Sziasztok!
Melcsi drága! Tényleg Te olyan kitartó vagy, mi meg ilyen lusták
! Én a NOX-ról azt olvastam valahol, hogy mivel a lány összeveszett a pasijával aki az együttes producere volt, aki bosszúból levédette a nevet, és ezért nem lesz NOx, vagy legalábbis nem ezzel a névvel! De még egy lemezük mindenképpen megjelenik. Valszeg több is, esetleg más néven.
Mikor láthatunk új képeket Emeséről????
Sheila! Végre, hogy jelentkeztél
! És milyen jó hírrel
! Gratulálok! Látod, hogy rohan az idő, pár hét és már a 2. trimeszterben vagy
!
Icus! Köszönöm a segítséget és a képet! Nagyon jó a hálózsák, de azért Anna sokkal jobban érdekel
! Olyan szép azzal a nagy hajával!! Még ha annyit megtennél nekem, hogy leméred a vállától a lábáig, meg a szélességét, megköszönném!
Most egyenlőre matrac-huzatot, takarót, ágyneműt kezdtem el varrogatni, tudod én nem vagyok valami profi
!
Ja, még valami. Szerinted a polár plédet hogy szegjem be? Mi az a selyem valami amivel a plédeket szokták beszegni? Azt nehéz felvarrni?
Ne haragudj ha zaklatlak!!
Zsenge! Hát te sem vagy valami termékeny mostanában, de legalább képeket raksz fel
! Nagyon édes Niki!
Paga! Merre vagy? Jól emlékszem, hogy ma kell menned UH-ra? Jelentkezz ha tudsz valamit!!
Csilla! Nagyon jópofa a rendszám, de egy kicsit tényleg drága! Legalábbis az itteni fizetésekhez.....
Melcsi! Ha kész lesz a tiétek (rendszám) akkor fotózd már le légyszi!
Képzeljétek tegnap egy turiban a kezembe akadt egy 56-os body! Most komolyan kérdezem: egy újszülött tényleg akkora mint egy közepes játékbaba
Szégyen, de Én már tényleg nem emlékszem semmire
! Na, jó egy pár dologra igen, de az nagyon kevés!
Holnap megyek UH-ra, már nagyon várom, remélem továbbra is minden rendben lesz
De jó lenne ha a többiek is jelentkeznének!!
Bea, Rabkri, Nyanya és a többiek !!!
Szép napot mindenkinek!!!