Sziasztok!
Hédi,
köszi a bíztatást. Lehet ebben valami, amit mondasz: mostanában egyre tovább elvan hason, amióta egyre többször rakom hasra. Előtte nem szerettem úgy fektetni, mert Máté is nagyon gyorsan elkezdett nyűglődni. Na, majd meglátjuk.
Most nagy előrelépés nálunk, hogy egyre többet elvan egyedül. Vettünk neki egy textil zörgős könyvet (9 hónapos kortól?!), na ő azzal szuperül eljátszik. Nézegeti, lapozgatja, betömi a szájába. Meg anyukámtól kapott egy „zsibvásárt” (ahogy a férjem hívja), mindenféle csörgők lógnak le róla. Azzal is nagyon sokat el tud játszani. Most éppen olvasgatja a könyvét.
Brik,
megkaptam az emailed. Én is szavaztam, de azt vettem észre, hogy nem voltunk a legprofibbak. A szavazás eredménye szerint a Te kutyuid járnak elöl, csak az a baj, hogy megoszlanak a szavazatok a két kép között (64 és 67, ha jól emlékszem). Talán meg kellett volna beszélnünk, hogy mindenki ugyanarra szavazzon ... jó, ez így nem annyira korrekt, de Brikért mindent. Igazából így is a 64-es kép vezet, ha jól emlékszem.
Kajaügyek,
azt hiszem, mi is a rugalmas oldalról fogjuk megközelíteni, amennyire csak lehet, ezt a kérdést. Egyébként én forralt ásványvizet (Szentkirályi vagy ilyesmi) szoktam neki adni, nagyon ritkán, teában, ha nagyon ordít, és vagyunk valahol.
Éjszakai kelések:
én is csatlakozom Dorkáékhoz – nálunk még nem rendeződött ez a kérdés. „Cicivel történő kábítással” viszont reggel egész sokáig tudunk aludni. Ma fél tízkor keltünk, olyan jó. Most már ott tartok, nem érdekel, ha „elkényeztetem”, muszáj valamikor aludnunk. Úgyhogy délelőttönként úgy van a szopi, hogy lefekszem mellé, ő szopizik, és bealszik. Aztán ha felébred, gyorsan cici újból szájba, és így tudunk aludni együtt 2-3 órát. Mert egyébként napközben csak fél órákat alszik („Sanyika-félóra” után szabadon). Ha hozzávesszük, hogy éjjel meg 2-3szor kel, akkor igazán méltányos, hogy valamikor én is pihenhessek. ...
Cseragi!
Örülök, hogy jobban vagytok! Még szerencse, hogy van ez a Gripe Water, nem igaz?
Na, eltűnök, kezdek sok lenni...
R.