Sziasztok!
Megérkeztünk osztrák barátainktól 1 nappal hamarabb ugyan, de nem kevés élménnyel. Gyönyörű helyen voltunk Kaprun környékén a Grossglockner lábánál. Persze Bali az első éjszaka 15 percében felüvöltött és nagyjából a fél éjszakát végigordította, na ekkor kezdődött a torokfájás, majd másnap a takony, a krupp, amiért 10 fokos szobában aludtam vele, így nem kellett beadni neki azt a lórúgás kúpot, lázas is volt, sőt még fossantott is 5x a 2. éjszaka. Így kezdődött a nyaralásunk, de én 99%-ban tudtam, hogy ez lesz, így porszívóval, gyógyszerekkel felszerelve mentünk.
Napközben azért nem volt vészes a helyzet, tudtunk kirándulgatni a környéken, Balinak voltak házi tehenei, kecskéi, tyúkjai, szóval jól érezte magát. A legnagyobb élmény a Glossglockner strasse volt, ami egy 40 km-es hegyi út, de olyan helyeken, ahova csak túrázni jár egyébként az ember 3000 méteres magasságban. Szóval kocsival el lehet menni egészen a már havas osztrák Alpok szívében a legmagasabb csúcsig. Fantasztikus volt, majd rakok fel képeket, bár az úgyse adja vissza a feelinget.
Szóval fajin volt, leszámítva a félpanziónkat, ami többnyire a Maggi néne receptjeire támaszkodott.
Örülök, hogy veletek minden ok.
Orsi, nagyon izgi már, babakocsi téma tényleg nem eccerű, nekünk nagykerekes van, ami a szar terepen is jól ringatózik. Szülésznővel én kissé befaragva érzem magam, valahogy többet vártam tőle, és állandóan azt hajtogatta, hogy most tutira nem kéne fájnia, mert beadták már az edát, szóval nem hitte el, hogy k..ra fájt.
Én bébim szépen növekedhet, mert jókora hasam van már.
Csütörtökön megyek majd 4d-re és akkor talán majd kiderül, hogy Vazul lesz-e vagy Nárcisz.
most megyek még pakolgatok, pusss mindenkinek, majd még jövök képekkel