Sziasztok!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy elég vacak a közérzetem mostanában...
ez abban nyilvánul meg, hogy naponta 3-4x émelygek, szagokra érzékeny vagyok (pl: a hűtőt utálom kinyitni )
és ami mindezek felett zavar: oolyan fáradt vagyok, folyton csak aludnék, vagy legalábbis pihennék...
ez nem lenne olyan nagy baj, de Melissa a héten nem megy oviba, mert vasárnap (és tegnap) hőemelkedése volt...
szerencsére semmi komoly, picit piros a torka, és 1x ment a hasa, egyébként már egész jól van
egy kósza vírus lehetett, de ilyenkor itthon fogom egész héten, hogy teljesen rendbe jöjjön, és biztosan ne essen vissza...
csakhogy: ANNYIRA tele van energiával, amennyire én NEM...
így elég nehéz lesz ez a hét...nagyon szégyellem, hogy ilyen "hasznavehetetlen" vagyok, de én mindegyik gyerkőccel így voltam az első trimeszterben
nem is tudom, mi lenne, ha még kisebb (még nem ovis) gyerekem lenne itthon, esetleg több
, akkor vajon mit tennék??
(bár a kisebb gyerek alvásidejében talán aludhatnék én is, de Melissánál ez szóba sem jöhet, Ő reggeltől-estig pörög, csak este 8 után dől ki
)
bocsi a "panaszkodásért", de kikívánkozott
persze azért örülök, hogy így vagyok, mert megerősít abban, hogy a minden rendben, elegendő hormont termelek, eddig úgy zajlik minden, mint a "nagykönyvben"
Paga!
Nem voltunk ám mi ilyen nagy utazók!
Évekig sehol sem voltunk, mert albérleteztünk, utána építkezés, terhesség, majd Melissa volt pici...
de mostanában nagyon élvezzük, és a páromat csak így lehet kicsit "eltántorítani" a munkájától, mert sajnos kora reggeltől késő estig hajt, gyakran hétvégén is
a "wellness" hétvégék után aztán feltöltődve, jobban bírja újra a hajtást...és hát ekkor végre együtt a család, és bevallom, nekem is jól esik, ha pár napig kiszolgálnak, nincs gondom semmire
igen, a Kolpingban ( de szerintem más, hasonló helyen is) az alkalomhoz programot is szerveznek, Halloweenkor pl: a gyerekkel együtt gyújtják meg az óvónénik a parkban lévő kerámia tök-mécseseket ( amelyeket a recepción meg is lehet vásárolni ) nagyon hangulatosak sötétedés után...
aztán: ilyenkor a menüben (svédasztalos reggeli ill. vacsi) sütőtökös ételek is szerepelnek (imádom), és az oviban a gyerekek álarcokat készítenek...
és külön "bababüfé" is van a piciknek, bébiételekkel, tejpépekkel, főzelékkel stb., és vannak ún. Baby-stúdiók, ahol lehet szoptatni, vagy bébiételt melegíteni, teát, tápszert készíteni...
külön van játszószoba babáknak és nagyobbaknak
van babaúszás, gyerektorna, és adnak etetőszéket, fürdőkádat, bilit, utazóágyat ágyneművel, tehát nem kell annyi cuccot vinni a picinek...
voltunk már több hasonló helyen az országban, Hévíz, Bükfürdő, de eddig a Kolpingnál jobbat nem találtunk.
Ezt Patrik is elismeri, ami nagy szó
alig várom, hogy Kismanót is vihessük ( én pedig beszabadulhassak a fantasztikusan felszerelt konditermükbe, leküzdeni a terhességi plusz kilókat
)
annyit áradoztam, mintha érdekem fűződne hozzá, pedig csak boldog vagyok, hogy 3 és fél hét múlva újra ott leszünk)
egyébként, hogy érted azt, hogy a helyzet változatlan Nálatok?
Még mindig nem jött meg? Reménykedhetünk?
Icus & Melinda!
Remélem összejön a találkátok