Új privát üzeneted érkezett!

Hát ennyit a képdömpingről :D :D :D

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal úgy döntöttünk, hogy hamarosan szeretnénk gyerkőcöt, és amikor eljön az idő, én a MÁV-kórházban szeretnék szülni, mivel sok szépet hallottam, olvastam róla. Már jártam nálatok ezen a fórumon régebben, és ti is szépeket mondtatok a kórházról és az orvosokról is. Nemsokára szeretnék ott felkesesni egy dokit, aki segít az előkészületekben is jó tanácsokkal, egyebekkel.
Egy rokonom ismerőse Szabó György doktort ajánlotta. Érdekelne, hogy nektek van-e valamilyen tapasztalatotok vele.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

(Elnézést kérek, ha erről már írtatok régebben, de képtelen voltam ezt a temérdek hozzászólást végigolvasni. )

Agnus
agnus
 
 


Doktorkitti, ez az Alsópáhok egy paradicsomnak tűnik :D !!!
valójában ez egy üdülő telep? bocs, nem tudom, hol írál róla korábban... tehát, hogy lehet ide eljutni? üdülési csekket elfogadnak?
köszi, Virág3
virag3
 
 

 
 

Alsópáhokra AKAROK menni!!!!! :P :P

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Flocika!
Melyikben voltatok? A galériusban? Én még nem láttam, kíváncsi is vagyok! lesz ott majd babaúszás, meg kismamiknak, pár nap a héten 50% engedmény, és még a babókra is vigyáznak, úgyh ha majd nagyobbak leszünk biztos eljárok...nagyon szeretek úszni meg szaunázni...nemhiába balatoni gyerek vagyok! :lol:

DKitti, tényleg nagyon jó ez az Alsópáhok, tökre megtetszett!!

Dóri
Nálunk is BAlázs :)

agnus!
Virág3 és én is nemsokára nála fogunk szülni, úgyh ha van konkrét kérdésed dobj egy privit, és ha még egyben leszek válaszolok! :)

Holnap megyek CTGre, meg lesz UH meg minden! NAgyon kíváncsi vagyok mit mond!
Már ugye egy ujjnyira nyitva a belsőm....... Szerintetek ez jelent valamit?? Ő nagyon rámparancsolt h pihenjek, mert jó lenne még ha bent maradna.....tehát akkor az egy ujjnyira nyitott belső azt is jelentheti h bármikor jöhet, nem??
Na jó nem fárasztalak titeket tovább :) Csak rajtam van a szülés para :)

Sziasztok ORSI

Kép
borso18
 
 


Orsi, én ma voltam CTG-n meg UH-n Szabó Györgynél.
múlt héten nekem is nyitva volt 1 ujjnyira.... és ma azt mondta, nem is változott :(
én elvileg mára vagyok kiírva :), de nem úgy néz ki, hogy egyhamar szülni fogok. szóval ez mindenkinél mást jelenthet, hogy mennyire van nyitva.
Agnus, neked is írom: Szabó doki ma jó kedvében volt; korábban kicsit távolságtartónak gondoltam, és nehezen törtünk át bizonyos kommunikációs nehézségeken, de a mai jó kedve megnyugtatott, kedves volt és figyelmes.
és talán a napokban az is kiderül, milyen a szülésnél :)
Orsi, ma is megvizsgált, és ma sokkal kíméletesebb volt mint múltkor :), ennek is nagyon örültem !! kitartást neked!!!

Alsópáhok!!! szóval mi is van ott?? :) ki mehet oda? P
virag3
 
 


Orsi, én ma voltam CTG-n meg UH-n Szabó Györgynél.
múlt héten nekem is nyitva volt 1 ujjnyira.... és ma azt mondta, nem is változott :(
én elvileg mára vagyok kiírva :), de nem úgy néz ki, hogy egyhamar szülni fogok. szóval ez mindenkinél mást jelenthet, hogy mennyire van nyitva.
Agnus, neked is írom: Szabó doki ma jó kedvében volt; korábban kicsit távolságtartónak gondoltam, és nehezen törtünk át bizonyos kommunikációs nehézségeken, de a mai jó kedve megnyugtatott, kedves volt és figyelmes.
és talán a napokban az is kiderül, milyen a szülésnél :)
Orsi, ma is megvizsgált, és ma sokkal kíméletesebb volt mint múltkor :), ennek is nagyon örültem !! kitartást neked!!!

Alsópáhok!!! szóval mi is van ott?? :) ki mehet oda? P
virag3
 
 


Ha van valaki aki 2003 március 12-én, vagy előtte egy pár nappal szült, és emlékszik rá, hogy a kisfiam véres váladékot öklendezgetet fel két napig légyszi írjon privát üzit.
dévica
 
 


Örülök,hogy tetszett Alsópáhok :D .Mi imádjuk,nem is először voltunk,visszajárunk.Egy nagy szállodalánc tagja,nálunk ez az egyetlen,Hévíz mellett van közvetlen,kis hazánk legcsaládbarátabb szállodája,ahol tényleg minden a gyerekek körül forog.Itt a járóka alapkellék a strandon bent,itt etetszék dögivel van,babakocsit adnak,utazóágyat,a konnektorok védettek,bébiőrzőt kapsz,sorolhatnám....Bárki mehet,a többi hotel főleg Ausztriában van.Most az utolsó házat foglaltuk le,mert szabad szoba már nem volt.Nem mondom,hogy a legolcsóbb hely,mert a szobaár sem olcsó egyáltalán,de a bioház az nagyon jól jön ki,ha a 8 fő kijön.Télen is szuper,hiába nem tudjuk kihasználni a játszótereket,mert egyszerűen nem lehet megunni,és bent több a program,mint kint :D .Jó előre kell helyet foglalni,vagy rizikózni,ahogy mi tettük :D .Aki oda egyszer elmegy,az tuti visszavágyik!Itt az étteremben nem néznek rám hülyén,ha hisztizik a lányom,mert minden asztalnál fejenként egy gyerek a minimum :D :D :D .És nem egy elérhetetlen luxusszálloda mégsem.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Ohhh pedig már kezdtem örülni h iszonyú gyorsan megszülök! Holnap megyek én is, délutánra, majd utána elmesélem mi volt!!
Mondom h a végén még bevársz engem és GYuri köztünk fog rohangálni a szülőszobán :D

Kép
borso18
 
 


Orsi!
Igen ott voltunk, nagyon szuper. Van honlapjuk, nézd meg: http://www.galerius-furdo.hu/

Az 1ujjnyi, még nem gáz, de ha szülni szeretnél lépcsőzz egy kicsit :lol:

Kép
flocika
 
 


Angol Babaruha Vásár!

Október 9-től egy hétig megint vásár!!!
Állítólag elég mérethiányos a kupac ezért főleg a 56-92 es méretű leánykák jöjjenek. :lol:
Ha tudsz elötte érdeklődj és megmondom mi van a ti méretetekben.

Bőségesebb tétel október végén várható!

Kép
flocika
 
 


Sziasztok csajszikák!


Megint idekeveredtem, egy röpke írás erejéig!
Először is gratula a sok lassan szülő maminak, és a szép névválasztásokhoz:)

Dóri, ez a harmadik a legszebb, szerintem is;)Jó lesz a kis Balázs!
4 kg, még mindíg jó vagy szerintem, nem vészes az!Remélem minden okés is veletek!

Orsi,Asszem te írtál a fájdalomcsillapítós szülésről?Talán!Na, én egy mellette szóló vélemény vagyok:)Ugyanis én EDA-val szültem, és egyáltalán nem bántam meg!Úgy indultam a kórházba, hogy nem fogok kérni, mer csak kibírom, jeligére, meg legalább érzem amikor megszületik a babám!Ezt most merem állítani, hogy HÜLYESÉG!!!!!
Összesen 11 órát vajúdtam elég keményen, és a 8.-ik óránál egyszerűen feladtam, mert remegett a gyengeségtől, kezem, fejem, lábam, gyomrom!Akkor már órák óta 2'-es fájásaim voltak, kb1/2'pihikkel!Szóval gondolhatod, hogy kicsit kikészültem, pedig a kitolásra kell a legtöbb erő!Akkor elfogadtam a szülésznőm ajánlgatását, hogy kérjek EDA-t.Onnantól kezdve, mintha elvágták volna, és ígzy az egész szülést gyönyöű élménnyé téve, nem pedig a kínlódásra gondolva emléxem vissza!
Az is tévhit, hogy nem érzed mikor kell nyomni, de igenis érzed,csak nem fáj!Amikor pedig megszületik a baba, annyira jó, hogy tiszta fejjel tudom magamhoz ölelni, nem pedig egy nagy megkönnyebbüléssel.Szóval ízlések és pofonok, én mindenképp így szeretném a következő babámat is, és egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek, hogy nem éreztem a kitolás "természetes"fájdalmait!Mart mostanában ezek olyan nagy szavak, és állandóan ezt szajkózzák, hogy természetesen minden beavatkozás nélkül az igazi!
Mag aztán a körülmények is nagy szerepet játszanak, mert aki 3-5 óra alatt megszül az könnyen mondja nekem, hogy neki nem kellett volna EDA.Hát ha annyit kínlódott volna mint én is meg még van aki sokkal többet, lehet nem lenne ilyen "bátor"!De ez az én véleménye, csakhogy jól tudjál dönteni!:)


Krisztikém,Megkaptam ám én is a képeket, és nagyon édesek a gyerekek!Alsópáhok:NO COMMENT!
Gyönyörűűűű hely, én is elpihegnék ott pár napot!
A házhoz gratula, remélem minden úgy sikerül ahogy szeretnétek, és nem lesz átba......ás!Amúgy a célzást értettem, de én már most is kertesházban lakom, meg Dóri is, így lehetne jönni, már most is!!!:):):)Igaz Dóri?????;)
Nagyon jó 5let a miniovi, és milyen szép a kis csoport is.
Mi is voltunk ovi- nyitó ünnepségen, mert most építettek itt egy 100 férőhelyes új ovit!Mivel majdnem velünk szemben van:)gondolom Eszti is oda fog járni.Nagyon szép, eleve mivel új minden, meg tiszta EU szabványos játékok, tök nagy az udvar,csomó tök jó csak fa játékokkal.Belül meg a csoportok......hát engem nagyon lenyűgöztek, akkora nagy üvegablakok, gyönyörű világos az összes csoportszoba,elég nagyok is, kis wc-k, meg mosdók??!!:):)Hát az nagyon édes.Eszti már föl is avatta, tökre tetszett neki, hogy rá tud egyedül ülni!
Szóval nagyon kis szép az egész hely.Már mondogatja azóta, hogy menjünk az oviba a gyerekekhez:):)Jól érezte magát ott, a megnyitó után még vagy 2 órát játszhattak a gyerekek ahol akartak!
Amúgy jól vagyunk semmi extra, csak most nyalogatjuk a sebeinket, mert egy jó nagyot zúgott a motorral, és taljesen feldagadt a szája, tiszta seb!
Na, mennem kell, sok pusszka mindenkinek!
manóci
 
 


sziasztok!
szerintetek normális, hogy másfél héttel egy vizsgálat után, még mindig van egy kis nyálkás-rózsaszínes folyásom? a doki akkor azt mondta, hogy a nyákdugó mehetett el a vizsgálattól, de hát minden nap egy kicsi még utána???
kicsit aggódom. a dokit nem merem már felhívni, túl parás vagyok már neki így is :)
én viszont aggódom, és nem tudom, kibirom-e így a hétvégét, hogy majd csak a jövő heti vizsgálaton tudjak meg dolgokat.
a babámnak lehet ettől valami baja?
amúgy már 3 nappal vagyok a kiírt időpontom után, de a drágám egyáltalán nem szeretne még kijönni...
Orsi, tényleg lehet, hogy együtt szülünk majd a Mávban :)
Mindenkinek szép napot:Piroska (Virág3)
virag3
 
 


Piroska!
Nekem ugyan nem volt ilyen jelenségem egyszer sem, de szerintem normális. Én úgy gondolnám,hogy nem egyben távozik a dugó, hanem szép lassacskán, mint a mensi is. Ha nem görcsölsz,nincs semmi baj. Bár ha 3 napja túlléptél, már az is megengedett, sőt :)

Aprópó mensi, ma jött meg a szülés óta. Nem igazán hiányzott :cry:

Bocsi, most rohanok, megyünk Ringatóra.

Kép
flocika
 
 


Flocika, köszi, én is reménykedem, hogy nincs ok az aggodalomra.
de köszi a nyugtatgatást.
jó pihenést!!
P
virag3
 
 


Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy a MÁV-ban a 18. heti genetikai ultrahangot 2 vagy 3 D-s gépen csinálják-e? Az ambulanciára kell majd mennem. Tud ebben valaki segíteni nekem. A dokival sajna nem tudtam beszélni, most ezért nem akarom zaklatni.

köszönöm!
oriagi
 
 


Virád!
Nekem is volt,csak nem rózsaszínes,hanem átlátszó-halványbarnás,én is ennek tudtam be.Aztán mikor burokrepesztésre került sor a 42.héten,akkor a burkot sehol nem találták.Agyonkarcogatták Dorina buksiját, a burok mégsem volt sehol.Ott ültem a vizsgálón,és mindent hallottam a saját fülemmel,amit beszélnek körülöttem,azt is,hogy nem találják a burkot.Mivel magzatvíz sem jött egy ml sem,akkor megkérdezte a dokim,nem folyt el nekem a magzatvizem már előbb?Én meg mondtam,túl vagyok már egy szülésen,de ha ez lenne az első,akkor is észrevenném,ha valami folyik...Mentem szülni,és én félénken kérdezgettem a szülésznőt,mert már egybefüggő fájásaim voltak,hogy akkor most a burokkal mi van,mert nem túl jó lenne úgy szülnöm,nem?Ő meg mondta,hogy ó,azt már a doktorúr megrepesztette...Csak én nem tudtam róla....Később mondták a kórházban,hogy túlhordásnál olyan sűrű a végefelé (gondolom nem mindenkinél) a magzatvíz,hogy nekem akár az utolsó pár napban az a nyálkás valami az is lehetett.Azóta sem mondta meg nekem senki,hogy mi volt,de magzatvizet egy cseppet sem láttam a 2.szülésemnél.Szerintem ne érdekeljen,hogy minek hisz a dokid,azért az orvosod,hogy megnyugtasson kellőképp,én nem gondolkodnék,ha valami nem tiszta,egész nyugodtan szólj neki!!!!!!Ha őt nem éred el,akkor kérd az ügyeletes dokit,és mondd el,mi van,inkább többen nyugtassanak meg,hogy minden rendben,nem?Nekem Dorina nem akart kibújni még a 42.héten sem :D

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


jesszus Kriszti! ezt nem mondod??? nekem most pont ilyen félelmeim vannak mindig, hogy vajon van-e még magzatvizem????
egyébként most tartok ott, hogy be is megyek szülni... fájásaim vannak, bár ezt se tudom pontosan, mi az :), de amit most érzek, az eddig nem volt, és elég rendszeresen jön. 7-8 perceket mérek.
szóval, azt hiszem ma bemegyek az ügyeletre, és akkor erre a magzatvíz-egyéb dologra is ki fogom csikarni a választ!! köszi, hogy ezt leírtad. Azért remélem Dorina buksiján nem keletkeztek maradandó karcolások????? P
virag3
 
 


Jaj,én nem akartalak megijeszteni,én balga malac....Csak azt akartam,hogy ezt is tudd,hogy ne legyen benned kétség,hogy ennek a jele is lehet,és a dokidat ne szégyelld fölhívni,ő azért van!!De ha téged is folyamatosan kontrollálnak,mint annó engem,akkor nincs semmi gond,ez már a közelgő szülés jele.A fájásaid meg ha ilyen sűrűek,akkor szerintem mire ezt írom,már édes kis babuci lesz :D És ne aggódj,a burokrepesztésnél szinte minden babának megkarcolódik a buksija,de ennek semmi!!!!! nyoma nem marad!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Lányok,olyan csúnya vírus van,hogy csak na.Dorina kezdett hányni,hasmenése volt,még hüvelyi folyása is!!Domi taknyos,én meg mindennek a keveréke felnőttben.Annyira levett a lábamról,hogy nem tudtam szó szerint lábra állni,úgy kellett kapaszkodva kimennem még a wc-re is,első nap meg föl se tudtam kelni.2gyermekes anya lévén megszoktam,hogy nem lehet elhagynom magam,na de ettől aztán óvakodjon mindenki..Gyomorfertőtlenítőket szedtünk,meg hasfogót,hányingercsillapítót,aloés dolgokat.Hugoméknál is ugyanez van,pedig ők Vácon laknak,és a dokik is mondják,sajna járvány van,vigyázzatok!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok lányok!

Olyan jó kis hétvégénk volt.Végre szombat délelött mi is kijutottunk a Hajógyári szigetre. Tényleg fantasztikus jó játszótér van ott. A gyerekeimet nem tudtuk kirángatni onnan. Nagy alkudozások árán abba belemenetek, hogy átugrottunk a rómaira ebédelni és a folyó ügyeinket elintézni, de aztán menni kellett vissza.Délután 5 körül mentünk haza.Olyan álmosak voltak egész vasárnap :lol: szegény nagymama nem is értette a dolgot, hogy örökmozgó nagyfiam miért dől le ebéd után :lol:

Oriagi!
Sajnos nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy csak 2D van. Legalább is nekem azt csináltak. Én a Brendonban voltam mozizni a 30. héten.

Piroska!
Hajrá Virág!!
Kép

Orsi!
Te is eltüntél, csak nem?????

Kriszti!
Köszönjük a figyelmeztetést, nektek mihamarabbi javulást kívánok.
Remélem elkerül minket, bár tegnap a nagyinál a 22 éves uncsitesó kidobta a taccsot , remélem nem e miatt.Na mindjárt fel is hívom mi van vele.

Dóri!
Megtaláltad a leányzót babakocsi ügyben?

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Örömmel tudatom, h október 4én este 18.40kor, másfél óra alatt megszületett a kisfiam Józsa Balázs Bence! 2800gramm és 50cm és persze gyönyörű :) Határtalanul boldog vagyok, és nagyon jó élményeim vannak a kórházzal kapcsolatban!
Most megyek etetni, de majd még írok, ugyanis nem volt mindennapi ez a szülés :) Kicsit hirtelen volt :)

Puszi Orsi

Kép
borso18
 
 


Kép
Orsi!

Épp most emlegettelek! Hatalmas gratuláció!!!
Nagyon ügyi vagy! Első babát másfél óra alatt ??? Ez igen!!!
Az M7 esen nem volt szülés :lol: épp csak beértél? MESÉLJ!!!!
Amúgy milyen kicsi a világ: Egy barátnőm nov 3-ra van kiíírva. Neki is Balázs van a pocakban és apukának mi a vezeték neve? Józsa! :lol: :lol: Tehát egy hónap múlva lesz egy druszátok, vagy netán rokon?

Kép
flocika
 
 


Borso!


Nagy-nagy gratula!!!!!!
Kívánunk egészséget és boldogságot mamának és babának!!! Várjuk a fotókat.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok,


Orsi,
Nagyon nagy gratula a kis Balázshoz!!!!
A másfél óráért pedig nagy szerencséd van ám így elsőre, de tök jó :)
Örülök, hogy jó éléményeid is voltak a kórházról :)

Oriagi,
Ha még aktuális én válaszolok a kérdésedre,igen 2D-vel csinálják a kórházban, és az ambulanciával szemben a folyosó végén van az UH!
A csontritkulás vizsgáló mellett!

Most nem is írok többet, mert látom naon nem hiányoztam senkinek,pá :cry: :roll:


Ja, Kriszti,
Jobbulást nektek!
manóci
 
 


sziasztok!

Orsi!

nagyon gratuálok a kisfiadhoz, és főleg ahhoz h ilyen gyorsan meglett. nagyonügyi vagy!!!!!!!! látod igazam lett, és nem kellett sokáig vajudnod.!

milyen érdekes h egy ismerösöm szintén 4én szült csak ő hajnalban..és (otthon) de ezt csak ugy megsugtam!

Mano!
nekem hiányzol, csak én már ne járok ide, inkább pü-t vagy az iwiwwt választom..

Floci!

küldtem pü-t megkaptad?

puszi
Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kép

Manó!
Elösször is, de hogy nem hiányzol,SŐT De tudjuk,hogy nincs otthon neted és ritkán tudsz jönni. Amikor viszont itt vagy részletes beszámolókat kérünk. Pl; hogy van Eszti szája a motorbaleset után? A célzást "én már most is kertesházban lakom, meg Dóri is, így lehetne jönni, már most is!!!:) " vettem és nagyon szivesen mennénk is talizni (hogyan, azt majd kitalálom) csak várunk egy konkrét időpontra. :oops: Mi legjobban kedden vagy csütörtökön érünk rá, mert akkor az edzés miatt nem kell rohannom a suliba a Tomiért.Ráérek du. menni érte vagy a tesója hozza el.

Csilla!
Pü.-t még aug.ban kaptam tőled és akkor válaszoltam is. Ez egy másik lenne? Akkor nem jött meg.Várom.

Kriszti!
Múlik a virnya? Bocsi, elfelejtettem.Akkor a következő szerda?
Mi újság a suliban? Még mindig tettszik neki? És mi lesz ezzel a jó kis isivel ha elköltöztök?

:!: Mindenkinek!
Az őszi szünetben ( okt 24, 25) összehozhatnánk egy talit. Kicsik, nagyok vegyesen, ha jó idő van pl a hajógyári szigeten, azon a szuper játszótéren, vagy a WCC tetején a parkban. Egyéb ötlet?

KépTovábbi szép napot!

Kép
flocika
 
 


Már nagyon rég nem voltam itt, emlékszetek még rám?!

Borsó hatalmas nagy gratula, én is kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre, végül kinél is szültél???!!!

Mi már nagyon nagyok vagyunk, már 4 hónposak multunk. ! hónapig szopiztunk aztán jött nálam egy kis csunya betegség elment a tejem és nem igazán jött vissza, ezért most tápival potolunk. Jövöhónapban már gyümölccsel is probálkozunk.

Megfordulni még nem tudunk, de már ülni akarunk állandóan.

Kép
Kedvenc játékommal aludtam.

Kép
Itt már hason nagyon szépen emelem a fejecskémet.

Kép
Itt pedig anyával 3 hónaposan.

Na hát ezek lennénk mi.
Még majd benézek!!!!
Sziasztok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, és hát akkor álljon itt mi és hogyan történt :)
Képet nem tudok felrakni, nem tudom hogy miért...vagyis asszem a kicsinyítéssel van a gond :x

Szüléstörténet: Szóval, szerdán kellett mennem az első CTGre, és mivel már előtte kedden egy ujjnyi voltam a doikim meg is vizsgált! Majd tátott szájjal bámult :) és közölte h kettő, de inkább 3 ujjnyira ki vagyok tágulva, és tágulásos vérzésem van, és h a baba feje beilleszkedett...... Mondta h még nem szeretné h megyszülessen mert kicsit korai, de gyakorlatilag nincs mit tenni, mert vagy várunk és bármikor megreped a burok( ő úgy jósolja h éjjel mindenképp) vagy burkotrepeszt és szülünk. Mondtam h akkor csináljuk, visszatartani már nem lehet! ÉJJELRE baba lesz-mondta ő! (Még jó h vittem cuccot magammal) De azért jól beparáztam mikor belegondoltam h te jó ég én most szülni fogok!! :) Szépen felvitt a szülőszobára, átöltöztem, felvették az adataimat, és megrepesztette a burkot, ami tényleg nem fáj, csak nekem kicsit nyomta h minél több víz kijöjjön és nahát az nem volt kellemes......majdnem leszálltam az ágyról :) NAh ezután CTGre rakta, és azonnal fájásaim lettek, de valami iszonyat durvák, dokim is csak nézett h ilyen gyorsan reagálok!!! Tanakodtak a szülésznőkkel h mi legyen és amellett döntöttek h kapjak egy gyors beöntést, mert hát pörögnek a dolgok. Megkaptam a beöntést, de Wcről már alig bírtam felállni, rögtön felfektettek, és nyomtunk ezerrel :) Nagyjából a hatodik nyomásra kint volt a kis drágám!! Még úgy ahogy volt rárakták a hasamra, apa elvágta a köldökzsinórt, aztán elvitték, de nem mosták le, hanem mázasan visszahozták, apa dajkálta míg engem varrtak! Aztán inkubátorba rakták és csak másnap láttam újra! A doki szerint a természet tudta a dolgát, ugyanis ha tovább várunk valszínüleg császáros lett volna, ugyanis hogy az ő szavaival éljek passzentos volt a dolog, épphogy kifért kisBalázsom!!
Hát nagyjából ennyi!

Kép
borso18
 
 


Sziasztok,

Oké,oké akkor örülök, de tényleg azt hittem már feledőben vagyunk! :cry:
Édesek vagytok, Csilla, amúgy én is gondoltam már rád!De mért nem írsz ide már?Valaki megbántott,vagy mi?? :roll:
Floci,Nem neked szólt a múltkori célzás hanem Krisztinek :D de lehet jönni tőlem tényleg!Egyeztessetek mikor jó, és beszéljük meg!Én tudok alkalmazkodni, főleg ha hozzám jöttök :wink:
Azért rakok két képet, hogy még emlékezzetek ránk! :wink:
Már én is unom, hogy nincs még net, de jövök, ha tudok!Kriszti, ti?Mikor költöztök?Meggyógyultatok már?
Jó 7 végét mindenkinek, pussz!

[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4351.1.jpg

[/img]

Na, jó most csak egyet, mert az Esztiről túl nagyot hoztam, és itt ahol vendégségbe netezek nincs tömörítő progi! :cry:
Majd Esztiről legközelebb!Na, pussz
manóci
 
 


Sziasztok,

Én is rég jelentkeztem már, és eddig sem voltam gyakori vendég.:(

Orsi,

Gratulálok a kisbabádhoz, és a szülésedhez is, hogy ilyen jól sikerült.:)
Remélem én is hasonló könnyen fogok majd megszülni egy pár hét múlva.

Volt választott szülésznőd? Én most azon gondolkodom, hogy kit válasszak? VOltam ilyen szülés iskoláján vagy mi a szöszön és ott volt egy Schönek Gabriella nevezetű szülésznő. Mintha anno ő tartotta volna a nyilt napot is nekünk, és szimpinek is tűnt? Mi a véleményetek, ismeritek?

csernusn
 
 


Sziasztok!!!Szia Orsi!!! nagyon gratulálok Nektek!! kicsit meglepődtem, mikor most hazajöttem a kórházból, hogy megelőztél a szülésben :) :). Üdvözlöm a kis Balázst ezen a szép világon!!!!!

Jelentem Örömmel, hogy az én kis Virág Juliannám is megszületett okt. 10-én, 16.06-kor!!!! :) :) :) :) :)

csodálatosan gyönyörűséges!!!!!!!!
3280gr, 54 cm.

3 napja vagyunk itthon, részleteket később mesélek. most még igen csak sokat kell előbb pótolnunk az alvásból....

Mindenkinek szép napokat, a legkisebbeknek meg nyugodt, békés szép nappalokat és éjjeleket!!! P
virag3
 
 


Hali!

Bocsi az eltűnésért, de zűrös heteim vannak/voltak. Újra építtettük a cserépkályhát, miután havi 46ezer forintos gázátalányt akartak kiróni :shock: most azzal is fűtünk, így csak a fél házat kell a cirkóval fűteni. Majd kiderül, hogy mennyit spórolunk. Aztán most csináljuk Blanka új szobáját, már csak a festés van. Remélem, hogy hétvégére kész leszünk. Anyumat ugye megműtötték, így 2 hétig nem is volt, én meg itthon a gyerekkel meg a rengetek kosszal és káosszal. Gondolhatjátok.... Aztán meg még most sem hajolhat meg emelhet, így nem túl könnyű az életem...
Tegnap voltam dokinál és a fiam hatalmas, túl tett 2 héttel a méreteivel a kiírt dátumon! Már több, mint 2 kg és dec. 20 helyett már dec. 6-nál tartunk! Akkora a hasam, mint Blankával szülni mentem. És még elvileg 10 hetem van. Tegnap a dokim ezerrel kiakadt, hogy mekkora a gyerek meg a hasam. Hát enniy. Mindjárt felteszek róla 4d-s fotót is! Szvóal valószínű sokkal hamarabb meg fog császározni, valószínű 8-án. Figyelni kell a hasamat, hogy nem repedjen meg a csaszis sebem, mert az gáz lehet.
Hát röiden ennyi. Annyira lefáradok mostanában, hogy nincs energiám még a gép elé sem ülni. De mindig olvalak titeket, és ígérem, hogy jövök még!

Virág! Neked is millió gratula a kishölgyhöz! Mesélj mindent! Soks boldogságot és egészséget kívánunk! Fotók?

Puszi mindenkinek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


íme a fotó

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Nekem nem volt választott szülésznőm, de aki bent volt annak imába foglalom a nevét! VAlami Juli volt és egy tündér.... ha ő és a párom nincsenek ott nem tudom hogyan csináltam volna végig!!!!!


Virag3!!!!!! Akkor tényleg majdnem összefutottunk :lol: Gratulálok Neked!!

Mondtam h képet ide nem tudok felrakni, de ezen az oldalon ( http://gallery.nemesys.hu/main.php ) megnézhetitek a kisfiamat ha érdekel. VAn fent kép a szülésről is, úgyh gyengébb idegzetűek ne nézzék :lol: Nagyon fájdalmas képeket bírok vágni :)

Puszi mindenkinek

Kép
borso18
 
 


Sziasztok,


Orsi,
Most volt időm, és elolvastam a születéstörténetet, ill. a képeket is megnéztem!Nagyon nagy gratula, és sok egészség a kisBalázshoz nektek! :)
Képek tök jók, és nem is szörnyű a fejed egyáltalán!Sőt :wink:


Dóri,
Fú de izgi :) Te leszel a következő kismamink?!Asszem igen.Nem lehetett semmi amit az elmúlt napokban átéltél, pocakkal, + Blankával!
Küldj majd egy hasas képet, ha akarod akkor csak privibe, de megnézném a pocid.
De jó nektek csajok, már én is alíg várom, hogy újra átéljem ezt az egész "kalamajkát" :lol:
Amúgy Blanka várja már a kisöcsit?Eszti is már mondogatja, hogy akarok kistesót, meg már most simizi a hasam,olyan édes, de még mondtuk, hogy majd csak ha lesz is benne valaki :wink:
Kályhával így vagyunk mi is, ezért építettünk nyáron egyet, mert nekünk nem volt!Már azt szoktuk begyújtani, és tök jó meleget ad meg olyan hangulatos!Aztán a gáz szla, meg?Hát az majd kiderül, de mi is bízunk benne, hogy csak kevesebb lesz már, ha le lesz véve a fél házról!

Virág,
Nagy gratula nektek is a kis Balázshoz!
Sok egészséget nektek is!
Azért, ha lesz erőd várjuk a szüléstörténetet!

Többiek??Floci, Kriszti, Csilla, mi újság??Na, és a régiekről már nem is beszélve!Ágas, Edo,Goofyka???Hová lettetek?
Jó hosszú 7végét mindenkinek, és jó babázást! :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit én még új vagyok és most várjuk párommal az első babánkat. Még csak a 15. hétben járok, de szeretnék érdeklődni, hogy tud-e valaki valamit Dr. Szőcs Gyuláról, mert ahogy olvasgattam a fórumot róla nem találtam semmi információt.

Ha valaki tud róla valamit kérem írjon.

Előre is köszönöm
krisy79
 
 
 


Orsi!
KépNagyon boldog névnapot!!!

Kép
flocika
 
 


Köszönöm Flocika :oops: Nagyon ari h gondoltál rám :)

Kép
borso18
 
 


Sziasztok,

Orsi,

Megnéztem a linket, hát 5 héttel a szülés előtt,bár láttam már ehhez hasonló képeket, de ilyet még nem.:) Szóval jó, mert kicsit én is felkészülök.:) Kicsit már kezdek izgulni.:)

Virág,

Nektek is gartulálok a kisbabához!

csernusn
 
 


Kép Virág 5 naposan


Sziasztok! hát ő Virágom!
nem tudom, sikerül-e a képet feltöltenem...
a képen azért visel Virág zoknit a kezén, mert körmei oly hosszúak voltak, amilyen a mamájának még soha :). életveszély... és hát még nem volt szabad levágni az első napokban...
Köszönöm a gratulációkat, és igyekszem hamarosan részletesen mindenről beszámolni.
Orsi, nekem sem volt választott szülésznőm, de csodákat művelt, aki "jutott" nekem... Férjem, pár perccel a tolási szakasz előtt közölte, hogy szeretne (Ő :) ) gátvédelmet kérni :). pity-puty megoldotta.... :)
Erikának hívták azt hiszem, és annyira tutin adta az instrukciókat, hogy nagyon hamar meg is volt aztán Virág.
[/img]
virag3
 
 


sziasztok!

mano, Floci, Dora!

megvagyunk csak mostanában csupa rosz dolog történt velünk, velme. majd priviben elmesélem. nem bántott meg senki itt, csak már a régiek alig járnak ide, legalábbis nekem ugy tünik, és ezért választottam azt h máshol irogatok, de olvasni szoktam itt is..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Jaj, Nagyon szép a kis Virág :)
Mi is most szeretnénk körmöt vágni, bár még kicsit félek a művelettől! nekünk a kesztyű nem jött be, állandóan letornázta magáról! Úgyh kis Balázsom néha olyan összevissza karmolt hogy csak na!!

Volt gátvédelem?? :shock: Irigykedem ám :) Nekem nem lehetett, így is épp hogy kifért a kis lelkem!!!! Berepedést meg nem akartam kockáztatni!!!!
Képzeld amúgy a bnőm pont aznap ment a dokihoz vizsgálatra, és mondta h márcsak rá vártak mert Gyurinak szülni kellett menni!! Ezek szerint pont te voltál az aki szült és hozzád rohant :) Kicsi a világ :lol:

Kép
borso18
 
 


Szia Orsi!
a körömvágáshoz bátorság!!! nekem is csak akkor sikerült, mikor egy szoptatás után félig elalélten kiterült a drága...
apropó, szoptatás... hát nem könnyű dolog nálunk!!felétek mi újság e téren?
mindenkit is kérdeznék: 2 hetesen még mindig össze vissza eszik a pici, hol óránként, hol csak 5 óra múlva.... tudom, ez nem jó, de valaki nyugtasson meg, hogy még van idő arra, hogy kialakuljon valami normális menetrend :? ?!
mindenkinek a legjobbakat!!! P
virag3
 
 


Sziasztok lányok!

Piroska!
Gratulálok Virághoz, nagyon szép,igazán babás baba.
Kép
Szoptatási rendre még ne várj.Ő még nagyon pici,kifárasztja a művelet.A pocakja is csak akkora mint az ökle, nem fér bele sok kaja. Az anyatej nagyon könnyen és gyorsan emészthető,ezért kérnek még össze vissza. Adjál neki mindig amikor látod, hogy nyűgös. Most kicsit (nagyon :oops: ) fárasztó lesz neked, de hosszú távon megéri. Nyugodt, kiegyensúlyozott babád lesz, mert tudni fogja, hogy mindig számíthat rád.És a tejtermelődésednek is jót tesz.Arra figyelj oda, hogy ha túl hamar (fél óra - óra) kéreckedik fel a cicire uazt az oldalt add neki mint elöbb, hogy jól kiszívja.A tejcsi eleje hígabb, szomjoltó a vége felé zsírosabb, laktatóbb.
Andris még most is szopizik.

Orsi!
Veletek mi újság? Lassan cserélni kellene a vonalzót, hogy lássuk mekkora már a kisember. :roll:
Körömvágás:Én az első hetekben nem vágtam, hanem ami beszakadt óvatosan lehúztam. Ha vágod a babaollót feljtsd el, mert életlenek, legalább is nekünk nem jött be. Késöbb az én manikűr ollómat használtam és mindig alvás közben csináltuk.

Niki!
Hajrá! Te leszel a következő!!! :wink:

Csilla!
Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom a sok rosszat, remélhetőleg most egy jobb széria következik.Ha van kedved írni, szívesen olvasom mi volt veletek.

Krisy!
Sajnos nem ismerem Dr. Szőcs Gyulát.

Manó!
Úgy tűnik én nem jutok el hozzátok, de ha te jönnél... :wink:
Okt 30.-án megint jön egy kupac angol gyerekruci.Ha kedden erre járnál..... :D

Dóri!
Neked is ( és mindenki másnak is) szól a meghívás.Nagyon édes kék cuccok szoktak ám lenni :D :D
Blankának pedig nagyon boldog névnapot kívánunk.
Kép

Kriszti!
Hahó!!! Hol vagy?Meggyógyultatok?

Magunkról nem is írtam. :oops:
Szóval , köszönjük jó vagyunk, én egy kicsit torok fájósan, szerencsére a gyerekek még bírják.Andris egy nagy zsivány. Már nagyon sok mindent megért és megcsinál.Beszélni nem akar, minden "ta" A nagyoknak egész jól megy a suli, csak az a fránya írás óra ne lenne :? :?
Hétfőn voltunk Esztergomban az élményfürdőben.www.aquasziget.hu Egy két apróságtól eltekintve nagyon szuper volt. Családi belépővel 2 felnőt 1-5 számú gyereket vihet be. A babák kapnak bébiételt és úszópelust.A nagyokat egész nap nem láttam, csak ebédnél. Nagyon finom konyhájuk van, elérhető árakkal.Sok fajta bugyogó, 2 nagy csúzda, infraszauna,gyerekmegörző!!!, stb. Van egy külön wellness rész ami csak felnőtteknek van, mert no fürdőruci csak lepedő.
Ami nem tettszett, hogy ami ki volt jelölve babakocsis öltözőnek nagyon kicsi volt. Hirtelen 4 kocsival gyültünk össze és az egy téboly volt.
Na mennem kell, mert reggeliért reklamál a család. Briginek még ma is szünet van és már itt toporog.
Kép

Kép
flocika
 
 


Borsó,
gratulálok! Egyágyasban voltál végül?
potter_76
 
 


Flocika, köszönöm amiket írtál a szoptatásról!!! nincs szivem Virágtól megtagadni a cicit, ha egyszer azt szeretné. csak attól félek, nem veszem észre, hogy inkább játszik vele, cuclizik, mint szopikál... :)
milyen jó, hogy ti ennyi helyre már el tudtok menni!!!
nekem már a 2 hetes itthon lét is kezd sok lenni... alig várom, hogy már kimozduljunk legalább az utcára... :(
P
virag3
 
 


Sziasztok!

Kicsit lehet, hogy későn fedeztelek fel benneteket, de ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból Niki kb. ugyanakkor szül majd a MÁV-ban mint én. Szabó dokinál fogok szülni és dec. 4-re vagyunk kiírva. Kisbencénk lesz, és most már nagyon érzem a nagy dolgok közeledtét. Minden "pozitív" szülésélmény érdekel, remélem csak ilyenetek van. Gratula a babákhoz és ha van időtök mellettük, akkor meséljetek.
done
 
 


sziasztok!

Floci!

annyi mesélni valom lenne, csak időm kevés..de potolom. a szopihoz neked is gratula, azt hittem ár csak én vagyok itt olyan aki még szoptat egy egyéven tuli babát. hihetetlen számomra h a lányom után akinek csak 9 honapig kellett anyatej a fiam még mindig napi 3szorkéri plusz éjjel is. azonkivül jol vagyunk, a lányom nagyon jol tanul.

virág!

a fiam az elején nekem is sürün szopizott néha képes volt egy orát is rajta logni. de én most is azt vallom h igény szerint kell szoptatni amikor csak szeretnék, de elég megterhelő az elején..de szerintem ez a legszebb dolog a világon!


Orsi!

kicsit rosszul esett h nem is irtál nekem..
most mennem kell..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?