Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

de. anyáéknál voltunk, du. séta és vásárolgatás volt a program, most tudtam csak jönni :) .

Szóval... babamasszázsos képek :) :

Kép

Kép

Kép

Este még jövök :) .

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Bocsi, nem akartam magunkkal beteríteni a netet :D , csak olyan lassan töltötte fel, azt hittem nem ment el... :D :D :D

Kép[/url]
marcy
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint nem írok, de szombaton Maglódon voltunk vasárnap anyum volt itt, tegnap apósnál voltunk, ma meg full hiszti van. Mára már csak egy ágyra vágyom.
Alig ettem ma, egész nap bőgés volt. Kicsit ki vagyok.
Remélem holnap tudok olvasni és írni is nektek!

Pussszcska
Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

Sziasztok!

Délután nem volt bnet?
Mári sajnálom a gyerkőcöt. Reméljük gyorsan elmúlik. Bízz a 3 hónapban.

Szia Dorottya! Mesélj!

Ex: Csini a hajad! És Peti is nagyon helyes!

Reni: Jól nyomod! Káposztás bableves.

Katus: Megértelek, én is mindig frászolok, hogy eszik-e eleget, de hát ha nem kell neki a kaja, nem tudom lenyomni a torkán.

Eni: Szépek vagytok! Látszik, hogy Marci élvezi a maszírozást.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Szőkemelinda!
Tényleg jó a 3 gyerekes szösszenet, de Szücsi tette fel :)
Jönnék gyakrabban, de kicsit sűrüek a napok ráadásul a héten már nem megy oviba a fiam, mert taknyos és inkább itthon kúrálgatom, hogy hétvégén el tudjunk utazni, mert már le van foglalva a szállás az Őrségben.

Orr: a kézire nekem mindenki azt mondta, hogy semmit nem ér, ezért ki sem próbáltam. Nekünk elektromos pestronka van és az nagyon jó. Még a pórszívóra szerelhetőnél is jobban szív, pedig a patikában azt mondták, hogy a pórszívós erősebb. Hát nekünk az nem jött be, de vész esetére jó anyukáméknál, mert mindig elfelejtem magammal vinni a másikat.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!

Dícséreteket köszi. Kisfiús lett séróm, de nekem mindig rövid hajam volt, nekem praktikusabb...

Katus, du. kimaradt: Szegeden van két Euronics, ahol a tulajok különbözőek, de a választék ua., ami kb. 3 féle fagyasztó, van Média Markt, ami drága, van Elektropont, ami a kettő kombinációja. És van Samsung outlet, de Samsung fagyasztószekrény viszont nincs.
De úgy látszik, hogy sikerrel jártam, rendeletem egy noname-t. :D

Marcy, szupik a képek.
Ma nálunk Peti a cicával ismerkedett, dörgölte a fejét a cicához, csak nem fotóztam le, nagyon édesek voltak!

Most ennyi, mindjárt vége a Helyszínelőknek, fürdök és alszok.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Orrszívó: nekünk van kézi, de nekem nem vált be, mert mire benyomtam, addigra Peti elfordította a fejét... Így vettünk porszívósat, az bevált!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hellóka!

Mi is élünk még, csak most a Máté megint náthás, és nyűgös egész nap. Remélem nem megy át az egész családon mint múltkor. Noi is tök re visszafejlődött, ringatva aludt el ma. Fogalmam sincs, hogy a foga miatt, vagy mert fura volt neki, hogy nem mentünk le, és azért. Megint bepróbálkoztam a cumival, de csak csócsálja, és kiköpi.

Ex: Jó a hajad, de a színe is más, ugye?

Orrszívó: Nekünk is kézi van, de nem túl hatásos. Eddig nem sokat kellett a Noinak, de be kell ruházni egy újra.

Marcy: Látszik, hogy élvezi a fiad, teljesen "széttárta" a kezeit.

Nyanya: Őrségbe mentek családi pihire? Irigykedek!

Szgoron: Mi a helyzet? Azért írjál! Pénteken biztos összefutunk.

Kisvirág: Lehet, hogy a fiadnak túl sok volt a nyüzsgés, és most csak az annyára vágyik. Noi azért puszilja.

Na, ha valakik kimaradtak bocsi, de félek, hogy a Máté fel fog párszázszor ébredni, leteszem magam.


KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok,

Ex: jo lett a hajad! Irigykedem azokra, akiknek bevalik, mert sokkal praktikusabb, mint a hosszu. Igaz, en mar megszoktam, nem is tudnam a rovidet elkepzelni. Lassan 20 eve hosszu, a rovidet azert nem szerettem, mert allandoan elaludtam, nem lehetett vele mit kezdeni, es baromi gyorsan no, tul sokba lenne a fodrasz. En legutobb 2005 januarjaban lattam fodraszt. :) A fagyaszto remelem jol fog mukodni. Nekunk dugig van, mert pl. egy hetre mindig megvesszuk a kenyeret is, az is bent van, es a lefejt tejci is csak gyulik, gyulik.... :) Es meg bent van kb 10 kilo meggy es sargabarack, amibol majd ha lesz idom (ami sosem lesz!), lekvart szeretnek fozni.

Multkor volt szo a sutotokrol, hogy hogyan lehet lemelyhuteni, szerintem nem kell, mert az van meg marciusig is allitolag.

Nyanya: nekunk is pesztonka orrszivonk van, olyan, ami mellszivoval van egyben, de szerencsere meg nem kellett hasznalnunk. Orulok, hogy jo velemennyel vagy rola, mert nem tudtam milyet vegyek, meg amig terhes voltam. Mondjuk a mellszivo nagyon nem jott be nekem, tisztara szetszedte a cicimet.

Kisviri: a nyugosseg majd el fog mulni. Nalunk is volt par nap, hogy ilyen volt Andris.

Ma felavattuk az uj kengurunkat, be kellett mennem a belvarosba, es vittem Andrist is. Meg jo, hogy nem babakocsival, mert ahova mentunk nem volt lift a hazban! :shock: Ugy tunt tetszik a gyermeknek, nezelodott, en meg majd' meg szakadtam, olyan nehez volt, elol a gyerek, a hatamon meg hatizsak. Pedig a mult heten 6350 grammot mertek.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Jó reggelt! :shock:

Nincs valami nagy forgalom.
Kénytelen vagyok más topikokba kukkolni.Tényleg ti is szoktatok más topikot olvasni?
Mert én a 2006 tavasziakat és az őszieket, olyan mint egy szappanopera vagy egy teleregény.
Tessék írni!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki?

Marcy! Tök jó lehet a babamaszázs! Én is szoktam Petit babaolajjal maszirozni, nagyon szereti!

Képzeljétek, az éjjel nem kelt fel Peti a szokásos időben 3-4 között. 5 óra körül már majd szétdurrant a cicim. Odalopakodtam a kiságyhoz, erre Peti mint aki érzi, ezerrel el kezdett álmában cuppogni. Gyorsan megszoptattam és visszaalukált negyed9-ig. Rendes fiú! :lol:
Bezzeg este nehezen ment az elalvás! Kipockoltuk jobbról, hogy bal oldalon feküdjön, de mire elaludt már hanyat tornázta magát, de legalább nem tudta a fejét jobbra fordítani!

Na megyek, mert takarítok, csak gondoltam benézek, amíg szárad a parketta!

Reni
Kép
prenata
 
 


Katus!

Én is szoktam a tavasziakat olvasgatni. Sőt régebben olvastam az NCL-n a 2006. júliusiakat, de elég idióta társaság. Sokszor nem is a babákról szólt a fáma, így leszoktam róluk!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hellóka!

Nincs nagy forgalom, én meg megfagyok! Még nem kapcsoltak fűtést, és a közös képviselőt nem tudom elérni! Nem csoda, hogy megfázott a Máté! Noi 3-szor evett, már a ringatás se jön be, cicit akar. Most reggel is ringatni kellett. Nem tóm mit csináljak, régebben olyan szépen elaludt.

katus: Én is NLC-zem, meg a Wellness-est szoktam olvasni, mondjuk azt családilag szorgalmazzák.

Macsek: És az Andris kifelé, vagy befelé volt?

Írjatok, mert most van ídőm!!!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Katus:én is olvasom őket és még másokat is.Szerintem tök hasznos,mert csomó infót,praktikát,jó ötletet lehet "lopni"

Marcy:nagyon jók a képek,de "kifogunk utálni" amiért ilyen csini vagy. :lol: irigykedem a masszázs miatt,itt vácon sajnos nincs.
Vagy legalábbis én nem tudok róla.

Colett:a könyv már Szilviéknél van.Jobbulást Máténak.

Reggel megint voltunk a dokinál,azt mondta a nátha eltarthat hónapokig is,és ha gyógyszerezzük akkor többet árthatunk mint nyerünk bizonyos esetekben,és tönkre lehet tenni az orrnyálkahártyát a sok orrcseppel,meg szivással.Megkérdeztem a védőnőmet is,azt mondta ez igaz.Most veszek homeós orrspét,azt még kipróbálom.Ja és a hasfájásra meg marad apocaksimi,ilyesmi,mert a papaverint még mindig esszük de nem használ.Viszont éjszaka 2 óránként keltünk(nagyon szar)és ordit,amig cicit nem kap.De nem az éhség miatt,igy meg megint teleeszi magát,nem büfizik,szóval kész vagyok-kor nem adtam neki cicit,ölbe vettem,cumit adtam neki,simiztem a pociját és kb.5 perc múlva elaludt,addig persze sirt meg feszengett,meg látszott hogy küzd,erőlködik,de aztán igy aludt 7-ig.Szal nem éhes,hanem fáj a pocó.Annyira rossz nézni hogy küzd,meg szenved.

Ex:szerintem jól áll Neked ez a hajszin.

Megyünkk szombaton lagziba,megyek fodrászhoz,már hosszú a hajam a rövidhez ,de néha rámjön hogy meg kéne növeszteni,persze nme áll jól,de azért próbálkozom.Aztán megfogadom mindig hogy többet nem növesztem és kezdődik elölről.Úgy vagyok mint MAcsek,ha rövid akkorgyorsan nő,meg mindig elalszom,meg igazából nem is tudom beszáritani sose.Persze most megint rámjött hogy növesszem........Majd szombatig megálmodom.

.Preni:rendes fiad van. :lol: Jó takaritást,ha van kedved jöhetsz hozzám is.

Képzeljétek mire jöttem rá tegnap.A picasaval lehet képet kicsinyiteni,én meg mindig egyesével küzdök.Hú de mérges voltam magamra hogy eddig nem jöttem rá.A másik meg hogy a Mesterem csak tegnap mondta hogy a blogra fel tudom a képeket rakni becsomagolva is,mert olyan a freebog hogy kitudja csomagolni.
De rá nem haragudtam ezért,mert mégiscsak Ő az én Mesterem! :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!
Még mindíg tart a babakori pocakfájás? :shock:
Nem lehet, hogy esetleg a megfázás ment a gyomrára és azért fáj?
Én is egy csomó mindent a tavasziaktól tanulok. ( A jó pap is holtig tanul)

frizura: nekem világ életemben hosszú hajam volt és szerintem az áll jól, de a fodrász most eléggé levágta.Most még arámylag jól néz ki mert be van szárítva de én már nem tudom olyan jól beszárítani meg időm sincs mostanában rá így elég béna ha ki van engedve.

Reni!
Kis vőlegényünk rendes kölök.

Colett!
Mi panelba lakunk de nálunk még szerenvsére nincs olyan hideg, most is nyitva van az ablak, mondjuk besüt a napocska.

Csajok!
Ígérem, hogy mostmár teszek majd föl képet csak sajnos nincs digi fénykéezőnk és a telefonnal olyan szarokat lehet csinálni.

A sütőbe sül a pizza mindjárt kész úgyhogy írjatok, hogy legyen mit olvasni evés közben.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Azt elfelejtettem írni, hogy a tegnapi káposztás bablevesnek annyi hatása volt Petire, hogy reggelre úgy összekakantotta magát, hogy teljes kiságy ágynemű c sere volt. :lol:

Pil! Ezek szerint Ameli még mindig hasfájós? Nem nőtte ki?

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv!

Gyorsan, mert a gyerek mindjárt legurul az ágyról... :D
Ma kapott zöldborsó főzeléket, hát mi tagadás, a felét meghagyta első körben, majd azt kapja délután.

Macsek, látod, neked a hosszú haj a nyerő, nekem a leghosszabb a vállamig ért (igaz, ha kihúztam, akkor meg a lapockámig, mert akkor még göndörebb volt a hajam).
Egyébként én is jártam úgy, hogy sehogy sem állt a rövid, de ez a mostani annyira kicsit, hogy ezt még állítani sem kell. :roll:

Colett, igen, más a színe is, mahagóni, csak már kopott. Zacsis hajszínező, nekem bevált.

Na megyek, beljebb teszem a gyereket, este még jövök.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Ez a Szilviéknél készült vasárnap.kicsit homályos mert telefonos de azért jó.
Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Majd még rakok,csak most mennem kell.
Reni jól megtépett minket.A Főnök! :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Most indulunk a 4 hónapos oltásra.

Puszi :Kata

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de hétvégén balatonon voltunk.. mármint nem ezért bocsi, csak mert nem köszöntem el.. csak pont hibaüzit írt ki a bnet. aztán meg rohantunk.. :)
Képzeljétek, Olivér híres lett :) mármint lesz, ha megjelenik az újság.. mutatom.. :) Ja, nem a hirdetés a fontos!

Kép

Jó, mi ? :)

satuk
 
 


Hát, írtam, aztán non van... no mindegy, a lényeg:Olivér híres lett:
Nem a hirdetés a fontos :lol: :wink:

Kép

MAjd írok még..

satuk
 
 


bocsi.. most vagy én, vagy a bnet őrült meg,..

satuk
 
 


Ja, Macsek! Holnap Anyum jön fel dokihoz, és nálunk lesz, tehát sehova nem tudok menni.. remélem előbb talizunk, minthogy a srácok felolvasnak nekünk.. hmmm :lol:

satuk
 
 


Sziasztok !

Prenata: Mitől van h a baba feje lapos lesz oldalt?azért mert hanyat fekszik?Kolos mindig hanyat fekszik,alapból egyszer egyik majd a másik oldalára fektetem de 1 perc mulva addig tornázza magát amíg oldalfekvése megszünik.
Neki egyenlőre méág nem lapos sehonnan a fejecskéje!

Hordozó: Ma ELSŐ ALKALOMMAL sikerült lemenni az utcára a hordozóval amit magamra csatoltam(nem a Nandu), igy elugrottunk a nagyimhoz ahol a Benedek nevű dalmata majdnem megette Kolos lábát.Jó vicc volt, kicsit megijedtem(a baba is).

Haj: Amióta levágattam a hajam érzem harag van a párom és köztem(majd megbékél szerintem)de én igy szeretem.

Lakás:Mondanom sem kell a munkás mára megbetegedett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajálás:Ma karfiollevest főztem és este székelykáposzta lesz, ha ettől nemlesz balhézás a babaánál akkor bármit ehetek szerintem!

Ma vagyunk 3 hónaposak hihetetlen számomra milyen gyorsan repűl az idő!

Carazette:mi ez, gyógyszer?Tejserkentő vagy mi a szősz?Nem ismerem.

Satuk :Ennivaló ez a reklámkép a baucival !!

Én béna vagyok és nemtudok feltenni képet , ezért a páromra vagyok szorúlva!Mobillal is csinálhatok és hogyan kell feltenni vele,

B.

Kép
beataa
 
 


Beataa!

Peti hanyat fekszik, de leginkább jobbra fordítja a fejét. Ettől lett lapos! De érdekes, hogy csak tegnaptól erőltetjük a balra fordulást és ma a babakocsiban automatikusan balra fordulva aludt el. Csak nehogy most meg bal oldalon laposodjon el! :shock:

Cerazette: az egyetlen fogamzásgátló, ami a szoptatás alatt szedhető!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv!

Bea, Kolosnak boldog hófordulót!
A Cerazette-ről már írt Reni...

Katus, igen, Peti előtt azért van pelenka, mert jön a nyála ezerrel. :)
Mi holnap megyünk négyhós oltásra.

Pil., szuperek a képek.
Én tegnap Lretáékkal taliztam a Tescoban, épp overállt vadász Noéminek.

Satuk, nem a hirdetés a lényeg??? :roll: Egyébként szuper! Majd ha nagyobb lesz, kérünk Olivértől autogrammot, jó?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Végre "jó" lett a képtár, tettem fel új képeket, csak még mindig sokszor kell kattintani, mire bejön a kép, de ott van!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!!

Bocs, hogy ilyen sokáig nem voltam, Kendém elég jól lefoglalt, és mire idejutottam a gép elé (fél tíz körül), csak gyors olvasásra jutott energiám. No, de majd most (hacsak Dugóka fel nem ébred… :roll: )

Marcy!
Minden elismerésem a suli miatt… Fúúúú, nem biztos, hogy nekem lenne még energiám a gyerkőc mellett… :wink: Nagyon szuperek a képek! Babamasszázsra mi a jövő héten megyünk. Már nagyon várom! Milyen olajat használtál a masszázshoz? Nekem azt mondta a védőnő, hogy illatmentes babaolajat vegyek, de nem tudom, hol kapok olyat… :roll:

Pil!
Ameli jobban van? Gyógypuszikat küldünk neki! Én ettem lencsét, Kendém jókat durrogatott tőle, oszt ennyi volt a hatás. :D Tök jók a képek!

Szücsi!
Tudod, mi a hihetetlen? Hogy valóban így van, ahogy a szövegben leírják… :D

Csibemanó!
Örülök, hogy összeszoktak a gyerekek! Éjszakai visszaalvás: nálunk általában a cici után vissza is alszik, igaz, én olyankor már nem teszem vissza a kiságyba, hanem marad mellettem a nagyágyban. :wink:

Niki!
Én is nagyon cumiellenes voltam, aztán a kórházban egy átbőgött éjszaka után (amikor semmi nem volt jó neki, még a cici sem, főleg sebesen) sírva hívtam apát, hogy főzze ki a cumit és hozza be. :roll: Azóta is csak néha kell neki, amikor már nem éhes, de még dudlizna. Ha elalszik, ki is köpi.

Ex!
Kende is lerúgja a zoknit, ha nem elég erős a gumija. Ha meg erős, az szorítja a lábát… :P Hol van az arany középút???

Reni!
A sapkát Kende is utálja, visít, ha fölteszem rá… Mondjuk ő öltözni sem nagyon szeret… Ezt a cuppogást Dugóka is felfedezte!!! :D Napi 8-9 pelus??? Te jó ég, ennyit termeltek? :D

Macsek!
Kende is kétszer kel éjjel, és szerintem ettől nemhogy kevesebb lesz a tejcsi, inkább több! Ált. 1 körül és 4-5 között ébredünk.

Melinda!
Nem semmi az unokahugi! :D

Bea!
Igen, mi is fűtünk, de még elég, ha csak apa „bedurrant” a kazánba fával, a gázt még nem kapcsoljuk be. Nincs szerencsétek a munkásokkal… :roll:

Ex!
Gratula a fagyasztóhoz! Nagyon jó a kép Rólatok!

Mári!
Hasfájás tényleg jobb lesz a 3. hónap után, kitartás!!! Gyógysimiket küldök Vencinek! :)

Pogi!
Hi, épp az előbb akartam kérdezni, mizújs Veletek!

Katus!
Szegény Pannus, nem irigylem, nálunk is nyálzás van ezerrel, meg már duzzad a kis ínye, de még semmi. :roll:

Kisvirág!
Mi a baj Kendével?

Satuk!
Nagggggggyon édes a kép Olivérről!!!

Blackrose!
Mi van Veletek???

Orrszívó: nekünk is kézi van, de nullát ér, úgyhogy be kell szerezni porszívósat, ha ne adj’ Isten beütne a krach…

Frizura: én két hete vágattam le, bár ugyanúgy hullik, de legalább nincs összekötve állandóan. Apa nem nagyon örült neki, de a végeredmény azért tetszett, csak hát ő jobban szeret hosszú hajjal.

Mi jól vagyunk, ma esti mérlegelés eredménye 6960 gramm!!! Szerencsére Kende nagyon jó fiú, bár az alvókáját nem tőlem örökölte :roll: , mert de. általában félórát ha alszik, délután meg akkor hosszabbat, ha én is pihizek vele… De legalább éjjel viszonylag nyugi van, a kétszeri ébredés ellenére is.

Most megyek, még vár rám a zuhi.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Mi még mindig hasfájósak vagyunk és úgy tűnik, hogy ez csak rosszabb lesz. Napközben csak félórákat alszik, és ha fel van de nem fáj a hasa akkor is ölben akar lenni. Csak rövid ideig van el az ágyában vagy a földön. Szinte semmit nem tudok csinálni tőle. Most végre elaludt, de már több mint 3 órát fenn volt.

Satuk: nagyon jó a kép, imádom a lábikóit.

Prenata: Külföldön élünk, de a férjem magyar. Itt kapott állást, és már majdnem nyolc éve itt vagyunk. Az az igazság, hogy most nem is vágyunk haza. A gyerekeknek nagyon jó itt. Jók a szociális körülmények és biztonságos. Közben én is találtam állást. Szeretünk itt élni, csak nagyon hiányoznak a rokonok barátok. Az apukám és az apósom pl. csak képről látta Marcellt, mert fél a repüléstől. Csak anyósom jött ki amikor megszületett.

Szücsi: tetszett az irás, főleg hogy részben magamra ismerek benne :D

Exdeus: irigyellek. Én nem merem levágatni a hajam, mert a férjem nem engedi. Állandóan összekötve hordom, főleg most hogy Marcell mindig belecsimpaszkodik, akkor meg mi értelme a hosszú hajnak. Nekem tettsik a hosszú haj, de annyi gond van vele.

Pilchard: édesek a babák. Na meg az anyukák is.

Ti tisztába teszitek éjjel a gyerkőcöt?

Most megyek próbálok aludni, mert 1-2 óra múlva ébred Marcell.

Üdv

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


sziasztok!

Ex, télleg tök jó lett a hajad! Jól áll ez a szín!

Mári, sajnálom, remélem, hamarosan javul a szitu!!!

Katus, Panna jó nagy! Bogyesz nem sokkal nagyobb, pedig most múltunk 5 hósak. Nade más tészta. Már többfelől hallottam én is, h más a kaki amikor jön a fogacska.
Én aktív tagja vagyok az nlc-s júniusi, meg szülés óta a májusi bandának is (vagyis mostanában ott se nagyon vagyok, kb mint itt). Igazából én ott kezdtem és ide csatlakoztam később. Amúgy tök fura, h mennyire más egy-egy fórum, még akkor is, ha ugyan az a "téma".

Marcy, tök jók a képek (mindkétszer :D).

Hajam nekem is hosszú már jó ideje. Egyszer gimiben levágattam, kb 1 napig tetszett, aztán úgy de úgy megbántam, azóta se merek nagyon hozzányúlni a hosszához, nehogy megint megbánjam...

Bogyesz feje is totál lapos méghozzá tök féloldalasan. Hiába forgatom, mindig visszatalál. :( Remélem, nem marad így.

Satuk, szupi a reklám! Pil a képek is, bár abból már láttam amit küldtél! Nagyot bolondoztatok! :D

Eszti, eleinte tisztába tettem éjjel is, ha úgy hozta a sors, de mióta csak 2-3 naponta kakál, azóta már nem, nincs rá szükség.

pogacsa
 
 


Satuk!
Ez tényleg címlap fotó :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,

Norwell: mi eddig 1x keltunk fel ejszaka, ezert borit ki, hogy ugy tunik visszafele haladunk. Nem abba az iranyba, hogy atalszik egy teljes ejszakat. :(

Ma ugy tettem le aludni, hogy teljesen eber volt, nezelodott, vigyorgott, tehat tudtam, hogy semmi kedve aludni, pedig az elso cicimbe bekomazott. Ferjemnek sikerult jol felkelteni a gyereket, hogy folytassa a kajalast. :) Na mindegy, betettem az agyaba, azutan volt meg egy kis tornaora, nyuszi-nyuszi, de most alszik. :shock: Remelem jo sokaig!

Pogi: par eve egyszer en is levagattam a derekig ero hajamat, vallig, na azutan szivtam egesz telen, annyira fazott a hatam. Nekem nagyon sokat szamit az a plusz melegites.
Az en Ferjecskem is igy hosszan szereti, de ram bizza, hogy mit kezdek vele. Nekem is mindig ossze van fogva copfba, de Andris mesterien meg tudja ragadni hatul a kis kolyokhajamat, ami mindig kiszabadul! :lol: :lol: :lol:

Prenata: Andrisunk meg mindig balra forditott fejjel alszik, de meg nem latom, hogy torzult volna a kis fejecskeje. Hala a gyogytornanak, mostmar hajlando minden iranyba forgatni a fejecskejet, mert eddig nagyon "baloldali" volt a gyerek. (nem tudom, kitol orokolte :twisted: )

Colett: Andrist meg befele forditva tettem be a kenguruba, de azert igy is tudott nezelodni, kilatott belole. Meg szeretnem, ha egy kicsit erosodne a nyaka. A masik amiert befele volt, hogy igy talan nem kohogik-tusszogik tele a jarmuveken.

Katus: mi penteken megyunk 4 honapos oltasra

Pil: lagzi miatt irigy irigy!!! Mulassatok jol!

Bea: majd ird meg milyen hatasa volt a karfiolnak, meg a kaposztanak!

En meg mindig nagyon gyava vagyok, ami a kajalast illeti. Miota gyerek van, ugy latszik, jobban szeretek aludni! :lol:

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Satuk: en is remelem, hogy hamarosan tudunk talizni. Talan eltart meg ez jo kis venasszonyok nyara....

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Már jó régen írtam, de valahogy mostanában sosincs időm elkezdeni. Mire elolvasom az előzményeket, addigra általában Julcsika felébred, vagy valami más dolgom van. Meg mire reagálnék, már lecseng a téma, hát így jár az, aki nem ír rendszeresen... :)

Mióta elkezdtük a hozzátáplálást, elég sokáig tart egy kajcsizás. Ma kapott sütőtök és krumplipürét, hét, vegyes volt a fogadtatás. :) Nekem pedig ízlett a főztöm. Tegnap óta kap Sinlacot is, szereti, de nem akarok neki sokat adni, mert elég tápláló, és a súllyal nincs gondunk, szerintem már meghaladtuk a 8 kilót, majd holnap lemérem. Szerencsére a szopi is megvan még. :)

Nálunk állítólag 15-től lesz fűtés, már várom, mert nincs valami meleg napközben sem. A fürdetéshez pár napja már hősugárzóval bedurrantunk, de elég macerás, mert ezer éves USSR gyártmány, és vagy 20 perccel előbb előbb be kell kapcsolni, hogy meleg legyen. Viszont ha egyszer el kezd fűteni, akkor igazi kánikula lesz. :)

A mai felfedezésem, hogy úgy néz ki, jön Julcsi foga! Alul egy ponton piros az ínye, kicsit fel is van dagadva, a közepén meg fehér pötty. Tegnap elég nyűgös is volt, lehet, hogy fájt neki. Most sem bírt még elaludni, apa ringatja...

Satuk, tök jó a reklám! :) Díjnyertes fotó a tappancsokról!

Katus, hogy viselte Panna az oltást?

Ex, tényleg jó a séród! :) Én meg most váltok vörösből szőkésbarnára... :)

Marcy, jó lehetett a babamasszázs! Milyen olajat használtok?

Nekünk porszívós orrszívónk van, és bevált, mikor Julcsi náthás volt, jött a trutyi rendesen! :)

Ma vettünk új cumit, és tök kiakadtam, mert akartam venni tartót is hozzá, de majdnem 3-szor annyiba került, mint a cumi! :shock: Így maradok annál a módszernél, amit a 3. gyereknél csinál az ember, hogy letörlöm a pólómban... :lol: Egyébknét Julcsa alváshoz használja a cumit, meg mindig viszem magammal, ha kell egy kis nyugtatás, jól jön. Én már nem bánom, hogy cumizik, legalább van, amivel meg lehet nyugtatni, ha éppen nincs lehetőségem felvenni. Persze ha már megy, akkor majd nem szeretném, ha cumival a szájában flangálna, addig jó lenne leszoktatni róla.

Még vissza kell olvasnom, hogy tudjak reagálni, de remélem ezután már gyakrabban tudok jönni. :)

Jó éjt Mindenkinek! Azt hiszem én zárom a mai napot... :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Jó reggelt!

Satuk!
Nagyon jó a reklám fotó.

oltás. Panna most egy kicsit jobban sírt mint eddig bármikor de csak addig amíg tolták be a cuccut a kis husi combjába.

Pogi!
Szerinted nagy Panna? Én meg mindíg attól parázok, hogy elég nafy -e nem kellene-e többet híznia.Mondjuk hosszúságra szerintem is nagy egy kicsit bár az apukája is 190 cm.

Esztianyó!
Én mág soha nem cseréltem ki éjjel a pelust mondjuk nem is volt benne eddig kaka.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok !

Karfiol és káposzta:a hatás nemmaradt el !!!!!!!!!!!!!!
6 hetes kora óta nemkell éjjel etetnem és ma éjjel igen,03.00 ő ébresztett h fent van és folyamatosan pukizgatott.Nem sírt csak purci és mocorgás,erre megetettem és alvás mostanáig.most etetem és ...
Legközelebb nemkajálok ilyet egyszerre szerintem.
B.

Kép
beataa
 
 


Méz:én azért szeretem az aventes cumit ,mert van rá védőkupak,lehet hogy drágább igy,de akkor ezek szerint az sem olcsóbb ha cumit meg cumitartót vennék.A kettő cumi volt 1500 ft.

Én is fagyok,Peti kicsit este már befűtött,de még valamit l ekll ellenőriztetni,addig nem mmehet nappal ,de remélem ma megnézik.

MAcsek:Imádok lagziba járni,de most semmi kedvem menni,mert egyrészt nincs is mit felvennem,semmi nem jön rám ami alkalmi,másrészt sokáig nem leszünk mert Amelita Vasárnap ugyanúgy fogja igényelni a szórakoztatást,én meg akkor hulla lennék.

Az éjszakánk ma is kaki volt,mire visszaaludnék megint felsir(nem tudom miért),igy összefüggően 1,5 óránál többet nem tudok aludni,mert nagyon sokára alszok vissza. :( :(

Esztianyó:én sem cserálek pelust éjszaka.

Mit is akartam?Ja már tudom,NIKI:ird meg légyszi jó e a living lab orrszivó,mert pesztonkát itt nem lehet kapni a gyógyászatiban,nekem meg ott kell vennem hogy kifizesse a z eü pénztáram

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Pil:már írtam,azt hiszem tegnap előtt az orrszívóról.
Jó,de a porszívós jobb.De lehet,hogy mindenkinek más válik be.Ez arra jó,hogy utazásnál,meg éjjel a nagyja trutyit kiszedje,de a porszívós alaposabban kihozza a trutyit.

Bocs most cska ennyit írtam,majd jövök később.

Niki
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

tegnap is írtam, de mire elküldtem volna, újraindult a gép, úgyhogy... :( .

Satuk: szuper a kép Olivérről, korán kezdi a népszerűséget :lol: .

Pil: azért jó lesz egy kicsit kimozdulni, biztos Ameli lesz a kedvenc :) .

Norwell: jó, hogy jelentkeztél és ilyen sokat írtál :) . Gartula a majdnem 7 kg-hoz :) .

Katus: tegnap gondoltam ám Pannára :) . Hova kapta az oltást?

Masszázsolaj: én az AROMAX-nak használom a mandulaolaját, szerintem jó, de nagyon sokféle van forgalomban. Ezt én Herbária üzletben vettem :) .

Haj: nekem is mindig hosszú hajam volt. Általános iskola 8. osztályában vágattam le én is a derékig érő hajamat, hogy majd én milyen "nagylányos" leszek rövig hajjal... Nem sokáig tartott az örömöm, én is hosszú haj párti vagyok. A vállig érő hajam egyik fele befelé állt, a másik kifelé... baromira idegesített.
Na meg persze a férjem is odavan a hosszú hajért, úgyhogy már csak ezért sem vágatnám le, ráadásul szerintem nagyon nőies. Persze van olyan, akinek kimondottan a rövid haj áll jól, én nem ezt a tábort erősítem :lol: :lol: :lol: .

Pelenkázás: amíg kicsi volt Marci és szinte minden etetés után produkált kakit, akkor én mindig pelenkáztam éjszaka is. De aztán volt már korábban is téma, hogy többen nem pelenkáztok, azóta én sem és nincs semmi probléma. Egyébként azóta már mi is csak kétnaponta produkálunk kakit és teljesen jól elvagyunk...
Én naponta kb. 4-5-ször cserélem a pelust és bőven elég szerintem. Nagyjából annyiszor, ahányszor etetek.

Norwell: nem egyszerű így baba mellett a suli, hát még azok a kellemetlen esetek, amik történnek. Nem is írtam, mert úgy égtem...
Múlt szombaton éppen fejni akartam a WC-n (tudjátok mennyi hely van ott...) és éppen raktam össze a mellszívót, amikor keisett az egyik darab a kezemből és átgurult a mellettem levő WC-be :shock: . Szerintem a csajnak fogalma nem volt, hogy mi lehet, az, de visszagurította. Tök égő volt :shock: .
Hazafelé a vonaton meg nyugisan odaadom a kalauznak a jegyet ő meg néz rám. Kérdeztem, hogy mi történt. Elvileg ezőző este a férjem a 16.25 IC-re vett jegyet nekem és a hülye pénztáros a 13.25-ös-re adott. Mindig megnézzük, hogy jó jegyet adnak-e, most nem...
Mondtam a kalauznak, hogy nem érdekel, mi a 16.25-ös IC-re kértük a jegyet. Azt mondta, hogy meg kellene nézni. Mondtam, hogy a pénztárosnak kéne olyan jegyet adni, amit kérünk. Erre azt mondta, hogy ők is hibázhatnak. Mondtam neki, hogy igen, de én ezért nem vagyok hajlandó fizetni!
Erre kitalálta, hogy van egy másik utas, akinek meg 2 helyjegyet adtak és hogy akkor én vegyem meg tőle az egyiket.
Olyan mérges lettem, szerintem látta rajtam, mert sírni lett volna kedvem. Elment és amikor jött vissza egyszer, azt mondta, hogy na jó, most elnézi... de legközelebb nézzem meg jobban a jegyet.
Egyébként közben kitaláltam, hogy megveteti velem a másik helyjegyet, akkor jegyzőkönyvet vetetek fel!!!

Na, jó hosszúra sikerült.
Megpróbálok még jönni.

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Niki:köszi!!

Marcy:hú de mérges lettem ahogy olvastam,milyen szeny lett volna ha kifizetteti.
A másik hogy hogy a fenébe tudsz a vc-ben fejni?Még belegondolni is szörnyű,minden elismerésem!!


Satuk!!Nézzed már,kifelejtettem a vőlegényjelöltet,GRATULÁLOK!!! :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Niki:köszi!!

Marcy:hú de mérges lettem ahogy olvastam,milyen szeny lett volna ha kifizetteti.
A másik hogy hogy a fenébe tudsz a vc-ben fejni?Még belegondolni is szörnyű,minden elismerésem!!


Satuk!!Nézzed már,kifelejtettem a vőlegényjelöltet,GRATULÁLOK!!! :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Marcy!
A jobb combjába kapta az oltást.
De szar lehetet a kalauzos sztori.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!!!

Csajok, Kendének áttört az első fogacskája!!!!!!!!!!!!!!!! Ma reggel szokás szerint meg akartam maszizni az ínyét egy picit, hogy enyhítsem a fájdalémát, erre valami élesbe ütközik a kezem... :D

Most megyünk kajálni, de ezt muszáj volt elmesélnem!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


NorwellGRATULÁLOK!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Norvell!
Ratulálok!
Jó korán kibújt.
nekünk is nagyon ki akar jönni csak nálunk a szemfogak. :shock:

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Örülök hogy többeteknek tetszett a 3 gyerekes szösszenet, szerintem is jó. Még a férjem is jókat derült rajta.

Marcy
Kalauz :evil:
nagyon klasszak a babamasszázsos képek. Én is akartam járni de a körzeti védőnő nem csinálja mert nincs megfelelő hely hozzá, viszont felajánlotta hogy kijön és itthon megmutatja mit hogy kell, mire figyeljek stb.

Masszázsolaj: nekem sima napraforgó olajat ajánlott a védőnő ami gyógyszertárban kapható.

Orrszívás
Próbálnék anyatejet cseppenteni szívás előtt a nózijába, de Anna annyira kapkodja a fejét hogy félek ott matatni a szemcseppentővel, nehogy megsértsem vele. A szívásnál is rángatja a fejét. Ti lefogjátok a babát ehhez? mert ahhoz kéne egy másik ember. Tegnap este a férjemmel együtt próbáltuk, de nem nagyon jött semmi. Igaz nem látszik hogy nagyon lenne benne valami, csak gondoltam néha csak le kéne szívni, hátha van valami kis lerakódás.
Ti csak akkor szívjátok ha látható hogy van benne "anyag"?

éjszakai peluscsere, visszaalvás
Én csak akkor cseréltem éjszaka amíg Anna éjjel is szopott, akkoriban folyton volt kaka a pelusban. Mióta ritkábban eszik, naponta 1-2 kakis pelus van, éjjel nincs, így nem is cserélem. Reggel 6 kor eszik Anna félálomban utána visszaalszik, csak a 9 órás kajcsi után ébred.

Satuk
Király a kép :D Hogy kerültetek a reklámba?

Norvell
Gratula a fogacskához!

Anna is nagyon nyáladzik. Ez már a fogacska miatt lenne? De ő még 3 hónapos sincs...

Van köztetek aki szeret varrni? Képzeljétek az az új találmányom, hogy hogyan lehet kicsiből nagyot csinálni :lol: :shock: Adva van egy hosszú ujjú rugi, annak az ujját kivesszük, a vállát szétfejtjük, az ujjából egy megfelelő darabot odavarrunk a vállához hátul és előre hajtjuk, mint egy vállpántos nadrágot. Így megnő az ülep hossza és kb egy számmal nagyobb lesz, még pár hétig hordható hosszúujjú bodyval. Ferdepánttal szépen el lehet dolgozni a széleket körben. Anna sorra növi ki a rugikat, némelyik alig volt még rajta, sajnálom nagyon hogy már is kicsi, átalakítom nagyobbra őket, egyet már megcsináltam. Ilyen lett:

Kép

Aki már nem tervez kistesót, annak esetleg érdemes megpróbálni, így nem kell annyi újat venni

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Üdv!

Norwell, grat. a fogacskához. A dokinéni szerint Petinek is megindultak, legalábbis ma azt mondta.

Marcy, jó a WC-s sztori, a MÁV-os már kevésbé. Tényleg "rendesek".

Eszti, mivel Peti átalussza az éjszakát, kap a fürdetés után egy pelust, amit a reggeli etetés után szedek le róla, mert akkor beletermel egy adagot.

Ma végre megkaptuk a négyhós szurit, Peti meg se nyekkent, egy kicsit sem! 7500 gramm és 68 centi, a fejkörfogata 44 cm.
A hajhoz annyit, hogy nekem meg mindig rövid hajam volt. Én a hosszút nem bírom elviselni, nekem nagyon macerás. :roll:

Most hirelen ennyi.

Kép: na az most nincs, mert nem tudom feltölteni...talán este.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok

egyik kezemben julcsa, bocsi a kicsikért.
mi is szenvedünk a foggal, nekünk még nem tört át, csak fel van dagadva meg piros az ínye. Éjszaka is keltünk, pedig már régóta átalussza az éjjeleket, de ez a fogas dolog bekavar. Ma meg úgy aludt be egy nagy sírás, meg vígasztalás után, hogy nem evett rendesen. Nem rég kelt, aztán duplán bepótolta. :)

Katus, Julcsinak is a négy hós oltás fájt a legjobban, azután nyüszizett a legtovább, meg lázas is lett.
És Julcsinak is a szemfoga kezd jönni.

Norwell, irigy, hogy már kijött a fog... És gratula!

Szücsi, tök ügyes vagy! Nekem még varrógépem sincs... Pedig jó dolgokat lehet csinálni.

Marcy, hát nem irigyellek az utazásért... Én meg Julcsival kettesben utaztam múltkor, és tök lenézően néztek ránk, meg mint egy ufóra, hogy vonatozhatok ekkora gyerekkel. A szemben ülő nő még azt is megkérdezte, hogy még babakocsink sincs. Erre mondtam, hogy a férjem majd jön elénk, nem mintha sok köze lenne hozzá...

Éjszaka én is csak akkor cserélek pelust, ha érzem, hogy termés van. :)

Pil, mi NUK cumival kezdtünk, és azt mondták, hogy már ezt szokta meg, ilyet vegyünk. Meg tetszik, hogy jókat írnak róla, hogy hipiszupi a fognak, meg állkapocsnak... Persze biztos a többi is jó, de engem ez győzött meg. :)

Na, újabb rottyantás, itt az ölemben. :) A fogzás egyik velejárója, a sok kaki...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Próba hogy megy e a képfeltöltés
Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?