Sziasztok!
Hú! Megint sokat írtatok, megpróbálok mindenre reagálni, bár a memóriám nem a régi.
Szana!
Köszi az infót rövidülés ügyben. Akkor ez ahogy gondoltam is nem nagy dolog, amíg nyílni nem kezdek.
Kataa!
Igen én még dolgozom, és fogok is, úgy terveztem, hogy amíg bírok, addig. Bár a kezelőszékhez már nem nagyon férek hozzá, így marad a gyantázás, amit állva csinálok egy magas ágy mellett. Aztán ha elfáradok, akkor kicsit leülök és addig dolgozik helyettem a tanulóm. meg a kezeléseket is ő csinálja. Szóval még majdnem mindegy megy úgy , mint régen. Hogy meddig, azt ki tudja?
Sziszike!
A 7.5 kg az nagyon nem sok szerintem. Te valamit nagyon jól csinálsz. Én ma kezdtem a 32 hetet, és 14 kilónál járok.
Cic!
A babaruhák nagyon szépek, szerintem is könnyebb lányoknak vásárolni. Bár nekem fiam lesz, én kéket még nem sokat vettem, mert amúgy sem vagyok oda a kék színért. Inkább narancssárgát, sárgát, zöldet, meg még pirosat is vettem, meg drapposakat. Az anyóshoz kitartást neked. Én amint már írtam kb 2 hete jól összevesztem az enyémmel, azóta meg úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. De én már nem foglalkozom vele. Egye meg a fene. Pólya ügyben én nem veszek, mert nekem még megvan a sajátom, két huzatal, meg angolpólyám is van. Mondjuk Szőnyben, ahol fogok szülni pólyába teszik a piciket, de én is azt hallottam, hogy ez a babának jó érzés, mert olyan, mintha még az anyanméhben lenne. Hát mejd kiderül, itthon beleteszem vagy sem.
Snoopy!
Én oléyan babakocsit akrtam venni, amihez kemény mózes van, és le lehet egyben emelni a kocsivázról, de az egy vagyon lett volna, végül olyat vettem, amihez textilmózes járt. Szerintem télen nagyon célszerü, mert csak kikapom a kocsiból babával együtt és berohanok a házba.
Marcipán! Minyon! Üdv itt közöttünk! Írjatok magatokról!
Mágnes! Örülök, hogy kész aszobátok: Tök jó érzés amikor valami elkészül, és főleg, hogy még időben. majd tegyél fel képeket!
Winnie!
Biztos nagyon jól éreztétek magatok Röjtökmuzsajon. Én még nem voltam ott, de sokat hallottam róla. Azért ez nem semmi, hogy ilyen meglepetéseket kapsz. Nagyon becsüld meg a párodat, mert nem sok van ilyen.
Örülök, hogy a szopipárna megoldotta az alvásproblémáidat. Én már 1 hónapj azzal alszom. Bár nem akarok senkit elkeseríteni, mert nem biztos, hogy nálatok is így lesz, de én egy hete, szinte minden éjel 5ször felkelek pisilni, és csak forgolódom az ágyban. Olyan szinten felébredek, hogy nem tudok visszaaludni. Mondjuk nekem a hátam közepe fájdogál, de hát a hasam is már akkora, hogy leginkább holnap elmennék szülni. Szóval most már nagyon nehéz az alvás, meg úgy álatalában mindenféle mozgás, mint zoknifelvétel, lábkörömvágás, meg ilyesnmi. Azt sosem gondoltam, hogy úg fogok hajoldozni, mint egy öreg beteg nyugdíjas.
Brigó!
Én még mindig szorítok neked. Kitartás!
Hali! Én pont olyan kiságyat vettem, amilyet te szeretnél. Mondjuk én használtan vettem, a netetn találtam rá. De a Brendonban van ilyen ágy 26 ezer. én 14 ezerért vettem .A kismamaklubot nem sikerült inyomoznom, mert a csajszi közben megszült, akitől akartam infót szerezni. Ja szombaton voltam a piacon, és nagyon szép babaruhákat láttam 500 forintokért. Érdemes kinézned, ha olcsón akarsz vásárolni. Kismamaruhát meg kaptam egy csomót kölcsönbe, így nem nagyon kellett venni. Pár nacit vettem, azt is a neten használtan.
Szilvi! Én 27 hetesen voltam 4D-n.Azt mondják, hogy 25 és 30 hét között érdemes menni.
Remélem nem hagytam ki senkit.