

Ma egész nap kóvályogtam, remegett a kezem, szédelegtem. De hála valaminek, a szokásos mensi előtti tünetek eddig még nem jelentkeztek. Igaz, ezt talán rá lehet fogni a folyamatos sárgatesttuningra is. Holnap kiderítem.

ja, most ébredtem fel. Éjjel pedig gondoltam szerettel rátok. Kívántam, hogy szépet álmodjatok, amíg én forgok az ágyamban.

jaj, úgy izgulok...

Pusszantás mindenkinek..
zel
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki,hogy most jó a gépünk.... remélem nem lesznek ár gondjaink vele :!:

Coca!
Kívánom,hogy legyen pozítív a következő teszted! Szerintem pár nap múlva probáld meg újból!

Zel!
Neked is csak ezt tudom Írni!!!


Én nagyon-nagyon... :( Csajok, semmi hangulatom.... BOCSI

Kép

Remélem hozzánk is jönni fog,ha már úgyis útra keltek.... :!:

Odry
odry
 
 


Odry!


Ne depizz! Legalább te ne.

Remélem, jól vagy, hőd szép magas, és semmi jeled mensire. maradjon is így!

Szorítok neked , meg Coccnak is.


Puszillak téged is.
zel
 
 


Odry, Zel! Mi van, mi van?

Kép
zölddisznó
 
 


tiza, jól gondolom, hogy ma van inszemed? meg holnap is (pénteken) :?: :?: :lol:
ha igen akkor nagyon sok sikert, és ha visszajöttél az 'elutazásból
írsz nekem, és talizzunk :!: :!: szeretnék egy jót dumcsizni, aztán ha zel is jön az is tuttttti :D

odry, ne legyél rossz kedvű :wink: elhiszem, hogy rosssz mindig csak várni és várni....de kitartást!!!! :P mindjárt karácsony van és mi hamarosan mind bebabásodunk ám :P
puszi neked!

zel? teszteltél már? olyan kíváncsi vagyok :lol:

coca??
kicsiboris
 
 


Sziasztok!


Teszteltem egy negatívot. felhívtam a dokim asszisztensét, aki azt mondta ez nagyon korai volt. mert még meg sem kellene jönnie. Tök érdekes, hogy alig bemutatkozom, mindig tudja ki vagyok, és azzal kezdi, ugye jó a hír. Erre most csak az utolsó mensi időpontját kérdezte és jól kinevetett. Mit akarok még? MÉg nem kell tesztelni.

Várjak még jövő hétig, addig szorgalmasan görgessem a golyókat.
Akkor teszteljek, ha már ténylegesen késik.

A teszt után kicsit szomorú lettem, de Dórika öntött belém még egy kis reményt. /Az asszisztensnő./

Úgyhogy Cocc!
Valószínűleg elkapkodtuk a dolgot. csináltál még egyet? Ha nem, ne pazarold, várj még te is.
Álmomban én is pozitívat csináltam, felébredtem és úgy dobogott a szívem, úgy örültem, de rájöttem hogy csak álom volt. Az már elég szarul esett.

Kicsiboris!
Ki nem hagynám! Én is ott akarok lenni!

Tiza!
Pihenj sokat, remélem minden rendben volt és nem okozott fájdalmat a beavatkozás!

Pussz mindeninek, megyek mert be kell pácolnom egy bazi nagy vadnyulat.
zel
 
 


K.boris :)
Már megjöttem az inszemről. Hamar túlestem rajta és nem fájt. Már alig várom, hogy dumcsizhassunk egy jót.

Zel :)
Pedig már reménykedtem, hogy pozitív lesz, de még lehet, hogy tényleg korai volt. Sokaknak már a 12. dpo-n mutatja, de olyat is hallottam, hogy csak a 40. napon lesz pozitív a teszt. Ezért még ne kenődj el és csinálj fincsi nyulacskát, én is szeretem.
tiza
 
 


tiza, örülök, hogy ilyen 'gyors voltál, és én is várom, hogy talizzunk :!: majd írj amikor jó neked :lol:

drága zel, naná, hogy te is ott leszel egyeztessük majd, amikor mindenkinek jó :lol: ...és jól kidumcsizzuk magunkat :!: :!:

zel szerintem sincs még itt az ideje a búslakodásnak...légy még csöppnyi türelemmel :shock: a beágyazódás is mindenkinél valszeg máshogy megy végbe :wink: ...szegény nyúl.. :oops:

csajszikáim, ismeri valaki ezt a szert: Maca Vib :?: barátnőm a 2. inszeme előtt szedte és összejött a baba, ő úgy érzi ez segített...
kicsiboris
 
 


Hy Kicsiboris!

Köszi neked is és Tizának is a vigasztalást. Feltűnően jól vagyok az eddigiekhez képest. nem mondom, volt pár csepp könny a teszt fölött, de lesz az még duplacsíkos is. Ha nem most, majd következő alkalommal. Karácsonyra én is szeretnék babásodni. Ezért összeszorítom a fogam, kicsit csikorgatok, de mosolygok és bizakodva vágok bele a második inszembe is.

Maca Vib? Olyan szexuális segédeszköz neve van. :lol: :oops:
Még nem hallottam róla. Nekem a méhpempőt ajánlották, de ezek szerint az nem igazán használt, viszont felturbózott. Szedésétől kevésbé voltam fáradt, meg zabáltam, tudni kell, az étvágyammal semmi gond nincs, nem is volt előtte sem, de hízni nem tudok. Tartom 14 éve a 47-48 kg-ot.

a nyúl már pácolódik. raktam rá mindent, ami a kezembe akadt. Leginkább sót, borsot, majorannát, babérlevelet, szegfűborsot és rozmaringot. Holnap sütés előtt még kap egy nagy adag fokhagymát. talán más nem kell rá.

csak csomagolok és csomagolok. Várom már a hétvégét.
zel
 
 


Sziasztok!

Zel!
Kitartás, várjál még egy kicsit!Tényleg hátha van pocaklakód! HÚ de jó lenne!Te lennél a csapat éltetője!
Úgy veszem észre, hogy nagyon le van eresztve a társaság, magamat is beleértve. Jó lenne ha már valaki jó hírekkel szolgálna!
Olvastam, hogy méhpempőt ajánlották neked.Én is szedtem, mert azt mondták, hogy segíti a teherbe esést( nekem nem volt jó!). Majd ajánlották a GYNEX cseppet, hallottatok róla? Gyógynövény boltba lehet venni, erre is azt mondták, hogy milyen szuper meg segít! Elvittem a dokimhoz is, ő azt mondta, hogy nrm mondja, hogy ne szedjem, mert tiszta gyógynövényből van, rosszat nem csinálok vele, de csak akkor szedjem ha tényleg hiszek benne. Ez sem vált be, mert nyár elején jól felborult a hormonháztartásom, majd utána rögtön történt ami történt. Én most már csak a Maternát kezdtem el szedni( a műtét után Elevittel kezdetm, de rosszul voltam tőle!), e mellé A vitamint szedek, mert minden más benne van a Maternában. A párommal is lekezdtem szedetni az A-E-C vitaminokat!

Kicsiboris!
Mi ez a Maca Vib.? Gyógynövényes valami?
sapé
 
 


Zel :)
Hú, összefutott a nyál a számban. Imádok enni és eddig én is hasonló képpen voltam, mint Te, csak olyan 50-51 kiló voltam. Most már figyelnem kell amióta hormonokat kapok. Most sem vagyok több legfeljebb 1 kilóval, de nem eszem annyit, főleg nem szénhidrátot. Úgy érzem az hízlal, ha husit eszek az nem.
Örülök, hogy nincs rossz kedved és igazad van, ha nem most, akkor majd legközelebb sikerül.
Én most elég ramatyul vagyok, mert iszonyúan görcsöl a hasam. Azt hiszem most repednek a tüszők, minden alkalommal van ilyen pár óráig. Estére már jól leszek.

K.boris :)
Én szedtem a párommal Maca Vibét, de nem sok hatása volt. Mi azt a felfokozott szexuális állapotot sem éreztük, amit szoktak mondani. Végülis inkább a fiúknak szokták ajánlani, de az én páromnak 60-80 millió a spermaszáma 70-80-as motilitással, így nem nagyon erőltettem. És nagyon drága is, én nem hiszek benne, de ez azért nem mérvadó, mert semmilyen csodaszerben nem hiszek. A méhpempőt is szedtem egy jó ideig, attól sem vettem észere semmilyen változást. Igazából kicsattanok az egészségtől, sosem vagyok beteg és mindenből iszonyú hamar felgyógyulok (műtét, seb, égés stb.) akkor is ha nem szedek semmit.

Odry :)
Jobb már a hangulatod? Érzel valamit?
tiza
 
 


Sziasztok!

Hááááttttt, én nem érzek semmit :shock:
Nem is tudom,hogy örüljek,vagy ......
Mindenesetre én csakis jövőhéten tesztelek,de pontossan nem tudom,hogy melyik napon.
Nem mérem a hőmet,hisz sose mértem
.

Kisboris!
Igaz!!! Mindjárt itt a karácsony :lol: szóval nem adom fel :!:


Odry
odry
 
 


köszi lányok, hogy írtatok a macavib problémámra :oops:

tiza köszi amit írtál, akkor nem költök iylenekre..olyan sok hülyeséget tudnak ajánlani az ember lányának :evil:
lányok még egy segítség kellene nekem:és hallottatok olyan gyógynövény készítményről ami jó a spermák motilitására? mert az andrológián a páromnak felírtak egy ilyet
amit itt pécsen csak egy nő 'kotyvaszt össze (gyógyszertárakban nincs), és állítólag jó...
de nekem nagyon gyanús a dolog, hogy itt is százalékokért ajánlgatnak ilyeneket :?: :?: nálatok volt ilyen?? mert most E-vitamint és Béres aktivált szed a drágám (sopermaszám: 65mill, motivitás 30%)...vagy tudtok valami tuttttit??

odry, kitarts aztán :roll: gondolhatod nekem is olyan szar, hogy bár csak 8 napig kellene papírforma szerint hatnia a szurinak itt már mondták, hogy lehet, két hónap is lehet.....szóval fel a fejjel,

mindenkinek szorítok :!:
kicsiboris
 
 


Sziasztok lányok!
Mi ez a letörtség? Nem feladni idő előtt! Hamarabb (mint ahogy a 2 hét letellik) nem érdemes tesztelni szerintem. Én is mindig kivártam sőt még 1-2 napot rá is tettem. Igy volt a harmadiknál is. Kb.17. napon teszteltem és a pont április 1. volt.
Odry nem igen kell semmit sem érezni még. Neked mikor telik le a 2 hét pontosan?
Coca,Zel még ti se adjátok fel!
Sapé látom kezdesz helyre jönni. Nagyon erős csajszi vagy. Ágota hogy van?
Kicsiboris szerintem még C vitamint szedethetsz a pároddal.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást és nagyon 'szeretlek" TITEKET!
Sajnos nem sikerült! :cry: Azt hiszem pár napig romokban fogok heverni,most is bőgve írom....

Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Odry!
Nagyon-nagyon sajnalom!Annyira szoritottam neked...! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81
 
 


odry
ne sírj, nagyon kérlek...nagyon-nagyon elszomorítasz engem is,
gondolj gyorsan légyszi a következő hónapra, csak előre :!: :!: :!:
küldök egy bébinyuszit ő figyel, hogy mikor sírsz és ha sírsz akkor
megharap :lol: Kép
kicsiboris
 
 


odry,
athiszem sokan tudjuk milyen érzés, és igenis sírj egy kicsit olyan jól tud esni. Kicsit megnyugszol talán, és hidd el mi majd megmutatjuk, lesz nekünk is helyes kis szeplős gézengúzunk (vagy amilyet a Jóistenke ad) :wink:

kicsiboris, az én férjemnek (neki gyulladása volt) a talpmasszázs segített. Igazából a reflexológus annyit mondott, ha szeretettel csinálom segít, a sarok körül van a medencetájék ezt kell masszírozgatni, na persze a többi rész is jól esik, én szeretek ezzel kedveskedni a férjemnek. A próbát talán megéri.

Kitartás lányok, és szép hétvégét :!:
bbilona
 
 


Odry Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De ez már biztos? Megjött?
bgyöngyi
 
 


bbilona, köszi a tippet! ki is próbálom még ma este :oops:
veled mostanság mi újság? rég írtál, vagy lehet, hogy lemaradtam az eseményekről időközben??

sapé, a maca vib állítólag növeli a teherbeesés esélyét, de azt hiszem ha nagyon drága akkor nem foglalkozom vele, pláne, hogy
azt sem tudom mi van benne..

babszika, írjál nékünk szépeket :roll:

jó hétvégét mindenkinek, mi a családdal villányba megyünk 'kikapcsolni, de majd még írok, mindenkinek kitartást :!:

zel, ne szontyolodj el :lol: én drukkolok a 'csíkjaidnak :lol:
és utazol is?
kicsiboris
 
 


Odry :)
Nagyon sajnálom, és megértem, hogy el vagy keseredve. Sírd csak ki magad, de ne add fel, hisz jön majd a következő és egyszer biztos sikerülni fog. Van akinek a 6. jön be.

K.boris :)
A vitaminok mellett még cinket szoktak ajánlani a fiúknak. Annak idején utánanéztem ezeknek a dolgoknak, de nálunk szerencsére apa eredményei szuperek. Egyébként gyógyit is szoktak felírni, ha nagy a baj, de ebben nem vagyok otthon.
Villányban jó hétvégét, én is imádom, főleg a finom kis borokat.

Zel, Zöldcoca :)
Veletek mi újság? Még szorítok!!!!!

Túl vagyok a mai inszemen is. A doki szerint dolgozzunk még rá, de nem tudom, hogy lesz-e kedvünk. Már nagyon unom az időre szexet.
tiza
 
 


Odryka ne búsulj!
Vagy búsuljunk együtt? Nekem is megjött. Én nem vagyok elkeseredve, mert ugye nekem ez még csak az első volt, lés amúgy sem vagyok az az elkeseredős fajta.
Bontottam gyorsan egy üveg bort...ha este furcsákat írok, bocsi előre is :lol:

Fel a fejjel!!!

Ja, és köszi lányok a drukkokat, nagyon jólesett ám! :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok Lányok!

Odry!

Sajnálom! :(

Zel!

Megprobálok ovatos lenni!

Kicsiboris!

Te megmondtad! És bejött! :D
Nekem sikerült össze szednem egy kis takonykort!
Pux nektek! Kellemes hétvégét!

Réka
réka86
 
 


Sziasztok!

Szomoruan olvastam, hogy ez sem egy sikeres honap :( Olyan jo lett volna azt olvasni, hogy VÉGRE, de meg odebb van :( Tegnap voltam uj dokikamnal, es 1 orat beszelgettunk. Szimpatikus nagyon, es mas is azt mondta, hogy jo doki. Kicsit megis elkeseredtem, mert azt hittem azt mondja majd, hogy minden rendben, inszem sem kell. Helyette azt mondta, hogy minden rendben, de csinaljunk egy inszemet. Es bizony, nekem az lesz a 6. :( Egyre viszont nagyon rakerdeztem - kell-e hinnem benne, mert azt mar nem tudok, es azt mondta, hogy nem, mert biologiai folyamat, de a stressz bizony nagyon befolyasol minket, es az bizony megis a fejemben van. Es eleg stresszes vagyok emiatt a ket hulye eskuvo miatt, ami ram var, foleg, hogy a botranyok egymast erik... Mindegy. Szoval azt mondta a doki, hogy olyat az 5 inszem alatt nem csinaltak nekem, hogy a ciklus masodik feleben megnezzek a hormonokat, es jovo het penteken vert vesznek tolem, es akkor megnezi. Ez arra jo, hogy minden hormon megfeleloen dolgozik ahhoz, hogy en babas lehessek, vagyis be tud-e majd agyazodni, vagy ra kell jobban segiteni. Lehet clostys leszek en is, es azt nagyon varom, mert olyan sokan hasznaljak, hatha segit :) Es jovo honapban inszeminacio, ami mar most stresszel, miota le kell konyvelnunk is ki mennyit es hol dolgozott, meg kevesebb a fizetesunk, meg ilyenek. Es a diakjaim cserbenhagyasa is idegesit (nehogy hurrazanak, mert hianyzom, mert akkor dogat iratok veluk :) :twisted:
Masreszt izgulok, hogy mi lesz ezzel az inszemmel. Felig irigykedve olvastalak titeket, hogy talan nektek nagyobb az eselyetek, meg olyan nagy ez az osszetartas, hogy en kimaradok belole :( Most nyakig benne leszek.
Megvizsgalt, es nagyon fura volt, hogy kivetitette a vizsgalatot TV-re, es lehetett latni, hogy mit csinalt - jol zavarba is jottem :o En mar ugy ereztem, hogy a sok gyogyszer, meg a sok inszem, meg a sok ideg miatt a mehem legyengult, fertozesem van es minden bajom, de azt mondta minden rendben van, es semmi olyan bajt nem lat, ami igy gatolhatna celjaimban :) Es ez azert jo, mert kezdem hinni, hogy nincs is akkora baj. Ja, es inszem utan ugy gondolja meg tudja majd mondani, hogy mi legyen a tovabbiakban - esetleg csak a lombik segithet, vagy masik inszem, vagy minden ok, csak a turelem fogyott el. Szoval ez van velem. Koszi turelmeteket, es hogy vegigolvastatok! Puszi mindenkinek aki olvas minket!!!!

Babszi
babszi
 
 


szia babszi :D
láttam, hogy írtál ide, és ennek nagyon megörültem.
Nagyon ügyes vagy hogy elmentél másik dokihoz-( is), hiddel egy kicsike türelem kell még és tuti lesz babotok. én is nagyon sokat izgultam meg stresszeltem a 4 inszem alatt végig, de nem sikerültek....így utolag belegondolva nem bánom! mentünk tovább lombikra, és sikerült, rögtön az első :lol:
Babszika nem szabad feladnod, és senkinek sem!!!! töretlenül kell előre menni, mert mindenkinek sikerülni fog!! és amikopr majd látjátok a 2 csíkot a teszten minden rosszat elfelejtetek :lol: Én nem is gondoltam hogy létezik kértcsíkos teszt, de van!!! és tudom hogy mindenkinek legalább 1 félre van téve!!!
pbj12
 
 


Babszi!

nem stesszelni. Nincs pótolhatatlan ember. Ne foglalkozz annyit a munkáddal. Ez fontosabb!

Zel? Benned van minden reményem! Hol vagy? Hogy vagy?

Kép
zölddisznó
 
 



Babszi!
Én az első két inszememben nagyon hittem. De most a harmadik olyan hirtelen jött, hogy nem hittem benne. Igazából, majd jövő héten kiderül, hogy érdemes volt-e nem hinnem...

Zel!
Mizujs?

Odry!
Őszintén együttérzek veled!

moni
 
 


Odry!
nagyon sajnálom!nem tudok mást írni.
fel a fejjel!
mi most készülünk a 3. beültire,de nagyunk nincs pénzünk,lehet hogy le kell mondani. ez van.
lola29
 
 


Sziasztok!
Odry!
Sajnálom, hogy nem jött össze.Fel a fejjel!Kitartás!!!!

Babszi!
Örülök, hogy elmentél az új dokihoz.Hidd el ez egy nagy lépés a felé, hogy babád lehessen!Ne felejsd el amit mindig is mondtam, hogy ezt a nélkül nem lehet végig csinálni, hogy ne bíznál a dokidban, mert különben megette az egészet a "fene"!
Ne aggódj, idegeskedj, mert az tényleg nem tesz jót!Most ha törik ha szakad tarsd be amit az új doki tanácsolt.Ha betartod és nem engedsz belőle, sikerülni fog!!!!

Ma nagyon elfáradtam, mert már tegnap is, és ma is vizsgázni voltam. Ma ráadásul kettőből is. Megyek is, mert Ágotát fürdetjük, csak bekukkoltam!
Szép jó éjszakát, és hétvégét mindenkinek!
sapé
 
 


Móni!
Neked is szorítok 10000-el! Csak tessék csíkosodni!!!!!
sapé
 
 


Zöldcoca :)
Sajnálom, hogy Neked is megjött. De igazad van, nem szabad elkeseredni, mert ez még csak az első. Annyi lehetőség van még. Én úgy érzem, hogy most nem leszek elkeseredve akkor sem, ha nem sikerült, pedig nekem ez már a 3. volt. A férjem kérdezgeti, hogy érzek-e valamit én meg mondom, hogy semmit. Szerinte a nők rögtön megérzik, úgyhogy ez sem sikerült. Szerintetek is így van. Én úgy vettem észre itt a babaneten, hogy van néhány, aki az elejétől fogva érzi, de a legtöbben csak menzi környékén. Mindegy kb. jövő kedden kiderül.

Babszi :)
Csak pozitívan! Miért lenne nálunk nagyobb az esély? Mindannyiunknál ugyanolyanok az esélyek (vagy siekrül v. nem hi-hi.) és semmiből nem maradsz ki, mert az összetartásban Te is bennevagy, még ha ritkábban is jössz. Én mindenképpen szurkolok.

Sapé :)
Hú, nem semmi gyerek mellett tanulni és ráadásul egy nap 2 vizsga. Gratulálok és minden elismerésem. Ha ilyen kitartó vagy, akkor babatéren is hamar meglesz az eredmény.

Móni :)
Akkor még Neked szorítunk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zel :)
Mi újság?
tiza
 
 


Lanyok!
Nagyon szepen koszonom, hogy irtatok nekem - olyan jo volt olvasgatni :) A legnagyobbat pbj12, rajtad dobbentem, hiszen neha valtottunk e-mailt, megsem kaptam oromtol kicsattano hejehujahajt, hogy pozitivat teszteltel, es ez lombikos dolog!!! Ejnye bejnye, de jo neked :) :) :) Gratulalok. Ikrek lesznek, vagy egy babo? Hol csinaltattad? Erot adtal most, hogy ha nem jon ossze igy, akkor megis induljak el ugy. Szoval irj, mert meghalok a kivancsisagtol, vagy te fogod a legnagyobb stresszt okozni nekem :) :) :)

Puszi nektek lanyok, ha meg tudok, jovok, es irok, es most uuuuugy orulok nektek.

Babszi
babszi
 
 


Sziasztok!
Tiza!
Időnként én is csodálkozom magamon, hogy tudom csinálni! Gyerek mellett nem könnyű, ez biztos! Hát ha még a tesó is sikerül!
A műtét után sokat gondolkoztam, hogy halasztani kéne, mert idegzetem igazán nem volt hozzá.(hétfőn műtöttek, szombaton meg vizsgáztam) A dokim azt javasolta, hogy inkább folytassam, mert ez is elirányítja a figyelmemet arról ami történt. A vizsga időszak még talán belefér ebben a félévbe amíg pihennem kell!
sapé
 
 


Sziasztok!

Csajok köszönöm a vigasztaló szavakat!

A legnagyobb gondom az,hogy nem akarok lombikra menni, de a doki azt mondta el kellene rajta gondolkodni... Gondolkodom.
Megbeszéltük a párommal,hogy a köv. hónapot kihaggyuk és probálkozunk a hitvesi ágyban,kihagyva az egészségügyi dolgozokat.
Remélek és csak remélek.

Bocsi,hogy nem írok többet,de majd bepótolom!


Puszi!

Odry
odry
 
 


Szasztok!


Bocsi, hogy csak úgy eltűntem.


Pénteken jött a barátnőm a párjával, ők B.pesten élnek és elmentünk a nyaralónkba, pecáztunk, bográcsoztumk, grilleztünk, kicsit iszogattunk, hajnalig kártyáztunk. Eszméletlen jó volt. Kikapcsoltunk minden hülyeséget, még a gyerekdolog is alig került szóba. Nemrég értünk haza. most olvasgattam vissza.


A hőm leesett 37-37,2-ről 36,9-re. Ebben a hónapban így már teljesen feladtam. De még semmi. Ha esetleg az a kicsit sötétebb flekk a tisztaságin nem jelent valamit. De az csak egy-két folt volt. nem is sok, vagy sötét. Bocs, hogy részleteztem. A szokásos ciklusommal számolgatva 16-án kell megjönni a mensimnek.

Jaj, megyek, mert a holnap megyek már dolgozni. olyan jó volt ez a két hét táppénz! Fizuba biztos szar lesz, de kellett nagyon ez a pihenő.

Odry! sajnálom, te voltál a reményem, Coci versecskéje után.

Zölddi! Sajnálom a tiédet is.

Szerintem max 2 napon belül belépek én is a tamponos klubba. :cry:


Puszika, Jó éjt, holnaptól már csak este tudok jönni. Dolgozom megint. Fúj...
zel
 
 


Zel!
De ugye nem baj, ha mi még nem temetjük a ciklusodat!? Csak a mensidet, de azt jó mélyre.

Pusz mindenkinek!

Nekem ma doki.

Kép
zölddisznó
 
 



Sziasztok!

Zel!
Nem tudom hányadik cn-on és hányadik dpo-n tartasz, de sz.tem még ne temesd ezt a ciklust! Én szurklok. Tudom, hogy magasabb a hőd mint az enyém szokott lenni, de nézd meg a görbém. Nekem sem mindig van egyszinten.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160978377.83.jpg

moni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?