SZiasztok!
Tegnap este tiszta lelkibeteg lettem. Nem lehetett fellépni ide.
Tiza!
Én is Panka dr-hoz járok. Csak nem akartam ennyire konkrétan leírni. Nem tudom, miért. Nagyon bírom a dokit, meg Dórikát is.
Odry!
A látnok szóljon ki belőled!
A helyi alkoholista varázsló múltkor mélyen a szemembe nézett és azt mondta, hogy két hónapon belül a pocómban lesz egy kislány. Ha nem visszaadja a diplomáját. Nem hiszek benne, pláne, hogy már be is volt tépve rendesen. Viszont a jósolt két hónapja mindjárt lejár...
Réka! Remélem sikerült a vizsgád. Nekem alig 2 éves a jogsim, imádok vezetni. Van egy saját lóti-futi kisautóm is. Piros, tuningolt, olyan a hangja, hogy azt hiszik valami menő csávó vezeti. Erre minden lány kihúzza magát a járdán. Jókat derülök rajtuk. Viszont, ha haverok is vannak velem, ők nagyon bírják, csajoznak mellettem.
Coci!
Szerintem nem rossz az, ha nem történik semmi különös. Csak nyugiba várakozzál. Néha én is szeretnék unatkozni kicsit, de sajnos körülöttem mindig történik valami.. Vagy nem is sajnos.
Csajok, már csak egy hét. Ha csak eszembe jut a teszt, úgy izgulok.
Kicsibé!
Sajnálom, ha beigazolódik lassan a statisztikánk. De hadd mondjam el mégegyszer. AZ neked csak jó, ha nem jön meg gyorsan. Akkor jól reagál a szervezeted a kúrára. Amikor én már bőgtem, hogy miért nem jönmég meg, a dokim kinevetett, hogy az csak jó, meg legyek türelmesebb. Tudom, baromi nehéz, de bírd ki még egy kicsit. Persze, hogy ki fogsz akadni, én is kiakadtam... De akkor sem változott semmi, ha hisztiztem.
Amikor a kivizsgálásom elkezdődött, azt hittem, reméltem, szimpla kis elzáródás lesz és már tavaly karácsonyra olyan terhes leszek, hogy csak na. Erre tessék. Örülhetek, ha erre a karácsonyra.
Amúgy elég sokan voltunk ebben a cipőben, és átlag 10-12 hetet vártak a többiek is mire megjött, így vagy úgy.
Hihetetlen annak, akinek nem volt még klimaxa, hogy mennyire hiányzik a normális ritmusból a mensi. Ad egy ütemet minden hónapnak.
Megint sikerült regényt írni..