Sziasztok!
Regen nem voltam, de nagyjabol olvaslak benneteket.
Udv, minden ujoncnak, rengetegen vagyunk mar!!!!
Epiduralis tema, Ozivel ertek egyet. A masik, pl. Becsben van, Bekescsaban nincs! Ami azt jelenti, hogy Bekescsaban szulnek megis, akkor ez eleve kiesne.
Gatmetszes: Nagyon ellenemre van, a kotelezo dolog, az "elso szulesnel mindenkeppen kell" dolog. Ez latszik, hogy kell vagy sem, hiszen nem a vajudas alatt vagnak, hanem a vege fele, az orvos tudja mikor. Van pro es kontra. DE, a gaz, utana kerdeztem, es pl. Bekescsaban mindenkeppen csinalnak, mert igy van kikepezve a szemelyzet es ha nem lenne gatmetszes, az teljesen mas lefolyast igenyelne mindenkitol, es ehhez nincs meg a kepzesuk. Ez elegge meglepett. Becsben csak a legvegso esetben csinalnak, azert is, mert egy kicsi repedes szinte nyom nelkul gyogyul, mig a vagas nem igazan...
Ozi, nalad Amcsiban mi a helyzet ezzel?
Mas. Genetikai UH-nk megvolt (minden rendben), mar en is lattam a bizonyitekot, h. kukacunk van, annyira egyertelmu volt, a doktorno nem is mondott meg semmit. Aztan kerdeztem, h. latta-e a nemet. Mondta, igen, akarjuk-e tudni. Mondtam neki,hogy ugye kisfiu. Nevetve mondja, igen, 100% !!!!!!!!!
Ennyit arrol, h. csalnak az anyai osztonok, en az elejetol kezdve tudtam, es nem mondhatom, hogy erre vagytam, mert mindig kislanyt akartam, miota az eszemet tudom. Persze, imadom mar most a kiskukist, ne ertsetek felre.
Kilok.
Hat 61 kg-rol indultam, es mult heten 69 kg voltam. Ez rengeteg, bar szerencsere nem latszik rajtam, akkor sem idealis. Nincs dagadas vagy egyeb mellette. De nagy stresszben vagyok, privat es munka, es sajna leadtam 3 kg-t 3 nap alatt... Hasmenes is van, nyilvan rasegit a fogyasra. Talan ma mar jobb volt egy fokkal. Tappenzen vagyok mar kedd ota. A dokim megijesztett, h. korhazba kell mennem a hasmenessel, ha tartos es infuziot fogok kapni. Jajajajjjj
Bizom benne, hogy alakulok. Amugy ki fognak irni, gaz lesz a munkahelyen, de alig varom.
Amugy nagyon vigyazok mar en is a szenhidratokkal, ajanlom mindenkinek, aki hamar szed fel, mert sajna a gyumolcsokben is rengeteg van. Most csak olyan gyumit eszek, amiben keves van es emellett rengeteg zoldseget es persze feherjet. Viszont a komplex szenhidrat kell, pl. fott krumpli stb. Ja, es emellett olyan alhasi fajdalmaim vannak, hogy ket lepes utan befeszul a hasam... Ja es veszesen alacsonyrol nagyon magasra ingadozik a vernyomasom.... Na jol kipanaszkodtam magam...
Catrine,
udv ujra! Hianyoltalak, mert mar 1x irogattal, aztan eltuntel, de jo, hogy minden OK.
Benitarol tudunk vmit????
Vio?
Amugy a nemekrol. Van, akinek hamar latjak, az esetek tobbsegeben a fiuknal, hiszen naluk egyertelmubb, persze van, h. mas log eppen oda. Kislanyoknal viszont "hianyzik" vmi, de lehet epp nem latszik, ezert sztem lanyoknal ovatosabbak. Bar Luisara kivancsi vagyok nagyon
Nekunk is mar a 17. heten lattak es azota csak megerositettek. Elotte csak a 12.hetin voltam, ott meg nem mondtak semmit, bar az amugy is csak tarkoredo vizsg. volt.
Ozi,
babakocsi. Nalatok is divat a 3 kereku? Itt kaphato olyan kombi, ami ugyan draga, de jonak tunik, kulon mozeskosar az elejere, tehat nem tori meg a pici hatat es kulon a sportules, aluvaz, levegos gumik, nagyon picire osszehajthato. Viszont a tul konnyu lehet hamar pattog kavicson??? Ti nezelodtetek mar? Szeretnek futni, ferjem pedig gorkorizni a babaval, itt lattam elegszer, csak azt nem, hogy milyen a kocsi...
Nanett,
jobbulast!!!!
Egyeb temak:
- Babyphon-nal hogy alltok? Legzesfigyelo? Kell-e, ervek?
- Kremek, hat en mindent elkovetek, hogy ne legyenek csikjaim, mert anyukamnak nagyon eros....
Nekem ami marhara tetszett az a
BABE, de nagyon draga es majd ket het alatt elfogyott... Nagyon tetszik most a
Vichy, ez olcsobb, es nagyon jo az allaga. Szoktam kiegesziteni az egyszeru tegelyes
Niveaval. A
Milupa nekem nem jott be, mert nagyon nehezen kenheto sztem, es hamar elfogy. En reggel, este kenem magam, has, csipo, combok, cici.
Probaltam meg a
Freiöl terhesolajat is, nem tetszett, mert olaj es reggel le kellett torolni, kulonben nem tudtam feloltozni...
Na szep napot mindenkinek!