Sziasztok!
Szomoruan olvastam, hogy ez sem egy sikeres honap
Olyan jo lett volna azt olvasni, hogy VÉGRE, de meg odebb van
Tegnap voltam uj dokikamnal, es 1 orat beszelgettunk. Szimpatikus nagyon, es mas is azt mondta, hogy jo doki. Kicsit megis elkeseredtem, mert azt hittem azt mondja majd, hogy minden rendben, inszem sem kell. Helyette azt mondta, hogy minden rendben, de csinaljunk egy inszemet. Es bizony, nekem az lesz a 6.
Egyre viszont nagyon rakerdeztem - kell-e hinnem benne, mert azt mar nem tudok, es azt mondta, hogy nem, mert biologiai folyamat, de a stressz bizony nagyon befolyasol minket, es az bizony megis a fejemben van. Es eleg stresszes vagyok emiatt a ket hulye eskuvo miatt, ami ram var, foleg, hogy a botranyok egymast erik... Mindegy. Szoval azt mondta a doki, hogy olyat az 5 inszem alatt nem csinaltak nekem, hogy a ciklus masodik feleben megnezzek a hormonokat, es jovo het penteken vert vesznek tolem, es akkor megnezi. Ez arra jo, hogy minden hormon megfeleloen dolgozik ahhoz, hogy en babas lehessek, vagyis be tud-e majd agyazodni, vagy ra kell jobban segiteni. Lehet clostys leszek en is, es azt nagyon varom, mert olyan sokan hasznaljak, hatha segit
Es jovo honapban inszeminacio, ami mar most stresszel, miota le kell konyvelnunk is ki mennyit es hol dolgozott, meg kevesebb a fizetesunk, meg ilyenek. Es a diakjaim cserbenhagyasa is idegesit (nehogy hurrazanak, mert hianyzom, mert akkor dogat iratok veluk
Masreszt izgulok, hogy mi lesz ezzel az inszemmel. Felig irigykedve olvastalak titeket, hogy talan nektek nagyobb az eselyetek, meg olyan nagy ez az osszetartas, hogy en kimaradok belole
Most nyakig benne leszek.
Megvizsgalt, es nagyon fura volt, hogy kivetitette a vizsgalatot TV-re, es lehetett latni, hogy mit csinalt - jol zavarba is jottem
En mar ugy ereztem, hogy a sok gyogyszer, meg a sok inszem, meg a sok ideg miatt a mehem legyengult, fertozesem van es minden bajom, de azt mondta minden rendben van, es semmi olyan bajt nem lat, ami igy gatolhatna celjaimban
Es ez azert jo, mert kezdem hinni, hogy nincs is akkora baj. Ja, es inszem utan ugy gondolja meg tudja majd mondani, hogy mi legyen a tovabbiakban - esetleg csak a lombik segithet, vagy masik inszem, vagy minden ok, csak a turelem fogyott el. Szoval ez van velem. Koszi turelmeteket, es hogy vegigolvastatok! Puszi mindenkinek aki olvas minket!!!!
Babszi