Sziasztok Lányok!
Köszi a hozzászólást a babakocsitémában, amiket említettetek azok kerültek nálunk is szóba
, nameg a Peg-Perégo Venezia.
Néhány észrevétel hozzájuk, hátha segít másoknak is:
-Peg-Perégo Venezia: nagyon tetszik, könnyű, de túl kicsi a kereke,és nekem nem teljesen sima vízszintes a fekvőfelülete (de a legkapósabb babakocsi)
-Chicco Trio: (mózes, utazó, sportkocsi egyben csomó kiegészítővel), könnyű,nekem ez tetszik a legjobban, csak az ára brutál, férjem nem hajlandó ennyit kiadni...
(de hátha majd puhul)
-Pierre Cardin 647: jó széles fekvőfelület, de nekem nehéz
-Bergon:szintén nehéz, de a családban nálunk is jók a vélemények vele kapcsolatban...
Szóval 3 napja erről álmodom, és napközben is ezzel foglalkozom, csak sikerül modellt választani
. Bár még most nem akarjuk megvenni, csak kiválasztani.
Nanett:
nekem is szokott egy-két hete feszülni a köldököm körül, szerintem is nő a baba és emiatt próbál tágulni, én vettem a gyógyszertárban Milupa krémet (terhességi csíkok ellen), most naponta ezzel kenegetem.
Gyanaxi:
örülök, hogy egyidősek vagyunk! feltétlen megdumcsizzuk az észrevételeket.
Zsana:
örülök, hogy te is előkerültél!
nagyot kacagtam, hogy kinőtt a punciból a kuki
, ez már bizti? Mi jövő csüt megyünk 3D-re, már alig várom, remélem ott sokminden kiderül, mondjuk, hogy mi lett e kukiból fejlődött punciból azóta...
Gátmetszés:
van estleg más is, aki a MÁV-ban fog szülni? Ma 6-kor lesz egy előadás a szülésről, gátmetszésről, akit érdekel..., gyertek el!
nektek mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésről?
Szép napot mindenkinek!