Új privát üzeneted érkezett!

Igen jól látod Orsi, túl konkrét elképzeléseim voltak a szülésről, és a végén egy altatásos császár lett belőle. Talán ezért vagyok csalódott. Se rögtön cicire tétel stb. Én a gyerekemet csak fél nap múlva felöltöztetve láthattam. Azért lett így mert hatalmas volt, rosszul feküdt, nem fért ki. 14 órás vajúdás után a kitolási szakaszban döntöttek a cs. mellett. Na ez azért csalódás amikor ennyi időn keresztül küzdesz érte. Mert, ha még programozott lett volna. De én az első pillanattól kezdve anyának érzem magam, és nincs gyengébb kapcsolat köztünk, sőt...
Tehát szerintem az nem igaz, hogy a tej is nehezebben indul be, meg a kapcs. sem olyan könnyen jön.
agianyu
 
 


Na hát akkor ahány anyuka, annyi fajta, mert én meg lassan 8. hónapja csak szopis melltartóban járok, és nagyon szeretem őket, mert marha könnyű bennük szoptatni és nekem macera volt lerángatni a pántot mindig. :wink:
Vendég
 


Eszti, :lol: !

Kép
seriff
 
 

 
 

Ó, sajnálom, Ági hogy ilyen élményeid voltak. És előtte nem tudták, hogy túl nagy a baba?

Mégse szoptatós melltartó nap volt, hanem szülésznő-nap.
Van már szülésznőm!
Szimpi volt, hál'Istennek. Azt mondta mostantól minden vizsgálati eredményre kíváncsi, amit a dokimmal csinálok. Ez tök jó, nem? Egy bánatom van csak, de úgy látom, hogy a MÁV-ban senki sincs és ő sem az, aki ért a homeopátiás szerekhez. Nektek erről mi a véleményetek? Én fura mód, hiszek benne, pedig eddig a különféle dolgokra szedett homeopátiás kezelések 50-50%-osak voltak.

És tegnap már az első CTG-t is megcsinálta. Jaj, olyan jó volt hallani a kishülyét.
Serfi, ezt most nem értem, ez a szívverések száma, amit számolnak, vagy a vérátáramlás sebessége? Vagy mi?

Puszika, szép napot!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


NA jól van, belefogok:

szóval van a felső csík, a magzati szívverés,és amikor mozog, akkor kell nyomnod a gombot, és olyankor Luca szívfrekvenciája fokozódik, magyarul gyorsabban ver a szíve(asszem 140-160/perc)

az alsó meg a méhösszehúzódásokat jelzi, olyankor is gyorsul a szívverése,amikor a méh összehúzódik.

OKés?


Én nem vagyok nagy híve a homeonak, bár az biztos, h ártani nem árt, de a szomszéd csajszi aszolút profi, és tele van mindenféle szerekkel,és használta is őket szülés előtt, alatt, után, szoptatáskor, stb. Van vmi konkrét kérdésed?

Kép
seriff
 
 


na legalább az én doki nénim homeop. párti volt. Nekem a fájdalmaim alatt ilyen bogyókat adott a számba. Persze nem szüntek meg a fájások, de én azért örültem. Én nem szeretem a szúrást és a gyógyszereket sem. Ja és egyébként én is szoptatós melltartó párti vagyok. De szerintem azt jobb utána megvenni, mert nem is sejted mekkorára meg is tud nőni a mell a tejbelövelés után. Nekem normális, de talán inkább kicsi mellem volt. aztán ahogy a kórházból hazaértünk és megláttam a tükörben a mellem, hát Pamela A. elbújhatott volna. Igen Samantha Fox voltam. Szóval esetleg érdemes vele várni, mert érhet meglepetés. Most kezd normalizálódni a mérete, hogy a Julcsika ilyen gyéren (ha-ha) szopik. Reggel, este, és éjszaka többször :oops:
Serfi szerinted belefér még az éjszaka több is? Persze belül tudom a választ: már nem. De így legalább csendes nyugodt éjszakánk van.
agianyu
 
 


ANIKÓ!!!! ????? Kezdünk türelmetlenek lenni. :evil:
agianyu
 
 


Ági, nálam belefér, ma épp 5x. Tudom, h nem éhség.

Kép
seriff
 
 


:D :D

Kép
diane
 
 


Magunkra maradtunk, Csajszik. A többiek felszívódtak?

A mit-mennyit kérdések érdekelnek, Serfi. Azt általánosságban hallom, hogy az Arnica jó a sebgyógyulásra, de mennyi és melyik higítás. A tágulást melyik segíti, mert abból van egy jópár, de szerintem ezt nem tudja megmondani a szomszédnőd, mert az a tippem, hogy ezek személyreszólóak lehetnek. De ha megkérdezed a véleményét, azért megköszönöm. Ő autodidakta homeopata, vagy szakmája?

Ma anyósommal megyek szőnyeget venni.
Kicsit félek. Már nyolckor hívott, extázisban van. Szerintem délre nagyon fáradt leszek. Nagyon-nagyon fáradt. :shock:

Találtam egy olyan édi játékboltot! Csupa élénk színű csoda van, klasszikus zenét vagy jazzt zenélnek, ötletesek, jó a tapintásuk és nem is nagyon drágák. Hasonlít ahhoz amit, Dia, te mutattál nekem a katalógusból. Haba, vagy vmi ilyesmi volt. Na, ennek TAF TOYS a neve.
Kmolyan rám is fejlesztő hatással vannak a játékok, míg rájövök mi mire való. :)

Jó hétvégét nektek, azt mondják szép idő lesz!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Jaj, szia DIA!!! :P Megcsíptelek!
Hpgy vagy?
Nagyon boldog szülinapot az ikreknek!
Neked meg nagyon boldog szülésnapot kívánok!
Ilyen szép nap volt akkor is?

Tegnap hallottam egy apukáról, aki minden évben, a gyereke születésnapján, az anyukának is vesz ajándékot, hogy megköszönje neki a melót, hogy világrahozta a gyermeküket. Szép, nem?

PUSZKÓ

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hé, miért pont az aradi vértanúk napjára időzítettétek a szülést? :wink: :P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, most elutaznak, de hétfőn megkérdezem ezeket!

Dia, :lol: ! Boldog Szülinapot Gepárd Zsombornak, és Gepárd Pannának! 9.10 lesz mindjárt!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,

Diám, boldog szülinapot az ikreknek! Jesszus, hogy halad az idő!!! :)

Orsi, a málnalevél teát is ajánlják tágulás elősegítésére. Én nem adtam ezeknek a dolgoknak jelentőséget, de miután én alig tágultam majd 10 órán át a 2 perces fájásaimmal, tuti, hogy legközelebb fogok ilyet inni, legalább az esélyét megadjam. :)
És bizony, sokan állítják, hogy a homeos cuccok nagyon jók.

Mi ma eltűzünk Kolpingozni, és csak vasárnap bukkanunk elő!

Jó hétvégét, puszi nektek!
Vendég
 


Dia, boldog születésnapot a gyerkőcöknek. Volt nagy tortába csapás? Két torta volt nem?
agianyu
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk osztrák barátainktól 1 nappal hamarabb ugyan, de nem kevés élménnyel. Gyönyörű helyen voltunk Kaprun környékén a Grossglockner lábánál. Persze Bali az első éjszaka 15 percében felüvöltött és nagyjából a fél éjszakát végigordította, na ekkor kezdődött a torokfájás, majd másnap a takony, a krupp, amiért 10 fokos szobában aludtam vele, így nem kellett beadni neki azt a lórúgás kúpot, lázas is volt, sőt még fossantott is 5x a 2. éjszaka. Így kezdődött a nyaralásunk, de én 99%-ban tudtam, hogy ez lesz, így porszívóval, gyógyszerekkel felszerelve mentünk. :twisted: Napközben azért nem volt vészes a helyzet, tudtunk kirándulgatni a környéken, Balinak voltak házi tehenei, kecskéi, tyúkjai, szóval jól érezte magát. A legnagyobb élmény a Glossglockner strasse volt, ami egy 40 km-es hegyi út, de olyan helyeken, ahova csak túrázni jár egyébként az ember 3000 méteres magasságban. Szóval kocsival el lehet menni egészen a már havas osztrák Alpok szívében a legmagasabb csúcsig. Fantasztikus volt, majd rakok fel képeket, bár az úgyse adja vissza a feelinget.
Szóval fajin volt, leszámítva a félpanziónkat, ami többnyire a Maggi néne receptjeire támaszkodott. :roll:

Örülök, hogy veletek minden ok.

Orsi, nagyon izgi már, babakocsi téma tényleg nem eccerű, nekünk nagykerekes van, ami a szar terepen is jól ringatózik. Szülésznővel én kissé befaragva érzem magam, valahogy többet vártam tőle, és állandóan azt hajtogatta, hogy most tutira nem kéne fájnia, mert beadták már az edát, szóval nem hitte el, hogy k..ra fájt.

Én bébim szépen növekedhet, mert jókora hasam van már. :D Csütörtökön megyek majd 4d-re és akkor talán majd kiderül, hogy Vazul lesz-e vagy Nárcisz. :wink:

most megyek még pakolgatok, pusss mindenkinek, majd még jövök képekkel
babszy
 
 


Bogi örülök, hogy Bali betegségét leszámítva jót nyaraltatok. Gyönyörű az a környék terhességem elötti nyáron mi is arra voltunk.
Ezek szerint már Balinak máskor is volt kruppos megnyilvánulása? Mikor jelentkezett először? Hát igen nagyon okosok ám néha az orvosok, meg a szülésznők is. Engem mindig a labdára akart ültetni a szülésznőm, mert higgyem el, hogy ott nem lesznek fájdalmaim. A végén úgy voltam hogy fejbe rugom a labdájával. Aztán inkább elvonultam a vízbe. Tényleg Orsi, a vízben tök jó egy darabig, de aztán én már onnan is kikívánkoztam. Tul. képpen az egész nagy alternatív szülőszobából a régi jól bevált szülőágyhoz ragaszkodtam a legjobban.
Voltam fittball edzésen. Kérdezte az edző, hogy ültem-e már ilyen labdán. Szemérmesen mondtam, hogy a szülőszobán, de nem tettem hozzá, hogy nagyon szar volt.
agianyu
 
 


Hálló-hálló


Orsi????????????????Van már babakocsi? Jut eszembe, anyóstéma, ha Te,mint pszichológus nem tudsz dűlőre jutni,mit mondjunk mi? :wink: :roll: Lett szőnyeg? Taf Toys-t a Kismamában láttam már, meg asszem tesómék bébitaxija is olyan,vagy nem? Jaj, elfelejtettem a homeot, nem baj ma még úgyis találkozunk! A csajszi amúgy gyógytornász, de jópár éve foglalkozik ezzel a témával, tele van könyvvel, Németországban is ezt használták, a gyerekorovosuk is homeos..., de autodidakta.


Eszti, milyen volt a Kolping? Mesélj már! Benyó élvezte?

Ági, hogy haladtok? Szigorú szopitilalom van?

ANCSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dia, kipihenték a KISDEDEK (mert már nem babák többé :P ) a 3napig tartó dinom-dánomot? És Te?Ti?
Te is kaptál vmit a zuradtól?
Gyerekem tegnap óta 620x mondta el, h Panci :D .

Bogo, most komolyan Vazulra gyúrtok? A Nárcisz még csak-csak, azt már tudja mondani Hanna....Várjuk a képeket!

Kép
seriff
 
 


Igen, csak reggel és este szopi szigorúan (és éjszaka korlátlan fogyasztás). De már semmilyen elalváshoz nem használunk szopit és mégis elalszik. vvv xxxx xlllllllllllllllllllll Jó J. is hozzászólt!
agianyu
 
 


Orsi, mára összeírjuk a szereket, és bemásolom Neked ide, oks?
Minden ok?

Kép
seriff
 
 


hali lányok! előkerültem a 3 napos zsúrozás után. Csinálok egy új tickert aztán jövök!

Kép
diane
 
 


Na jó,akkor én teszek fel képeket, sajna nem olyan jók,mint amennyire vicces volt Hanna....csapkodott,mint egy angyal...
És az új sapiját is bemutatjuk. Kép

Kép

Kép

Kép
seriff
 
 


Serfi, mi is haladunk a kettes felé :lol: . Na majd este írok, most (is)lefoglalnak a gepárdok!!!
Felrakom az avatar képet egyelőre!!
Szupi hétvége volt - emlékezetes!!! :)
diane
 
 


Az előbb írtam, erre én hülye kitöröltem....

Dia, elfeljettetm kérdezni,h cipőleg hogy álltok? Mert a legújabb ortopéd szakorvosi vélemény szerint nincs szükség, sem haránt-, sem hosszanti boltozatemelőre a cipőkben. Otthon pedig nem kell se szandi se cipő. Csak azért írom, h nem kell feltétlenül a tizenezres Siesta.

Kép
seriff
 
 


Gyönyörű a kalap!!!! (sapi) és a szandi!!! és a Hanna!!!

mi képeink:

Kép


ez csak a töredék :shock:

Kép

Kép

vicces tánci Halász J-ra

Kép

Kép

kafi ez a tűzijáték:

Kép

Kép

Kép
diane
 
 


Sziasztok,

Dia, várjuk este az élménybeszámolót!

Ja, és ha érdekel, tudok Újpesten ez Szieszta outletet, nagyjából 4-5 e Ft-tal olcsóbbak, mint máshol. Bencének egyelőre csak kocsicipője van, hogy ne fázzon sétánál, szerintem Kari előtt nem kell még neki igazi cipő, csak ha elindul. :)

Itt volt ma Orsi látogatóban, tök csini! Egyáltalán semmi jele, hogy mindjárt szülne, semmi lábdagadás, nehéz légzés, semmi. :)

Kolping ház jó volt, bár mi iszonyú szarul aludtunk (nyikorgott az ágy), szóval nagyon nem pihentünk, de azért az erdő közelsége jó volt.

Bogi, egy-két dolog ismerős lehet! A kendőben imád Bence aludni!

Képek

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Serfi, Orsi!

Kaptam ám ajándékot.
Virágot, egy könyvet (Édesanyák - a képen látszik) és egy dvd-t. Cukorborsó uram van :wink: !
diane
 
 


Serfi, és ezzel minden ortopéd orvos egyetért? Vagy csak a mamusz és tapadós zokni lobbisták? :twisted:

Pussykám, istenien éreztük magunkat, még egyszer köszi az ezermillió kaját és készülődést, ikrek édesek voltak, kérünk képeket is ha lehet.

Nekem tud valaki csinálni ilyen lécet alulra? Kettőt? :roll:

Akkor néhány kép: Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
babszy
 
 


Ű, de menő torta az a fehér! Nem egy na most belecsapunk a torta közepébe akció :lol: !Cukimukik nagyon! Dobverő :wink: , dömper :wink: ,lufi :wink: ! És mennyi ajándék!

Eszti,fajin helyen voltatok!

Legalább tudunk Orsiról is :P !

Kép
seriff
 
 


Pussykám, szépek vagytok, igazán megható. Az urad meg tényleg cukorborsó!
babszy
 
 


Bogus, én csinálok szívesen, de milyen vonalzót szeretnél? Vagy bízol az ízlésemben???
Faja képek nagyon!!! :)

Serfi, csajod szakácsnak tanul? Vagy gyerekmunka a javából??? :) :)
Vendég
 


Bog, hát hogy mind-e azt nem tom, az itteni gyerekortopédus igen, szerinte a Siesta eg ynagy-nagy biznissz,és közben vannak ott is akkora hülyeségek...szte. Nem csúszásgátlós,meg nem mamuszos, nekünk egyik sincs :wink: .
Állati jó képek, a kedvencem a repülő Balu! Épp így kattintani! Kár, h lécek nem voltak Nálatok! A zuramat megeszi majd a sárga írigység :P .

Dia, azt hittem az Édesapák, pont a ny nem látszik,nekem. Télleg kedves Tőle nagyon! És Ő kapott-e vmit? Rajtatok kívül? :wink:

Eszti, szakács lesz simán, bár inkább egy nagy szárnyú angyalkára emlékeztetett,ahogy hadonászott :D !

Kép
seriff
 
 


próba

Kép

Kép
babszy
 
 


Szerintem faja, vidám. :)
Vendég
 


Tojáshéj nagggyon jó! :lol:

Kép
seriff
 
 


Eszti csinálj nekem vonalzót kérlek. Julcsi 2005. 06. 04. Bármilyen lehet, de az etetőszékes nagyon nem jellemző ránk. És be tudod tenni az én szövegemhez?

Nagyon édesek a képek. Gyönyörűek a hegyek.

Ja és hol az a outlet? Azért én megnézném.
agianyu
 
 


Ági, csak úgy tudom megcsinálni neked, ha megmondod a jelszavadat, de inkább csináljuk úgy, hogy az alább lévő linket bemásolod ide, amit a babanetes oldal tetején láthatsz:

Fent: Segédletek - Profil - Aláírás mezőbe bemásolni, majd elmented.

Remélem tetszeni fog. :)

Kép
Vendég
 


Basszus, látod, rögtön a vonalzót teszi be, szóval megpróbálom privát üzenetben elküldeni a linket, és azt kéne bemásolni.
Vendég
 


Ági, a privát üzenetben sem lehet látni a linket, csak már a kész vonalzót, szóval, ha van e-mail címed, arra el tudom küldeni. :) Nem eccerü.
Vendég
 


:lol: :lol: :lol:

Orsi?!

Mingyá felhívom a Katát, aszonta a héten jön meg a kocsija, akkor csak el kéne érte jönnie,nem? :wink: Visszaadott olyan ruhát,mait sztem még nem nőtt ki Blanka. Lehet, h nem teccik :oops: :P .El kéne gondolkoznom....(pedig nem is azt adtam , Dia) :shock: .

Dia, képes beszámoló megvolt, lesz szöveges is? :wink:

Csajok, Ancsáról senki nem tud semmit?

Kép
seriff
 
 


Ági,ne bénázzál már, hát még nekem is sikerült! :P

Kép
seriff
 
 


Orsi, szerintem tök jófej vagy, hogy mindig mindenkit ellátsz ruhácskákkal! :)

Ancsával beszéltem, csak havazik a munkahelyén, de gondolom, ha tud, majd jön. :)
Vendég
 


agianyu
 
 


Hát ennyire futotta nekem. Mit csinálok rosszul? Pedig olyan szép!
agianyu
 
 


Itt vagyok, ragyogok! Hát nem gondoltam, hogy így megtáltosodtok.
Nagyon helyes: csak így tovább!
Édesek a képek! Annyira boldog család vagytok Dia! Annyi meleget árasztanak a képek!
És a kis Hanna kiszőkült? Barnára emlékeztem...
Bogikám, ez nem mazochizmus már ilyenkor havazni? Én úgy élvezem, hogy még mindig jó idő van. (bár ma már bekapcsoltam a fűtést.) :oops:
És ha folyton guggolós képeket csináltatsz magadról, akkor egyáltalán nem fogom látni a hasadat!

Nálam intézkedés hegyek vannak. Már kezd szorítani az idő nagyon. Úgy izgulok. Lucácska egyelőre jól érzi magát. Gyors mozgású gyerek. (Úristen mi lesz itt!)
A ctg- főleg rúgásokat és csuklásokat lehetett mérni.
Lett babakocsi is, Graco, mert az befért a liftbe is meg az ajtón is. És ma lett két fajintos szoptatós melltartóm is, bibi.

Anyós téma: én csak mások életében vagyok okos
:wink:

Esztikém, megpróbálok átküldeni neked pár képet, hogy mások is láthassák milyen őrülten csinos vagyok. Úgy látom te vagy itt mindannyiunk közt a technikai zseni.
Ági, nekem sem sikerült a ticker. :P

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ági, télleg szép, másold be a profilodban az aláíráshoz!

Orsi, hát eddig is szőkés volt, de ennyi idősen még az Apukája is, úgyhogy hátha.....Mostmár télleg írjuk a homeos listát!

Kép
seriff
 
 


Na most alszik Julci, úgyhogy volt időm egy kicsit tüzetesebben megnézni a képeket.

Hanci készül a télre, próbálgatja a kesztyűt, talán nem a megfelelőt. Igazad van, tényleg nem is zavaró a tapasz, mondhatnó még szexi is. Hanci egy vagány csaj!

A Pintér család, had nevezzem őket csak így egyszerűen gyönyörű. Ahogy örül a királylány a tüzijátéknak. Látom van sütifaló és kockafaló, tarol a Fischer P. Hú és a fehér torta, nagyon guszta.

Bogiék a hegyekben. Bali egy fél hóembernyi hógolyót tart a kezébe októberban. Mit fogsz mutatni neki télen? Tetszik Baliban hogy minden képen tiszta mosoly. Nagyon szép arcú kisfiú.

Eszti, a ti Benyótok szerintem a leghuncutabb. Fel lehet kötni a gatyót. Az első képen a kacajban minden benne van. Biztos imád előrefele nézelődni a kendőben. Én Julcsit tíz kiló fellett hagytam abba cipelni, mert már nem esett jól a derekamnak, hátamnak. Apa még bírná, de J. már nem marad meg.
agianyu
 
 


agianyu írta:Hát ennyire futotta nekem. Mit csinálok rosszul? Pedig olyan szép!
http://b2.lilypie.com/YZtop2/.png
agianyu
 
 


Hát ez sem rossz. :evil:

Akkor kezdjük az elején. Mi az a portfolio? Hol találom? Ugye nem a profil? És mi van? HELP!
agianyu
 
 


Itt fent a lap tetején látod azt, h segédletek? Azt nyisd le, ott van, h profil, odakatt, és ott az aláírás helyére másold be! Hmmm? Nincs semmi portfolio.

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: