rokica, sági! gratula a lányokhoz!!!! tökjó érzés lehet tudni a nemét...
szőrügyben én a bundátlanokhoz tartozom, úgyh valószínűleg a szülésnél is le lesz gyantázva.
jut eszembe az intim tájakról, a szexről csak én nyilatkoztam, több vélemény?
kis csemegének leírom, h jártam az sztk-s, 12. heti uh-val. (nekem nincs fizetett dokim, az sztkba járok egy nőhöz) szvl megvolt az időpontom péntekre, megyek, kiderül, a csaj szabin van. na gondoltam, semmi gáz, nekem tök mindegy, ki méri meg a babó nyaki redőjét. erre bemegyek, egy idősebb doki volt, aki közölte, h ő "nem szokott nyaki redőt mérni" mert "nem megbízható", ő csak az afp-re és a 18. heti genetikai uh-ra hagyatkozik. hááát majd leesett az állam, én még nem hallottam ilyet. vlki
mondjuk különösebben nem izgattam magam, mert ugye pont kedden voltunk a bolgárkerék u-ban ahol a doki megmérte és minden oké volt, de ha nem így lett volna, akkor tuti baromira kiakadok...
timocska! n cuki a pocid! mi is próbáltunk csinálni, de a nagy fenekem elvonja a figyelmet a hasamról, pedig elég nagy szerintem, igaz, mindig is pocakos típus voltam. gratula a buborékozáshoz is, minden vágyam, h érezzem a babót én is. volt már, h kétszer bebeszéltem magamnak, de sztm tök kizárt első terhességet a 12. héten megérezni
kami, gratula a komódhoz, légyszi majd a babaszobáról is tegyetek fel képeket, ah haladtok!
szülésről én is mind szeretném ezeket, amiket leírtatok, de remélem, h az istvánban ezekért nem kell külön harcolni. mondjuk mind közül azt tartanám a legfontosabbnak, h ne kapjon a baba pótlást és h velem lehessen a szülés után rögtön. de pl a kismamában pont most olvastam olyan sztorit, h az anyuka félholt volt a fáradtságtól, szvl ilyenkor nem tudom, mi van...
múltkori kérdésemre légyszi válaszoljatok, h ha vlmi gond van (vérzés, görcs) akkor a kórházba kell menni? v először a dokihoz?
na jó hosszú voltam, kövessétek a példámat