Új privát üzeneted érkezett!

Zsu.
a dokid majd biztos megyugtat!!!! no para :wink:
Vendég
 


Lányok, az mitől lehet, hogy ma kezdődött, de néha úgy begörcsölget pár mp-re a jobb oldalam....alul? De csak a jobb, a bal nem!

Kép
elizabeth25
 
 


Korena,
Koszi a valaszt. En most az erszenyen es a karikas kendon gondolkozom. Nemsokara kiprobalom mindkettot. Nekem a kendo is nagyon tetszik, de kicsit korulmenyesnek talalom, + sok az anyag. A tobbi lenyegesen egyszerubb.
Mas... megis mennyi ideig tart egy ilyen labgorcs? Es mit csinlasz vele? Annyira faj, hogy felebredsz ra?

Nansy, Bacilivi,
Helyesek a manocskak!

Nanett,
http://www.babakozelben.hu/index.htm
A koldokom koruli terulet nekem is faj neha, de leginkabb csak nagyon erzekeny... Emil ment.

Dia,
Koszi az infot! Epp tegnap neztem be a "megint megjott"-be, hogy mi van vele. En is olvastam a jo hirt, vegul is csak erre voltam kivancsi.
Varjuk holnap a fotodat!!!

Gatmetszes tema: hat en meg nem hallottam olyat, hogy KOTELEZO, eleg baj az hogy nehany orvos komolyan gondolja, hogy ha kell ha nem vag. Bar en nem otthon fogok szulni, azert tudom mi a helyzet, hiszen szinte minden baratnom otthon szult vagy fog szulni, es eddig csak az egyiknek kellett metszest csinalni, hozzateszem, jogosan. Ezek szerint a tobbi lanyt is ossze-vissza kellett volna vagdalni, csak mert eloszor szult? En irtozom ettol a meszaros hozzaallastol :twisted: . Persze ki-ki maga tudja, hogy mit vallal be.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 

 
 

Elizabeth,
Nem tudom konkretan mitol lehet, de eleg sokfele apro hasi-alhasi fajdalommal talalkozik az ember a terhesseg alatt, ami teljesen artalmatlan. Kerdes, hogy ez a fajdalom ismerose-e mar korabbrol, vagy lassan kialakulo vagy hirtelen fellepo fajdalom, amit korabban meg sosem ereztel. Ha bizonytalan vagy hivd fel a dokidat!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


bacilivi:
Nem lehet a gátmetszés témát "egyénileg" megbeszélni a dokiddal,ha egyszer úgyis nála szülsz? Nekem az első szülést sajnos császárral kellett befejezni, de a másodikat "normálisan" szültem. Tehát elvileg az első volt. De hála Istennek olyan gyorsan kibújt,hogy szinte elkapni kellett,ezért nem tudtak vágni, repedtem..elég szépen. De állítólag a repedés nem olyan mély,pont azért,mert ugyebár ott reped az ember,ahol a legvékonyabb a bőr. És a hiedelmekkel ellentétben, teljesen szépen begyógyult. Bár tényleg vannak esetek,ahol kell vágni,ezt a doki egyénre szabottan is felmérhetné - ha úgy áll hozzá.

zsu:
Nekem is volt ilyen a kisfiammal,pont a 25. hét tájékán kezdtem keményedni. A dokim azt mondta,hogy ha nem kifejezetten zavaró,akkor semmi gond,mert gyakorlatozik a méh. De írt fel görcsoldót, egy idő után szednem kellett,és teljesen elmúlt.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hello Lányok!

Őzi, Nanett, Luisa! Köszi az érdeklődést itt vagyok, csak sajnos sok a munkám, tegnap még este is vissza kellett mennem, így nem volt időm jönni hozzátok...

Nanett, Őzi: én iszonyatosan migrénes vagyok, vagy inkább remélem csak voltam, úgy mint Őzi, mert képzeljétek, amióta van babóca nekem is csak kétszer fájt a fejem, de egyszer sem brutálisan. Szóval ez nekem nagyon nagy megváltás, nem is tudom mit csinálnék, ha most is hasonlóan fájna a fejem mint régen. 8)

Nanett: egyébként érdemes megfigyelni, hogy mit eszel, mert előfordulhat attól is migrén! Van aki pl.: a csokit nem bírja (szegény :P ) hátha ha valamit kiiktatsz az étrendből nem fog fájni a fejed.

Őzi:
örülök, hogy már jobb a lábad, vagy legalább is elviselhetőbb. Már az is valami. :wink:

Luisa: örülök, hogy Ti is jól vagytok! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy vépgül is kukisotok van, vagy sem. Nálunk is volt meglepetés, mert eddig kislányra tippelték, most viszont a kislányunknak kinőtt a kukija!!! :lol: Persze a 4D biztosabb, azon még nem voltunk majd csak a 30-33. héten gondoltam elmenni.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Minden "friss" kismamit üdvözlök! Tudom milyen sok a kérdés van ebben az időszakban én eléggé idegeskedős voltam egésszen addig, amig a fő vizsgálatok eredményei nem lettek jók. (nyaki redő, AFP) Persze valószínűleg túl stresszeltem magamat. A 18. héttől, viszont átváltozott bennem egy csomó minden. Sokkal jobban élvezem a kismamiságot, ill. nyugottabb vagyok. :wink:

A magzatmozgások nekem a 16. héten kezdődtek, de ekkor csak nagyon ritkán éreztem, és csak nyugalmi állapotban. A 20. héttől, viszont nap mint nap jöttek a táncórák, focimeccsek. Ez igazán klassz. Most már azt kezdem észrevenni, hogy meg van a babóka ébrenléti rende, amit nagyjából be is tart. Néha olyan erősen rugkapál, hogy felébredek rá. Persze akkor nagyokat mosolygok, most milyen kis izompacsirta lesz, majd ha megszületik, ha már most ilyen erőseket rúg. :D

Ja, nekem főleg a bal oldalon rúgdos, de a jobb oldalon is szotam érezni. Akkor most hogy is van ez? Már nem emlékszem ki írt erről.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Köszi a nyugtatásokat. Remélem, hogy tényleg csak nő a pocak. Az biztos, hogy most rohamos a növekedése. Persze ha nagyon szarul leszek, beszélek a dokimmal. De az megnyugtat, hogy másnak is van ilyen.

Zsana! Hú, nem igazán tudom, hogy mit ettem a migrénes rohamok előtt (lehet, hogy volt csoki köztük). Majd ezentúl megfigyelem, bár inkább kihagynám az egészet. Jó azoknak, akiknek most csillapult.

Korena! És hol lehet kapni a babatarisznyát?

Zsu! Te előttem jársz, akkor az természetes, hogy nekem is fáj a hasam. Bár a haskeményedést nem várom.

Őzi! Köszi!

KépKép
nanett
 
 


Őzi! Nem tőlem kérdezted, de az biztos, hogy én felébredek a lábgörcsre, sőt! Még szegény párom is felkeltettem, úgy jajgattam.
nanett
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a hozzászólást a babakocsitémában, amiket említettetek azok kerültek nálunk is szóba :), nameg a Peg-Perégo Venezia.
Néhány észrevétel hozzájuk, hátha segít másoknak is:

-Peg-Perégo Venezia: nagyon tetszik, könnyű, de túl kicsi a kereke,és nekem nem teljesen sima vízszintes a fekvőfelülete (de a legkapósabb babakocsi)
-Chicco Trio: (mózes, utazó, sportkocsi egyben csomó kiegészítővel), könnyű,nekem ez tetszik a legjobban, csak az ára brutál, férjem nem hajlandó ennyit kiadni... :( (de hátha majd puhul)
-Pierre Cardin 647: jó széles fekvőfelület, de nekem nehéz :(
-Bergon:szintén nehéz, de a családban nálunk is jók a vélemények vele kapcsolatban...

Szóval 3 napja erről álmodom, és napközben is ezzel foglalkozom, csak sikerül modellt választani :). Bár még most nem akarjuk megvenni, csak kiválasztani.

Nanett:
nekem is szokott egy-két hete feszülni a köldököm körül, szerintem is nő a baba és emiatt próbál tágulni, én vettem a gyógyszertárban Milupa krémet (terhességi csíkok ellen), most naponta ezzel kenegetem.

Gyanaxi:
örülök, hogy egyidősek vagyunk! feltétlen megdumcsizzuk az észrevételeket.

Zsana:
örülök, hogy te is előkerültél! :) nagyot kacagtam, hogy kinőtt a punciból a kuki :), ez már bizti? Mi jövő csüt megyünk 3D-re, már alig várom, remélem ott sokminden kiderül, mondjuk, hogy mi lett e kukiból fejlődött punciból azóta... :)

Gátmetszés:
van estleg más is, aki a MÁV-ban fog szülni? Ma 6-kor lesz egy előadás a szülésről, gátmetszésről, akit érdekel..., gyertek el!

nektek mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésről?

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Luisa - Én is a Chicco babakocsit néztem ki, bár nálunk még nem aktuális, mert úgy döntöttünk, hogy ferbruár, március előtt nem kezdünk vásárolni. De az ára valóban brutál. Bár amikor a férjecském elkezdte mondani, hogy bezzeg én is a legdrágábbat szúrom ki, megkérdeztem tőle, hogy miért? a te autód mennyibe fog kerülni? (muszály lecserélnünk, a mostani nem alkalmas baba szállításra). :lol: Érdekes módon a téma nálunk valahogy minig akkor kerül elő, amikor esténként a pocimat simizi, és olvadozik a gondolattól, hogy ő kispapa! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép

Kép
nansy
 
 


Sziasztok lányok!
Jó reggelt mindenkinek.
A véleményetekre lenne szükségem. Jelenleg 14 hetes vagyok és eddig két UH --m volt (6. és a 12. héten) mindkettőt hűvelyi ultrahanggal csinálták. Azt hallottam, hogy a hüvelyi UH már ebben a szakaszban már veszélyes lehet a babóra? :(
Ez igaz? Vagy csak az aggodó emberek jóakaratú véleménye.

Szép napot mindenkinek!

Tüsike
tüsike
 
 


Szia Tüsike!

Nálam is hüvelyi uh-val csinálták a legutóbbi uh-t. Nekem azt mondta a dokim, hogy a 12. hétig ez a szabályos eljárás. Én bízom benne, és tudom, hogy nem akarna rosszat nekünk. Egyébként ha belegondolsz, akkor a hüvelyi uh sem különbözik nagyon attól, hogy sexuális életet is él az ember lánya. :oops: Bocsi az összehasonlításért, de a baba szempontjából képletesen hasonlít, legalábbis én így gondolom. És még sem tilt tőle az orvos.
Szerintem ne halgass az ilyen "jóakarókra".

Kép

Kép
nansy
 
 


Sziasztok lányok!

nansy:
Milyen kocsit néztetek ki? Nekünk is le kell cserélnünk a kocsinkat. Most még jó,csak hát nekünk ráadásul az a probléma,hogy három gyerekkel kell majd elférni. És amilyen lökött vagyok,minden hosszabb útra elviszem a fél háztartást (váltóruha,egyebek).

tüsike:
A hüvelyi UH-tól a világon semmi baja nem lesz a babának. Nagyjából a 16.héttől azért csinálnak hasi UH-ot,mert a nagyobb babát könnyebb "körbejárni" a hasfalról. Engem egyébként minden viziten meg is vizsgál a doki,úgyhogy "nem hagy békén..." Az első kisbabám nagyon nem volt hajlandó megmutatni,hogy milyen nemű,és a doki mindkét ultrahanggal megnézte,úgy a 30. hét körül. Hát a hüvelyi UH képe aranyos volt, semmi más nem látszott,csak egy nagy kör,ami betöltötte a képernyőt. (Ez volt a buksija.) De semmi bajom nem lett.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok lányok, jó reggelt!

Most ébredtem, ugyanis kis álomszuszék vagyok, mióta pocaklakóm van! :lol:

Hát a hányingeres témánál nagyon úgy tűnik, hogy az OLE nevezetű Auchanban kapható naracsnlé jött be. Mikor ma először felébredtem azt iszogattam, teljesen jól vagyok!

Kipróbálom ma azt is, hogy nem veszek be Magne B6-ot, hátha tényleg az okozza a hasmenéseket. :(

Holnapután 7.hetes uh-ng, nagyon izgulok! Van viszont egy nagy dilemmám. Párommal megbeszéltük, hogy nem jön, mert ugye a doki hüvelyit csinál és ő premier plánba lát mindent, és nekem és neki is "kellemetlen" lenne, de valahol meg nagyon szeretném ha eljönne. Abba maradtunk egyébként, hogy majd a 12. hetesre jön, ahol már elég ari kis babaformát lehet látni! :lol:

Ti hogy voltatok ezzel az egésszel? Meséljetek már légyszi!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


barbamami - Sajnos a háztartás nálunk is velünk utazik az esetek nagy részében. Ráadásul mi nyaranta leköltözün a Balcsira úgy két - három hónapra, és csak kb kéthetente jövünk fel Pestre egy-két napra, úgyhogy képzelheted. Az első hónapban lefelé hordjuk a cuccokat, a másodikban csak a kaját visszük, auguszus vége felé, pedig már hazafelé hurcolkodunk. :oops: :lol:
Mi még nem néztünk kocsit. Ez nálunk a párom döntése lesz, én ráhagyom. Jelenleg egy cabriónk van, ami abszolút alkalmatlan a feladatra, úgyhogy tuti lesz kocsicsere. :?

Kép

Kép
nansy
 
 


Sziasztok!

Az éjszakám elég jól telt, szombat óta most kaptam rendesen levegőt.A pocim sem keményedett most, de azért bejelentkeztem az orvosomhoz.

Én a Peg Perego Pramettét vagy a P3 complettot néztem ki.
Könnyű,esernyőrecsukható.

Elizaberth 25:
Nálunk nem mehet be hozzátartozó sem a hüv uh-ra sem a késöbbiekre.4d uhra már jöhetnek a családtagok no ,de azért fizetsz!Nekünk a 19 héten volt a nagy találkozás a családdal nagyon jó volt.
Jó,hogy nálatok ezt meglehet oldani.
Ha a párodat nem zavarja hogy a lábad között matatnak /bocs a kifejezésért/akkor vidd el.
Úgyis a pocaklakóval lesz elfoglalva!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Zsu. nekem nagyon rendes a dokim, el is várja, hogy ott legyen apa minden alkalommal....de először a legjobb barátnőmmel mentem, aki lesz a keresztanyu :), meg pénteken is vele fogok úgy néz ki!

Kocsi ügyben, mi egy éve kaptunk a barátnőméktől, akinek a két gyereke az én keresztgyerekeim egy babakocsit és hordozót, kb. h asználtál 3szor , úgyhogy újnak számít, mert nekik már volt, vettek....ezeket meg külföldről kapták...kipróbálták és átpasszolták nekünk. A hordozó Römmer.....a kocsi ABC Design. Nekem mind a kettő nagyon bejön! :) Jó, hogy nem kell megvenni, a Römmer hordozó 65 000 a Brendonban.....a kocsi meg 85 000...hát azért ez elég húzós......

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth:
nálunk az elsű uht nem volt bent Apa, de nem is bántam, mert még én sem tudtam kivenni semmit abbol a foltból amit a doki mutatott..asszem kb7 hetesek lehettünk akkor. Aztán a 2. 12 hetesen volt, akkor már jött Apa és bizony mindent lehetett látni a kisbébiből, könnybe is lábadt a szeme...Azóta is mindig jön.

Barbamami: Jöv.hét elején fogok menni dokimhoz és majd próbélok hatni rá gátmetszés ügyben...hátha ő nem ragaszkodik a kórházi szabályokhoz....Szerintem is nagyonrossz, hogy az esélyt sem adják meg... :?

r.zsana: eddig 2szer azt mondták nekünk, hogy csajszi (az uccsón 20 hetes volt, a 3d-n pedig 17), akkor szerinted elképzelhető, hogy mágis pasika lesz? Valahogy mindig bennem motoszkál az érzés, hogy fiu... Egyébként tökmindegy, csak hááát...van már egy pár rózsaszin cucc... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Elizabeth: Bár csak néhány héttel járok előtted, így nem biztos, hogy elfogadsz tőlem tanácsot.
Az én dokim is nagyon aranyos. Nálunk úgy szokott zajlani a vizsgálat, hogy először csak én és a doki vagyunk a függöny mögött, utána szól a páromnak, hogy jöhet.
Már háromszor voltunk ultrahangon, és mindig ott volt velem a párom.
Most még biztosan nem tetszik a párodnak a gondolat, hogy ott lásson téged kitárulkozva. De hidd el, hogy ha egyszer elmegy veled, és meglátja a kis apróságot, akkor mindig menni fog.
Nekünk pont 7 hetesen volt uh, és már dobogott a szíve. :D Én sajnos nem tudtam kivenni a monitoron, de a párom igen. Ez egy akkora élmény volt neki, hogy el sem lehet mondani. :D
Szóval ha te szeretnéd, próbáld meg rábeszélni, hogy menjen el veled.Legyen ez a kettőtök nagy élménye. :)
judykiss
 
 


Judykiss, miért nem fogadnék el tőled tanácsot, ne viccelj már!

Szerintem még fogunk róla beszélni.....max. tényleg megbeszélem a dokival, hogy előtte én megyek be, aztán apa......

Én örülnék ha jönne......bár a barátnőmnek is nagyon örülök, hogy jön! :) DE azért az nem ugyanaz! Nagyon félek, hogy a szivecskéje fog e dobogni stb...amúgy ti hallottátok is????

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth25:
A 12. héten is hüvelyi UH-ot csinálnak még,azzal nem leszel előbbre,ha akkor megy el a párod. A szüléshez hogy áll,bent lesz? Mert akkor nem árt,ha szokja a dolgokat.. Egyébként szerintem az a legjobb,ha minél hamarabb látja a párod a babát. Az enyémnek óriási élmény volt,mikor először látta.Végül is nekik ez az első "kézzelfogható" élmény a babáról..
Azt hiszem,úgy a legjobb megoldani a dolgot,ha melletted áll a párod az ultrahang alatt,és nézze a képernyőt,ne a doki kezét.. A szülési látnivalók ennél szélesebb skálán mozognak.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Amúgy Judy, mit láttatok a 7. hetesen? Mekkora akkor már a baba?

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth25:
Kihangosította a doki a szívhangot,a 7. héten,és majdnem elsírtam magam. Annyira aranyos volt! És akkor a büszke apa könnyes szemét még nem is említettem.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hát lányok én most beszéltem a párommal...azt mondta, hogy majd legközelebb eljön......, mert nem esik neki jól látnia, hogy a doki bennem turkál! :( Mondtam neki, hogy elég nagy élmény, először meghallani a baba szívhangját, erre ő, hallom még kicsim eleget! :)
Én meg nem akarok vele ezen veszekedni!

Kép
elizabeth25
 
 


Mi sajnos a szívhangot nem hallottuk, csak láttuk (illetve én nem igazán láttam) a pulzáló szívecskét. :D
A párom felkiáltott, amikor meglátta. És egész nap csak erről beszélt. :D Még a munkahelyén is észrevették rajta, mert annyira boldog volt. :D
Egyébként még a mi babánk 7 hetesen elég picurka volt. Nem emlékszem pontosan, kb. 10-12 mm körül lehetett.
Szerintem mást még ilyenkor nem látsz.
Viszont 8 hetesen újra kellett mennem, és akkor már én is láttam a szívecskéjét! :D És a doki megmutatta a végtagrügyecskéket. Nagyon édes volt. :D

Szerintem úgy jó, ha Te is és a párod is végig követi a baba fejlődését (ha lehet). Egyre nagyobb élmény nyújt. :D
judykiss
 
 


Sziasztok!
Elizabeth
Mi az 5.héttől járunk 3 hetente uh-ra, és elég sokáig volt hüvelyi. Nálunk úgy volt, hogy megkérdeztük a dokit, hogy bejöhet-e a párom, azt mondta, hogy ha engem nem zavar akkor bejöhet. Bejött de csak a monitort nézte, mikor végzett a doki kiment. Akkora élmény ez a férfiaknak, hogy szerintem mindenképpen vidd be őt is, csak a férjed, a doki meg egy orvos, aki szerintem annyi nőt látott már alulról, hogy biztosan unja. Az is jó ha megbeszélitek előre, hogy mit fog látni. Én a páromnak elmagyaráztam milyen az uh. gép mekkora, hogyan kell feküdni stb. Egyébként úgy is csak a baba fogja érdekelni.
Én a szívverést először csak a védőnőnél hallottam a 20. hét körül, addig csak néztük a dokinál. Egyébként a kb. a duplája a tiednek, így el lehet képzelni milyen gyors.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sajnálom Elizabeth. :(
Nem tudja a párod, mit hagy ki.
De a 12 hetes uh-on is ugyanúgy fog látni kitárulkozva, az nem fogja zavarni?
Ne bánkódj! Gondolj arra, hogy mekkora élmény lesz. :D
Aztán majd lehet, hogy sajnálni fogja, hogy nem ment el.
Te csak koncentrálj a babára.
judykiss
 
 


Elizabethszomszédasszony!:
lehet hogy a párod az ott történtek miatt nem is tudna annyira a bébire figyelni, akiből akkor még hát..nem sokat lehet kivenni. Ha ő igy döntött, szerintem próbéld meg elfogadni. Annál nagyobb élmény lesz neki a következő :D
Ja még annyit, hogy az elején nekem is sokat féjt a pocim lent a jobb oldalt. Éllitólag a méhtartóizmok nyúlása miatt lehet ez. Dokidat azért kérdezd meg.
Vendég
 


Lányok, azt mondta, hogy a 12 uh-ra sem jön el, ha az is hüvelyi lesz! Jól összevesztünk! :( Mondta, hogy majd hozok haza uh-ng képet meg felveszem majd telefonra a szívdobogását! Jól kibőgöm magamat, és leszarom!

Kép
elizabeth25
 
 


Bacilivi mikor talizunk? :)

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!
A szülésnél sem akar bent lenni? Mert ott még durvábbakat fog látni.
Minden pasi máshogy működik, próbáld meg megérteni az ő oldalát, hátha könnyebb lesz igy elfogadnod a döntését.
Vendég
 


Elizabeth. Jöv héten mehenénk együtt védőnőhöz. :)
Vendég
 


Szomszédasszony!

DE , elvileg oda bejön, de már ebbe is kételkedem! :(

Ne hari, de nem tudom elfogadni a döntését, mert ez hülyeség amit csinál! Neke kínos és nem érdekli, hogy én mit szeretnék! Megmondtam neki, hogy akkor nem kell velem eljönnie legközelebb sem.....majd én ezt végigcsinálom! Vannak barátaim, ha így áll hozzá ehhez a dologhoz, akkor inkább hagyjon békén!

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth. Szerintem a legfontosabb, hogy a következő 234 napod nyugalomban stresszmentesen teljen. Valami kompromisszum kell, mert emiatt összeveszni nem szabad. Ő is vegyen figyelembe téged és te se akarj ráeröltetni olyat, amit nem akar, mert abból jó sosem sül ki. Pasik...nehéz sokszor velük...
Vendég
 


Igen, tudom....de mondott más dolgokat is, amik nagoyn megbántottak, már tegnap! Most kimegyek anyuékhoz Érdre, ma már nem leszek........nekem most nyugalom kell stb.....majd pénteken írok nektek, hogy mi volt az uh-.on. Drukkoljatok nagyon!

Kép
elizabeth25
 
 


Igen, tudom....de mondott más dolgokat is, amik nagoyn megbántottak, már tegnap! Most kimegyek anyuékhoz Érdre, ma már nem leszek........nekem most nyugalom kell stb.....majd pénteken írok nektek, hogy mi volt az uh-.on. Drukkoljatok nagyon!

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth25 ne aggódj, és ne szomorkodj a párod miatt! A férfi nép fura állatfajta :lol: Az én férjem sem jött be a hüvelyi uh-ra, de később már igen, és imádja a lányát!! Sőt ő aki elájul ha megvágja az ujját, a szülésnél bent volt, és szuperül állta a sarat, és nagyon sokat segített! Ő előbb látta Noémit, és szerelem volt első látásra, ami azóta is töretlen, a mi kapcsolatunk pedig még mélyebbé vált a szülés óta! Nem is lehet szavakba foglalni mit jelentett nekünk, hogy együtt csináltuk végig :)

Lányok aki többedszer szül. Nekem most az a problémám, hogy a férjem attól fél, hogy az új babót hogy tudja majd szeretni, mikor Noncsit imádja! Szóval fél egy kicsit, hogy mi lesz ha megvan a kicsi.
Nálatok volt ilyen :oops: ?
Nemsokára megyünk az uh-ra :D Nagyon izgulok :oops:

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Elizabeth:a 20 hetes uh-on a doki azt mondta, h ha tippelni kell, akkor ő azt mondja, h kislányunk lesz! Holnap megyek a saját dokimhoz és remélem Ő már biztosat fog mondani!
Hüvelyi uh-ot betöltött 3 hónapos korig csinálnak, a nyaki börredős még az, utána már rendesen hasi van. Szerintem nincs abban semmi,ha a párod nem szeretné ezt látni, bár az én férjem ott volt az elejétől, de Őt is zavarta, hogy bennem turkának és aztán ezzel fárasztott engem! Tehát, szerintem ezen ne húzd fel magad! Hidd el, ott lesz melletted mindenben, amikor tényleg kell! Ne várd, h mindenben úgy gondolkozzon, ahogy Te, hisz Te sem mindig gondolsz úgy mindent, ahogy Ő! Szerintem!!??!!
Amúgyis én is, te is és minden kismama valljuk be ilyenkor hiperérzékenyek vagyunk és hajlamosak vagyunk mindent jobban kiélezni! Nekem van egy "kurva kemény" bnőm, aki "na ugyan én sosem sírok típus" és mit ád Isten kismamasága 3. hónapjában csak sikerült a férjének megríggatnia!!
Úgyhogy fel a fejjel!!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Lányok!
Valaki kérdezte, hogy van ez a melyik oldalt rug, milyen nemű lesz dolgot!
Én azt hallottam, hogyha bal oldalon rúg előszőr és később is ott mocorog többet, akkor az kislány lesz. Ellenkező esetben kisfiú!
Nekem balon kezdte és majd remélem holnap már rá tudok erősíteni erre az állításra! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok! :lol:

Voltam ma védönőnél,és minden ok(vérnyomás,vízelet). Hallgattunk szívhangot is.
Nekem a dokim sose csinált hüvelyi uh-t,először nekem a kórházban a 12 hetes genetikai szürésen volt. A párom még a sima nőgyógyászati szűrésre is mindig jön velem,nem hagyná ki,akkor nyugodt,ha ő is hallja,hogy minden ok. A szülésnél is bent akart lenni nagyon! :D Örülök,hogy így áll hozzá,ez nekem is nagyon jó!

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok? 2007 tavaszán fogok szülni.

Szió Mindenkinek!

KépKép
catrine
 
 


szia boszi. töl jóóó, hogy minden okés veletek!!! :D

caterine- üdv a csapatban
Vendég
 


ELIZABETH: lányommal alig voltam rosszul, most a fiammal viszont megvolt minden ami a nagy könyvben meg van írva. Nagyon keserves volt az első időszak.

BACILVI: a babaerszényt itt megnézheted, és meg is rendelheted? www.babakozelben.hu (Őzi is írta Nanettnek)
Gátmetszés témában. Lányomnál kérdés nélkül vágott a dokim, most nem fog, erről már beszéltünk is, Ő is változott közel 10 év alatt ebben a témában, mamár nem vágna első szülésnél sem.

ZSU: Jaj neked már kicsi kell és 100 nap alatt leszel. De jó neked.

ŐZI: A lábgörcs kegyetlen, nem hogy én ugrottam egyet éjszaka, de még a férjem is felébredt, mert még kiáltottam is egy rendeset. Próbálta visszafeszíteni a lábamat, hogy megszüntesse. Náhány percig tart, de nagyon rossz, és egész nap fáj utána a lábam. Egész a combomig nyilalt ez a fánya görcs...

RZSANA: Örülök, hogy végre írtál. Jó lenne, ha többször jönnél, hogy mesélj mi van veled.

LUISA: Epidurál témában én első szülésem is fájdalomcsillapító nélkül zajlott, most is kértem a dokit, hogy ne akarjon adni. Én jobban félek a gericbe döféstől, mint a szülési fájdalomtól... bár azt hozzá kell tennem, hogy első szülésemkor a végén már könyörögtem csináljanak valamit, de mondták, hogy mindjárt kint van a baba, kár volna bármit is adni..... :D

TÜSIKE: A hüvelyi UH ugyanolyan ártalmatlan mint a sima. A férjem bent volt akkor is, de nem nézett oda, csak a kisfiát nézte meghatottan... Igazából elfelejtettem, hogy hüvelyi lesz, a doktornő meg nem ellenkezett, hogy ne jöjjön be az apuka, hát bejött. Amikor a doktornő mondta, hogy le kéne tolnom a bugyit is, akkor átvillant az agyamon, hogy apa mit fog szólni a dologhoz, de egyáltalán nem zavartatta magát, így én sem. A második UH-n ami már normál volt, már ott volt a lányom is. Nagyon élvezte az első találkozást az Öcsivel :lol:

DIA: Második gyereket szeretni téma: Nálunk én vagyok az aki parázom folyton. Mert Lili nagyon jó gyerek, és imádom és minden. Félek,hogy ezt a kis pocaklakót aki nyilván egy egészen más jellem lesz mint a lányom, el tudom-e fogadni olyannak amilyen, és nem fogom-e folyton a nővéréhez hasonlítgatni. Nagyon nem szeretném... Rengeteget agyalok ezen, pedig imádom már így is, hogy még csak a szívem alatt ficánkol.. de nem szeretnék rossz anyukája lenni. El sem tudjátok képzelni mennyire aggódom ez miatt. Férjem szerint ez baromság, remélem ...

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


CATRINE: Szia a tavaszi babákból! Szépen nő már a pocid!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok,

Bocsi , hogy nem jelentkeztem. Tegnap megvolt az UH és a 2.8 AFP ellenére mindent rendben találtak.... Nagy kő esett le a szívemről!

Őzi!
Köszi minden biztatást. A biztonság kedvéért szombaton még elmegyünk a Praxisba egy 4D-re ahol szintén az AFP miatt megnéznek!
ancsi13
 
 


Elizabeth 25!- és mindenki!

Remélem pénteken visszaolvasod eddig az írottakat,én is mint a többiek arra biztatlak hogy ne keseredj el!
A kispapiknak hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy bövűl a család.
De a legjobban ahoz,hogy egy idegen ember adott esettben férfi nyúkál hozzánk.
Én a második gyerkőcünket várom, igaz az első 11 éve volt ,de a férjem még mindig nem szokott hozzá most megpláne, hogy orvost váltottam /közel egykorú vele/ .Amikor meséltem a 12hetes uh nekem csak akkor volt hüv uh.-kérte hogy ne részletezzem ,én jót mosolyogtam rajta!
Nem akart jönni a szülésre sem, ezért nagyon elkenődtem az elején.
Ma már ott tartunk,hogy bátran vállalja, hogy bejön.Na aztán lehet hogy az ajtóban megfutamodik!
Most már úgy állok hozzá ha jön jön ha nem nem, mondtam neki ne izguljon ha nem akar bent maradni akkor kijöhet!-nem lesz belőle harag.Bízom benne,hogy annyira elragadják majd a történések,hogy esze ágába nem lesz kijönni.
De a döntést meghagyom neki.

Én nagyon féltem a 4d-s uh-tól azért mert 6 illetve 12.héten voltam csak ultrahangon és a következő csak a 20. héten lett volna.
Így privát mentünk el a 19.héten.
A lányom nagyon szerette volna látni a kistesót!
Mivel én sem sokat tudtam a babáról csak azt ami a 12hetesen kiderült valjuk be nem sok.
Rettegtem attól hogy előttük derül ki valami rossz!
Megbeszéltük hogy először én megyek be és ha minden rendben jön a férjem a leányzóval.
Na úgy sikerült hogy a hölgy mindannyiunkat egyszerre invitált be és nem akartam a gyerek előtt magyarázkodni hogy hová ez az óvatosság.
Most jön a lényeg a férjemnek nagyon tetszett annyit kérdezett,tátott szájjal figyelték a monitort.
Még az sem keserítette el hogy kislány helyett fiú jön.
Szóval ha várni akar akkor ne erőltesd ő is úgyan olyan boldog a pocaklakó miatt mint te!
Legközelebb biztos veled megy sőt megmerem kockáztatni ha nagyobb lesz a baba nagyobb élmény lesz neki az uh.
Jó sok lett!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Bacilivi, köszi az üdvözlést.

Kori: de jó veled újra találkozni. :) Köszi a bókot. Veled mi a helyzet? Tudjátok már a baba nemét? Van vmi név, ami esetleg lehetséges?

KépKép
catrine
 
 


Megjöttünk :lol:

CRL 49mm
BPD 18mm

A redő 1,5mm :)

És úgy fest hogy kispasi :D

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


dia1 GRATULÁLOK!!!


Mindenki: ti si többet isztok, mióta bébit vártok? én a napomat úgy kezdem, hogy letolok egyhúzásra fél liter gyümiteát...aztán a nap többi részében sem iszok sokkal kevesebbet egyszerre...még éjjel is!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?