Jó reggelt!
Sokáig aludtam ma.
jó volt....
Lányok! Én is rászámoltam, és nagyon gyorsan megy az idő. Mintha csak most izgultam volna, hogy mi lesz az inszemen, most meg 8-9 nap és jöhet a teszt. Ha addig nem történik valami rossz...
Pattanások? Coca, ne aggódj. Ne nyomkodd! Milyen kismama leszel szétdurrantott arccal?! ha mégis, zsepivel stb... Lehet, hogy csak a szétdőlt hormonjaid miatt vannak! Nem gondolod?
Az én hőm szépen tartja a 37, 2-őt. Se le, se fel. Kellene esetleg még emelkednie? Mert akkor a reggeleimet kóvályogva tölteném.
Odry!
Én is félek a teszteléstől. Azt is tudom már sajnos, milyen csalódni.
A második stimus, spontán próbálkozós hónapban 6 tüszőm volt, nagyok, vastag nyálkahártyával. Annyira hittem, bíztam, de csak nem lett eredménye. Pedig megtettünk mindent. Sokat sírtam, teljesen bedepiztem. Most pedig, amikor a dokik az inszemet javasolták megint nagyon örültem, hiszen kicsit jobbak az esélyek, mint a sima szerelemtől.
Kicsiboris!
Elég rendesen beleástam már magam az endos dolgokba. Egy másik fórumról jöttem ide. Ott direkt az endometriózisról szól az egész. Sajnálom, ha rossz hírrel jövök, de a nagy átlag azt igazolja, hogy nem csak 30 napig hatnak az injekciók, amik a ciklust leállítják. Sőt, örülj, ha még egy ideig nem jön meg, mert addig is sorvadnak endos szigeteid, gyógyulsz. Amikor én már kétségbeestem, a mikor miatt, a dokim még vigyorgott is, nagyon szépen reagál a szervezetem a kúrára. Türelemre intett, hogy hadd gyógyuljak. Nekem a hasüregben voltak a csomók, kölesnyi, lencsényi méretűek. Szerencsére még nem okoztak összenövéseket. Nagyon kérlek , ne ess kétségbe, légy erős és türelmes. Amin eddig át kellett menned, nem piskóta. Lényeg, hogy meggyógyulj! Tudod?! Ha nem teszed, nem indulhat hamarosan a babaproject!!!
Carry!
Na! Teszteltél?
Tiza!
Legyen neked 4-5 óriási tüsződ, amiben szép kis petikék várakoznak.
Hű, jó hosszú lettem. Bocsesz. Ha belendülök, a kisregényig meg sem állok. De nem akartam kihagyni senkit!
A melózóknak jó munkát, aki lustizhat, annak meg jó pihit kívánok.