Sziasztok!
Andi!
Na, milyen volt az oltás? Ugye nincs semmi gubanc? Nagyon édes a hordozós kép, úgy bírom, ahogy Zsófi meresztgeti a szemeit.
És mekkorákat alszik már! Hidd el, ez nagyon jó.
Viki!
Tamaránál már pár hetes korában mutatkoztak a hajlandóságok a barna szemre. Kicsit még színjátszózik, met néha sötétkék, szürke, de biztos nem ok nélkül barna főleg, úgyhogy remélem ezt (is) az apjától örökli.
Monee!
Hát igen, ha a mindennapos kiadások nem lennének, akkor azért könnyebb lenne. De így is szinte minden hónapra jut egy-egy nagyobb kiadás, most volt a játszószőnyeg, kenguru, aztán lassan kell majd etetőszék, járóka, könnyebb babakocsi, autósülés és persze a ruhák is folyamatosan, meg még ki tudja mi. Igaza van Marcsynak, hogy valamiféle anyagi "biztonság" jó ha van, az akut esetekre, mint pl. a gyógyszer, vagy ha valamikor valahol van egy jó akció. Persze, minél jobb, ha van egy kis tartalék, nem csak úgy durr bele bumm, annak hosszútávon sosincs jó vége, én úgy látom.
Normális, hogy az ember egy idő után vágyik másra is. Vagy ha valaki nem, hát ő olyan igazi anya típus, ő azt szereti csinálni, csak én azért ezt nem tudnám magamról elképzelni, mert akármilyen rosszul fizető munkahelyem is volt (vagy lesz más), kellenek az ottani sikerek (kudarcok) is, meg a pénz is.
Én úgy látom, hogy bizony már el lehet kapatni egy kicsi babát is. Mostanában a lefekvés is nehezebben megy, mert haragban vannak a Dolli babával. Kicsit nehéz most a helyzet, mert Tamiba 2 napja belebújt a kisördög, eléggé nyűglődős, Tamás meg náthás, maszkban van ugyan itthon munka után, de így is épp elég kimerült, fáradt esténként, hogy ilyen betegen dolgozik és a stafétabotot sem tudja átvenni tőlem kicsit.
Marcsy!
Ügyes ez a Dominika!
Gyógyszertár:
Nekem volt, hogy kicseréltek Venoruton krémet, mert azt mondták lehet terhesen is, aztán az volt ráírva, hogy mégsem. Domcsi legalább be tudja szedni. Én nem igazán javasolnám, hogy felet adj Dávidnak, mert ezek a tabletták nem véletlenül akkorák amekkorák, nem egyenletesen oszlik el benne az a számtalan vitamin és lehet, hogy egyik fajtából a koránál több jut (ugye 4 éves kortól), valamiből meg nem jut, bár ha ugyanazt kapja meg másnap.... mindegy végül is nem vagyok gyógyszerész.
Ezt most egyszer elküldöm, sziasztok: Timi