Olyan jó, hogy sok képet tesztek fel, nagyon szeretek ezekben az álomszép gyerekekben gyönyörködni!
Én már csak jövő héten tudok fotókat hozni, mert a fényképezőgépünk holnapig kölcsön van adva egy friss-babás családnak.
Töltike: Kíváncsi vagyok, hogy a nagy hasonlóságból mi marad meg majd az évek során. Érdekes, hogy "belül" meg teljesen különböző a két gyerek.
Steiff: Köszi az ötletet, meg fogom próbálni én is a papírképeket lefotózni
Édesek a gyerekeid!
Tviky: Jó olvasni, hogy ezerrel készültök a Babátok fogadására
Nagyon szép lesz a babaszoba, az tuti! És szuper, hogy anyukád is így várja már a kisunokát
Vicki: Írj magatokról! Hogy vagytok? Sokat gondolok Rád.
Rkata: Édes Csenge, ahogy babázik!
Nálunk most Bálint (!) babázik, ő utánoz engem a játékbabával.
Matiba: Jobbulást a fiúknak!
Szuperboszi: Gratulálok Zóra babához!!!!!
Marci_anyu: Örömmel olvastam, hogy kezd rendeződni az életetek és hogy Marci is kezdi megszokni az új helyzetet, a kistesót
Nagyon jó anyuci vagy, tudom, hogy ügyesen terelgeted, nevelgeted, szereted a gyerekeidet!
Vivien nagyon sokat bepisil még mindig és bár én úgy gondolom, hogy ez lelki eredetű probléma, mások és a magam megnyugtatása érdekében kivizsgálatatjuk, hogy nincs-e a háttérben valamilyen szervi baj. Hétfőn adtunk le pisit, aminek szerdán jött meg az eredménye. A leukocyta szám magas és baktériumot is találtak a vizeletben, így meg kellett ismételni. Tegnap adtunk le újabb adagot és egyúttal vért is vettek a lánykámtól. Nagyon hősies volt Vivien, mert bár végig sírt és szorította a kezemet, de nem hisztizett, nem kellett lefogni és hát én is majdnem sírtam, mert a nővérke nagyon sokáig turkált a vénájában, mert nem jött a vér, de aztán végre beindult és sikerült a 3 kémcsőnyi vért levenni. Ma délután kell az eredményért telefonálnom, bízom benne, hogy semmi komoly baj nincs, de azért drukkoljatok, jó?