Sziasztok lányok!
Piroska!
Gratulálok Virághoz, nagyon szép,igazán babás baba.
Szoptatási rendre még ne várj.Ő még nagyon pici,kifárasztja a művelet.A pocakja is csak akkora mint az ökle, nem fér bele sok kaja. Az anyatej nagyon könnyen és gyorsan emészthető,ezért kérnek még össze vissza. Adjál neki mindig amikor látod, hogy nyűgös. Most kicsit (nagyon
) fárasztó lesz neked, de hosszú távon megéri. Nyugodt, kiegyensúlyozott babád lesz, mert tudni fogja, hogy mindig számíthat rád.És a tejtermelődésednek is jót tesz.Arra figyelj oda, hogy ha túl hamar (fél óra - óra) kéreckedik fel a cicire uazt az oldalt add neki mint elöbb, hogy jól kiszívja.A tejcsi eleje hígabb, szomjoltó a vége felé zsírosabb, laktatóbb.
Andris még most is szopizik.
Orsi!
Veletek mi újság? Lassan cserélni kellene a vonalzót, hogy lássuk mekkora már a kisember.
Körömvágás:Én az első hetekben nem vágtam, hanem ami beszakadt óvatosan lehúztam. Ha vágod a babaollót feljtsd el, mert életlenek, legalább is nekünk nem jött be. Késöbb az én manikűr ollómat használtam és mindig alvás közben csináltuk.
Niki!
Hajrá! Te leszel a következő!!!
Csilla!
Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom a sok rosszat, remélhetőleg most egy jobb széria következik.Ha van kedved írni, szívesen olvasom mi volt veletek.
Krisy!
Sajnos nem ismerem Dr. Szőcs Gyulát.
Manó!
Úgy tűnik én nem jutok el hozzátok, de ha te jönnél...
Okt 30.-án megint jön egy kupac angol gyerekruci.Ha kedden erre járnál.....
Dóri!
Neked is ( és mindenki másnak is) szól a meghívás.Nagyon édes kék cuccok szoktak ám lenni
Blankának pedig nagyon boldog névnapot kívánunk.
Kriszti!
Hahó!!! Hol vagy?Meggyógyultatok?
Magunkról nem is írtam.
Szóval , köszönjük jó vagyunk, én egy kicsit torok fájósan, szerencsére a gyerekek még bírják.Andris egy nagy zsivány. Már nagyon sok mindent megért és megcsinál.Beszélni nem akar, minden "ta" A nagyoknak egész jól megy a suli, csak az a fránya írás óra ne lenne
Hétfőn voltunk Esztergomban az élményfürdőben.www.aquasziget.hu Egy két apróságtól eltekintve nagyon szuper volt. Családi belépővel 2 felnőt 1-5 számú gyereket vihet be. A babák kapnak bébiételt és úszópelust.A nagyokat egész nap nem láttam, csak ebédnél. Nagyon finom konyhájuk van, elérhető árakkal.Sok fajta bugyogó, 2 nagy csúzda, infraszauna,gyerekmegörző!!!, stb. Van egy külön wellness rész ami csak felnőtteknek van, mert no fürdőruci csak lepedő.
Ami nem tettszett, hogy ami ki volt jelölve babakocsis öltözőnek nagyon kicsi volt. Hirtelen 4 kocsival gyültünk össze és az egy téboly volt.
Na mennem kell, mert reggeliért reklamál a család. Briginek még ma is szünet van és már itt toporog.