Sziasztok!
Zsunya! PiciLaci a féléves "szülinapjára" kapott Halász Judit CD-t, akkor már igazán élvezte. De már korábban is imádta, ha énekelgettem neki, és nagy érdeklõdéssel hallgatott mindent, ami zene, szóval szerintem Petike is értékelné már biztosan. Lacika imádja hallgatni, én meg nagyokat nosztalgiázok.
Halász Jutka lemezem már nekem is volt gyerek koromban, igaz, még bakelit.
A szoptatás topikban olvastam, hogy tanulsz. Meg szabad kérdezni, hogy mit? Olyan jó lenne valami agytorna nekem is, teljesen elbutulok már itthon, de sajnos nincs kire hagynom PiciLacit.
Bár a legutóbbi trükköm elég jól bejött, ApjaLacinak gyönyörû sakkészletet vettem a szülinapjára, azóta esténként sakkozunk (is
).
GOrsi! Ó, a Nemszabad utónevû tárgyakért PiciLaci is bármire képes. Rosszul tanulta meg a szó értelmét, attól tartok. Úgy hiszi, hogy azok a céltárgyak, aminek a megszerzéséért jutalmul Anya azonnal odarohan az ember fiához.
Amikor már azt hittem, hogy az utolsó szálig kilakoltattam, öszeszedtem, magasra tettem és elzártam Nemszabadékat, akkor az én Kis Drágám kihúzott egy szöget a parketta szegõlécébõl, és azt szopogatta nagy boldogan.
PiciLaci is pont 74 cm, és a súlya is majdnem pont annyi, mint Petié, 8,75 kg.-nak mértük vasárnap este. Ezek szerint mégse annyira szokatlanok a testarányai. Amikor a babaszoba grafikonján az jött ki, hogy a súlya az átlagos sáv legalján van, a magassága meg kilóg még a normálisból is, kicsit leültem. De ha más babák is ilyen hosszúak ekkora súlyhoz, akkor a babaszoba grafikonja a nemnormális!
Dzsili! PiciLacit gyakorlatilag a szélrózsa minden irányában kellene körberakni párnákkal, mert kiszámíthatatlan, hogy merre fog dõlni. Én általána inkább igyekszem karnyújtásnyi távolságban maradni, és elkapni, de amióta önállóskodik a felüléssel, azóta ez nem mindig sikerül.
Köszönjük a
kat, elkelnek nálunk mostanság.
Laura! köszönjük az együttérzést, nálunk is van harci sérülés, akkora a púp Lacika fején, hogy az egész buksija eldeformálódottnak látszik tõle.
Mindig belém hasít a lelkiismeret furdalás, ha ránézek.
Az orvosnál elõadott alakításunkat utólag én is mókásnak éreztem, csodálom, hogy a doktornõ olyan kedves és türelmes tudott maradni.
Szila! Nektek is köszönjük a
okat, és az infót is a Cora akciójáról.
Honnan tudsz Halász Juditot és 100 Folk Celsiust letölteni?
Nyuszimanó! Én is imádtam kötni valaha, és éppen az ír minta volt a kedvencem.
Sajna mostanában se idõm, se türelmem, pedig PiciLaci biztosan édesen eljátszana a gombolyaggal, mint valami kiscica.
A baba-bukósisak nagyon érdekel, írd majd meg a tapasztalataitokat! Remélem, hogy be lehet szerezni itthon is, nagyon ránkférne!
Cory! Részvétem az éjszakátok miatt, és köszi az infót, hogy az a táblázat nem megbízható. Így már nem is bánom, hogy elfelejtettem a címét.
Tikk! Lacika úgy aludt, amikor egyedül hagytam, mint akibõl kivették az elemet. Nem telt el két perc, már mentem is vissza, de akkor már éppen zuhant.
Az az érdekes, hogy ahol az ágyról való leeséskor megütötte magát, az meg se látszik. Viszont ahol a saját kiságyában felülve és eldõlve bevágta a fejét, ott akkora púp lett, mint egy félbevágott lúdtojás.
Érdekelnek még a X. emeleten lakás elõnyei és hátrányai, vagy már eldõlt, hogy hova költöztök?
BMárti