Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon szép kis lurkók!!!!!

Tali nekem jó szerda péntek kivételével. Egy kérésem lenne pontosan mondjátok meg hova menjek mert a múltkor is baromi nagy kört tettem mire megtaláltam.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

A vizsga sikerült!!!:)

Párom végig nézte és azt mondta nagyon büszke rám. :P Olyan jó volt, hogy ott tudott lenni..sztem jobban izgult, mint én!

Rendes volt a vizsgáztató is, de a feladatok is mentek.:) Semmit nem rontottam el! :wink:
Az oktató mondta, szégyelős vagyok kicsit, gondolom arra gondolt, izgulok, de mikor a felüljáróra kellett mennem nyirgó gumikkkal indultam, s azt mondta a vizsgáztató-ezt nevezi szégyelősnek, aztán nyikorgó gumikkal indul? :P Jó fej volt!!

Már csak 1vizsga és meg van a jogsi! Egyre közelebb vagyok hozzá...

Apu vitt el a vizsgára 1:30ra értem oda, majd ők haza jöttek ...még beszélgettem az oktatóval(aki nem az én oktatóm volt/helyettesítette), mikor 2kor megjelent a vizsgáztató és megkérdezte beszélgetünk még vagy vizsgázni is szeretnénk.:)
Így kezdett: - az oktatód, képes lett volna még 10percig izgultatni..inkább idejöttem, hamar túl legyünk rajta. :P

Kicsit izgultam, de minden összejött! Mehetek a forgalomba, mindjárt hívom is az oktatómat, mikor kezdhetem.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Most már egyszerűen lehetetlen Fanni mellett leülni a géphez.Az előbb áramtalanított, most meg már majdnem befejeztem a kisregényemet, erre kikapcsolta a gépet.Most gonosz anyaként száműztem a járókába.
Vasárnap voltunk a párom szüleinél, és most már anyósom is elismerte, hogy legalább 3 gyerek veszett el benne. Egyszerűen nem lehet bírni a tempóját.És egy igazi hisztizsák lett.

Sziszike!
Gratula a vizsgádhoz! Ez most a rutin volt? Forgalomban voltál már? Nálunk ez még teljesen másképp működött.Teljesen fordítva.Én először kezdtem a forgaloma, és csak a rutin vizsga előtt 2 nappal voltam rutin pályán.Be is voltam tojva rendesen, és irtó béna voltam, de sikerült.
A gyerköcök is nagyon arik.Zsolti egy igazi jóképű pasi lesz, Panka pedig egy cserfes csajszi.

Bea! 7 hónaposan már lefáraszt Lillike? Mi lesz később? Igaz, én ebből a szempontból szerencsés voltam, mert Fanni mindent később kezdett, azóta szépen bepótolta.7 hónaposan még épphogy elmúlt a hasfájása.Közel 1 éves volt, amikor szinte egyszerre mászott, felállt és elmúlt 1, amikor elindult. Most meg győzök utána menni. Jobban elfáradok vele, mint amikor dolgozni jártam.
De a képen elég nyugodtnak tűnik a kisasszony, a nagyobbik viszont igazi vagánynak.
Milyen fajta kutyát kapott most?Jövőre mi is szeretnénk venni vmilyet, de még nem döntöttük el a fajtáját.

Barbara!Köszi az üdvözlést! Jó lesz a házatok színe!Mi is valami hasonlót szeretnénk.

Andi!
Mikor mentek vissza Németországba? Csajszikádnak nem mostanában lesz-volt a szülinapja?

Anikó! Készül a konyhabútorod? A csíkod mit jelöl?Csak nem jön a 3. baba?

Üdv.
Gabi
taga
 
 

 
 

Sziasztok!

Elaludt Kitti végre most van egy kis szuszanásnyi időm gondoltam írok.

Sziszike: Én is gratulálok a vizsgádhoz. A gyerköceid nagyon aranyosak. Gondolom már nagyon várjátok a házikot! Mekkora telketek marad?

Bea: Most már fáraszt Lili akkor tényleg mi lesz később? Én ezt még nem tapasztalom mert Kitti még mindig nagyon kényelmes baba. Vagyis nem szaladgálok még utána.

És tudjátok mit mondott erre apósom, hogy nincs vele kellőképpen foglalkozva. Vagyis szerinte egy babát meglehet tanítani pl. mászni.
Na erre én úgyan nem mondtam semmit.
Szerintetek is igaza van? Teljesen elbizonytalanított. Erőszakkal nem lehet semmit elérni szerintem.
Na mindegy. Én azt mondom, hogy mindent az ő tempójával fog majd csinálni. Elvégre ő egy gyerek.

Anikó: A csíkod valamit tényleg sejtet????

Andi: Nagyon elvagytok tünnve tényleg!!

Na megyek, puszi mindenkinek.

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Persze nagyon várjuk, de csak babó után tudunk költözni, mert innen 2 perc a kórház s szocpolt is csak a megszületett baba után adnak..

Remélem a szilvesztert már ott töltjük.:)

A kert 172nm es lesz..az nem rossz.:)

Tegnap 2órát vezettem, de még mindig nem tetszik a vezetés..biztos, mert nincs annyi sikerélmény.:)

Az oktató folyamatosan befékez, behúzza a kézit-ha hibázok vagy vált helyettem, ami nagyon nem tetszik..
Ami a hibám? Tegnap kanyarnál 3asból nem váltottam vissza 2esbe, ő meg jól befékezett, mintha nagy hibát követtem volna el, én meg azt se tudtam most mi van, de ezt nem egyszer csinálta meg sajnos.:(

Sok az új dolog én igyekszem, de szóból ért az ember, nem kellene ilyenekkel stresszelnie...
Amúgy sztem nem volt rossz a vezetésem, de azért még van mit tanulnom.
A másik gond belenézek a tükörbe, ő meg látja, de szól, mindig ble kell nézni, mikor mondom neki belenéztem, akor azt válaszolja, nem kell mindenre reagálnom, ő csak tudatosítja...

Remélem hamarosan túl leszek rajta és minden rendben fog menni..legközelebb szombaton megyek.
Jhéten megyek UH-ra péntek 13-án.:)

Szép napot nektek is.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Sziszike! Nagy gratula a vizsgához. Ne izgulj!!! Menni fog az is. Eddig is nála tanultál? Korábban rendes volt?? Lehet hogy hatásosabb ha erőteljesen jelzi hol érdemes figyelni és mire. Talán jobban tudatosul. Azért tekintettel lehetne az állapotodra is.

Gabi! Az én lányom is állandóan áramtalanítja a gépet és én nem tudom száműzni mert ki tud mászni. Egy perc nyugtom sincs. Csak éjjel de akkor meg olyan fáradt vagyok. Konyhabútor éppen stagnál mert az uram pénzes melót csinál. A csíkom az ovulációt jelzi.

Barbi! Nem lehet és nem is kell erőltetni. Szerintem megy majd a maga tempójában minden. Az viszont igaz, hogy sokat kell vele foglakozni de nem úgy. Tedd kis sokszor a földre és tegyél elé tárgyakat amit majd elakar érni. De ezt biztos tudod nem akarlak kioktatni, arra ott van apósod. HAHAHA!!!! Még nem mutat semmi fontosat a csíkom de remélem hamarosan fog. Bár ez a belügyi válság egy kicsit aggaszt. Mi lesz így velünk. Érdemes ilyen világba gyereket szülni????

Andi??? Itt vagy még???

Puszika!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok?

Hogy telt a hétvégétek? Élvezitek ezt a gyönyörű időt? Fannit alig lehet berángatni az utcáról.Állandóan csak kint lenne.Ma is már korom sötét volt, amikor kisasszony még csavargott volna.
Azért egy darabig még maradhatna ez az idő.

Andi! Itt vagy még? Mi újság van veletek?

Anikó! Fanni szerencsére még nem tud kijönni a járókából, de nagyon zokon veszi, ha oda száműzöm. Pedig a takarításnál is ott szokott kikötni.Időnként megfogadom, hogy majd akkor mosok fel, amikor a kisasszony elalszik este, de addigra mindig én is elfáradok, és jobban esik végigdölni a kanapén egy kicsit, és bámulni a tévét.

Sziszike! Nem irigyellek!Az én oktatóm is ilyen volt, veszekedtem is vele rendesen.De hamar túl leszel rajta, és elfelejted az egészet!
Igaz, én hála neki koros önbizalomhiányban szenvedek, a férjem próbálja belémnyüstölni, hogy nem vagyok béna soför, csak hinnem kellene magamban.

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok lányok!


Tényleg élvezeitek ezt a szép indián nyárt? Állítólag hétvégétől nagy lehülések lesznek. Mondjuk azért már délután hat felé azért érezni már a hideget. Mi két napja fűtünk, mert bizony szerintem az éjjelek hidegek.

Sziszike: Le a kalappal, hogy ilyen nagy hassal vezetni tanulsz, nagyon ügyes vagy. Nekem is rá kéne vennem magamat, hogy megpróbálkozzak a vezetéssel. Csak őt éve volt egy olyan élményem, hogy meg gondoltam magamat és abba hagytam. Pedig itt áll az udvaron a kocsink és nincs aki használja. De talán a jövő évi tervem az ez lesz.

Anikó: Az após dolgon nem izgatom magamat, ilyenkor félre vonulok és egy jót röhögök. Én azt vallom, hogy mindent a maga idejében. Ha Kitti nem akar mászni akkor nem mászik, majd egyszer csak fel pattan és akkor elindul.
Nem is gondoltam, hogy szeretnétek harmadik babát. De akkor drukkolunk, hogy siker koronázza a terveteket.

Gabi: Fanni tényleg egy örökmozgó csajszika. Te hamarabb lefáradsz mint ő. Alszik már napközben ? Ilyenkor nem szoktál mellé bújni te is? Én még nem tapasztalom ezeket, de ami késik nem múlik. :D

Na megyek, sziasztok

Andi és Bea tényleg el vagytok tűnnve!!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Hello anyócák!

Hova tűntetek? Ezerrel sétál mindenki egész nap, este pedig csak ágybadöltök? Nálunk ez a menü.
Azért jó lenne, ha jelentkeznétek!Már hiányzik a nyüzsi!!!

Jó éjszakát!/ha vki erre tévedne/

Gabi
taga
 
 


Halihó!

Erre tévedtem. Már rohanok is. Nyüzsi, az van a gyerek körül. Net már nem fér bele. Bocsi.
Amúgy mikor talizunk? Gabi szerintem te szervezd meg, a múltkor is jó volt.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk végre UH-on, ahol megerősítették fiú lesz.:)
2kilós már.:)

BPD:81,9mm
AD1:84,8mm
Femur:62,5mm
OFD:107mm
AC:279mm
HC:300mm

Haránt fekvéses, de ez még nem jelent semmit.:)

Azt mondták, kb.2héttel nagyobb a méretei alapján.:)
Vagyis nagy babó lesz...de erre már felkészültem.

Vezetés jól megy..jhéten a kötelező 20órából már 15ön túl leszek..remélem be is jelentenek már vizsgára. Nov.7én szeretnék vizsgázni!

Pocim már egész arika:) Ma a közértbe megkérdezte a pénztáros, ekkora pocim maradt szülés után..ismeri a gyerekeket.:) Mondtam neki, mennyi van még hátra szülésig és leesett az álla. :wink:

Kellemes 7végét.



Sziszi.

Bence: már 8.hónapban járunk.:)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Szisztok!

Összeszedtem az adataokat, remélem jó lesz, így a táblázat!

Ha vmit rakjak még bele írjatok.

1160815342.18.xls


Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

A hétnek nekünk talán a második fele jó lenne találkozónak, mivel Fanni kisasszonynak fülgyulladása van.Péntek délután lázasodott be, amikor már nincs gyerekrendelés, de rendes volt a felnőtt doki, mert sorba vizsgálta a gyerekeket. Tegnap már láztalan volt picur.

Persze ő akkor is ezerrel pörög, ha beteg.Most is csak az étvágya volt egy kicsit kisebb, de hát egy kis diéta nem ártott neki.Egy hónap alatt 800 g-t hízott, pedig mozog elég szépen.

Sziszike!Minden elismerésem a tied, hogy ebben az állapotban még vezetni jársz honod alatt a másik gyerköccel.

Szép napot!
Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de az utolsó két hét már csak jövés-menés volt. Hol hozzánk jöttek, hol mi mentünk. Múlt hét szerdától pedig a keresztlányom is megint velünk volt, mert az anyukája kórházba került. Úgyhogy az utolsó pillanatban pakoltam be a bőröndöt és mint egy hulla érkeztem meg németbe tegnap este. Nem jött össze a tali, talán majd legközelebb, végülis három hét múlva megint otthon leszünk. Azért a sárga házba kétszer is eljutottunk, egész jó volt.
Október 5-én volt Cintus egy éves. Csütörtökre esett, így a hét végén tartottunk egy nagy bulit. Nagyon jól sikerült.
Nagy esemény történt nálunk: Cintus múlt hét kedden elindult. Igaz még csak két biztos pont között mer menni és a megállás inkább csak zuhanásra hasonlít, de nagyon édi. Apukájához is odatotyogott a reptéren.
Sajnos nem tudtam még mindent végigolvasni, de igyekszem majd behozni a lemaradásomat. Próbáltam képet csatolni, de nem jött össze. Hogy kell?

Puszi,
Andi
jazmin2005
 
 


sziasztok!

csatlakozhatom hozzátok?

áprilisban költöztünk Szszmiklósra, 07.17-én született meg a kislányom. Előtte Csepelen laktunk, itt sokkal nyugodtabb minden, igaz nehezebben is közlekedünk, mivel nincsen autónk:-)

szóval, ha nem bánjátok, néha-néha benéznék hozzátok:-)[/url][/quote]
orsif
 
 


Sziasztok!

Sajnálom Andi, hogy most nem jött össze a találkozó.Majd legközelebb!
És gratulálunk Fannival kicsi lányod szülinapjához, és az első lépésekhez. Akkor most már te is feljebb költöztetheted a fontos cuccaidat!
Párod már korában visszament és ti most repülővel mentetek vissza?Vagy félreértettelek?

Üdv.a csapatban Orsi! Honnan költöztetek ide és Miklós melyik részére?Emeletes vagy családi házba?
Hogy hívják a kislányodat?Nyugodt baba?

Üdv.
Gabi[/img]
taga
 
 


Csepelről költöztünk.
a Bowling-pályánál lakunk, családi házban.
Dorottyának hivják.
Igen, azt hiszem elmondhatom, h. nyugodt, csak néha rossz,amikor nagyon sir, és én nem tudom kitalálni, hogy miért.
talán mostmár van elég tejem, mert két etetés között nyugodtan alszik. viszont félek a rossz időtől, ha jön a szél, akkor nyügösebb mindig. bántják a szelek sajna.
látom, h. itt csupa haladó, gyakorlott anyuka van. én nagyon kezdő vagyok hozzátok képest. lehet, h. lesznek kérdéseim:-)
orsif
 
 


Kép[/url]
orsif
 
 


Szia Orsi!

Nem sok bowling pályát ismerek Miklóson, csak itt nem messze tőlünk.Mi a Kinizsi utcában lakunk. Ha itt laktok ez mellett, akkor mi nem lakunk vmi messze egymástól.Merre szoktatok sétálni?
Én nem vagyok vmi gyakorlott anyuka, csak az ősztöneimre hallgatva nevelgetem másfél éves lányomat, akiben összegyűlt apja,anyja, nagyszülei akaratossága.Szóval, nem egy egyszerű gyerek.
De tényleg vannak köztünk már többgyerekes tapasztalt anyukák.Szóval, szerintem, nyugodtan kérdezhetsz.

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Elég rég jártam itt vagyis egy pár napja, de jönnek-mennek itt a levelek. Nem győzöm vissza olvasgatni. Nekem szombaton megkezdődött a sulim, úgyhogy valószinű én is kevesebbet leszek majd itt, de azért igyekezni fogok. Kitti lányom szombat óta hol lázas, hol nem. Nagyon nyűgös, étvágytalan. Szerintem doki lesz a vége.

Sziszike: Tényleg ügyes vagy, hogy ilyen nagy pocakkal vezetsz. Milyen kocsin tanulsz vezetni? Megnéztem a táblázatot szerintem jó lett. Űgyes vagy. Gondolom már várod Bencus jövetelét. Mindig három gyereket akartatok? A férjed mivel foglalkozik?

Andi: Csatlakozom én is Gabihoz, és boldog szülinapot kívánok a kislányodnak! És nagyon ügyes, hogy már egyedül totyorog.
Az én Kittikém nagyon lusta ebből a szempontból.

Bebi: Jó lenne a találkozás, de nekem sajnos nagyon zsufi a hetem. És lehet Kitti még beteg is akkor sehova nem tudom vinni. Még jó, hogy anyósom a héten délelőttös és tud rá vigyázni ha kell.

Gabi: Holnap írok neked feltétlenül csak ez a három napom teljesen mozgalmas volt. Remélem Fanni gyógyulgat!

Orsi: Légy üdvözölve közöttünk! Gratula a kislányodhoz, még olyan picike az enyémhez képest. Mi a Török utcában lakunk, ami úgyszintén nincs messze a Bowling pályától. De csak ideiglenesen mert nem sokára átköltözünk a Mozihoz.
Mekkor súllyal született a babád? Mivel foglalkoztál mielőtt szültél?
Melyik korházban szültél?

Na lassan megyek, jó éjszakát mindenkinek!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


sziasztok, szép napot mindenkinek!

szerencsére még mindig süt a nap és szél sincs!

próbálok válaszolni:

gabi:mi a losonczi u-ban lakunk. sétálni összevissza szoktunk.

Barbara: a szül.súlya 2870 gr.volt, most megyunk majd a 3 hós oltasra és mérésre. sajna a László korházba van beutalonk, mert az elozonél nagyon bepirosodott a lába szegénykémnek. egész másnak jegelnem kellett, de attol szerencsére elmult.
ja, és a Péterfy S. u-i korházban szültem. okmányirodai ügyintézőként dolgoztam.

Kép[/url]
orsif
 
 


Lenne egy kérdésem, hátha tudtok vmi okos tanácsot adni:

Dorci néha annyira szenved a pukiktól, hogy még almabol is felébred. igazábol nem hasfájós, csak a szelek bántják néha.
lehet vmivel azon segiteni, h. konnyebben távozzanak?

Kép
orsif
 
 


Sziasztok!

Orsi én is üdvözöllek közöttünk. Mi a Damjanich utcában lakunk, kb. két percre gyalog a fitnesstől, ha otthon vagyunk, de most épp kint németben apánál, aki itt dolgozik. Engem sem lehet túl gyakorlott anyukának nevezni, első babámmal vagyok én is itthon.

Gabi! Igen párom egy héttel korábban vissza jött már és mi repültünk. Elég volt lekötni a csajt az úton. Szerencsére ült mögöttünk egy pasi, aki mindenféle hangokat adott, meg pofákat vágott neki, azon egy darabig elvolt. Mostanában egyre hisztisebb ő is és vannak helyzetek amiket elég nehezen kezelek le. Például ha nem tetszik neki, hogy mondjuk haza kell indulnunk a játszótérről és rugdos, mert nem akar visszaülni a babakocsiba. Próbálom ilyenkor elterelni a figyelmét, valamit a kezébe adni, de nem mindig segít. Te/ti mit csináltok ilyenkor?

Barbi! Hogy van Kittike? Voltatok dokinál? Kihez jártok? Cintusnak is megy a hasa pár napja, de semmi más tünete nincs, nem tudom mitől. Mikor költöztök?

Sziszike! A hiányzó adataim a táblázathoz: születtem: 1977.02.06., Cintia született: 2005.10.05., 3650 gr és 56 cm. Amúgy szerintem nagyon bunkó az oktatód ahogy olvasom. Az enyém nagyon normális volt, szinte soha nem csinált semmit, csak szólt ha hibáztam. Egyébként én a mai napig sokszor elfelejtek visszaváltani, pedig már több mint tíz éve van jogsim.

Kép

Megpróbáltam csatolni egy képet, remélem sikerült. Sziasztok! Andi
jazmin2005
 
 


nyugodalmas jó éjszakát minden babának és mamának!

Kép
orsif
 
 


Sziasztok!

Gabi! Jobbulást Fanninak.
Sziszike! Jó lett a tábla. Köszike.
Andi! Gratulálok az ügyes nagylányhoz. Remélem legközelebb össze futunk.
Orsi! Üdvözlet! Én még mindig Csepeli vagyok és csak reménykedem, hogy egyszer itt hagyom ezt a helyez és a nyugisabb helyre megyünk. Kérdezz!!!
Barbi! Milyen suliba jársz??? Mióta? És hogy megy? Hogy van Kitti?? Javulgat remélem. És a házikó???

Mi jól vagyunk. A lányom szája be nem áll. Folyton magyaráz. Ma pl. folyamatosan azt üvöltötte. Persze minden ok nélkül, hogy „Hagyjál már” Aranyos volt, csak egy idő után unalmas. Már nem vagyunk annyit az udvaron és ezt Bibi zokon is veszi. Így megpróbáljuk némi szomszédolással elcsapni az időt. Ha főzök akkor állandóan ott pakolászik mellettem. Nyitogatja a mikró ajtót és teli rakja mindenfélével majd beindítja. Félelmetes a csajszi. Tanulni sem hagy. Alig alszik másfél órát. Mire leülök addigra már fel is kel. Megfogok bukni.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Andi!Hogy sikerült a képet felrakni?Nekem se megy, pedig már párszor próbáltam. Egyébként Cintia huncut kis csajszi.Igazi kis kiváncsi.Jó lesz odafigyelned rá!
Fannival én csakis háztartási keksz kiséretében indulok el.Eleinte nagyon ellene voltam a dolognak, de most már a kisasszony automatikusan mondja, ha beültetem a babakocsiba, hogy "kekszi". Így legalább nyugodt az úton.Volt úgy, hogy tőlünk zengett a fél kerület Pesten.

Orsi! Igazi ellenszerem a pukikra nincs.Fanni kb.6 hónapos koráig erős hasfájós volt.Ha volt puki, ha nem sírt állandóan.Mindenféle teát kipróbáltunk a kamillától a köménymagosig, a gyógyszertári csodaszereket/Espumisan, Grape Water.../, de semmi nem segített, egyszer csak elmúlt.Addig a kisasszony szinte csak rajtam volt hajlandó aludni, ha betettem a kiságyba már ordított.Onnan jöttem rá, hogy már megszűnt a hasfájós korszak, hogy végre aludt az ágyában.
A dokink is azt mondta, hogy egyszer csak meg fog szűnni, de én nem akartam elhinni, de így lett.Pechemre 6 hónapig tartott, másnak 6 hét után elmúlik, vagy 3 hónap.Én így jártam.
De lehet vmi csövet is használni, sőt a doki beszélt vmi műtéti eljárásról is, de közöltem, hogy ki fogjuk birni, ilyen kicsi korában, ha nem muszály, akkor nem megyünk műtétre.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!
Látom - mióta nem jártam erre - nagyon felpörgött a miklósi topik! :-)
Gabinak külön üdv., hiszen vele csevegtem egy darabig (egészen 4-5 hónappal ezelőttig, mikor elköltöztünk).
Gabi, a görög tudásoddal megleptél. 1ébként nem tudod, hogy hova tűnt Timcsy a topikról?
Szeptemberben beköltöztünk délegyházi házikónkba, most nosztalgiázni ugrottam be ebbe a fórumba.
Meglepetéssel láttam, hogy kollegám felesége, Sziszike feltűnt ebben a topikban, aztán láttam, hogy Taksonyba költöznek, majd pedig azt is, hogy nemsokára jön a harmadik babó.
:-) Tök jó, gratulálok kis Bencéhez! :-)
Még jobban meglepődtem, hogy volt osztálytársnőm is felbukkant a topikban (jazmin2005 nicknéven). Hello Andi!!! :-):-) Ha még szükséged van iwiw-s meghívóra, légy szíves dobj egy e-mailt ez ügyben a baggins@invitel.hu -ra. Köszi! Látom, anyósodék tőlünk két km-re laknak. Ha a környékünkön jártok és babatársaságot szeretnétek Cintiának, gyertek csak be hozzánk. :-)
A meghívás nem csak Andira érvényes, hanem Gabira és Szisziékre is.
Taga, igazad volt, létrehoztam egy délegyházi topikot, csak aztán vagy nem volt netünk vagy a Babanet nem működött, így aztán leült a téma, de mostanság újra bekukkantok majd oda is.
Üdv. mindenkinek!
Z. Judit és Csenge
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

Mozgásfejlesztő játékos FICÁNKA torna indul 1-3 éves gyerekeknek szülői részvétellel október végén! Sok mondóka, dal, zene, speciális mozgáskoordinációt fejlesztő eszközökkel SZIGETSZENTMIKLÓSON, a Bailador táncstúdióban minden hétfőn 10.00-10.40-ig.
AZ ELSŐ ALKALOM INGYENES! Részvétel előzetes jelentkezés alapján a kiscsoportos létszám miatt. Mindenkit szeretettel várunk!

Bővebb információ és elérhetőségek:

http://www.ficankatorna.fw.hu

Ficánka torna infó
Gyakori kérdések a Ficánka tornáról
üdv,
Acsádi Viki
csibe26
 
 


Sziasztok!

Anikó! Köszi a jókívánságot Fanninak! Tegnap mentünk vissza a dokihoz.Már nem piros a füle, de még 2 napig szednünk kell a gyógyszert.Szerencsénkre, ez elég könnyen megy Fanninál, már előre kéri, ha észreveszi a szekrényben.
Ő is most már egyre több érthető szót mond.Szombaton grilleztünk a szomszédban, és úgy zavarta el a kutyát, hogy dobbantott egyet a lábával és mondta, hogy "menj innen".Ott fetrengett mindenki a nevetéstől.

Judit! Te se gondoltad volna, hogy így ki fog bővülni az általad életrekeltett topic, ugye? Sajnos Timcsyről semmit nem tudok, pedig itt lakik/ha nem költöztek el/ nem messze a lakótelepen, de még sétálni se szoktam látni, pedig elég sokat szoktunk Fannival kint lenni.
Csenge hogy viseli az új környezetet?Van sok baba a környéken?
És neked vannak már új ismerőseid?Megszoktad az ottani életet?


Szép napot Mindenkinek!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Végre ide tudta űlni a géphez. Mostanában nem egyszerű, Kitti nagyon nyűgös pár napja. De mgérte szenvedni mert ma reggelre kibújt a bal felső szemfoga és napokon belűl a jobb felső is. Ezért voltunk lázasak, és nyűgösek. Remélem mostmár jobb lesz neki egy kicsit.

Orsi: Tanácsot sajnos nem tudok adni neked én sem mert Kitti nem volt hasfájós. Igazából széklet gondunk az volt, de az azért mert 3 hét alatt két tápszert kellett kiprobálnunk. De adtam neki 2 hétig kamilla teát éhgyomorra és az rendbe hozta neki. Azóta pedig naponta többször is van neki. Dorottya baba, hogy van?

Andi! Kittike jól van, túl vagyunk egy 2 hetes betegségen ami egy csúnya vírus volt. Átment rajtunk minden: hasmenés, hányás, magas láz, kiütés szóval minden. Pár hete meg a fogakkal szenvedünk de meglett az eredménye.
Tényleg hamar vissza utaztatok. Jó lett volna találkozni. Cintiának meg boldog szülinapot kivánunk!

Anikó: Kittike meg gyógyult, most már huncutkodik megint. Október 14-én kezdtem a sulit el, ez egy emelt szintű képzés. Oktatás szervező leszek majd, jövő év októberében. A házikót ne is hozzuk fel, pont tegnap vesztünk össze elég keményen az építettővel. hazudozik össze-vissza. És ti jól vagytok?

Judit: Újra legyél üdvözölve itt közöttünk. Én is áprilisba költöztem ki Miklósra, tehát én sem vagyok régi motoros.

Na mentem sziasztok!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Judit! Írtam neked mailt. Köszi a meghívást, jó lenne egyszer összehozni a csajokat.

Nagyon csajosra sikerült ez a miklósi topik, Sziszikét kivéve mindenkinek lányzója van.
Tök jó, hogy valakinek végre "arca" is van itt. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én szívesebben írok, ha legalább egy képet láttam arról akinek írok.

Gabi! Én az ablak alatt található Melléklet feltöltése nevű ponton keresztül raktam fel a képet. Lényeg, hogy ne legyen túl nagy felbontású, de arra úgyis figyelmeztet. Hát, a sétánál nálunk is elengedhetetlen kellék a keksz vagy az alma, esetleg ha nagyon muszály a cumi. Eleinte én is aggódtam, hogy a nassi miatt Cintus nem fog rendesen enni, de szerencsére eddig még nincs gond az étvágyával. Bár mostanában evés közben is szereti lekötni magát, csak akkor nyitogatja a száját. Amint unatkoik sztrájkol, így a konyhai fiók teljes tartalmát kipakolom neki időnként.

Bebi! Hát tényleg nem lehet egyszerű még tanulnod is. Cintia még nem magyaráz, csak ba vagy be, jó hangos felkiáltással jelzi ha szeretne valamit. Így már lassan mindent el kell pakolni látótávolságából, mert addig nem nyugszik amíg oda nem adom neki. Meg az most a mániája, hogy bebújik a szekrénybe és csukjam be rá az ajtót. Édes pofa, de a játékai nem igazán érdeklik.

Barbi! Örülök, hogy kibújt a fogacska. Én is arra gondolok hátha nálunk is egy újabb fog van készülőben. Végülis nem nyűgös a csaj, csak ez a hasmenés van. Miért vesztetek össze az építtetővel?

Kedden voltunk itt egy baba-mama klubban. Hát érdekes volt. Autóval mentünk, mert nem tudtam pontosan hová kell menni. Amikor odaértünk közölték, hogy babakocsival elsétálnak a játszótérre és ez lesz a klub. Persze nálunk nem volt babakocsi és nem is kinti időtöltéshez öltöztettem Cintust. Főleg délelőtt fél tízkor még minden olyan nyirkos volt. Úgyhogy mi eljöttünk. Azon akadtam ki igazán, hogy volt egy anyuka aki a kétéves és a három hetes gyerekével jött. Biztos más már egy második gyerkőccel, na de három hetesen? Ma voltunk egy másikban, ez sokkal jobb volt és a korosztály is a miénk.
Csatolok egy képet, hátha feldob titeket így ősz elején. Egyik barátnőm itt dolgozik (szegény...) és most küldött képeket. (Judit te ismered a Szomjas Krisztát) Csak egy szálloda van a szigeten.

Kép

Puszi
Andi
jazmin2005
 
 


sziasztok!

köszi a válaszokat. hát vhogy mi is csak kibirjuk a pukikorszakot. olyan rossz, amikor alvás közben váratlanul felsir.

ma voltunk a 3 hós oltáson a László kórházban, nagyon rendesek voltak, szerencsésen átvészeltuk.
most egy kicsit nyugike:-( remelem most már nem lesz olyan csúnya piros a lába, mint a múltkorinál.
viszont eléggé lefáradtam.

akik errefelé laktok, talán egyszer tehetnénk egy közös sétát?..
orsif
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Csenge hihetetlenül élvezi a falusi életet. Elbűvöli a sétáink során látott sok állat. Bár ha jobban belegondolok, a szomszédunk baromfiudvarától is olvadozik. Boldogan mondja, hogy kaka (azaz kakas) még a tyúkokra is. :-)
A helyi védőnő szerint 54 gyerek van Csenge korosztályában, ez valószínűleg a sok újonnan beköltözőnek köszönhető (bár még így is csak 2800-an vagyunk), de szerintem az is közrejátszik a nagy gyerekszámban, hogy a régi "baby boom'"-os nemzedék mostanság alapít családot. Jelenleg még csak egy osztály van az általános iskolában évfolyamonként, mire Csenge suliba kerül, a fenti adatok miatt valószínűleg lesz b osztály is. :-)
Hellyel-közzel járunk a helyi baba-mama klubba, így vannak új ismerőseim is. Régebbről meg elég sok embert ismerek, mert szüleim válása után gyermekkorom nyarait és a többi évszak hétvégéit is itt töltöttem anno.
Az itteni élet pedig boldogságos, csodás levegőnk van (a korábbi lakótelepi benzingőzhöz képest legalábbis tökéletes), szép nagy kertünk, ahol Csengusz viháncolva kalandozik, s bár egyelőre még nem volt időnk homokozót építeni neki, a vakondtúrásoktól is el van ájulva. :-)

Barbara!
Köszönöm a welcome-ot. :-)

Andi!
Régebben nálunk is jellemző volt, hogy a gyerek csak akkor nyitotta ki a száját etetéskor, ha közben valamivel szórakoztattuk. Ez a helyzet még most is fennáll, de kibővült azzal, hogy feláll a kisszékében, ugrál rajta, megfordul, ráül az asztalkájára, s mindezt etetés közben. Valamit elrontottunk e témában. Nem használ sem a szép szó, sem a felemelt hang. :-(
Ha ráüvöltök, mert inog a székén és attól tartok, hogy kiesik, akkor szánakozva rámnéz és a következők valamelyikét választva egy pillanat alatt elhessegeti a mérgem:
a.) megsimogatja az arcom
b.) puszit cuppant a levegőbe, mélyen a szemembe nézve
c.) édesen, bocsánatkérő hangsúllyal susogja felém a következőt: "Szia!" vagy a következőt: "Nyanya" (ez volnék én, anya helyett így hív). :-) :-)
A háromhetes gyerkőc témát tudom überelni, kis falumban a múltkor a két hetes babájával jött el az egyik anyuka. :-)
Szomjas Kriszti tényleg "szar" helyen dolgozik. Már elnézést. :-) :-)

Üdv és jó babázást mindenkinek!
Judit
Vendég
 


Sziasztok!

Andi!Ilyen "csúnya" helyen én is szívesen dolgoznék.Nem tudsz esetleg beajánlani minket?Szerintem, az egész csapat szívesen elmenni ide gürizni.
Egyébként Fanni etetése se könnyű.Mindig van egy-két dolog a kezében, amivel elfoglalhatja magát. Próbálkozgatunk az önálló evéssel is.Ma például nagyon szépen elkezdte kanalazgatni a levest, de kb.a 3 kanál után megunta, és kézzel kezdte a májgombocokat kiszedegetni.Próbálkoztam én visszaterelgetni a helyes útra, de kitartóan közölte velem, hogy nem.
Most már elhiszem azt a reklámot, amikor a 2 picur a spenóttal az egész konyhát összekeni.

Orsi!
A közös sétában benne leszünk, ha egy picit rendbe jövök, most ugyanis én küszködök egy kis náthával.De szerintem szerda körül már jól leszek.
Amikor a lábba adták az oltásokat, Fanninak is mindig irtó piros volt, de az orvos közölte, hogy majd elmúlik.Egyszer épphogy elmúlt a pirosság és a duzzanat, mire a következőt kapta. De most már semmi gond ilyen téren a kisasszonnyal.

Judit!
Örülök, hogy jól érzitek magatokat az új házban. Fanninak minden kétlábú tollas állat pipi, a hosszú állatok a kigyók, felismeri a pacit,cicát,kutyát...
Próbálok neki sok állatos képet mutogatni.Imádja a halakat, azokat mindig meg kell nézni az áruházakban.
A tél folyamán egyszer talán a Tropicariumba is eljutunk vele. Apuci ugyanis ragaszkodik, hogy ő is ott legyen.

Barbara!Voltatok mostanában a háznál? Kitti jól van?

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, betettem az oldalt a kedvencekbe, és idáig mindíg erre kattintva jelentkeztem fel rá, de okt. 3-a óta nem frissítette magát és mindíg csak az én 2 szép gyerekem képét, utána pedíg a Barbara hozzászólását láttam. Gondoltam, biztos mindenki elfoglalt, én is tettem a dolgom, néha ránéztem az oldalra, mondom, jól van, nem csak nekem vannak itthon gondjaim, más se nagyon ír fel, de ma már nem hittem el, hogy ennyireeee!
Ráfrissítettem, és látom, mennyi mindenről lemaradtam. Akinek egy kicsit is hiányoztam, így újoncként is, bocsi, hogy nem válaszoltam, nem bunkóságból tettem. Ennyi mindenre nem tudok most egyszerre reagálni, de örülök a babáitok, pocaklakóitok fejlődésének. Lilike is fejlődik, és igen, Ő már most lefáraszt, szó szerint mindenre föl akar mászni, és alvásidőn kívül egy perc nyugta nincs. Így nekem sem nagyon. :) Sziasztok.
bey78
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a topikotokhoz, nagyon szupi!

Pont 1 hét múlva indul a Ficánka játékos torna babáknak és mamáknak Szigetszentmiklóson! Az első alkalom ingyenes!
Várjuk az örökmozgókat és az ücsörgősebb típusú babákat és mamákat ;) is. Korthatár: felállni már tudó babáktól ovis korig.
Itt lehet jelentkezni: ficanka.torna@freemail.hu
Bővebb infó: http://www.ficankatorna.fw.hu

Ez egy remek hely lehet a találkozásra is, és arra, hogy jobban megismerjétek egymást!

üdv,
Viki
csibe26
 
 


sziasztok, szép napot mindenkinek.

taga: jobbulást, majd jelezd, ha sétálni indultok:-)
mindig azonos napszakban mentek? nálunk változó, ahogy a kedve tartja:-)
orsif
 
 


Sziasztok!

Gondoltam írok megint. Kittinek egyszerre 4 foga jőn, elég jól viseli mostmár. Vasárnap egyedűl felült, aminek nagyon megőrültem.

Andi: Cintussal voltatok az orvosnál? Ha igen mit mondot?

Orsi: Dorottya, hogy viselte az oltást? És, hogy hogy a László korházban voltatok az oltáson? A sétában mi is benne vagyunk, mert mi sem lakunk messze tőlletek.

Judit: Mióta laktok lenn Délegyházán? Ahogy olvasgatom szerettek ott lakni, és vannak most már ismerősök is. Én is egyből megszerettem Miklóst. Pedig régen azt mondtam, hogy én Pestről el nem jövők. Erre tessék itt kötöttünk ki.

Bea: Üdvözlünk megint itt közöttünk. Elég sok mindent írtunk már mióta nem írtál. Én meg már azt hittem, hogy ennyire lefoglal Lili, hogy nem tudsz még beköszönni sem. Reméljük most már itt leszel te is.

Mit szoltók a tegnapi tüntetésekhez? Én nem tudtam szóhoz jutni. Most is örvendek, hogy azért elég messze lakunk ezektől a sok h.......e embertől. Elgondolom akik ott laknak, min menntek keresztűl!!

Na további szép napot mindenkinek!


Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


köszönjük, szerencsére mostmár jól viselte.

az előzőt, amikor beadta a doki néni, ugye bepirosodott, jegelni kellett. azt mondta a legközelebbit inkább adják be a László kórházban, mert ott meg is figyelik utana.
ha nincs semmi gond, akkor a következőt már beadja ő is...

barbara:
séta: jó lesz,csak majd meg kell beszélni:-) ti mikor szoktatok menni?
sajnos nem túl barátságos az idő:-(( bár úgy vettem észre, jobb a babaknak a hidegebb időjárás. jobban alszik a kocsiban.
beszereztunk esővédőt a babakocsira, még nem próbáltam rá, remélem passzolni fog.
húha, igazi szélvihar kerekedik:-(
orsif
 
 


Sziasztok!

Annak ellenére, hogy milyen jó időt rebesgettek, itt olyan szélvihar van, hogy az udvarra se tudunk kimenni, mert fújja a szél össze-vissza az építkezés szemetét.

Orsi! Köszi a jobbulást! Még küszködik a megfázással, de már a köhögési rohamoknál tartok.Mi teljesen változó időben szoktunk sétálni.Ez időtől, hangulattól függ elsősorban.Csütörtökre megint szép időt mondtak.Megpróbálok rendbejönni addig, aztán jelentkezem indulás előtt.Csak küld át a telefonszámodat.Ha nem akarod ide írni, akkor küldd el privibe.

Bea! Üdv.újra köreinkben.Engem se szokott a rendszer mindig belépni.Időnként közli velem, hogy nincs új hozzászólás...
Hogy van Lilike?Mit csinál mostanában?

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Sziasztok!
Engem is kiborít ami történik az országban, és tehetetlen dühöt érzek, ha csak rá gondolok. Legszívesebben bezárnám az összes garázdálkodót egy kőbányába, és dolgoztatnám őket éjje-nappal, utána nem lenne kedve semmihez, nemhogy még vandálkodni. Nem értem, ezek az emberek nem gondolnak bele, hogy a háborút szítják, és ha az is lenne, mi lenne a családjukkal, a kisgyerekekkel?
IQ bajnokok...
Orsi: üdvözöllek én is, azt hiszem nekünk vannak a legfiatalabb babáink, Lili 2006 03.02.-én született. Mi sokat masszíroztuk a hasát és a bal oldalán, a petefészke fölött, ahol keménynek éreztük. Orvos is mutatta, hol kell. Ilyenkor ált. megindult a puki, vagy a széklete, de olyan is előfordult mindkét gyerekemnél, hogy 11 napig nem volt székletük. Nem fájt nekik semmi, az anyatejet földolgozta a szervezetük, azt mondta az orvos. Azért mindenesetre levolac-os kamillateával és kúppal rá kellett segítenünk, hogy ne is legyen baj.
Lili 2 napja lázas, gondoltuk, a foga, de kihívtuk a dr.nőt, és mondta, hogy nem, hanem enyhe garatgyulladása van, fog sehol. Alig aludtunk valamit éjjel, nappal is elég nyűgös, remélem ennek is vége lesz egyszer. Nálatok mik voltak az előjelek amikor már tuti, jött a babócátok foga? Kíváncsi vagyok, mert a nagylányomnak nem volt ilyen nyűgje vele, tehát nincs ilyen tapasztalatom.
Barbara: figyeld meg 2 hét múlva mászni fok a lányod, utána pedíg 1-2 napra rá feláll. Most aztán beindul gyorsan, vigyázz rá.

Üdv mindenkinek, további szép estét!
bey78
 
 


Sziasztok!

Bocsi! Egy kicsit lemaradtam. Majd megpróbálok vissza olvasni.

Taliban én is benne vagyok csak szóljatok időbe, megyek. Persze csak ha lehet.

A rosszabb idők miatt elég keveset vagyunk kint. Pont délben süt legjobban a nap akkor meg alszunk. Már mint a baba, én tanulok.

Zavargások: Felháborító, de az is, hogy milyen emeberek kezében van az országunk. Egyáltalán nem tudom elképzelni mi jön még ez után. Amúgy én is örülök, hogy a város szélén lakunk. És nem kell bejárni dolgozni. Én láttam tüntetőket a tévében kicsi gyerekkel a karjukon. Volt egy anya kenguruban ült a néhány hónapos gyereke és futott a könngáz gránátok elől. Ez is borzasztó. Of politika!!!

Sziasztok! Írjatok!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


sziasztok, szép napot!

ma végre szebb az idő! bár még mindig szeles, sajna.
sebaj, irány a napsütés.
persze, majd ha felébredtünk, mert Dorcibaba bekajált és most már két órája húzza a lóbőrt:-)
orsif
 
 


Itt vagyok, énis, de nagyon sűrűre sikerültek a napjaim mostanság..


Mi jól vagyunk szerencsére..holnap megyek dokihoz és nagyon rohan már az idő.:)

Még 1hónapig szeretném húzni, aztán jöhetne a picurka.:)

Hétvégén voltunk mindenfelé és képzeljétek vettünk egy autót is a nevemre.:) Suzuki Maruti, nagyon tetszik.:)
Ma eredetvizsgázott és ma irattuk át.
Megnéztük a házacskánkat és már a tetőnél tartanak.:)
Voltunk szüreteni, csináltunk mustot is..nagy élmény volt, főleg Zsoltinak.

Pocaklakót mostanság Zsebinek hívjuk..az egész onnan jött , hogy én az erszényemben hordom a picit-mondta Zsolti vagyis Zsebi baba van a hasamban.:)

Szép napot, majd írok többet is, de most megyek vezetgetni.

Puszi:Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Tegnap nézegettem a híradót és még mindig el borzaszt ami történt az országban. Megoldás nincs, bűnösök nincsenek. Mindenki újjal mutogat a másikra. Akkor vajon ki a hibás ezért az egészért?? Na ne is politizáljunk!! Még árt a szépségünknek! :D

Bea: Azóta Kitti nem űlt fel de folyamatosan próbálkozik. Neked legyen ígazad, hogy elfog índulni. Mindenki azt mondja, hogy vigyem el orvoshoz, amiért nem akar mászogatni. De nagyon aranyos, igazi okos baba, minden érdekli, mindent megfog.

Anikó: Te levelezőre jársz? Bia, hogy bírja a bezártságot??

Orsi: Nem pirosodott be Dorci babának az oltás hellye? Mennyiket eszik Dorci baba? A séta az nekünk jó ötlet, akár holnap még jó időt mondanak.

Sziszike: Már nem sok van hátra, nem sokára a kezedben tarthatod Zsebikét! A vezetéssel, hogy álsz? A házzal kapcsolatosan mindig az utolsó napok a legnehezebb. mi is számolgatjuk, és talán mondhatom, hogy egyre közelebb vagyunk a célhoz mi is.

Na megyek, mert patikába kell még mennünk!

Szép napot! Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Barbara:

szerencsére most semmi pirosság nem volt:-)
nem tudom mennyiket eszik, mert nincs mérleg, csak hetente csüt-önként a védőnéninél méricske.
idáig kb. heti 130-150-eket hízott. nem sok, lehetne éppen több is,de szerintem pont elég. mindig meg vagyunk dicsérve, hogy milyen formás.
tejem pont annyi van, amennyi kell. néha tenni is kell azért, hogy legyen, de olyankor úgyis jelzni és többet van cicin.
nem szeretnék pótolni, amig nagyon nem muszáj.
orsif
 
 


Sziasztok!

Párszor már belekezdtem az írásba, remélem most összejön. Nálunk annyi az újdonság, hogy betegek vagyunk, a változatosság kedvéért. Cintus vasárnap ébredt úgy, hogy folyt az orra, nekem meg tegnap kezdett fájni a torkom. Remélem én egy kis mézes teával még elejét tudom venni a dolgoknak. Cintus ma reggel már köhögött is, úgyhogy voltunk dokinál. A héten két oltást is kellett volna kapnia, de így csak a nátha után kaphatja meg őket. Ti adattatok agyhártya gyulladás elleni oltást? A totyogásban egyre bátrabb, de azért még nem vág neki csak úgy a nagyvilágnak.

Orsi! Te nagyon bátor vagy, csak így mérleg nélkül. Én állandóan azon paráztam evett-e eleget. Mondjuk nekem nem is volt igazán tejem, szerintem túlidegeskedtem magam rajta, így öt hónap szenvedés után abba is hagytuk.

Judit! Aranyos lehet Csenge amikor így puhítani próbál. Cintus mostanában azon nevet a legjobbakat, amikor azt mondom neki, hogy nem, de csak akkor ám ha jó erélyesen mondom valami miatt. Persze én meg próbálok komoly maradni. Az állatokat ő is imádja. Szerencsére anyóséknál sok van, ott kiélheti magát. Nálunk meg marad a szomszéd kutyája, azt tömjük ugyanis, hogy kicsit maradjon a kerítésnél. Voltunk is itt hétvégén egy kis állatkertben. Lehet simogatni, meg etetni. Nagyon bejött a csajnak.

Gabi! Én is néha próbálom Cintus kezébe adni a kanalat, akkor még hajlandó pár kanállal enni. Aztán ha már az sem jön be akkor tudom, hogy itt az evészet vége. Apja már kérdezte, hogy mikor lesz az, hogy önállóan eszik. Hát nem tudom, de így is folyton minden leesik, lecsöpen és szétkenődik, állandóan ragad a padló. Nem próbálkoztál kép felrakással?

Bea! Üdv újra itt. Nálunk a hasmenés volt jellemző a fogzásnál és a láz, amíg át nem törte a fog az ínyt, aztán minden megszünt. Most is megy Cintus hasa, de én semmi fogkezdeményt nem látok.

Sziszike! Gratulálok az új autóhoz! Mikorra is vagy kiírva? Olyan aranyosakat tudnak mondani a gyerekek, édes ez a Zsebi baba elnevezés.

Anikó! Jó tanulást neked! Nekem is kéne a németet. Ma is egyedül voltunk dokinál. Nagyjából értettem, de azért voltak homályos részek. Egyszerűen nem tudom magam rávenni a tanulásra.

Barbi! Mi már kitárgyaltuk az élet nagy dolgait, úgyhogy most csak puszi Kittikének!

Sziasztok! Andi, Cintia
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást!
Nagyon sűrűek a napok, így alig jutok el néha az ágyig is.:)

Intézem a TB-nél a dolgokat, mert nem egyszuerű, ami megint még rám vár..aztán vezetek, programokra járok..stb.

Vezetésről: ma 1-3ig vezettem, illetve 7-8ig este.
A d.u. nem volt nagy élmény, de este kimentünk végre az autópályára, ami nagyon tetszett.:)

November 7én lesz a vizsgám 14:10perckor..40perces egy ilyen
vizsga.

D.u. feszült volt a hangulat és nemis élveztem, de este még ő is megdícsért, hogy nagyon jól ment!

Ami a gondom vele még mindig, hogy lecsalja a perceket állandóan.:( Az 50perces órákból max. 40-45percet vezetek.

Most megyek, de hamarosan írok még ígérem:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Szomorúan olvastam, hogy a betegség másokat is legyűrt.Jobbulást mindenkinek!!!
Nekem egy hét nátha után tegnap elment a hangom, de ez a legkevesebb, mert tegnap este már Fanni is náthás volt.Hiába volt a vitaminkúra mégis elkapta tőlem ezt a nyavalyát.Habár én is mézes teán éltem már egy jó ideje, amikor kijött a torokfájásom.Szóval, azt hiszem, immunis lettem ezekre a dolgokra.

Viszont tegnap némi jó hírt is kaptam.Megszült az egyik barátnőm.Kislánya lett, és mindketten jól vannak.

Fanninak új szórakozása akadt. Elkezdett firkálni vadul.Ennek reggel a járólap látta kárát, de sikerült lemosnom. Ja, és a firkálás mellett szereli is a tollakat.Megpróbál mindent szétszedni.

Orsi! A tel.számodat megkaptam, de ne haragudj, azt hiszem ma mégse megyünk veletek sétálni, mert nem szeretnénk valamit is átragasztani rátok.Fanni biztos szeretné megcsodálni lánykád, és olyankor elég nehéz visszatartani.Majd legközelebb, ha rendbe jövünk mindketten.

Bea:Lilikének is jobbulást kívánunk! Azért étvágya van?Fanninak most kb.4-5 foga jön egyszerre.Valami mindig a szájában van, és rágja, így nem csoda, ha a széklete is a szokotnál hígabb, mintha hasmenése lenne.Este teljesen váratlanul irtózatós fájdalommal tud felsírni.

Anikó! Azt hiszem, mostanában nehéz lesz találkozót összehozni.Száldosnak a bacik, valaki mindig beteg lesz.Az oldalon múltkor volt a Ficánka tornáról szó.Hétfőn lesz Miklóson az első foglalkozás, mi megyünk, ha renbe jövünk addigra, ha van kedved és időd, akkor jelentkezz be te is.Barbaráék is jönnek!!

Hajrá többiek! Ha van kedvetek, gyertek, próbáljuk ki!

Sziszike! Örülök, hogy most minden jól megy, vezetés, ház dolgai, baba is jól van.
Mikorra vagy pontosan kiírva? Hogy fekszik a baba?

Andi! Nektek is jobbulást! Mikor jöttök pontosan haza újra?Kocsival vagy repülővel jöttök ezúttal? A karácsonyt és a szilvesztert hol töltitek?


Tényleg, gondolkodtok már a karácsonyi menün? És az ajándékokon?

Üdv.
Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Kittinek még mindig nem bújtak ki a fogai, de az ínnye alatt ott vannak. Az ínnye olyan dagadt mint a dinamit, bármikor robbanhat. Gyönyörű idők vannak mostanság, most használjátok ki mert hétfötől megint 10-12 C lehűlést mondanak.

Andi: Cintus gyógyulgat, mert a mai napon nem beszéltünk.!!
Mikor jöttök megint Szigetszentmiklós felé??

Orsi: Dorci baba hány kg és cm? Kihez jártok védőnénihez? És a gyerekdokitok kicsoda?

Sziszike: Sok szerencsét a vizsgához, szorítunk neked!!

Gabi: A karácsonyról ne nagyon beszéljünk még szerintem! Bár ha számolgatom a napokat egyre közelebb van. Nekünk kész anyagi csőd ez az Űnnep. Mert elég nagy a családunk és lagalább 25 embernek kell ajándékot vennünk. Amúgy az egyik legszebb űnnep amit nagyon szeretünk.

Képzeljétek látjuk az alagút végét a házzal kapcsolatosan. Talán a nov10-11-i hétvégén költözhetünk. Alíg várom már, de nem iszok előre a medve bőrére!

Jó éjszakát! Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?