Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, csak gyorsan, mert férjem Jázival elment bevásárolni :) Persze kíváncsi leszek, hogy hányszor hív majd fel telefonon :D

Tinu!
Sajna Pesten nem vagyok járatos bababoltokban, de mi itt vettük a kiságyat:

http://www.babaruhabolt.hu/

Meg ugye van a Brendon, ahol most egy kiságy is akciós.

Vannak még honlapcímek, ahol lehet bútort venni, ha érdekel, felrakom ide (bár már bemásoltam ide egyszer őket).

Amúgy mi az az RS?


Húúú, a mignont én is megenném, főleg, hogy ma gyümölcsnap :cry:
Amúgy azt mondta a dokim, hogy nem kell egyfajta gyümölcsöt enni, lehet pl. úgy, hogy reggelre alma, ebédre banán, estére narancs.


Kata!
Akkor most tőled kérdezek, mert profi vagy :D (persze mindenkinek szól azért a kérdés)

Szóval szedni akarom az Urtica Urenst, de nem tudom hogy kellene. Van, ahol azt írják, hogy 1 hétig napi 3*5 golyó, 1 hétig napi 2*5 golyó, 1 hétig napi 1*5 golyó, máshol meg 3 napig 3*5, 2 napig 2*5, 1 napig 1*5 és aztán szünet. Sajna nincs meg a Boiron kiadványa sem, hogy megnézném, abban mit írnak.
És szerintetek ezt már az első nap el lehet kezdeni vagy csak akkor, ha nem indul be rendesen a tejtermelődés? És lehet együtt szedni pl. a laktoherb teával?

És gátsebre használt már valaki valamilyen krémet, homeós bogyót, teát vagy bármi mást? Nekem a múltkor nem kellett, de ha netalán most szükségem lesz rá, jó lenne tudni, hogy mit vegyek. Vagy elég a sima kamilla tea?

Na, bocsi a kérdésekért, egy kicsit már előre járok. :)

Szép napot,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!
Voltam ma a védőnőnél, holnap zsömlés cukros balhé... Elküldött teljes vérképre is, plusz vizelet. Mondtam neki a derekamat, azt mondta, akkor minél előbb menjek, nehogy vese legyen.. De érdekes, mert tegnap este, mintha elvágták volna, egyáltalán nem fáj, és azóta sem... Szóval szerintem nem vese. Ebben a hónapban 10 dekát híztam... Nem is értem, valami nem stimmelhet a mérlegével, hiszen a baba egy hét alatt hízott 30 dekát....

kata: A mosást muszáj elkezdenem, egyrészt, mert rengeteg holmi van, és nem győzöm majd vasalni, másrészt, mert folyton attól rettegek, hogy nehogy előbb beinduljon a szülés, és akkor ott állok félkészen... :? Persze remélem erre nem kerül sor, Pannával is megdumáltam a dolgot, de nyugodtabb vagyok, ha minden kész. :)

Cic:
jó , hogy írtad ezt a pólya témát, mert éppen kérdezni akartam. Szóval szerintetek olyan fontos az a pólya? Van annyi minden, amit meg kell venni, és nem tudom eldönteni, hogy vegyek- e vagy sem... Tudom, hogy első gyerekeseknek ajánlják, mert könnyebb felvenni úgy a babát, de keresztfiam után nem okoz gondot, hogy hogyan vegyem fel.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Élünk ám még, sőt jól is vagyunk, nagyon jól, csak kicsit sűrű volt az elmúlt hét. Hát szintek képtelenség egyben végigolvasni amit egy hét alatt termeltetek! De látom zajlik az élet mindenkinél, és örülök hogy jól is vagytok!
Hétvégén voltunk Pesten, de csak a Brendonba jutottunk el, ahol láttunk szép dolgokat horror áron, egyedül az akciós babakocsin gyengültünk el megint!
Tinu, ti megvettétek, azt hiszem te gondolkodtál rajta!?
Néztem pár mamaruhát, de azt hiszem a lehető legdrágább helyet sikerült megtalálni, sajnálom egy egyzerű felsőért nem vagyok hajlandó 12ezret kiadni! Azért jó volt nézelődni kicsit!
Ja meg Kikában nézegettünk gyerektapétát, találtunk nagyon aranyosat, de Pécsett is egy hónap múlva nyílik Kika, úgyhogy nem kapkodtuk el!

Múlt héten itt voltak rokonok Németországból és kaptunk ajándékba egy nagy zacskó babaholmit, TÜNDÉRI. Férjemmel egész este azon élvezkedtünk, hogy milyen is lesz majd benne a kis trónörökös!

Képzeljétek, múlt héten álmodtam először úgy a babával, hogy láttam az arcát! Nagyon klassz álom volt. Még kis minimanó volt,de puszilgatta meg simogatta az arcomat! Egész nap mint a tejbetök úgy vigyorogtam. Ma meg azt álmodtam, hogy szoptatok...hát ez is jó érdekes volt, de talán egy bíztató jel, hogy menni fog a dolog!

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 

 
 

kataa: nagyon sajnálom a hordozót, de nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál azért rám. :)

cic: teljesen igazad van, tényleg jobb a csajsziknak vásárolni. Nekem is nehéz átállítani a szemeimet, hogy ne rózsaszín babarucikat nézegessek, hanem kisfiúsat. Inkább így is az uniszex színek: pl. bézs fognak meg, bár láttam már édes kékségességet is... a rucik amiket vettél naaaaagyon édesek.

brigó: a babbútoboltos címek engem is érdekelnek. Egyszerűen nem látok sehol olyan kiságyat, aminek leereszthető a rácsa, hogy a nagyobbacska baba ki tudjon mászni már az ágyból 2-3 évesen. Lilinek is ilyen ágya volt, és nagyon hálás voltam érte, mert pl. a délutáni alvás után is magától kicammogott amikor felkelt.....

mágnes: Lilit pólyában tartottam otthon kb 2-3 hétig, amíg hozzá nem szoktam a csöpp kis testéhez, nagyon jól jött, de volt, hogy kispárnára fektettem, és azzal fogtam meg. (az is kiválló volt) Most már nem fogok venni (mondjuk akkor is kölcsön volt). A pólya amúgy a pici babának jó, mert a méhre emlékezteti azzal, hogy körbefogja a kis testét. Erre most vékony takarót fogok használni, valaki ajánlotta (nem emlékszem már kis :oops: ) de nagyon jó ötletnek találom.

deszilvi: Örülök, hogy jelentkeztél. A brendonban arany áron mennek a ruhák, én sem veszek ott semmit. Nekem a C&A jött be. Normális cuccok vannak normális áron, bár ki kell fogni.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena: na én eddig csak egy dolgot vettem a babának, azt a C&A-ban, ott én is láttam tündéri dolgokat!
Voltál már a Babyoutletben? Szerettem volna elmenni, de már nem volt rá idő.
tudom hogy kérdeztem, de nem találtam rá visszamenőleg a választ! Mikor mentek 4D-re?
Utánakérdeztem itt Pécsett, és nagyon nem jellemző, hogy valaki szülésznőt fogadjon, sőt a másik klinikán a prof meg is tiltotta a szülésznőknek, hogy vállaljanak szülést! Na hogy ez kinek jó????
Pénteken volt kismamatornán egy dúla előadást tartani. Aranyos csaj volt, de szerintem nekem nem lesz szükségem dúlára, bízok a férjemben, és inkább ezt a szülésznő kérdést járom jobban körbe. Most úgyi sjárunk szülésfelkészítőre, majd ott kipuhatolózom, mi a helyzet!
Vendég
 


Sziasztok!

Tinu, mi még nem érezzük elérkezettnek az időt a nagy bevásárláshoz :lol: mondom én, miután a hétvégén babakocsit vettünk, de az más. No meg praktikussági szempontból is jobb lenne megvárni bútorvásárlással az új lakást. Mi valszleg Brendon kiságyat veszünk, már 140*70-eset, ami ifjúsági heverővé alakítható, és macis :) bár azért majd szétnézünk, hátha máshol olcsóbb....

Brigó az RS az RS bútor, az is ott a Reitter Ferenc u környékén. taáln honlapjuk is van.....

Pólya, mérleg. Én egyiket sem terveztem beszerezni, kéne? :oops:

Tegnap éjjel kipróbáltam az alvósszopipárnát, hát felemelő érzés :)
Tényleg. A lábaimat polcoltam föl vele, és hát NEM FÁJT A DEREKAM!!!! (fenekem....) ilyen hónapok óta nem volt, minden fordulásnál szinte vártam éjszaka, hogy na, akkor most tuti fáj, és semmi! :lol: :lol: :lol: úgyhogy happy vagyok. Ajánlom én is mindenkinek, aki eddig még nem próbálta. Mindenesetre kezdem érteni, talán a "barátnőim a terhességről" c. könyvben volt, hogy a pocakosodó terhes nők férj hálótársukat egyre inkább párnákra cserélik... :) aztán apucik féltékenykedhetnek a párnákra, ami ilyenkor remek célt szolgál :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szilvi, mi vettük meg a Brendon babakocsit.

És Pesten én találtam egy "viszonylag" elfogadható boltot, Mammina (asszem) a neve, VII ker. Nagydiófa utca (közel a Wesselényi u sarokhoz). Itt 6-8 eFt-ért vannak felsők, nekem tökre tetszett. Egy ismerősöm meg a netet ajánlotta, www.teszvesz.hu (nem bizti, hogy így kell írni), ő 2000 Ft/db áron állította össze a ruhatárát....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


akkor most tovább reklámozom az előbb is ajánlott boltot, akinek még szükséges, az alábbi hírlevelet kaptam:

"Mammina Hírlevél


OKTÓBER 14-ÉN, SZOMBATON, NAGY ŐSZI VÁSÁR A MAMMINÁNÁL!

E hét szombatján fantasztikus őszi vásárral várjuk a kismamákat üzletünkben
(Budapest VII. kerület, Nagydiófa u. 30-32.).
Számos őszi Mammina modell csak ezen a napon 2000, 3000 illetve 4000 Forintos
egységáron kerül kiárusításra.

Az akció keretében, a készlet erejéig kínálunk kismama nadrágokat, szoknyákat,
felsőket, tunikákat, pulóvereket, őszi poncsókat."

Szóval hajrá szombaton! :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Vásárlás: mi hétvégére terveztük a nagy bevásárlást, de végül "csak" babakocsit vettünk és 1 overallt. A kocsinak nagyon örülünk, igaz nem a legkönnyebb és valójában kicsit többet költöttünk rá, mint ahogy terveztük, de beleszerettünk mindketten. Van hozzá mózeskosár is, amit mindenféleképp szerettünk volna, s mindent tud, amit tudnia kell. A baby outletben akadtunk rá, szombaton pedig a Mária nagykerben néztünk körül, ami valóban nagyon jó árakkal dolgozik - megjegyzem netes áraik még annál is jobbak; de még szeretnénk elmenni a baby fun-ba. Szóval csúszunk még 1 hetet, aminek cseppet sem örülök, ráadásul a kutyus miatt még a babasarkot sem tudjuk berendezni - minden a galérián van, pedig olyan jó lenne már látni a kiságyat leendő helyén...

Pólyát én sem fogok venni, a mérlegen még gondolkodom. Azt nem tudom, hogy textilpelusból mennyi kell, a 20 elég nem?

Brigó!

örülök, hogy van segítséged, pihizz minél többet!

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Tegnap már írtam, de elszállt, pontosabban Zita egy határozott mozdulattal kiléptetett. :(

Snoopy, nem, nem ismerem személyesen a W.U.Renátát, de egyszer már írtam, hogy nagyon haragszom az LLL-re, sztem fölöslegesen keltik az anyukákban a lelkiismeretfurdalást, ha vmiért nem megy a szopi.
A hab a tortán az volt, amikor a Kismamában írt szopi contra tápi ügyben egy cikket. Természetesen tudom, hogy a szopi mennyivel jobb, mint a tápi, de nem csodaszer. Az egyik bekezdésben kifejtette, hogy a HA-s tápszer mennyibe kerül az adófizetőknek, mert miylen drága az előállítása. Na, én ezt megmondom őszintén, személyes sértésnek tekintettem, mert az én lányom a mai napig HA-s tápszert kap. Úgy gondolom, hogy a férjem is, és én is fizettünk éppen elég adót, TB járulékot, hogy ne legyen azért lellkiismeretfurdalásom, mert a gyerekem 1 éves korában is támogatott, drága tápszert kap. Arról nem is beszélve, hogy én lennék a legboldogabb, ha nem lenne ez a hülye tejfehérje-allergia. :(
Miért írják Neked a lányok az otthonszülést? Neked született otthon a 2. babád, mert nem értetek be a kórházba?

Sziszike,
én azt hiszem, már váltottam volna oktatót... azért ez, hogy hirtelen befékez, sztem elég gáz, mert mondjuk mi van, ha megrántja a pocakod a biztonsági öv?
De azért kitartás, tök jó, ha van jogsid!

mérleg: mi anno Zita 2 hetes korában mentünk lóhalálában bérelni, mert nem tudtuk, miért sír olyan hamar, vajon mennyit eszik. Azt hiszem, most előre beszerezzük, én valahogy szeretem tudni, hogy mennyit eszik. Ettől fügetlenül nem mértem minden evésnél, és nem is paráztam rajta, de nekem megnyugtató volt.

Brigó, sztem a Laktoherb és az Urtica Urens mehet együtt, mert a Lactoherb-ben nincs csalán. Viszont a Naturlandnak is van teája, a Fitolac, abban van csalán, sztem jobb is, mint a Lactoherb.
Nekem a szülésznőm a gátsebre a körömvirágkrémet javasolta. Én nem használtam, mert szétnyílt a sebem, és nagyon csípte. :(
De állítólag tényleg jó.

pólya: nekünk nem volt, de vannak ismerőseim, akik használtak.
Ahogy Korena is írja, a babának megnyugtató, ha vmi körülöleli a testét, és nem kaszál a kezeivel össze-vissza. Persze erre a célra a takaróba bugyolálás is megfelel.

Ma megvolt a vércukor terhelés. Ügyesen megoldottam, a kolléganőmhöz átbattyogtam reggel 7-kor (kb 300m-re lakik tőlünk), levette az első adag vért, itthon megittam a löttyöt, visszafeküdtem az ágyikómba, kollegina 2 óra múlva jött, levette a 2. adagot, és bevittem a kórházba a laborba, aztán csavarogtunk egyet Zitával.

Ha nem haragszotok, teszek fel egy családi fotót, a hétvégén készült. :)
Kép

Plusz egyet Zitáról, mert most ez a kedvenc sztárfotóm róla. :)

Kép

Andykamama, merre vagy? Jó lett a cukrod?
Vendég
 


Sziasztok!

Hú! Megint sokat írtatok, megpróbálok mindenre reagálni, bár a memóriám nem a régi. :oops:

Szana!
Köszi az infót rövidülés ügyben. Akkor ez ahogy gondoltam is nem nagy dolog, amíg nyílni nem kezdek. :P

Kataa!
Igen én még dolgozom, és fogok is, úgy terveztem, hogy amíg bírok, addig. Bár a kezelőszékhez már nem nagyon férek hozzá, így marad a gyantázás, amit állva csinálok egy magas ágy mellett. Aztán ha elfáradok, akkor kicsit leülök és addig dolgozik helyettem a tanulóm. meg a kezeléseket is ő csinálja. Szóval még majdnem mindegy megy úgy , mint régen. Hogy meddig, azt ki tudja? :P


Sziszike!
A 7.5 kg az nagyon nem sok szerintem. Te valamit nagyon jól csinálsz. Én ma kezdtem a 32 hetet, és 14 kilónál járok. :(

Cic!

A babaruhák nagyon szépek, szerintem is könnyebb lányoknak vásárolni. Bár nekem fiam lesz, én kéket még nem sokat vettem, mert amúgy sem vagyok oda a kék színért. Inkább narancssárgát, sárgát, zöldet, meg még pirosat is vettem, meg drapposakat. Az anyóshoz kitartást neked. Én amint már írtam kb 2 hete jól összevesztem az enyémmel, azóta meg úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. De én már nem foglalkozom vele. Egye meg a fene. Pólya ügyben én nem veszek, mert nekem még megvan a sajátom, két huzatal, meg angolpólyám is van. Mondjuk Szőnyben, ahol fogok szülni pólyába teszik a piciket, de én is azt hallottam, hogy ez a babának jó érzés, mert olyan, mintha még az anyanméhben lenne. Hát mejd kiderül, itthon beleteszem vagy sem. :twisted:

Snoopy!
Én oléyan babakocsit akrtam venni, amihez kemény mózes van, és le lehet egyben emelni a kocsivázról, de az egy vagyon lett volna, végül olyat vettem, amihez textilmózes járt. Szerintem télen nagyon célszerü, mert csak kikapom a kocsiból babával együtt és berohanok a házba.

Marcipán! Minyon! Üdv itt közöttünk! Írjatok magatokról!

Mágnes! Örülök, hogy kész aszobátok: Tök jó érzés amikor valami elkészül, és főleg, hogy még időben. majd tegyél fel képeket!

Winnie!

Biztos nagyon jól éreztétek magatok Röjtökmuzsajon. Én még nem voltam ott, de sokat hallottam róla. Azért ez nem semmi, hogy ilyen meglepetéseket kapsz. Nagyon becsüld meg a párodat, mert nem sok van ilyen.
Örülök, hogy a szopipárna megoldotta az alvásproblémáidat. Én már 1 hónapj azzal alszom. Bár nem akarok senkit elkeseríteni, mert nem biztos, hogy nálatok is így lesz, de én egy hete, szinte minden éjel 5ször felkelek pisilni, és csak forgolódom az ágyban. Olyan szinten felébredek, hogy nem tudok visszaaludni. Mondjuk nekem a hátam közepe fájdogál, de hát a hasam is már akkora, hogy leginkább holnap elmennék szülni. Szóval most már nagyon nehéz az alvás, meg úgy álatalában mindenféle mozgás, mint zoknifelvétel, lábkörömvágás, meg ilyesnmi. Azt sosem gondoltam, hogy úg fogok hajoldozni, mint egy öreg beteg nyugdíjas.

Brigó!
Én még mindig szorítok neked. Kitartás!

Hali! Én pont olyan kiságyat vettem, amilyet te szeretnél. Mondjuk én használtan vettem, a netetn találtam rá. De a Brendonban van ilyen ágy 26 ezer. én 14 ezerért vettem .A kismamaklubot nem sikerült inyomoznom, mert a csajszi közben megszült, akitől akartam infót szerezni. Ja szombaton voltam a piacon, és nagyon szép babaruhákat láttam 500 forintokért. Érdemes kinézned, ha olcsón akarsz vásárolni. Kismamaruhát meg kaptam egy csomót kölcsönbe, így nem nagyon kellett venni. Pár nacit vettem, azt is a neten használtan.

Szilvi! Én 27 hetesen voltam 4D-n.Azt mondják, hogy 25 és 30 hét között érdemes menni.

Remélem nem hagytam ki senkit.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Cic
Hat anyosekhoz kitartas,nezd a jo oldalat.Kerdm eg hogy nyugodtan pucoljon abalkot vagy vasalhat i,mert ugyeneked igazoltan pihenned kell :)
Nekunk volt polyank,kb 3 napot toltot benne a gyerkoc.Neke mnem jott be hogy akkora es nehez volt benne szoptatni.Ha nyugos tenyelg joegy puha takaroval korbebugyolalni es az is megfelel a celnak.
Mikor mesz dokihoz? ,Nekem isi azt mondtak, hogy a 36.hetig meg befordulhat ujra,de nem izgatom magam,mert lenyegtelen.
Igazad van,itthon fiunak vadaszni kela jo cuccokat,nagyon orulok hogy van lehetosegunk kulfoldon vasarolni,en is csak a jo minosegu cuccokra megyek,meg a lenyeg hogy ne minden kek meg barna legyen egypasinak.Persze Alexra gondolta,mert tesobaba ruhatara most vilagoskek,vajszinu,narancssarga szinekben jatszik.
Szerinted erdemesa fizetos szobaba menni a korhazban?Attol parazok hogy tul egyedul lennek.Csaszinal a 3 agyasba kerulok csak nem tudom hogy mennire fog zavani a masok latogatoja...Irnal errol par sort?

Brigo
En ugy tudom 3*5-t kwll szedni,de majd utana kerdezek meg,merten is kolcsonadtam a homeos fuzetem.En most Milusan szopis teat vetem a Laktoherb nem jott be anno,meg az alkoholmentes sorre+madartejre :)
En ugy donottemhogy majda kkor kezdem szedni ha tulveszeltem a tejbelovellest .Nalam az a kritikus pont...

Magnes
Utalt a doki valamire hogy esetelg hamarabb jonne a bab?mert ha nem ne agyalj ezen :) Fontos hogymagadban tudatositsd hogy idore fog erkezni a baby.

Szilvi
Jok az ilyen rokonok :)
A CundA Mega Hund M mar itthon is elerheto,bar arakban azert kint joval olcsobb de teny hogyelhet jokat talalni 5ezer alatt is.
Mi vasarnap voltunk a Baby outletben,hat nekem csalodas volt a Megatoys,Brendon tulaj utanolyan rwendezetlen volt minden es semmivel sem olcsobb mint mashol.Vettemujszulott sapkat+hajkefer,koromvagot,de atalgos aron voltak.
Babakocsikat nem neztem nagyon de 50korul szepeket lehet mar kapni itt is.

Winnie
Tegyel fel mar kepet a kocsirol,mert en nem tudom melyik.

Szana
Te kocsidra is kivivagyok.Persze hogy eleg 20 pelus.

Tunde
Zita tiszta foto modell pozt vett fel :lol: Ti is jol neztek ki,latszik maraz arcodon a babassag :)
Egyetertem am veled,en is kivoltam a sok okosra.Most visznot azert olvastam el minden,hogy tudjam majd mit tegyek ha esetleg problemam lesz.Ket baratnom is megigerte hogy bejon a korhazba he kel es segitenek.Fo szemipont viszont a nyugalom es a pozitiv hozzaallas amit tudatositok maamban :? :wink:En azert akarok most szoptatni,mert Alex melett nagymacera lenne a cumisuvegezes.Viszont ha most nem jon ossze,nem eroltetem ugy mintanno.Akkor csak uveg es kesz minel hamarabb kesz legyunk.Mertha szoptatok,uvegezek,fejek,akkoramr nem lesz idom a nagyra semmi :oops:

Viki
Az en kozmetikusom mostkezd ujra dolgozni 3 honpos a babaja.Egyenlore estenkent dolgzoik es hetvegen.Vegre megyek hozza vasarnap delelott,tok ciki de azota nem voltam senkinel :oops:
Ismeros az ejszaka,en mar ott tartok hogyeste nem is iszok teat (csak lightosat szoktam azt is higitva )helyette meleg tejet,szerencsere pisi tura csak 1* van de akkor nehezen alszom vissza :? A zoknimat mar apa adja fel reggel,jol ki is rohog mindig,hogy a gyerek mar egyedul oltozik en meg nem :lol:

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Szana, Ti milyen kocsit vettetek?

Kata, ezen a gyerek egyedül öltözik, Te meg nem beszóláson tök jót röhögtem :) Mi is eljutunk majd idáig, csak még nincs öltözős gyerek :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Ami a koraságot illeti. Úgy érzem, hogy a babó akkor jön ki, ha megnőtt. De mindenki aggódik körülöttem, hogy nagyon lenn van a feje (ami így is van), illetve fel van puhulva a méhszáj, ráadásul minden gyermekemmel un. tokolytikumokat kellett szednem, most még többet. Eddig 3x volt olyan, hogy egy órán belül cirka 6x volt kontrakcióm, ami tesók között is kb szülésmegindulásnak tűnik. A konyak eddig mindig segített. Magnéziummal és egyéb gyógyszerekkel.

Gátmetszés. Nem az otthon szüléshez kötelező (nem is volt nekem olyan), hanem a koraszüléshez, meg a faros szüléshez a mentőellátásban.

Igen, Prücs volt olyan jó, hogy rohamos szülés mellett mecóniumos magzatvízből a nappaliban született. Tágulási szak 37 perc.

Mózeskosár: Nekünk ugye van babakocsink. Sajna a kocsis mózesek önmagukban 44 ezer körül járnak. A kemény alj a légzésfigyelő miatt lényeges.
Nekem pont jó egy vesszőmózes is, amiben van egy vékony matrac....

Kata!
Apa megjegyzése nekem is nagyon bejött.
De a zoknimat szerencsére még tudom hősiesen magam húzni... :D

Tünde: komolyan szurkolok a szopitokért. :)
Van egy olyan mondás is, hogy három dolog mellett gyakori a siker: elhatározás, információ, segítség. Ehhez hozzátenném, hogy önbizalom és anyai ösztönben bizalom is nagyon sokat segít.

Snoopy
snoopy
 
 


Szép jó reggelt!

Winnie,

ABC Design Pramy Luxe a típusa, majd teszek fel képet, csak kölcsönadtuk a fényképezőt egy barátnak, úgyhogy most nem tudom lefotózni.

Snoopy,

Az otthonszülés így elég durván hangzik :shock: nővéremnek volt hasonló gyorsaságú szülése, de akkor még a kórház mellett laktak szerencsére :roll:

Kata,

A Baby outlet-ben mi elsősorban babakocsit akartunk venni, s szerintem abban nagyon jó áraik vannak; hiszen több kocsi is azért volt 20e-rel kevesebb, mert kiállított darab vagy tavalyi modell; ami szerintem senkit nem zavar. A többi termék ára valóban nagyjából megegyezik más boltok áraival, ebben egyetértünk. Mi ezért sem vettünk mást a kocsin és az overallon kívül.
Én még egyedül öltözöm, a zuhanyzás utáni törölközést viszont már csak teljesen nyakatekert pózokban bírom megoldani :lol:

Tünde,

Zita fotója eszméletlen jó, tényleg olyan, mint egy fotómodell, nagyon édes :)

Kép
Kép
szana80
 
 


Jo reggelt,
Jottem olvasni a nagy termest,de latom mindenki pihenget :)

Na most hogy mondjatok ma apa nem huzott zoknit :roll: ,mert meg pizsiben vagyok :wink: Na de majd zuhany utan nemi nyogessel fuszerezve megoldom :lol:
Nekem magamhoz kepest szerintem nagy a hasam es kispasi benne leven meg eles is ugyhogy tenyleg nehez hajolni :?

Snoopy
Hat remelem bejon a mondas,emn most mindharomra gyurok.Alexnal nem sok infom volt,segitseg meg meg annyi se,ugyhogy ez hatraltatta az elhatarozast is...
Drukkolok hogy azert hugi megvarja az idejet.Tenylega fiuk egyeblent hamarabb jottek?
Szerinted van osszefugges ,ha elso hamarabb jon akkor a masodik is???

Szana
Persze hogy nem ciki a kiallitott kocsi vagya tavaly imodell.Enyem mar 2002-s,de meg most is nagyon csini :lol: Egyebkent en tipikus noci voltam mar gyereknek is imadtam a babakocsikat :lol:

Na megyek, mert jon az ovono csaladlatogatasra, ugyhogy csili-vili lakason dolgozom eppen.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Szoval a hagyam nem eles hanem hegyes :lol: :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Na hat, mar irni sem tudok..a hasam nem eles hanem hegyes :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Snoopy, köszi, aranyos vagy. :) Anno kértem segítséget az LLL-től, egyszer válaszolt is egy szoptatási tanácsadó, a 2. próbálkozásra nem jött válasz...
Én is drukkolok magamnak/magunknak, már tudom, hogy mit és hol baltáztam el.
Önbizalomban nem volt hiány. :D:D:D
Vendég
 


Sziasztok!

Ja, én is jöttem várakozva, és eddigiektől eltérően nem volt olyan bő az "esti műszak" termése :)

Tünde, elfelejtettem (asszem) dícsérni, de nekem is nagyon tetszett a kisasszony profi kis modellképe :)

Snoopy, Te hol tartasz, mármint hetekben? biztos találnék egy táblát néhány oldallal korábban, csak lusti vagyok visszakuksizni... :oops: mindenesetre nagyon drukkolok, hogy még maradjon babócod a jó kis melegben :)

Kata, ő a babakocsink, hordozóval benne. Ez nem a mienk, még nem fotóztuk le, az a kép szerepelt a kuponon:

Kép

Na, most ennyi, eddigi napokoz képest, ma kifejezetten munkás napom van, elszoktam tőle :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


hú, pont 100 nap van hátra, holnap már két számjegyű... :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Pólya: igazándiból annak a babának jó, aki tényleg vágyik a környezeti szorosságra. Zsombit még próbáltam úgy csalogatni vajúdás közben (egyfolytában ébren volt és engem rugdalt, meg küzdött, hogy nehogy lejjebb kelljen jönnie), hogy idekinn mennyivel több hely lesz rugdalózni. Erre rögvest betekerték pólyába, amiből a keze se lógott ki. Szegény. ki is szabadítottam legalább a mancsait.
Aztán behozták vastagpólyában szopizni. Egyébként május vége volt.
Mindenki hogy örült, hogy meg meri fogni a gyerekét. Végülis van egy stabil paplanod, amiből kilóg a babafej. Viszont szoptatni... Megpróbáltam én addig forgatni, amíg a feje arra állt, ahol a cicim volt, de hol volt ez az ideális testhelyzettől. Így 10 perc próbálkozás után lehántottam a gyerekről a burkolatot, és a csupasz virgácsú kismanóval bebújtunk az ágy melegébe, ahol már ő is tudott kedve szerint helyezkedni.
Egyébként szopihoz ez a legjobb amit tehettek a testkontaktus. Meg a gyerkőcött ösztöni a cicihez vezérlik, csak tedd szabaddá neki az utat, nem kell folyton nekünk tenni helyette mindent, merthogy a pólyában cicihez illesztés tutira kiiktatja bármely ösztönös próbálkozását...
Szóval a testkontaktus az álmos babát felébreszti, a mérges, izgatott babát megnyugtatja és általában is növeli a szopikészséget.

Végülis azt mondják, hogy minden várandósság más, nyilván az ideje is. Nekem mindkét fiam azért a napra éppen betöltött 38. héten született. Ezt azért tendenciának vélem. Ráadásul a lányok állítólag előbb szoktak jönni....

Snoopy


[/url]
snoopy
 
 


Kép
snoopy
 
 


Sikerült!

Nekem nincs olyan, hogy aláírás, meg mindig.
Hogyan lehet elérni, hogy alapból mindig rákerüljön? Ha nincs aláírásírási lehetőség?

Kép

Most még fenn van a vágólapon.
snoopy
 
 


Sziasztok!

Most találtam a szülés mappában asszem faros baba című topikot. Vannak hasznos dolgok a fordításról, és a normál úton történő faros szülésről.
Ha a csücsülő magzatúakat esetleg érdekli....

Snoopy
snoopy
 
 


snoopy,

A profilodra kattints rá és ott keresd meg az aláírást és utána oda illeszd be, és kattintsd be hogy az aláírást mindig fűzze hozzá.:)

Mindjárt írok még, meg teszek fel egy táblát is.:)

csernusn
 
 


Kép


Kellemes napot Mindenkinek!

:)
mot
 
 


Snoopy, az én lánykám pontosan 1 héttel volt tovább a pocakomban. :)
Vendég
 


Winnie
Hat ez nagyon szep babakocsi :!: En amugyis Graco rajnogo vagyok,de ez nagyon vagesz,es plane bordoban,jo valasztas volt :wink:

Snoopy
Na megadtad a valaszt,szoval szamitsak en is 38.hetre,nekem Alex is ponta betoltott napon jott :roll: :wink:

Mot
Hat nem voltal valami bobeszedu :shock:

Niki,vagod mar a centit a munkaban?Engem tegnap hivott fonokom,azt mondja a helyettesem bevalni latszik.Persze nem akarja megszokni,visszavar...hat nekem most nem lesz nagyon surgos visszamenni. :roll: :wink:

K

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok Csajok!

:)

Szóval minden rendben, 2 napja láttuk Tündérkémet UH-n, gyönyörű lábacskáit mutogatta, kinyújtotta, ficánkolt rendesen.

Drága Életemnek ma van a 31. születésnapja!! Imádom!!!

Én megvagyok, a tegnapi bölcsesség fog kihúzást kezdem túlélni!

:)
mot
 
 


Winni: mi is megvettük tegnap a babakocsit, most tök happy vagyok. Mi is ugyan ezta modellt vettük, csak a kék verzióban! Hát valóban nem könnyű darab, de baromi praktikus rajta minden, és főleg az összecsukása tetszik. Férjem egész este ezt babrálta meg nézegette. Fel volt dobva ő is. Igazából nem akartuk még megvenni, de ez az ár most nagyon csábtó volt, és ki tudja meddig tart még a készlet....így bementünk és megvettük. Hát a csomagtartót szépen kitölti, nem sok minden fér már mellé!

Tünde: tündéri a kislányod, nagyon édes arca van!

Hát akkor azt hiszem bejelentkezek a héten uh-ra, úgyis itt két héttel előbb be kell jelentkezni!
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek, az egyik barátnőm pár napja szült, de még csak a 36. héten volt...Szerencsére minden okés, 2580 g-os, 48 cm a baba. Ez egy kicsit elgondolkodtatott a kórházi cucc összepakolása ügyében, mert én úgy terveztem, hogy kb. 2 héttel a kiírt nap előtt pakolok össze, de ezek szerint jó ha már 1 hóval előtte minden össze van készítve! :shock:

Voltam kedden védőnőnél, újra elküldtek cukorterhelésre, de testsúly-méréssel. Ma rá is szántam magam, jobb hamarabb túllenni rajta. Kíváncsi vagyok az eredményre!

Vásárlás
Nekünk nagyon nagy szerencsénk van, mert rengeteg cuccot kaptunk a barátainktól. Babaruhát nem is nagyon veszek, bár néha elcsábulok... :lol: Babakocsit is kaptunk /Bergon/. Amit meg kellett venni: kiságy, kókuszmatrac, hordozó /autóba való/, hálózsákok, overál, vastag téli cucc. Még azért rengeteg dolog hiányzik, de olyan jó ilyeneket vásárolni! Bár Apuci nem olyan lelkes, mint én... :roll:

Pólya
Én is olvastam arról, hogy a babáknak megnyugtató, ha körülveszi őket valami puha, de szerintem is megteszi egy takaró is, amibe jól be lehet bugyolálni.

Tünde!
Nagyon cuki Zita!!! :D

Próbálok feltenni képet, de nem megy...Béna vagyok! De lehet, hogy túl nagyok! Na, még próbálkozom!

Kép
Vendég
 


Szana :D

Szeretném megkérdezni, hogy mennyiért sikerült beszereznetek a babakocsit? Én pont ilyent néztem ki, de a Brendonban elég húzós ára van.
Színe milyen? És volt még készleten? Ha igen, milyen színben?
Bocsánat a sok kérdésért :oops: , de tényleg nagyon érdekel.

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok lányok és Mot!

DESZILVI: Köszi az érdeklődést még vagy 3 hét a 4D-ig, rohadt messze van....

SZANA: Mária nagykert nem ismerem, mia netes címe? Most találtam jó oldalakat babacucc ügyben, fel is teszem ide, hátha ti is találtok valami kedvetekre valót: www.bambino.hu és www.bababorze.hu

VIKI: melyik piacon a Konzumon? Név témában miújság? Most nézem már nem sok van hátra neked, nagyon irigyellek!!

KATAA: Te is mindjárt szülsz!!! Micsoda izgalmak, lassan beindul a baba zápor!

TÜNDE: a kicsi lányod nagyon édes. Nagyon nőcis!!

WINNIE: Én is így számolom az időt, alig várom, hogy 100 alatt legyek!!

MOT: Remélhetünk képet is a babáról?

RÉKA: 2 héttel korábban jött az én lányom is, úgyhogy én egy hónappal korábban már berámolok. Névnapomra köntöst, meg szopis pizsit, hálóinget kértem, amihez nem is nyúlok, már félre van téve....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Bogumil,

A babakocsi 60ezerre volt leárazva, mi hoztuk el az utolsót. Az eladó srác - aki nagyon kedvesen elmutogatott rajta mindent egyébként - elmondta, hogy aznap reggel kaptak 4db-ot, mire mi mentünk (kb. 12h) már csak ez az 1db volt. De volt többféle ABC Design modell is 40-44ezerért, azok is tetszettek, de nem tartozott hozzájuk mózeskosár, amit mi mindenképp akartunk... Persze azt is lehet hozzá venni, de akkor épp nem volt nekik kocsihoz tartozó. Ja, és lábzsák sem volt egyikhez sem, de azt már 6ezerért kapsz; ennek a kocsinak a mózese viszont átalakítható bundazsákká - szóval tökéletes! Bár 15-16 kg, szóval nem könnyű és elég széles nyomtávú.
:D Szóval igencsak helyigényes.

Korena,

A Mária nagyker = www.bebibolt.hu
A bababoltok listája már nálam is elkészült viszonylag rég, kb. 25 cím került fel rá :shock: Alapos munkát végeztem, ugye? :roll:

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!
Reggel óta próbálok felnézni, de egyszerűen nem töltötte be az oldalt.. :twisted: Úgy látszik ez egy ilyen nap....
Reggel elmentem terhelésre.... Miután bementem, a csaj közölte, hogy nem veszi le a vért, mert a Hg A1c nevezetű valamit ők nem tudják megnézni.. Még jó, hogy direkt rákérdeztem tegnap kétszer is a védőnőnél...hazajöttem, felhívtam a területi sztk-t, hogy soron kívül lehet-e menni terhelésre, erre a nő kiröhögött! Erre felhívtam a dokimat, hogy akkor most mit csináljak, ő meg közölte, hogy az a HgA1c-t hagyjuk, és menjek vissza a laborba megcsináltatni. Csakhogy ott nem fogadták el a beutalót, mehettem megint a védőnőhöz... :twisted: Szóval jó napom volt, és mostmár kezd érdekelni mi az a HgA1C, mert a védőnők sem tudták....
Na jól kipanaszkodtam magam, kicsit kusza, de nagyon felment bennem a pumpa!

hazajöttem, és nyugtatásképpen szétválogattam a babarucikat, kiderült, hogy a legtöbb fehér, halványkék és rózsaszín. :D

kata: a doki nem mondta, hogy korábban jönne, minden ok, zárt a méhszáj, csak annyira nem merem elhinni, hogy végre sikerült, és célegyenesben vagyunk, hogy folyton találok aggódnivalót... Most pl. ,hogy csak 10 dekát híztam... :(

winnie: a babakocsi nagyon szép! Mi is néztünk anno hasonlót, csak nekünk a terepviszonyok miatt nem felet meg sajnos..

szóval akkor elég egy hónappal előtte összepakolni? Nekem nincs szerencsém, a névnapom januárban van, akkor pedig már meg lesz a baba... Így nem tudok hálóinget kérni névnapra... :)

réka: miért kell megint terhelésre menned??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hello!

Jó kis termés :)
Holnap jövök, most pihenem ki anyósékat, majd mesélek.
Feltéve ha Gergő is hagyja.
Ja és beszereztem az ágyneműt is :) Én is hepi vagyok :) Már csak a pelenkázó lap kell (hm...mindig azt hiszem, hogy már csak egy valami kell aztán mindig KELL mégvalami :) ) És ráadásul olyan nehezen kapok olyat, ami nekem kellene a kiságyhoz. Merthogy a felület 50*70-es kb, Gergőnek Cam márkájú volt 50*78-as, picit lógott, de jó volt. Ha valaki lát ilyet, akár használtat. Vagy van neki, vagy látott, légyszi szóljon már! Jó áron és persze csajos színben :)
Ilyen:

Kép

Vagy ilyen:

Kép

Na pussz, cic
cicmerák
 
 


Cic,

A manobolt.hu-n találtam egy 70*50est
http://www.manobolt.hu/item_pics/tb/lrossizsebes.jpeg

Kép
Kép
szana80
 
 


na ebből semmi nem látszik :( Sorry, s most jutott eszembe, hogy biztosan lányosra vadászol... :wink:

Kép
Kép
szana80
 
 


Mágnes, a HgA1C az elmúlt 3 hónap átlag vércukor értékét mutatja meg, cukorbetegségben hasznos lehet tudni.
(Diabetológián dolgoztam 7 évig :))
Vendég
 


Sziasztok!

Na, nagyon gyorsan, mert apa már itt áll fölöttem, és menni akar haza :)

Pólya dologban köszönöm a hozzászólásokat, azt hiszem, én is azt a konklúziót szűröm le, hogy hasznos, de megteszi a takaró is...

Szana, az ABC kocsit én is nézegettem, nekem is tetszett. Tegyél föl lécci képet, majd ha tudsz..
Ja, és a 25-ös bababoltos listára is fájna a fogam, ha lehet.....
Bár ma télleg nagyon munkásn apom volt, nem hoztam a napi több órás netes átlagot, de bizti lesz még olyan hogy inkább bababoltokat nézek :)

Hú, volt még valami, de majd holnap, indulandusz van...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Tünde!
Köszi szépen! El nem tudtam képzelni, hogy mi a fene lehet..:) Jól képzett védőnéni hemoglobint mondott.... :D

Mit lehet szedni, ha hőemelkedésem van? Tiszta forrónak érzem magam, de nem mutat lázat a lázmérő.. Bár án ritkán lázasodok, de félek, nehogy éjjel felmenjen....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes, nekem az orvosom fejfájásra engedélyezte az Algopyrint, gondolom akkor lázra, hőemelkedésre is mehet.
Vendég
 


Sziasztok!

Szana!
A tavalyi babakocsi modellek szerintem is tök jók, szépek, túl sok különbség amúgy sincs köztük, és egyáltalán nem ciki, ha valaki ilyet vesz meg szuper áron. Én is nézegettem, sőt még használt babakocsiban is gondolkodtam, de sajnos színben nem találtam olyat, amit elképzeltem(narancs), ezért vettem tök újat.

Tünde!
Zita nagyon édes, csinos kislány. Gratulálok hozzá! Majd nagyon kell rá vigyázni, ha nagyobb lesz. Gondolom apa lesz a legféltékenyebb a kis kincsére. :twisted: A szopizást meg biztos meg fogod oldani, főleg, ha már tudod a trükköket, és hogy mi nem volt jó akkor. Most majd korrigálod magad. szóval ne aggódj, biztos rendesen menni fog. Fő az önbizalom! :P

Winnie!Szilvi!
A kocsi szuper, annak idején én is nézegettem őket, és tényleg nagyon könnyen össze lehet csukni. :lol:

Mot! Boldog szülinapod a párodnak! Ő sosem akar ideülni a géphez, vagy te nem engeded? Egyszer azért írhatna ő is. :P

Réka! Én nem tudom de nekem mindenki már 2 hete azt kérdezi, hogy össze vagyok-e pakolva. Mert állítólag a 20 hét után bármikor jöhet a baba, jó még ne jöjjön, de sosem lehet tudni. Ennek ellenére, még egy-két dolgot nekem is be kell szerezni a kórházi cucchoz, de már szépen gyűlik, és talán a hétvégén össze is pakolok. :roll:

Hali!
A konzumnál láttam a cuccokat, nézzél ki, egész jók és olcsók. :P Hát már tényleg nincs sok hátra, néha úgy érzem, hogy szétdurran a pocakom . A baba már lefelé van fejjel, remélem így is marad, mert múlt héten még azon aggódtam, hogy mi lesz, ha nem fordul be. :roll:

Mágnes!
Nem semmi amin ma keresztül mentél a vérvételed miatt. Ilyen kavarást. Megértem, hogy kiakadtál, én biztos, ott helyben kivertem volna a balhét. Mit képzelnek ezek? szórakozásból járunk mindenféle vizsgálatra? :twisted:

Lányok. Ma voltam asszem utoljára bevásárlókörúton Pesten. Megint vetem egy csomó mindent. Először az akciós Kenguru boltos plüss játszószőnyeget, meg a zenélő forgót, meg egy rugit és két bodyt vettem meg, aztá a Brendonban a kuponos kókuszmatracot, meg orrszívót, meg lepedőt, és takarót. nagyon édesek, és összesen majdnem 10 ezer forintot spóroltam meg. szóval még mindig megéri felmenni Pestre, de nekem már nagyon nehézkes. Nekem már csak a kád+ állvány kell, meg a légzésigyelő, mellszívóhoz egyeb cuccok, meg apróságok, hőmérő vízbe, meg fülbe, meg a Tena betét és bugyi. És nagyjából minden más megvan.

Most jut eszembe, valaki mondta a hálóinget. Én naiv, azt hittem, hogy a kórházba elég lesz 2 hálóing.Erre föl mindenki, aki mostanában szült, mondja, hogy legalább 5-6 db kell, sőt van, hogy egy nap kettőt is elhasználok. Erre én szombaton elmente4m a piacra, és vettem 6 db hálóinget, 700 forint/db. Mert egy szoptatósom van, de az is 2500 volt, gondoltam ilyenből nem veszek 6-ot. inkább olcsót, mert lehe, hogy utánna el kell dobni. Lényeg, hogy elöl mélyen kigombolható mindegyik.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok!

Winnie,

Szerintem csak hétvégén tudok feltenni képet, még nem kaptuk vissza a fényképezőgépet...
A bababoltlistámon van több olyan bababolt, ami csak online rendelési lehetőséggel bír, ezek is érdekelnek? Azt hiszem priviben fogom elküldeni, mert nagyon hosszú...csak még néhány helyre beírom az internetes címet is.

Kata, Viki!

Számomra abszolút nem jelent problémát, hogy tavalyi modell, csak a leárazás indokának írtam. Én is nézegettem használt kocsikat is a neten, de aztán rátaláltunk erre a gyönyörűségre. Apa is teljesen odáig van érte, folyton ezt nézegeti, nagyon édes. Ráadásul vettünk egy overallt is, ami színben a kocsihoz illik (ez nem volt szándékos, az overall előbb megvolt), s ezt szokta belepakolni a kocsiba és így taszigálja :lol:

Én még nem vettem hálóinget, de szerintem benézek egy kínaiba és ott fogom beszerezni, ha árulnak ilyet. Én ugyanis tuti csak a kórházban fogom használni, mert inkább rövidnadrágos/pizsis vagyok.

Mágnes,

Anno nekem is Algopyrint mondott a dokim - ezt nyugodtan szedheted

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Mágnes, az Algopyrint én is úgy tudom, hogy szabad, fejfájásra szedtem is. Viszont nekem azt mondta a házidokim, hogy hőemelkedést nem kell csillapítani, hadd dolgozzon a szervezet, a babának sem árt. Én 37,5 alatt nem szoktam bevenni semmit. Reggelre meg úgyis csökken..... Sok tea, folyadék, és természetes lázcsillapítás. Hideg vizet engedjél a csuklóra, tarkódat mosd hideg vízzel, ezek segítenek. Azért vagyok ilyen tapasztalt, meg jó 3 éve volt egy csúnya vírusos nyavalyám, jó 1 hónapig hőemelkedésem volt, és minél kevesebb gyogyival akartam megúszni, és így működött. Meg még a hűtőfürdő is jó, melegtől indulva langyosig, de fázni nem szabad benne! :)
kül meg megmérted? mert én rendszeresen úgy érzem, mintha tök melegem lenne, mi "puszival" mérjük, és párocskám sosem érez melegnek, úgyhogy én a "kismamaklimaxra" fogom :)

Ó, Szana, igen, hajjaj de érdekel minden cím, priviben is, ezer köszönet érte előre is!
És én is pizsis vagyok, én megpróbálok anyutól / anyósomtól szerezni lepukkant "szülős" hálóingeket, ha van nekik, amit adott esetben utána rögtön ki lehet dobni, de kül inkább pizsi.
De miért kellhet a napi kettő? A vérzés miatt? Akkor kórházba egyáltalán nem célszerű a pizsi?

Tök jó, tegnap is aktívkodott babócám, hogy visszatérjek örökös témámhoz :) és vicces, este általában kicsit hanyatt szoktam lefeküdni, de úgy nem bírom sokáig, és átfordulok oldalra, na, ilyenkor jól kiillentem az egyensúlyából, mert utána mindig nagy sürgés-forgás van odabenn :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok Lányok és Mot! :)

Hálóing: nekem azért kell sok, mert itt Győrben nagyon meleg van a szülészeten a babák miatt. És az hagyján, hogy most izzadunk és egyfolytában melegünk van...
de ez semmi ahhoz képest, ami szülés után lesz. Szóval ha éppen nem lesz véres, akkor lucskosra izzadjuk. :(
Vendég
 


Sziasztok

Mot
Anyukat gondolom kenyeztetted szulinapjan ,fog nelkul is :D

Szilvi
Gratula a kocsihoz,tenyleg nagyon knnyu osszecsukni.Majd ha kezedben a baba a masikkal meg egyszeru lesz osszecsukni.
Enyem is kb ekkoraes befera Corsam csomagtartojaba,na utana mar semmi sem,de legalabb ez igen :wink:

Reka
Gratula a barartnodnek,lenyeg hogy minden rendben van.
Azt hiszem jovo heten is elkezdem a babaruha mosast-vasalast.
Van egy baratnom aki Tiszaujvarosi,a szulei fenykepeszek(voltak ), Szabo Alice.Nem ismered veletlenul?

Kolena
Tenyelg nagyon gyorsan megy az ido :roll: En is kimostam mar a kontost meg a haloingeket,anyunak van egy csomo amit nem hasznal es gombos ugyhogy hoztam tole 5db-t,meg jo hogy egy meretek vagyunk :wink: En is inkabb pizsis vagyok meg pantos haloinges nyaron,ugyhogy tudom hogy nem vennem fel ezeket azert is nem vettem.

Magnes
Akkor annyira meg ne keszulj,elvezd ki hogy vegre van baboca a hasadban :lol: Egyeblent ha nem titok hany eve szeretenel mar ?
Remelem nem lettel lazas,Algpyrin nyugodtan mehet,inkabb mint hogy magas lazad lenne sokaig.

Cic
Kerunk kepet az agynemurol,biztos rozsaszin :wink: :lol:

Viki
A masik korhazban ahol szultem,volt korhazi es hat osszekoszolni az is jo volt,persze ha jottek a latogatok azert atoltoztem.Itt majd vihetem a magamet. Hat szerintem is neha kell napi 2,meg a Tena betet mellett is :roll:

Tunde
Hat igen nem beszelve majda tejfoltokrol,szoval mosogepet es apat beizzitani amig mi a korhazban leszunk.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Szana :D

Köszi a választ! Hát, akkor nem indulunk útnak :( .
A Brendonban egyébként 74e ez a kocsi. Ha felmennénk Pestre, akkor talán 5e forintot spórolnánk meg, ami nem kevés, de akkor pláne nagyon sok, ha nem is találnánk semmit, amit megvennénk.
Azt gondoltam, ott jóval olcsóbban kínálják az árut. Így biztos, hogy nem indulunk neki.

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Andi vagyok, és van két 7 hónapos kismanóm! Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül rátok török.
Van két 56-os, kék színű vastag, belül thermo overallom eladó. Mi márciusi babák voltunk, kb. 1 hónapot használtuk őket, enyhén elvesztek benne, viszont nagyon jó meleg volt. Kicsit sajnálom is (mert szerintem nagyon szépek), de már kinőttük, így eladnám. Az elején macis patent van, van hozzá kesztyű (szintén macis) és cipő is. 3000 Ft-ot gondoltam darabjáért. Ha valakit érdekel, írjun pü-t vagy e-mailt.

Köszönöm, és kellemes babavárást mindannyiótoknak!
Andi

Egy-két kép az overallról:
Kép

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?