Sylva!
Szülés után téged figyelnek meg 2 órán át, fent a szülőszobán. A 2 óra letelte után pisilni kell. Ha nem megy, katétereznek. A 2 órába beleszámít a varrás ideje is.
Sajnos velünk nem lehetett ott a picurom, mert este született és a gyerekorvos aludni szeretett volna, ezért hamar levitték, hogy megnézhesse. Ez egy kicsit rosszul esett, de ez volt az egyetlen a benttöltött idő alatt. Azt a 2 órát meg már bőven bepótoltuk. Holnap lesz 3 hetes Benyusom, és akkorákat mosolyog, hogy azt száraz szemmel nem lehet kibírni.
A szülésem: aug. 23-án az akkor már szokásos napi Ctg-re mentünk a párommal. Akkor már 4. nappal túlhordtam Benjámint, ezért Gyuri doki is megvizsgált, majd közölte, hogy indítsuk meg a szülést. Kérdeztem tőle, hogy ma?! Mire a válasz az volt, hogy MOST! Hát beijedtem rendesen, de a párom jobban.
A folyosón rohangált, mint egy mérgezett egér, fülén a telefonnal. Akit csak lehetett felhívott. Nagyon édes volt. Akkor még én nyugtattam őt.
9.30-kor mentem fel a szülőszobára, amikor Viktor is megvizsgált és zselével "útjára indította" pici fiamat.
13.45-ig teljesen jól éreztem magam, minimális fájdalommal keresztrejtvényt fejtettem, magnót hallgattam. Aztán jött a doki, hogy megvizsgálna, hogy állunk, amikor elfojt a magzatvíz.
Na utána már volt fájdalmam, rendesen.
EDA nem volt (nem volt szett), viszont jól tágultam.
Bár Viktornak közben el kellett mennie műtenie, rendszeresen feltelefonált, hogy hogy állunk.
Mindig azzal vigasztalt, hogy "megvan az eredménye a fájdalmaknak, mert jól tágulok".
Aztán 21.20-kor megszületett Benjámin.
Majd varrás, megfigyelés.
Hát ilyen volt a szülésem. Bár fájdalmas volt, nem volt rossz, és egy ilyen szépségért érdemes volt!
Most van egy nyugodt, mosolygós, gyönyörű pici fiam, a család kedvence.
Köszi Viktor doki!
Képet később csatolok picuromról.
Kriszti