Sziasztok!
Paga!
Megértelek, tudom mit érzel most...pedig nagyon szurkoltam.
Ne csüggedj, tudja az a Picurka, hogy melyik a legmegfelelőbb időpont számára a beköltözéshez.Bízz ebben!
Melcsi drága!
Pörike ennivalóan édes a képeken (mint mindig).
Annyira sugárzik Róla mindig a boldogság, látszik, hogy béke és szeretet veszi körül...a pacis kép különösen tetszik
igen, az indulás előtti este sikerült online szállást foglalnom a Le Victories térnél a rue Heroldon.
Hotel Emeraude Les Victories a neve, és nagyon elégedettek voltunk...finom volt a reggeli...croissant...mmm
és csak 10 percre volt a Louvre, 5 percre a Les Halles nevű metrópályaudvar, ahonnan mindenhová el lehetett jutni
Melissának azért roppant fárasztó lett volna, de megfogadtuk, hogy ha Kismanó is kb. 5 éves lesz, újra elmegyünk Párizsba, de autóval, és a Disneylandben szállunk meg...
képeket most már tényleg megpróbálok feltenni.
Nyanyus!
Blanka nagyon csini a kis rucijában a képen, néhány év múlva nem fog bömbölni, ha meglátja magát ilyen szituációban, hanem nem győzi majd illegetni magát
Barátnődék elutaztak már? Ők is repülnek?
Icus!
Anna baba gyönyörű a keresztelős képeken /is/ , mindig nagyon lelkes leszek a fotókat nézegetve, én is bevállalnék egy ilyen kis csodababát
és a Keresztmami tényleg felnőttebbnek tűnik a koránál
Te pedig legalább egy tízest letagadhatnál, annyira megfiatalított Anna, sugárzol a boldogságtól
a visszanyert karcsúságért pedig irigy-irigy
, bár nekem is ilyen szerencsém lenne...
Nagyon aranyos vagy, hogy felvetetted, hogy írjuk be a táblába Kismanó várható érkezését, én mégis arra kérlek, hogy várjunk a 12. hét betöltéséig...tavaly óta babonás lettem
tavaly ilyenkor (7.hét) kaptam meg a kiskönyvem, nemrég dobtam el, eddig nem tudtam megválni tőle...
most a védőnőt sem keresem még fel pár hétig, várok türelmesen.
Mandula!
Te nagyon csini kismama vagy!!!
Csodálattal néztem a képeket, csak a pocakod nőtt meg
mi a titkod?? ( úgy emlékszem, szereted Te is az édességet
)
az én hajszínem is szinte ugyanilyen ( csak kissé lenőtt
), de most pár hétig nem festetek, csak a 2.trimeszterben...
gratulálok a takaros házikóhoz, el is hiszem, hogy szerettek itt élni
és a kutyusok csuda édesek
Ti nagyon jó emberek vagytok...
RKriszta!
Képzeld, olyan figyelmetlen vagyok, hogy csak tegnap vettem észre, hogy nekem is küldtél privit
én azt kívánom Neked, hogy történjenek úgy a dolgok, ahogyan Te szeretnéd
én szurkolok, és bárhogy alakul, nagyon büszke leszek Rád
Melissának nagyon tetszett a kép a cicáról, Lili babakocsijában
a mi cicáink is ilyenek...
Fanny!
Kérlek, ne add fel, és ne légy elkeseredett...
Mi a párommal azzal szoktuk egymást biztatni olyan helyzetekben, amit mi nem tudunk befolyásolni, hogy úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell...
és persze hiszünk abban, hogy amit az ember nagyon szeretne, az előbb-utóbb megvalósul
sok+++++++++++++++++++++++++++++++energiát küldök Neked!