Sziasztok Lányok,
tegnap is írtam, de mire elküldtem volna, újraindult a gép, úgyhogy...
.
Satuk: szuper a kép Olivérről, korán kezdi a népszerűséget
.
Pil: azért jó lesz egy kicsit kimozdulni, biztos Ameli lesz a kedvenc
.
Norwell: jó, hogy jelentkeztél és ilyen sokat írtál
. Gartula a majdnem 7 kg-hoz
.
Katus: tegnap gondoltam ám Pannára
. Hova kapta az oltást?
Masszázsolaj: én az AROMAX-nak használom a mandulaolaját, szerintem jó, de nagyon sokféle van forgalomban. Ezt én Herbária üzletben vettem
.
Haj: nekem is mindig hosszú hajam volt. Általános iskola 8. osztályában vágattam le én is a derékig érő hajamat, hogy majd én milyen "nagylányos" leszek rövig hajjal... Nem sokáig tartott az örömöm, én is hosszú haj párti vagyok. A vállig érő hajam egyik fele befelé állt, a másik kifelé... baromira idegesített.
Na meg persze a férjem is odavan a hosszú hajért, úgyhogy már csak ezért sem vágatnám le, ráadásul szerintem nagyon nőies. Persze van olyan, akinek kimondottan a rövid haj áll jól, én nem ezt a tábort erősítem
.
Pelenkázás: amíg kicsi volt Marci és szinte minden etetés után produkált kakit, akkor én mindig pelenkáztam éjszaka is. De aztán volt már korábban is téma, hogy többen nem pelenkáztok, azóta én sem és nincs semmi probléma. Egyébként azóta már mi is csak kétnaponta produkálunk kakit és teljesen jól elvagyunk...
Én naponta kb. 4-5-ször cserélem a pelust és bőven elég szerintem. Nagyjából annyiszor, ahányszor etetek.
Norwell: nem egyszerű így baba mellett a suli, hát még azok a kellemetlen esetek, amik történnek. Nem is írtam, mert úgy égtem...
Múlt szombaton éppen fejni akartam a WC-n (tudjátok mennyi hely van ott...) és éppen raktam össze a mellszívót, amikor keisett az egyik darab a kezemből és átgurult a mellettem levő WC-be
. Szerintem a csajnak fogalma nem volt, hogy mi lehet, az, de visszagurította. Tök égő volt
.
Hazafelé a vonaton meg nyugisan odaadom a kalauznak a jegyet ő meg néz rám. Kérdeztem, hogy mi történt. Elvileg ezőző este a férjem a 16.25 IC-re vett jegyet nekem és a hülye pénztáros a 13.25-ös-re adott. Mindig megnézzük, hogy jó jegyet adnak-e, most nem...
Mondtam a kalauznak, hogy nem érdekel, mi a 16.25-ös IC-re kértük a jegyet. Azt mondta, hogy meg kellene nézni. Mondtam, hogy a pénztárosnak kéne olyan jegyet adni, amit kérünk. Erre azt mondta, hogy ők is hibázhatnak. Mondtam neki, hogy igen, de én ezért nem vagyok hajlandó fizetni!
Erre kitalálta, hogy van egy másik utas, akinek meg 2 helyjegyet adtak és hogy akkor én vegyem meg tőle az egyiket.
Olyan mérges lettem, szerintem látta rajtam, mert sírni lett volna kedvem. Elment és amikor jött vissza egyszer, azt mondta, hogy na jó, most elnézi... de legközelebb nézzem meg jobban a jegyet.
Egyébként közben kitaláltam, hogy megveteti velem a másik helyjegyet, akkor jegyzőkönyvet vetetek fel!!!
Na, jó hosszúra sikerült.
Megpróbálok még jönni.
Üdv.:
Eni
[/url]