Sziasztok!
Jegyzeteltem, remélem senkit nem hagyok ki.
Vica!Cisztám uh-on derült ki, már akkor megvolt, amikor Szonja még sehol, de az akkori dokim azt modta, hogy nem vészes a mérete, hagyjuk, csak figyelgessük. Aztán elkezdett növögetni és egy másik doki azt mondta, hogy már akkora, hogy a méhemet is félre nyomja és úgy néz ki, hogy nincs is pé-m. Aztán gyorsan rászántam magam a műtétre, hogy mielőbb megszabaduljak tőle.
Editke!Sajnálom én is nagyon a popidat, de bízzunk benne, hogy nem szenvedsz hiába!
Csipi!
Üdv itt! Mikor lesz a műtéted és hol (csak azért, hogy tudjam, hova kell menni, ha helyes dokival akarok összefutni
)?
Kamilla!
Aloet én is ittam...gusztustalan az íze, semmi nem nyomja el. Te egy hős vagy, ha meg bírod inni. Én abbahagytam.
Inszemhez nagyon fogok szorítani, de lehet, hogy végül nem is lesz rá szükség!
Húsrágó!Altatástól tényleg ne félj, az a legjobb az egészben.
Péterfyben szült nemrég a barátnőm. Ő fizetős szobában volt, azzal meg volt elégedve.
Pihi!Én sem hagynám annyiban a barnázást, legalábbis, ha nem adnak rá magyarázatot, hogy mitől van. Ha úgy érzed, hogy nem foglalkozik veled kellőképpen a dokid és szeretnéd, ha kivizsgálnának, akkor menj máshoz és kérdezz meg másik orvost is. Max. annyi történik veled, hogy megnyugszol.
Reni!
Azért nem írtam magamról sokat, mert már régebben tagja voltam a bandának, csak a vetélésem után (tavaly aug.) úgy gondoltam, hogy inkább nem stresszelem magam azzal, hogy ide irogatok és minden nap a baba témán emésztem magam és kivontam magam a forgalomból. De most egyelőre nem tartok ott, hogy kórosan akarom a babát, így valszeg nem fog megártani, ha néha itt vagyok.
De nagyjából annyi, hogy van egy kétéves lányom, aki 1,5 év próbálkozás után akkor jött össze, amikor már lelkileg nagyon a padlón voltam az eredménytelenség miatt. Ekkor a szomszédunkban kiskutyák születtek (spánielek, imádom őket) és teljesen rájuk kattantam. Meg meg is nyugodtam, mert akkor beszéltem meg a dokimmal, hogy a következő hónapban elkezdjük a kivizsgálási macerákat. Szerencsére arra nem került sor. Azt gondoltam, hogy egy bébivel a hátam mögött már hipp-hopp összejön a következő, de nem így lett (van).
Többiek annyit írnak, hogy milyen szépek voltatok az esküvőn...én is kérek képeket, lszi: elehelvarikukachotmailpontcom