Sziasztok!
Szombat este írtam egy tök hosszút, erre áramszünet lett, és elveszett az egész!
Szóval köszönöm szépen mindnekinek a drukkokat, remélem legalább még ezt a hetet kihúzom, és akkor már nem lesz a baby koraszülött.
A család is biztat, hogy most már nem lenne semmi baj, ne izguljak, de akkor is örülnék, ha kihúznám a 38. hétig.
A kórházi cuccot összepakoltam, meg a kiságy is készül, még lepedőt akarok venni.
Snoopy!
A szülésznőm is mondta a konyakot, hogy napi egy felest hajítsak le, nem lesz semmi bajom, de úgy idegenkedek tőle.... De lehet, hogy ma hozatok a párommal.
Tök jó, hogy ennyi szabid megmaradt. Mégis csak több pénz, mintha tp-en lennél!
Mi nem vettünk mózeskosarat.
Mágnes!
Gratulálok a szobához! Raksz fel fényképet?
Nem tudom, hogy mi lehet ez a fájdalom, amit érzel, de inkább menj el vele dokihoz. Inkább feleslegesen menj el, mint aztán valami baj legyen.
Kata!
Így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT ALEXNEK!!!
A férjem úgy melózik, hogy 3 napot dolgozik, 3 nap pihi. Szóval amíg itthon van nincs gond. Most hétvégén meg, amikor melózott kijött anyukám meg hugom, csak az a baj, hogy ők hétközben dolgoznak
De van 3 barátnőm, akik a közelben laknak, szóval megpróbálom őket is beszervezni, hogy 1-2 órára nézzenek Jázira.
Tök jó, hogy mentek 4D-re. Képeket tessék majd felrakni!!! Én most nem jutottam el....
Tünde!
Kitartást holnapra!!!!
Winnie!
Gratulálok a babakocsihoz!!!! Én most kaptam meg az ingyenes újságokat, így még most megyünk el megvenni a mérleget, rugit, pulcsit, lepedőt.
Mot!
Örülök, hogy ilyen jól indult a napotok!
Cic!
Nagyon jó szerkót vettél a kiscsajszinak!
Szerinted is könnyebb a kislányoknak vásárolni?
Sajna ilyeneket nem tudom, hogy a lepénnyel minden rendben-e, stb, mert 1. nem az én dokim volt, 2. nincs ott uh.
De remélem minden oké!
Réka!
Üdv újra itt! Képeket majd rakj föl!!!
A méhnyak hosszúságát a méhszáj vizsgálattal együtt nézik, amit szinte a legelső hüvelyi vizsgálattól kezdődően ellenőriznek.
Bár kórház/orvos válogatja, de nálunk a következő vizsgálatok vannak még a 30. hét után:
32/38. hetesen uh, 32.hetesen vévétel (általános vérkép, terheléses cukor), 36. héttől hetente nst.
Marcipan!
Üdv közöttünk!
Tinu!
Gratulálok a kislányhoz!!!!
Na megyek, harapok valamit!
Szép napot mindenkinek!
Brigó