Sziasztok Lányok!
Remélem mindenki jól van! Próbáltam olvasni folyamatosan, de írni már nem érkeztem. Volt mostanában termés rendesen.
De ez így van rendjén!
Ági2! A hétvégén mindenképpen írok Neked emailt!
Na sikerült megrendelnünk a bútort. Erről a bútorcsaládról van szó:
http://www.meble.grupamarfie.pl/index.php?cid=1&scid=37 De bükk-bükk színben, nem ilyen zöldben. Megrendeltük az egész gyerekszobába valót, úgyhogy az elkövetkezendő években erre sem lesz gond. Majd idővel kell Kornélnak másik ágyat venni, de majd sokára még, mert a kiságyból még tudunk Neki ágyikót fabrikálni egy kis bútorlap segítségével. Nem volt olcsó, mert 170e, valamennyit befizettünk, a többit meg részletre vettük meg. Csak sajna 4-6 hét mire legyártják. Lapraszerelt bútor. Bár felajánlotta az üzlet, hogy összerakják, de mondtuk, hogy nekünk szállítani sokkal könnyebb és kímélőbb lapraszerelten, csomagolva. De mondta a csaj -nagyon rendes eladók vannak ott-, hogy akkor hozzuk el a szerelő fiúkat és összerakják nekünk. Mert az benne van az árba......na emg csak úgy garanciás. Csak ugye akkor meg fuvarozni kell őket, az se buli 2x járni Nyíregyházát. Szóval mondtuk, hogy majd mi összerakjuk. Ha meglesz a bútor és összeraktuk, majd lefotózom a gyerekszobát. Bár ez még soká lesz.
Alig bírom majd kivárni!
A bútorboltot viszont ajánlom mindenkinek, aki vásárolni akar! Jó kis üzlet.
A gyerekek jól vannak.
Dominik ovis nagyfiú! Úgy imádom! Kis okos. Most nyitottunk egy füzetet és abba írjuk a kis versikéket, mondókákat, amikkel hazajön. Olyan jó hallani a szájából ezeket. Majd később hasznos lesz, ha Kornél is fog beszélni, tanítgatom majd vele.
Kornél bébi is jól van. Már elég jó az alvókája, a héten is volt, hgoy 3 éjjelt átaludt egymás után. Most éjszaka felkelt egyszer. Tejcsi már nem sok van, csak ha éjjel felkel, vagy ha éjjel nem kel, akkor reggelire kapja meg azt a pár kortyot. De tényleg egyre kevesebb, úgyhogy nem adok neki 2 hetet.
De őszintén jól van ez így! Nagyon örülök ennek a 10,5 hónap szopinak is, másnak sajnos még ennyi se jut. És az igazat megvallva már sokszor nem merem odaadni a cicit, azt várom mikor harapja le a bimbómat.
Iszonyat miyleneket tud harapni! Persze tudom, a helyes szopi-technikával nem tud megharapni, mert hogy felpödri a nyelvét, de már szeret játszadozni, a kis huncut. Még értelmes szavakat nem akar mondani, csak a maga is baba nyelvén magyaráz. Hát haláli, mikor rászólok eréjesen, hogy NEM, tudja mit jelent. Ilyenkor behúzza a nyakát, és visszadumál valamit. Édes. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs videokameránk.
Na azt akartam kérdezni, hogy szerintetek ha elhagyjuk a szopit kell még tápszer? Vagy 10,5 hónaposan már nem szükséges? Ugyanis nekünk egy darab cumisüvegünk sincs, sohasen használtam. Na mármost ezért nem is akarom bevezetni, ennyi idősen feleslegesnek tartom. Vagy azért vacsira egy pohár tápszert csináljak Neki? Ti mit gondoltok?! Dodit anno 11,5 hónapos koráig szoptattam, neki nem adtam már tápszert. Nem tudom hgoy volna jó.
Na most be is fejezem, mert lassan készülünk Nyíregyházára, apóst meglátogatni a kórházba.
Puszi Mindenkinek! Anita2