Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi!
Olyan édes ez a lány, hogy mindjárt bőgök!
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Megjöttünk Hévízről. A hely, a környék nagyon szép, a szálloda szintén, jól éreztük nagyon magunkat.

Egyenlőre a vonalzómat azt hiszem kitörlöm, mert automatikusan újrakezdte a ciklust, holott ez nem igaz. Tegnap telt le a 28 nap, de még nem jött meg, de ez még nálam tűréshatáron belül van. Jel egyenlőre nincs arra, hogy baba lenne a pocakomba, de mivel tettünk az ügy érdekében, akár még az is lehet.

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok

Melcsi félre értettél.....eddig nem akartam elmenni szavazni de most már juszt is...elmegyek no :lol:

Minden esetre elég furának tartom,hogy már nem ez a fö téma a médiába,mármint a tüntetés.......

Paga de irigyellek..sok sok évvel ezelött mi is voltunk anno mégcsak kettesben a férjemmel....az ijen élmények egy életre benne maradnak az emberbe. Érdekes akkoriban mindig attol féltem ha a toba fürödtunk hogy alulrol majd elkap valami viziszörny :?
Jelentem már kinöttem :wink:

Na csajok drukkoljatok ma szanaszét elküldtem az önéletrajzomat a létezö közeli helynek vélt központba melo ügybe.Valahonnan remélem majd csak visszahivnak(pénztáros volnék).

Pöribaba Tündéry!!!!! Olyan édes ez a korszakuk :lol: Habár mindne korszak édes,Nikinél pl most a duma korszak van:) rákezdi a mondokáját igaz a felét se érteni de ahogy mondja pár pillanatig egyfolytába......ja és énekel,na azt látni kellene a bátyonak van egy kedvenc zeneszáma állandoan azt hallgatja és mikor megszolal Nikim énekel,,,dölünk a nevetéstöl :lol: Egy dologra rájöttem már nem vgyok teljesen elég partner Nikinek,mintha unatkozna mellettem,egészen felvillanyozodik mikor a tesok haza érnek :wink: Viszont én meg kezdek begolyozni az állando monotom itthon léttöl.........szal menni kell melozni.

Na most ennyi pápusza

Kép
zsenge

Sziasztok!

Melcsi! Változatlanul nagyon édes Emese :) ! És úgy látom nem félős, pedig hozzá képest a paci..... :)

Zsenge! Ha Nikit látom mindig arra gondolok, hogy egy igazi vagány kiscsaj :lol: ! Meló..... Kíváncsi leszek mit lehet találni ilyen kisgyerkő mellett. Lehet, hogy csak itt ilyen rossz a helyzet, de én csak akkor találtam normális melót amikor már otthon lehetett hagyni őket egyedül. Tehát amikor 8-9 évesek voltak :? ! Igaz, Neked van segítséged :) ! Niki bölcsibe megy vagy oviba?

Paga! Örülök, hogy fól éreztétek magatokat :) ! És remélem nem is jön meg Neked egy jó darabig :!: Én sem éreztem semmi jelét amikor terhes lettem, csak annyit, hogy párizsit ettem. (nem szeretem a felvágottakat :oops: ) Fogsz tesztelni?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Paga! Mi a férjemmel most hétvégén fogunk Hévízre menni. Remélem "sikerrel jártatok"!
Fanny
fanny01

Melcsi!

Emese tényleg csodaszép. Reggel nem írtam, de hát ez így igaz.

Mandula!

Nem tudom, hogy fogok-e tesztelni, most hajlok arra, hogy igen, de még átgondoljuk a dolgot.

Fanny!

Én még nem jártam Hévízen, csak most, de nagyon tetszett. Nagyon jó kis szállodában voltunk, olyan jóban, hogy a Hévízi tóig el sem jutottunk, pedig az árban benne volt személyenként 1-1 belépő oda is, de a férjem olvasta, hogy terheseknek ellenjavallt, ezért kihagytuk, bár a terhesség nem biztos, de azért mégis. Amúgy sem biztos, hogy mentünk volna, mert a szállodának saját uszodája, élményfürdője, masszázsfürdője és szaunája volt, amik szintén korlátlanul használhatók voltak, ezért ott lógtunk, és olyan kevesen voltak, hogy többnyire egyedül voltunk az uszodában, a szaunában meg mindig. Biztos mindenki a tóra ment. Amúgy mindenki kedves volt, rengeteg német volt, ott mi, magyarok voltunk kisebbségben, és sok idős volt. Ott fiatalnak éreztem magam, a sok rozoga idős ember között. Biztos ti is jól fogjátok érezni magatokat, írtad, hogy valami üdülési jog kapcsán mentek, ha jól emlékszem, biztos klassz szállásotok lesz, az időt is jót igérnek, jó lesz nektek nagyon. Sok látnivaló van a környéken is, mi a tizedét sem néztük meg annak, amit szerttünk volt, de megnéztük a Keszthelyi Festetics Kastályt, meg egy pár múzeumot, voltunk a kínzó múzeumban is, hát elég szörnyű volt, meg megmásztuk a sümegi várat, hazafelé meg a Káli medencében a Tűhegyet.

Zsenge!

Megy a drukk álláskeresés terén. Remélem hamar találsz valami megfelelőt. Niki már jár bölcsibe?

Gabi
paga

Valaki kérdezte, hogy a doki miért nem ajánlja a kutyát. Hát azért, mert szerinte nem csak a macskától, de más emlősállat is terjeszt olyan fertőzéseket, ami a magzatnál fejlődési rendellenességhez vezet. Nyilván nagyon ritkán, hiszen sok embernek van háziállata, és lesz mellette egészséges babája is, de mivel felhívta rá a figyelmünket, és kért, hogy addig, ha most úgy sincs ne is legyen háziállatunk, ez nem olyan nagy kérés, ami nem teljesíthető.

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Paga!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Azért a tavat nem kellett volna kihagyni... Olyan szép, tele van tavirózsával. De ahogy irod, a szálloda full extrás volt, a tóban biztos többen fürödtek, mint ott.
Bár ha van 1 bébi a pocakodban, akkor viszont jobb is, hogy nem Te voltál a tavitündér... Nagyon drukkolok Neked, remélem érzed! :)
Zsenge kedves!
Tudom, hogy mostmár azért is elmész, csak az zavart, hogy megfordult a fejedben, hogy nem mész el.
Édes lehet az a Nikilány, amikor énekel! Azt mondod, lehet hogy nem vagy már elég Neki?
Tőlem is megkérdezték már, mikor fogom bölcsibe adni, de az a helyzet, hogy ugy tervezem, az évvesztést bekalkulálva, kiscsoportos ovis lesz először, tehát majdnem 4 éves. Mátéval is ennyi időt töltöttem itthon, és nem éreztem, hogy hiánya lenne, igaz, az utcában sok gyerek volt, akikkel játszott. Nekem az az elvem, hogyha az ember megteheti, akkor az első éveket a gyerekkel kell tölteni, megalapozva ezzel a jövőt. Meg aztán én nagyon-nagyon élvezem azt a tötyögős életformát, amit 1 baba nevelése okoz. Imádom Őt figyelni játék közben, együtt tötyögni Vele, mindenféle mókákat kitalálni, hogy addig se érezze Magát egyedül, amig a háztartást intézem, na és együtt mászni, bujócskázni, nevetni Vele. Én nagyon sajnálnám, ha fel kellene adnom ezt. De tudom, hogy sokan vannak, akik kényszerből bölcsibe kell hogy adják a babájukat. Remélem, hamar találsz munkát, és Nikinek jó gondozónénit a bölcsiben.
Kedves Paga!
A toxoplazmózist kutya által is el lehet kapni, de 1 vizsgálattal kimutatható, hogy vkinek van-e ilyen fertőzöttsége már, mert ha van, akkor nem lehet baj. Viszont ha - a vizsg., akkor óvakodni kell.
Fanny kedves!
Ne bőgjél, hanem tessék mesterkedni azon az áhitott babán, mert ugy látom, hogy Te áhitod... Még nem vagy öreg!
Sheila, megjöttél? Milyen volt?
És hol vannak a többiek? Ancsi,Rabkri, ne hanyagoljatok minket! Bea, gondolom sok a dolgod, a mamák el vannak foglalva, de azért irjatok néha, itt már lassan magánba megy a topic!

melcsi1967

Rabkri biztosan nagyon elfoglalt, szerintem ez a hét elég zűrös neki. Nem tehetek róla, de ha ő jut az eszembe, akkor mindjárt elkezdem magamban kántálni Zelk Zoltán, Mese a legokosabb nyúlról versét. Annyira illik a helyzetére.

Nem estem át a toxoplazma fertőzésen ezt megnézték vérvételen, ezért van mitől tartanom.

Tényleg jöhetnének a többiek is!!

Gabi
paga

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezésre telik tőlem, mert 2 napig nem volt gépem, visszaolvasni sem tudtam.
Viszont nem győzöm pótolni a Melissa nélküli napokat, többé sehova nem megyünk Nélküle...bár jól elvolt Anyuékkal, de pokolian hiányzott :cry:

Párizs gyönyörű volt, Disneyland tetszett legjobban mindhármunknak.
Jó, hogy múlt héten voltunk, ezen a héten már nem biztos, hogy bírnám energiával...

vasárnap óta gyakrabban émelygek (de azért a tűréshatáron belül ) , viszont ez az örökös fáradtság...

bár nem tagadom, élvezem, hogy bűntudat nélkül pihenhetek, ma is jót aludtam ebéd után :D

Paga!

Nagyon drukkolok, én is az esélytelenek nyugalmával teszteltem, és lám: már több, mint két hete tudomásom van Kismanóról :D

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kedves Paga!
Igazad van, ha nem kockáztatsz. A kutyuka majd együtt nő fel a babával.
Sheila drága!
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat Párizsban. Gondolom akadt szállás is végül. És örülök, hogy Melissát többet nem hagyod itthon.
Mostmár tényleg pihizzél többet, és irogass nekünk. Várjuk a képeket.
Kedves Zsengém, Te mostanában leszoktál a kávéról :?: :shock:

melcsi1967

Sziasztok!

Megírom, bár nem jó hír. Életem első tesztje negatív lett. Végül is nem éreztem semmilyen terhességi tünetet, csak hát nem jött meg még mindig. Most meg attól parázok, hogy esetleg más baj van, és azért nem jött meg. A Clostilbegyt okozhat petefészek cisztát. De azért remélem nincs semmi ilyen jellegű baj. Ha ezen a héten nem jön meg, akkor felhívom a nőgyógyászomat, hogy mitévő legyek.

Gabi
paga

Jo reggelt......

Nos a kávérol nem szoktam le,mert ugyi mindnenap olvaslak Benneteket.csak van mikor nem irok(lustaság fél egézség):)

Melo ügy....gyorsak voltak hitvak az (osenbe),felvennének igaz határozott idöre dec.31ig és csak heti 25orába.Ez annyit jelentene ha nekem is megfelel állandoan hétvégén meloznák.Megfontolando mert akkor ügye nem adnám Nikit se bölcsibe:)
Az egészbe annyi a negativ hogy akkor ebben az évben egy hétvégém se lenne.......ugyhogy még átrágom a dolgokat.

Most ennyi majd még jövök
pápusza

Kép
zsenge

Sziasztok!

Paga!

Megértelek, tudom mit érzel most...pedig nagyon szurkoltam.
Ne csüggedj, tudja az a Picurka, hogy melyik a legmegfelelőbb időpont számára a beköltözéshez.Bízz ebben!

Melcsi drága!

Pörike ennivalóan édes a képeken (mint mindig). :D
Annyira sugárzik Róla mindig a boldogság, látszik, hogy béke és szeretet veszi körül...a pacis kép különösen tetszik :D

igen, az indulás előtti este sikerült online szállást foglalnom a Le Victories térnél a rue Heroldon.
Hotel Emeraude Les Victories a neve, és nagyon elégedettek voltunk...finom volt a reggeli...croissant...mmm :D
és csak 10 percre volt a Louvre, 5 percre a Les Halles nevű metrópályaudvar, ahonnan mindenhová el lehetett jutni :D

Melissának azért roppant fárasztó lett volna, de megfogadtuk, hogy ha Kismanó is kb. 5 éves lesz, újra elmegyünk Párizsba, de autóval, és a Disneylandben szállunk meg...

képeket most már tényleg megpróbálok feltenni.

Nyanyus!

Blanka nagyon csini a kis rucijában a képen, néhány év múlva nem fog bömbölni, ha meglátja magát ilyen szituációban, hanem nem győzi majd illegetni magát :D :D

Barátnődék elutaztak már? Ők is repülnek?

Icus!

Anna baba gyönyörű a keresztelős képeken /is/ , mindig nagyon lelkes leszek a fotókat nézegetve, én is bevállalnék egy ilyen kis csodababát :D
és a Keresztmami tényleg felnőttebbnek tűnik a koránál :)

Te pedig legalább egy tízest letagadhatnál, annyira megfiatalított Anna, sugárzol a boldogságtól :)

a visszanyert karcsúságért pedig irigy-irigy :) , bár nekem is ilyen szerencsém lenne...

Nagyon aranyos vagy, hogy felvetetted, hogy írjuk be a táblába Kismanó várható érkezését, én mégis arra kérlek, hogy várjunk a 12. hét betöltéséig...tavaly óta babonás lettem :cry:
tavaly ilyenkor (7.hét) kaptam meg a kiskönyvem, nemrég dobtam el, eddig nem tudtam megválni tőle...
most a védőnőt sem keresem még fel pár hétig, várok türelmesen.

Mandula!

Te nagyon csini kismama vagy!!!
Csodálattal néztem a képeket, csak a pocakod nőtt meg :)
mi a titkod?? ( úgy emlékszem, szereted Te is az édességet :) )
az én hajszínem is szinte ugyanilyen ( csak kissé lenőtt :) ), de most pár hétig nem festetek, csak a 2.trimeszterben...

gratulálok a takaros házikóhoz, el is hiszem, hogy szerettek itt élni :) és a kutyusok csuda édesek :) Ti nagyon jó emberek vagytok...

RKriszta!

Képzeld, olyan figyelmetlen vagyok, hogy csak tegnap vettem észre, hogy nekem is küldtél privit :)
én azt kívánom Neked, hogy történjenek úgy a dolgok, ahogyan Te szeretnéd :) én szurkolok, és bárhogy alakul, nagyon büszke leszek Rád :)

Melissának nagyon tetszett a kép a cicáról, Lili babakocsijában :)
a mi cicáink is ilyenek...

Fanny!

Kérlek, ne add fel, és ne légy elkeseredett...
Mi a párommal azzal szoktuk egymást biztatni olyan helyzetekben, amit mi nem tudunk befolyásolni, hogy úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell...
és persze hiszünk abban, hogy amit az ember nagyon szeretne, az előbb-utóbb megvalósul :)

sok+++++++++++++++++++++++++++++++energiát küldök Neked!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!
Sheila, nagyon aranyos vagy. Azért jövök ritkábban - bár mindennap olvaslak titeket - mert egy kicsit el akarok szakadni ettől a dologtól, már érzelmileg. Igazából nem is nagyon beszélünk erről a témáról apával, egyszer a múlt hónapban csak úgy érintőlegesen mondtuk, hogyha most nem sikerül, akkor hagyjuk az egészet. A gyógyszert nem váltottam ki, azt nagyon ellenzi, de természetesen én titokban még nagyon reménykedem a természetben. Aztán majd meglátjuk, azt kell elfogadni, amit a sors ad. Nem akarom, hogy -esetleg pont azért ne sikerüljön - mert nagyon erőltetjük ezt a témát. Szóval most hallgatólagosan felfüggesztettük ezt a dolgot, de a gyakorlatban nem. ( ha érted mire gondolok)Lehet, hogy egy kicsit zavarosan írtam le a gondolataimat, de remélem értitek, hogy mi zajlik le bennem.
Hőmérőzést is abbahagytam. Szóval lesz, ami lesz.
Paga! Azért mert most negatív lett a tesz, az még nem jelent semmit. Semmi előjele nincs,hogy meg fog jönni? Most szeded a Chlostyt vagy régebben szedted, mert most erre nem emlékszem.
(Miért nincs vonalzód?)
Sziasztok Fanny ( Legközelebb hétfőn jövök, addig a természettel és persze apával leszek elfoglalva)
fanny01

Sziasztok!

Paga! Nem baj, majd a következő hónap!! Tudom nekem már könnyű ezt mondani, én sem hittem el amikor azt mondták, hogy elrepül a 6 hónap, észre sem veszem és már pocakom lesz..... És látod :lol:

Sheila! Kicsit írigyellek párizs miatt, de remélem még mi is eljutunk egyszer! Köszi a dícséretet, pedig már majdnam 9 kilót híztam :oops: ! Igen, pont az édességek miatt. A hajamat én sem festettem a 13. hétig, de őszintén szólva már azt hittem megőrülök tőle. Ugyanis már az eredeti hajszínem leginkább ősz :roll: !

Zsenge drága! A melóval kapcsolatban szerintem nem elhanyagolható szempont, hogy egész héten együtt lehettek! Azért tényleg érdemes meggondolni!

Fanny! Mik ezek az egymondatos jelentkezések? Remélem nem vagy depis!!!

Hol vannak a többiek? Na, jó, Rabkri igazoltan hiányzik :lol: !

Sziasztok

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Fanny01, válthatnánk emailt?
köszi szépen
puposnunuke@citromail.hu
puposnünüke

Fanny!

Persze, minden szavadat értem, és nagyon bölcsen gondolkodtok
gyógyszert én sem szedném be, szerintem nincs Neked arra szükséged, csak a figyelmedet kell kicsit elterelned, szóval, jó úton haladtok :)

aztán majd Nektek is lesz egy kellemes, "váratlan" meglepi :)

jó lenne, ha Mandulán és rajtam kívül lenne még itt pocakos :)

Mandula!

Én is így vagyok, elég sok az ősz hajszálam :roll:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Fanny! Most látom, hogy egyszerre írtunk! Így már értem, hogy miért csak ilyen röviden jelentkezel!
Fel a fejjel, teljesen igazad van, bízzátok a természetre!
Én azért nagyon drukkolok, hogy sikerüljön :) !

Egyébként biztos írtam már, de én pont a legesélytelenebb (hú, de szép szó :lol: ) hónapban lettem babás!

Sziasztok!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Majd jövök bővebben, most nincs sok időm.

Melcsi
SzombatonLombikbaba találkozó lesz a Hajógyári szigeten. Jöttök? Bár azt nem tudom hogy csak a BMC szervezi-e vagy minden meddőségi intézet közös rendezvénye? Mi a BMC-ből kaptunk értesítőt.

Bocsi mindenkitől, igérem írok amint tudok.

Szép napot mindenkinek, a pocakosok vigyázzanak magukra!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!

Fannyhoz hasonlóan egy kicsit én is kénytelen vagyok elszakadni ezektől a babás dolgoktól, ugyanis megint egy újabb sikertelen ciklus van mögöttem (ez most az 5.).
És hirtelen felindulásomban akartam kérni időpontot a dokitól, hogy akkor legyen valami kivizsgálás. De csak 3 hét múlva lett volna szabad időpont a magánrendelésén, akkor viszont mi elutazunk, utána pedig épp ciklus vége lesz, nincs értelme menni.
És még akartam volna hőmérőzni, LH tesztet venni, de úgy elment a kedvem hirtelen ezektől a "praktikáktól" , úgyhogy én is a természetre bízom.

Egyébként jól vagyunk, örülök ennek a csodálatos őszi időnek és igyekszünk még nagyon sokat kint lenni.

Mindenkinek nagyon szép napokat, a babásoknak nagyon jó babázást kívánok!!!
Azért jövök majd még, csak ritkábban.
regina3

Sziasztok Lányok!
Ha jól értelmezem, kezdenek csüggedni a Hölgyek! Egyrészt, feladni nem szabad, másrészt, sziveskedjenek a társaságuktól nem megfosztani minket. Mivel ez a topic a 36 éven felülieké, és abba pont beletartoztok, és nagyon hiányozna, ha a gondolataitokat nem olvashatnánk. Szóval semmi bucsuzkodás, meg "olvasó üzemmód"!
A tegnapi Reggeli Krónikában azt mondta a bemondó, hogy tovább tart az "idős hölgyek nyara".Nagyon jót nevettem.
Mandula, Sheila!
Hogyhogy Ti már őszültök :?: :?: :?: Nekem össz-vissz 2. db ősz hajszálam van, tuti hogy a kölkök csinálták! :lol: Az eredeti szinében "pompázik" immár 39 éve, még sose festettem és félnék is elkezdeni.
Sheila kedves!
Akkor nem is a barátnőd szerezte a szállást? Ez jó... Lényeg, hogy volt, és jó helyen! Hogy ismét irsz, abból levonható, hogy nem tévedtetek el Párizsban :lol: , látod, nem kell mindig félni. Mennyibe került a szállás?
Icuskám!
Nem tudtam erről a rendezvényről, szerintem ez csak BMC-s, de nem is jó a szombat, du.bulizunk kicsit, megüljük a különböző nevezetes napokat.
Jól vagytok? Megkaptátok az első oltást?
Fannykám, ki az a Puposnünüke?
Kedves Paga!
Nagyon sajnálom, pedig küldtem Feléd a gólyákat :cry: De majd most!
Kedves Zsengém!
Elgondolkoztató lehetőség. Nem kéne Nikit bölcsibe adni. De nincs hétvégéd. Kérdés, hogy be tudod-e pótolni hétközben a családoddal. Viszont mindig lehetne valaki Nikivel. Kiváncsi vagyok a döntésedre, vagy lehet hogy azóta van még ajánlat?

A lányom tegnap karaoket rendezett. Fekete Pákó ment az RTL-en vacsi közben. Pörike elkezdett riszálni, és énekelte, hogy didididididididi :lol:

melcsi1967

Sziasztok......

Melcsi drága nem semmi izlése van a lánykádnak :lol: Még hogy Fekete Páko:))))) vigyázz ha sokat hallgatja nehogy megállon a fejlödésbe(na ez vicc akart lenni) :wink:

Melo ugybe még nem döntöttem majd jövö héten személyesen bemegyek hozzájuk és meglátom mit ajánlanak.

Hát igen lányok,szerintem se kellene feladnotok de igaz görcsösen ragaszkodni sem lehet hozzá,ha jön ugyis jönni akar(általában akkor mikor nem is számoltok vele) lásd Én esetem :wink:
Kildo barátnémat tegnap kicsit elkaptam telo ügyileg és enyhény rossz indulatomat fejeztem ki,hogy totál eltünt a babanetröl.Mentségére azt hozta fel nov.be vizsgázik rengeteg tanulni valoja van. Jövöhéten megyek hozzá majd megeröszakolom ,hogy legalább egy beköszönési idöre kukkantson fel ide.

hajfestésröl én már vagy 15 éve festem a hajam érdekes pont akkor kezdtem el öszülni mikor Dani fiammal voltam terhes és az nem mostanság volt,azért vagyok szöke mert abban nem annyira észre vehetö a fehér hajszál :twisted: de még nyomokba van az eredetiböl is:)
Amugy szerintem ez is örökletes dolog lehet, pont mint az alkat van aki ehet észnélkül egy deka se látszik nos és vagyok Én: :lol:

na ennyi voltam mára (két kávét ittam) :wink:

pápuszka Zsenge

Kép
zsenge

Kép

Az élet habos oldala :lol:

Kép
zsenge

Zsenge!
Édes ez a lány! Nyakig habban!
Fekete Pákó nekem sem esetem, csak vártam a Barátok közt-öt :oops: De lehet, hogy Pöri szereti az egzotikumokat :?: :shock: :lol:

melcsi1967

Sziasztok!

Zsenge! Tündéri a kiscsaj :lol: !

Regina! Az nem baj ha nem foglalkoztok mindíg ezzel a témával, de mi szívesen beszélgetünk veled, veletek bármiről :) !

Melcsi drága! Kb. 10 éve őszülök... :( ! Na de amíg nem ismertem a mostani férjemet volt is miért őszülnöm, most meg már nem lehet visszafordítani :lol: . Jaj, Pákó, egy borzalom.... Sztem Emese inkább a dallamra figyelt :lol: !

Már olyan régóta megakarom kérdezni, de mindíg elfelejtem: amikor terhesek voltatok Ti is rosszul aludtatok? Én akkora baromságokat álmodok, és egyébként is felébredek fél óránként, és fáj a hátam és stb.... Már tegnap este ott tartottam, hogy inkább nem is alszom :(
Pedig annyira szeretnék már egy jót aludni!!!

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
mandula35

Melcsi!

Irigyellek a nem őszülés miatt :)
sajnos én ugyanolyan okból kifolyólag kényszerülök rá, mint Mandula :D

Pörike édes lehetett ahogy ropja Pákóra :D :D :D

Hát igen, nem a "barátnőm" szerezte a szállást...egyébként csak laza ismerős, de ezek után már szóba sem állok vele többet :twisted:

képzeld, el sem tudtuk érni a 3 nap alatt, igaz csak egyszer próbáltuk, mikor leszálltunk a gépről, és árván álltunk a Charles de Gaulle reptéren, nem tudtuk merre induljunk, hol vegyünk RER jegyet...azért egész jól elboldogoltunk, a szállást is megleltük , úgyhogy összességében büszke vagyok magunkra, hisz segítség nélkül boldogultunk, pedig volt egy másik "mankó" telefonszám, egy olyan lányé, aki évekig dolgozott Párizsban.
Őt nem is ismerem, de végszükség esetén felhívtam volna :)

az előző nő egyébként azóta se hívott, hogy élünk-halunk-e...
majd mi is így leszünk segítőkészek, ha egyáltalán lesz bőr a képén jelentkezni valaha...

egyébként 590 Euro volt a háromágyas szoba, három éjszakára, reggelivel...itthon ennyi pénzért full-extrát és félpanziót kapunk egy **** hotelben, de hát Párizs az Párizs.

Regina!

Szerintem azért az LH-tesztet ne hagyd ki, nekem az mindig bejött.
Most is alkalmaztam Kismanónál, együtt is voltunk, mikor peteérést jelzett, más kérdés, hogy hinni sem reméltem, hogy sikerült, de mégis :)

Mandula!

Én ugyan még csak az elején tartok, de életemben nem aludtam ilyen jókat, alig várom, hogy Melissa lefeküdjön, azonnal vízszintbe helyezem magunkat...még egy nyomorult újságot is képtelen vagyok átlapozni :)
annyira leegyszerűsödtek a szükségleteim, hogy gyakorlatilag az evés és alvás körül keringnek a gondolataim :)

persze, nincsenek illúzióim, tudom, hogy lesz ez még így se, ha már ott tartok, mint Te...akkor majd én foglak irigyelni :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Mandula!

Hát igen, ezek a terhesség kellemetlenségei. Én nem nagyon tudok tanáccsal szolgálni, hogy mit tegyél, hogy jobban tudjál aludni, de remélhetőleg olvasnak minket a kismamik is, és tudnak neked tanácsot adni.

Őszüléssel kapcsolatban, én is mostanság vettem észre az első ősz hajszálat magamon, és ez biztosan örökletes, de az is lehet, hogy nekem is több van már, csak avilágosbarna hajon kevésbé látszik, mint a sötétebben.

Regi, Fanny!

Tényleg örülnék, ha azért jelentkeznétek, mert ti innen nagyon hiányoznátok, és szerintem nem csak nekem. Ez a többi távolmaradóra is érvényes, Rabkri, Bea, Ancsi, Kildó vegyétek ti is magatokra.

Melinda te is régen jelentkeztél! Tényleg Péternek, hogy megy a suli, tetszik neki? Bence rendbejött egészségileg?

Zsenge!

Niki csuda aranyos! Olyan jó képeket tudsz csinálni, van érzéked hozzá.

Állás ügyben a személyes megbeszélés után fogsz dönteni?

Nyanyus, Icus!

Kapunk majd édi-bédi bébi fotókat?

Icus, alkalmasint, ha lesz egy kis időd, akkor egy táblát dobsz fel?

Amúgy nálunk továbbra sincs semmi újság. Mensi még mindig sehol. Ilyen késés - terhességek kivételével - még nem volt, de a teszt szerint ugye nincs baba.

Szép estét mindenkinek!

Gabi
paga

Sheila!

Örülök, hogy neked nincsenek alvás gondjaid. Pihenj is amennyit csak tudsz. Később ezt úgysem teheted! És vigyázz nagyon magatokra! Mikor mész legközelebb dokihoz?

Melcsi!

A te kis tündéred csoda aranyos. Muzikális, mint az édesanyja. Azt hiszem te írtad annak idején, hogy szeretsz táncolni! Volt kitől örökölnie a ritmus szeretetét a kishölgynek.

Gabi
paga

Kedves Paga!
Nem lehet hogy gyengébb tesztet vettél? Nem egyformák...
Igen, én folyton énekelek meg táncolok Pörivel, logikus hogy megy Neki ez a rész. Dehát a Pákó :shock: Viszont ezelőtt volt a Kálmán Imre-film a királyin, és ugy figyelte a Csárdáskirálynő jelenetet, hogy tudom már, kivel fogok én erre-arra menni.
Mandula!
Ugy a második felében én sem aludtam valami jól, hajnalban ált. 1-2 órát ébren is voltam. Nekem az vált be, hogy 2 nagypárna volt a fejem alatt, + a térdem alatt is 1, és abba ugy bele tudtam dőlni mint 1 jó fotelba.
De az első időkben folyton aludtam én is, mint Sheila. Alig várom már ezt az állapotot!
Sheila drága!
Nagyon ügyesen boldogultatok! Azért a szállás huzós volt! Mi Velencében 70 euróért szálltunk reggelivel/éj kettőnknek, a Szt Márk tér mögött, a nyár közepén, igen jó szállás volt. Párizs ennyivel drágább lenne?
Képeket is kapunk? Voltatok a Sacre Ceurben?

melcsi1967

Sziasztok!

Sheila! Tényleg ügyesek voltatok, hogy mindent megtaláltatok :) ! Most, hogy mondjátok, tényleg elég jól tudtam aludni az elején!Mit mondott az orvosod, mikor kell menned? Ha jól emlékszem nekem a 2. mensi kimaradásakor kellet mennem először.

Paga! Kíváncsi vagyok mi lehet az oka a kimaradásnak? Remélem nem volt jó a teszt :) ! Az orvost nem hívtad, hogy lehet-e a gyógyszertől?

Melcsi! Neked mikor lesz a beültetés? Biztos írtad már, csak nem olvastam vissza mindent!

Remélem hamarosan mindenki követ minket!

Egyébként amikor ránézek a vonalzómra ( vagy a hasamra :lol: ) teljesen elcsodálkozom, hogy már 29 hetes a babám!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Paga!

Szerintem is próbálj meg egy másik tesztet!!
Azt hiszem, a Clearblue a legnagyobb érzékenységű.
Nagyon boldog lennék, ha Te is babát várnál :)
Hát igen, sokat pihenek...néha kicsit lelkifurdim van, hogy ilyen hamar elfáradok, de vúgy érzem, hallgatnom kell a szervezetem (és KIsmanó) jelzéseire :)

Melcsi!

Képzeld, sajnos a Sacre Ceur és a Montmartre utcácskái nekünk is kimaradtak...nagy bánatunkra :cry:
Utolsó nap gyalog(!) mentünk a Notre Dame-hoz, a Luxemburg kertbe, majd onnan vissza az Eiffel toronyhoz, ahol rengeteg időbe jutott, míg fel és lejutottunk.
Utána végig a Szajna parton gyalogoltunk a Louvre-ig, ahol a szállás volt.
Hát, ezen a héten már nem bírtam volna a gyalogtúrát :shock:

utólag gondolkodva: okosabb lett volna inkább metrózni, így megnézhettük volna a Sacre Ceur-t, de majd legközelebb (sok-sok év múlva) ott kezdünk.

Egyébként Rómában mi is jóval olcsóbban szálltunk meg, mint Párizsban.

Képünk rengeteg van, de még mindig nem tudok v.miért feltölteni :evil:

Mandula!

Azt hiszem, én is várok a második mensi kimaradásig, azaz a 8. hét betöltéséig.
Tavaly túl korán mentem, és addig úgysem történik semmilyen életbevágó vizsgálat.
A vonalzó tényleg klassz dolog, mintha így gyorsabban telne az idő...én is mindig rácsodálkozom: jé, már itt tartunk? ( persze ez még nagyon a kezdet kezdete :lol: )

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Jónagyot túráztatok Párizsban. A szoba ár tényleg húzós volt, de az élmény meg biztosan örökre szóló. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és én is nagyon várom a képeket is. És jókor mentetek, hogy még bírtad energiával! :)

Melcsi!

Ha a Nox-ról hallok, mindig az eszembe jutsz, mit szólsz, hogy megszűnik az együttes? :shock:

Mandula!

Tényleg nagyon telik az idő, most lettél terhes, és már a harmadik trimeszternél tartasz. És nagyon közeleg a december! :)

És egy helyzetjelentés magamról:

A második tesztem is negatív lett! Mensi még mindig sehol! Az első Medi-Lab volt, azt én vettem, és igaz másodjára a férjem vette, de mondtam is neki, hogy csak pozitív tesztet vegyen, :lol: így aztán Ő nem vett jó tesztet, :wink: , ez meg a Romed volt, az első német, ez pedig holland, mindkettőre az volt írva, hogy nem kell a reggeli első vizeletből nézni, és már a három napos terhességet is kimutatja, de legközelebb megpróbálom a Sheila által ajánlatott Clearblue-t.

Szép hétvégét mindenkinek!

Gabi
paga

Paga!
Micsoda :?: Megszünik a NOX :?: :?: :?: Hát ezért nincs a honlapjukon semmi hónapok óta :?: :?: :?: A Zene Világnapján kell megtudnom ezt a rossz hirt :?: :?: :?: Most nagyon szomoru lettem, mert évek óta a kedvencem volt, és annyi örömet és biztatást kaptam a szövegeik által a nehéz időkben, mintha nekem szóltak volna. Le tudnád irni pontosabban, mit hallottál?
Biztos nem hallotta a férjed, hogy + tesztet vegyen :lol: Próbálj meg még 1-et, hátha...
Sheila!
Nos akkor van miért visszamenni Párizsba, mint ahogy nekünk is, bár 10 éve már hogy nem jön össze...
A gyalogtura nem volt semmi :!: Lépcsőn mentetek az Eiffel toronyba?
Mandulácska!
Bizony bizony, hamarosan szedegetheted a kelengyét!
Mi most mentünk volna, de volt bennem 1 bizonytalan érzés az október eleji beültetéssel kapcsolatban, és ugy alakult, hogy a füleim miatt el kellett halasztani. Biztos volt valami tudatatlatti érzés... Lassan készülünk a következőre. A lányok a Kaálison ugy hallották, jövőre csak 4 lesz "ingyenes", állitólag jövő héten dönt pártunk és kormányunk. Ha igy lesz, még az idén megcsináljuk, nekünk ez az 5. lesz.
Paga kedves!
Légyszi amint elolvasod, tudósits a NOX-ról, figyelni fogom a gépet.

melcsi1967

Sziasztok!

Paga, Regina! Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze nektek, de próbálkozzatok csak tovább.

Paga! Köszönöm érdeklődésedet. Bence a héten már volt iskolában, de még mindig nem érzi teljesen jól magát. Éppen ma mondta, hogy megint kezd fájni a torka. Remélem, hogy nem lesz komolyabb baja.
Péternek nem nagy változás az ötödév. A legtöbb tanár korábban is tanította őt. A héten „örömünnepet” ültünk. Számvitelből kapott egy ötöst. Ilyen osztályzattal régen találkoztunk az ő esetében. Megjegyzem más tárgyból azért már van egyese, kettese is.

Bence fiam éppen ma 13 éves. Tegnap „szűk” (14 fő) családi körben felköszöntöttük őt.

Ma Szentendrén voltunk a Skanzenben. Gyönyörű idő volt, jól éreztük magunkat.

Benjámin egyre többet beszél. A legújabb, hogyha valami elnyeri a tetszését, akkor közli, hogy „ ez tetszik”._ Már többször előfordult, hogy bővített mondatot is hallottunk tőle. A tőmondatok használata már mindennapos. Kipróbáltam, hogy amikor már sokszor hallott verset, mondókát mondok neki és megállok közben, akkor mit csinál. A legtöbb esetben folytatta a következő szóval, esetleg sorral. Úgy tűnik, hogy a kis fejecskéjében ott vannak már ezek a versek. Szerintem nemsokára már lesz ,amelyiket egyedül is elmondja. Csodálatos látni, ahogy nyiladozik a kis értelme.
Tegnap először fordult elő, hogy sikerült a bilibe pisilnie. Már sokszor szólt és hozta is a bilit, de még soha nem produkált a bilibe. Valószínűleg azért, mert mindig akkor szólt, amikor már pisilt is a pelenkába.

Elnézést, hogy most személy szerint nem írok a többieknek, mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok.

Melinda
fermel

Kedves Druszám!
Végre hogy jelentkeztél!
Benji milyen ügyes nagyfiu lett! Szuper! Bár irtad korábban, hogy a nagyfiaid is hamar beszéltek, de ugy látszik, Benji sem marad le tőlük. Hihetetlen, hogy már verseket tudnak fejben ebben a korban. Máté is igy volt (bár Ő később kezdett beszélni), most bezzeg :evil: nehezen mennek a fejébe a versek.
Bencénél nagyon sokáig elhuzódik a betegség!
Irod Péter jegyeit. Mi azt mondtuk Máténak év elején,(mint mindig), hogy ugy tanuljon, hogy 1-es jegy ne legyen, mert azt csak egy 3-assal lehet kettesre kihozni átlagban. Erre persze begyüjtött már töriből 1 karót :evil: . Viszont irodalomból van már 1 3-asa.
Te szoktad noszogatni Péter, vagy magától hozza az eredményeket? Én ugy döntöttem, hogy érettségiig taposom a gyereket, de a technikumban nem vagyok hajlandó tovább folytatni a gyepálást, az már legyen az Ő teljes felelőssége. De azért nem hittem volna hogy igy kell végiggyötörni a gyerekemet az iskolán! Remélem Pörivel kevesebb bajunk lesz, bár most ugy látom, Máténál sokszorosan betyárabb, pajkosabb és elevenebb, pedig a gyerek se volt kismiska!

melcsi1967

Melcsi!

Egy újság címlapján láttam a Nox-ról, de magát a cikket nem olvastam. Esetleg itt az interneten nézz szét, vagy nézd meg ezt www.music.hu/news.php?cikk=4776 - 39k

Gabi
paga

Pagácska,köszi, megnéztem. Azt irja, Szilva 10.16-án fog pontosan nyilatkozni. Az a furcsa, hogy a jelszavuk: 10-16, de sose derült ki számomra, hogy ez mit akar jelenteni.
A honlapjukon semmi nincs,csak régi témák.

melcsi1967

Sziasztok!

Voltunk szombaton a Lombikbébi találkozón. Gyönyörű idő volt, a Hajógyári sziget nagyon jó választás volt helyszínnek. Egy nagy csárdában kaptunk inni, enni, a gyerekek játékot is választhattak maguknak: csörgőtöl kezdve kártya, kisautó, ugrókötél, puzzle stb. volt az ajándék. A színpadon órákon át ment a gyerekműsor, a csárda melletti nagy réten lehetett szaladgálni, voltak sporteszközök és volt több játszószőnyeg egy csomó fajátékkal, legóval stb. Jövőre már Anna is érdeklődni fog ezek iránt, most persze csak feküdt a babakocsiban és pislogott a gyönyörű nagy szemeivel a doktorbácsira, a biológusra, a nővérekre akik mind megcsodálták őt. Váltottunk pár szót a dokinkkal meg a többi BMC-s dolgozóval, meglepően emlékeztek ránk.

Melcsi
az intézet vezetője megerősítette amit egyébként én is hallottam a tv-ben, hogy jövőre csak 4 lombikot finanszíroz a TB ( ha van fagyasztott az nem számít bele), és 40 év fölött nem lesz ingyenes egy sem.
Megkaptuk már az oltást, Anna nem nagyon sírt, csak épp folytatta a bánkódást mert szopi közben jött a doktornéni és meg kellett szakítani a kajcsit, ezért hüppögött kicsit, de a szúráskor nem erősített rá, nem is tudom mikor szúrták csak hallom mikor mondja a dokinéni hogy már kész is.

Megelőzésként egy fél kúpot adhattam volna, ha képes lettem volna a kúpot betolni a popsijába... keresztben vágtam el de így olyan rövid volt hogy nem tudtam áttolni a záróizmon, mindig visszajött...ki-be-ki-be... látnotok kellett volna mit bénáztam :wink: :D :shock: , míg végül elolvadt a kezemben. Szerencsére Anna nem lázasodott be, így végül is nem volt rá szükség. Legközelebb hosszában vágom el, úgy biztos könnyebben bemegy. Amúgy brutálisan nagynak tünt a pici popóhoz képest, nyöszörgött is szegény én meg sajnáltam nagyon hogy biztos fáj neki. Ráadásul a férjem is csak sopánkodott mellettem.

Fanni, Regina
Biztos hogy a babaprojektnek csak jót tesz ha nem görcsöltök hanem a természetre bízzátok magatokat, és hamarosan követhetitek Mandula és Sheila példáját. Sok sikert hozzá!

Mandula
Én terhesség alatt jól aludtam, csak a vége felé, az utolsó hetekben volt gondom az átfordulással egyik oldalról a másikra, mikor már elhúzott a hasam.

Őszülés: még nem vettem észre, úgy látszik egy kisbaba tényleg fiatalít...

Sheila
Várjuk a képeket Párizsról, biztos gyönyörű volt. Én talán sosem jutok el oda, ha évente max. egyszer megyünk külföldre akkor inkább a tengerre vágyom, más meg nem fér bele a lehetőségekbe. Esetleg ha Anna lesz 8-10 éves, egyszer mégiscsak elvisszük a Disnylandbe.
Letagadni 10 évet? Köszi, kedves vagy, de sajnos a szarkalábak árulkodnak :lol: . Sebaj, nagyobb gondom sose legyen.
Természetesen csak akkor írom be a táblába a Kismanót ha kéred. Hipp hopp elrepül az első trimeszter...

Fermel
De jó lehet látni Benit ahogy napról napra ügyesedik, okosodik! Néha én is vágyom rá hogy már ott tartsunk de aztán mindig eszembe jut hogy nem sürgetem az időt, ráérünk még, inkább élvezem a babázást amiből ha egyszer kinövünk, sosem jön vissza. Pedig annyira jó, ahogy a kis szuszogó gombóckám szopizik csukott szemmel, átadva magát a szopi örömének, máskor meg tágra nyílt szemével csodálkozik a világra, szájában a cicivel de a figyelme már máshol jár. Mikor kibontom a pelusból és pucérkodunk, úgy jár keze lába örömében majd elrepül, mosolyog, gagyog, kommunikál... :D :D :D Imádnivaló kis tündér, már most azon nosztalgiázom milyen picurka volt nemrég és már is milyen nagyot nőtt.
A napirendünk kicsit kiszámíthatóbb már, bár a szopi gyakran csúszik 1-1 órát, de ha erre sétáltok, összefuthatunk pl. a játszótéren, főleg míg ilyen szép idő van. Esetleg szerdán? Beni mikor alszik? Anna két szopi között hol fenn van, hol alszik, ez nem kiszámítható de ez nem baj.

Paga
Csináltál újabb tesztet?
Én sosem teszteltem, mert abból indultam ki hogy amíg nincs mensi, addig legalább lehet reménykedni, egy negatív teszt viszont nagyon letört volna.
Teszek fel fotót. Épp a múltkor reklamáltam a férjemnél, mert én mindig fotózom őt a gyerekkel ő meg nem csinál rólunk képeket csak ha külön megkérem. Pedig néha észrevehetné magától, mikor van elkapnivaló klassz pillanat, az sokkal jobb mint a beállított kép ( csak ehhez kéne egy kis affinitás)
Na ezen felbuzdulva most csinált pár képet. És a tábla is jön, bocs hogy így elmaradtam vele.

Kép Kis angyal

Kép Kis csibész

Kép Ez a (z egyik) puszipontja...

és a tábla:

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icuskám!
olyan gyönyörü PöttömPanna! Hogy tud már mosolyogni!
Ne is siettesd, olyan hamar elmulik ez a pihe-puha időszak! Tudod, az én lánykám a 10 és fél hónapjával már olyan, mint 1 szőnyegbombázó, csak megy megy feltartóztathatatlanul, és nem ér már rá igy odabujni hozzám! Már nem csinálhatok Vele azt amit akarok, és rövidesen Te is igy fogsz járni!
Akkor az intézkedéseket szinte első kézből tudod. Olvastam a babás topicon a 40 felettiekről is, az azért kicsit durva... Meg az egész... Müvi meddővé tétel, az igen, a lombik az azért nem olyan fontos...
Örülök hogy jól éreztétek Magatokat szombaton, meglátod jövőre nem fog békésen szuszogni a babakocsiban.

melcsi1967

Sziasztok!

Megjöttünk Hévízről. Isteni volt!!! Biztos azért, mert az idő is gyönyörű volt, de ilyen jól már régen sikerült a hétvégénk. A tó vize fantasztikus, és bár a kolleganőim megijesztettek, hogy majd másnapra meg fog jönni ( Paga tényleg jól tetted, hogy nem fürödtél), de nekem nem zavart be egyáltalán. Hévíz maga is gyönyörű, tiszta virág minden, vadi új apartmanok, szállodák vannak mindenhol, tele van étteremmel, sétáló utcával, szóval olyan igazi nyaralós hangulata van én ilyet még csak külföldön tapasztaltam. Szombaton elmentünk hajókázni, gyönyörű volt a Balaton is, délután pezsgőfürdőzés a szállodában. Vasárnap az északi parton jöttünk haza, Szigligeten megálltunk és felmásztunk a várhoz, jó nagy séta volt, de megérte, mert a kilátás onnan fentről ( meg a levegő) egész más.Tényleg élmény számba ment. Ja és persze istenieket ettünk!
Csináltam egy csomó képet, majd felrakom, csak a zsinórt otthon felejtettem.
Ja, és természetesen vasárnap elmentünk szavazni! ( Mit szóltok, engem azért nagyon meglepett ez az elsöprő győzelem. Arra azért számítottam, hogy a Demszkit nem lehet megverni de hogy a Tarlós ennyire megszorongassa, azért erre nem számítottam. Nagyon sajnálom, mert csak néhány szavazaton múlt a teljes siker. Na és az államfő beszéde?????)
Paga! Hányadik napnál tartasz?Egyébként a dokik azt mondják, hogy érzékenység ide-oda, azért első vizeletből a legjobb csinálni a tesztet. Nagyon drukkolok!
Zsenge! A fördőhabos kép tényleg nagyon jó.
A Nox-ról én sem hallottam, feltételezem, ha megszűnik azért szűnik meg, mert az énekes csajnak jobb lehetősége nyílik. Vagy nem tudom.
Mandula! Arra én is emlékszem, hogy a terhesség alatt annyi baromságot álmodtam össsze-vissza, hogy az őrület!
Sziasztok Fanny
fanny01

Icus!
Közben írtál, Te is, gyönyörű ez a baba. És még mindig a a baldachin hatása alatt állok!
Fanny

Puposnünüke!

Nem jelentkeztél! Hogy keveredtél közénk? Felkeltetted a kiváncsiságom, most meg eltűnsz. Nem illik ilyet csinálni! Jelentkezz!
Fanny
fanny01

Melcsi

Szőnyegbombázó :lol: :lol: :lol:

Akik a lombikos rendeletet hozták, nyilván sosem voltak érintettek a témában... A Koncz ( a BMC vezetője) azt számolgatta, hány száz gyerekkel fog kevesebb születni így évente. Tavaly 7000 próbálkozásból 2000 gyerek született országosan, ezeknek kb. 20 %-a nem születhet meg ezentúl. A Dévais topicban van egy lány, évek óta próbálkozik, most végre az ötödik sikerült nekik, nagyon drukkolok hogy ki tudja hordani, már annyit szenvedett érte, igazán megérdemli. Miért pont ezen kell spórolni... :cry: , mellesleg az ország népessége meg egyre fogy.
A 40 év felettiekre meg állítólag azért nem akarnak költeni mert ott eleve jóval kisebb már az esély, és pénzkidobásnak tartják... bezzeg ha az ő feleségüket/nővérüket/lányukat érintené ez a dolog, biztos másképp gondolkodnának. Én nagyon fel voltam háborodva mikor hallottam. :!: :!: :!:

Fanny
Köszi :D
Hévíz nagyon klassz lehetett ahogy így leírtad, jó lehetett egy kis feltöltődés.
Valaki írta hogy van ott olyan vellness szálló ami kisgyerekeseknek ajánlott, jövőre elmennénk. Melyik szálló lehetett, emlékeztek?

Szép napot!
Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!

Icus! :)

Pöttöm Panna csodaszép cukorfalat!!! :) :) :)

Oly tündéri minden képen, de attól, amelyiken mosolyogtok egymásra, elolvadtam... :) :) :)
Nagyon-nagyon jó a lelkemnek ilyen képeket nézegetni, és közben ábrándozni, hogy jövő ilyenkor már én is... :) :) :)

A szálloda, amit kérdeztél Alsópáhokon van, Kolping Családi Hotel a neve , és tényleg csúcsszuper :)
Mi kb. 3 éve voltunk először ott, azóta évente 3-4x ott töltünk egy-egy hosszú hétvégét.
Most is lefoglaltuk már nyár elején a HelloWeen hétvégét, ezt hagyományosan minden évben ott töltjük.
A gyerekeknek rengeteg játéklehetőség van, gyönyörű játszótér, pancsoló az uszodában, a beltéri játszóteret akkor építették át, mikor legutóbb ott jártunk (május vége).
Az újat még mi sem láttuk, de biztos nagyon jó lett...
az étteremben , és a szobákban is nagyon ügyeltek a "bababarát" kritériumokra, és van gyermekfelügyelet is, hogy a szülők néha kettesben is ejtőzhessenek :)

szóval, csak ajánlani tudom: www.kolpinghotel.hu

Fanny!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat Hévízen, érződik is az üzeneteden, hogy sikerült feltöltődnöd...csak így tovább :)

Melcsi!

Én is sajnálnám a Noxot, mert szeretem Őket nagyon... :(
Azt pedig én is felháborítónak tartom, amit a lombik próbálkozásokkal szándékoznak művelni :twisted:

és mi az, hogy 40 felett egy sem ingyenes???
és akinek ez az egy szalmaszála maradt???
aki ilyen rendeletet hoz, az egy szívtelen dög...már elnézést :evil:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Icus!

Csodaszép kicsi lányod van.

Hévízen nővéremék a Hotel Európa Fit-be szoktak gyerekekkel menni. Lehet, hogy esetleg arról hallottál, hogy gyerekbarát, van gyerekmegörző, kézműves foglalkozás, és ezek úgy alapból járó szolgáltatások, de amúgy is nagyon szuper a hotel, sok medencével, szaunával, svédasztalos reggelivel, vacsorával. Ha gondolod keress rá a google-n.

Fermel!

De jó, hogy te is jelentkeztél. Örülök, hogy Bence gyógyulgat (de nehogy visszaessen már, legyél szigorú ne engedd neki), és persze boldog szülinapot neki, és Benji is milyen szépen fejlődik, ügyes, hogy bilibe pisil, pedig a fiúk később érnek meg a szobatisztaságra, és hogy Péter ilyen jól veszi az akadályokat suli terén. Jól sikerült gyerekeid vannak nagyon.

Sheila!

A Kolping Hotel nagyon klassz lehet. Megnézem én is a neten, de ennél is többet ér, hogy ilyen jókat mondasz róla, ez a tuti, mert szépeket írni mindenki tud. A helloween biztos jó lesz ott, akkor vannak az ünnephez kapcsolódó programok is?

Melcsi!

Az új lombikprogram tényleg felháborító, te mikor töltöd a 40-et? A 4 "ingyenes" miatt meg jó lenne, ha még az idén csinálna neked bébiket a Krizsa dokid.

Fanny!

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Legközelebb hová mentek? Te és Sheila igazi nagy nyaralók vagytok, ti sűrűn mentek mindenfelé, ami nekünk azért is nagyon jó, mert legalább ha mi mennénk valahová, akkor mindenfelé tudtok majd jó szállásokat, programokat ajánlani!

Nálam a helyzet továbbra is változatlan.

Szép estét mindenkinek!

Gabi
paga

Icus!
Nagyon szívesen találkoznánk veletek. Benji délután alszik 1.5 órát általában. A programjainktól függően ez lehet fél kettőtől, de akár fél háromtól is. Ha éppen nem vagyunk itthon, az sem gond, babakocsiban is elalszik, amikor elfárad.
A szerdai nap nekünk is jó. Ha van kedved, akkor nagy örömmel látnánk titeket itt nálunk. Ha jó az idő, akkor kint is lehetünk a kertben. Nálunk meg tudod szoptatni pici lányodat, így nem kellene talán annyira a két szoptatás közötti (gondolom rövid) időre korlátozódjon a találkozásunk és az időpontot is sokkal rugalmasabban kezelhetnénk. (délelőtt 11 körül?) Persze, ha neked úgy jobb, akkor elmegyünk a játszótérre. Írd meg, hogy te hogyan gondolod, aztán szerintem telefonon pontosítjuk a részleteket. Elküldtem privát üzenetben a számomat, a tiéd már megvan nekem.

Melcsi!
Nem véletlenül írtam, hogy örömünnepet ültünk az ötös miatt. Annyira nem csinál semmit Péter, hogy az már katasztrofális. Én már az utóbbi években csak matematikából foglalkoztam vele. Azt is csak úgy tudtam megtenni, hogy hetente egyszer jött hozzám az egyik osztálytársa és így Péter is kénytelen volt velünk tanulni. Mivel nem egyedül volt, így nem tudta ilyen-olyan indokkal halogatni a gyakorlást.
Úgy tűnik, hogy arra azért ügyel, hogy ne bukjon meg semmiből, de ezért gyakorlatilag nem tanul semmit. Pedig a memóriája nagyon jó. Annakidején pld. csodájára jártak, hogy 3 és fél évesen elejétől a végéig elmondta Petőfi: Arany Lacinak című versét.
Egyébként, te nem érsz rá szerdán? Ha Icusnak is jó, akkor rendezhetnénk egy mini találkozót nálunk. Neked is elküldöm a telefonszámomat.

Fanny!
Ha összejön ez a kis találkozó, akkor te is beugorhatnál. Azt írtad korábban, hogy elég rugalmas a munkaidőd. A telefonszámomat már korábban elküldtem neked.

Elnézést kérek a többiektől. Remélem nem haragszotok meg, hogy így külön szervezkedem.
Egy teljeskörű találkozó lebonyolítására nem tudok vállalkozni.

Melinda
fermel

Fermel!

Na, jó nem haragszom, de csak ha sok fotót készítetek, és azt meg is mutatjátok nekünk!

És jó szórakozást nektek! Remélem összejön a mini tali!

Gabi
paga

Melinda!

Köszi a meghívást, sajnos van egy kis bökkenő: a babakocsival nem tudok buszra szállni, csak alacsony padlósra ( 59-es). Ha jól emlékszem a 152-es vonalán laksz, ott magaspadlós busz jár, arra nem merem felemelni a kocsit a gyerekkel, nem is bírnám.
Ha gyalog elérhető távolságban laktok, néhány buszmegállónyira, mondjuk 30-40 percnyi sétára, akkor azt be tudom vállalni, vagy marad a közeli játszótér vagy bármi olyan uticél amit buszozás nélkül elérek a Cirmos sétányról.
Szóval: a busz melyik megállójánál laktok, kb. milyen távolságra tőlünk?
Egyébként a szoptatás nem nagy probléma, a múltkor egy kolléganőmmel taliztunk a játszón, és ott szoptattam egy padon, nem csinálok nagy ügyet belőle. Vagy lefejt tejet is vihetek magammal üvegben, hogy ne kelljen annyira a szopihoz igazodni.
A férjem szerint szerdára már esőt mondanak, de hátha késik 1-2 napot a rossz idő.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?