Új privát üzeneted érkezett!

Jucus!

Hova mentek, ha nem titok?
NE izgulj, bulizz ki ott is a neten és akkor semmiből nem maradsz ki :lol:

Evés miatt ne aggódj, Ági 3 hónapja kismackón él, alig eszik valamit, nem ér rá enni.
:? :shock:
Kanállal semmit nem eszik meg. Egy hete áltunk neki, emrte ste is csak 100 ml tápot ivott, most már örülünk, ha 150 ml-t megiszik holott anno 300 ml-t ivott.
Ez van.
Én már mondtam a dokinak, most kivárunk.

Üdv: Dóri
Vendég
 


Sylva!

Szülés után téged figyelnek meg 2 órán át, fent a szülőszobán. A 2 óra letelte után pisilni kell. Ha nem megy, katétereznek. A 2 órába beleszámít a varrás ideje is.

Sajnos velünk nem lehetett ott a picurom, mert este született és a gyerekorvos aludni szeretett volna, ezért hamar levitték, hogy megnézhesse. Ez egy kicsit rosszul esett, de ez volt az egyetlen a benttöltött idő alatt. Azt a 2 órát meg már bőven bepótoltuk. Holnap lesz 3 hetes Benyusom, és akkorákat mosolyog, hogy azt száraz szemmel nem lehet kibírni. :lol:

A szülésem: aug. 23-án az akkor már szokásos napi Ctg-re mentünk a párommal. Akkor már 4. nappal túlhordtam Benjámint, ezért Gyuri doki is megvizsgált, majd közölte, hogy indítsuk meg a szülést. Kérdeztem tőle, hogy ma?! Mire a válasz az volt, hogy MOST! Hát beijedtem rendesen, de a párom jobban. :) A folyosón rohangált, mint egy mérgezett egér, fülén a telefonnal. Akit csak lehetett felhívott. Nagyon édes volt. Akkor még én nyugtattam őt. :lol:

9.30-kor mentem fel a szülőszobára, amikor Viktor is megvizsgált és zselével "útjára indította" pici fiamat.
13.45-ig teljesen jól éreztem magam, minimális fájdalommal keresztrejtvényt fejtettem, magnót hallgattam. Aztán jött a doki, hogy megvizsgálna, hogy állunk, amikor elfojt a magzatvíz.
Na utána már volt fájdalmam, rendesen.
EDA nem volt (nem volt szett), viszont jól tágultam.
Bár Viktornak közben el kellett mennie műtenie, rendszeresen feltelefonált, hogy hogy állunk.
Mindig azzal vigasztalt, hogy "megvan az eredménye a fájdalmaknak, mert jól tágulok".
Aztán 21.20-kor megszületett Benjámin. :P
Majd varrás, megfigyelés.

Hát ilyen volt a szülésem. Bár fájdalmas volt, nem volt rossz, és egy ilyen szépségért érdemes volt! :) Most van egy nyugodt, mosolygós, gyönyörű pici fiam, a család kedvence.

Köszi Viktor doki! :oops:

Képet később csatolok picuromról.

Kriszti
tinocska
 
 


Sziasztok!

Kriszti! jó volt olvasni a történetedet, kirázott a hideg.

Sylva! bocsi félreértettem a kérdésedet. Velem sem maradt ott egyik gyerköcöm sem a szülesek után. Viszont a férjem maradhatott. 2 óra pihi a szülőszobán aztán legurítanak az oszt-ra. Ha reggel vagy napközben szültél akkor kihozzák a picit, ha éjjel akkor már csak reggel kapod meg.
Persze szülés után egyből odaadják és fürdetés után is megkapod, és az is lehet ha nagyon kéred akkor Veled maradhat.
Egyébként a nagyon sok időd lesz gyönyörködni benne egy életen keresztül. Én most is ezt teszem.

Jucus! Hova utaztok? Előreláthatólag mennyi ideig lesztek kinn? jó volna ha ott is szert tennél netre és akkor tartanánk a kapcsolatot. viszont mikor haza jöttök és lesz rá alkalmad azért jelentkezz be. Nehogy azt gondold hogy már elfelejtettünk vagy ilyesmi.
addig meg gyere gyakrabban.

Jó éjt Edina
sidney
 
 

 
 

Sziasztok!

Dóri, Sid!
Ausztriába megyünk, Graz-ba. Szerencsére nincs messze, végig autópálya, így 2 hetente hazajövünk. Itthon felmondjuk az internetet, de anyuéknál van, majd onnan tudok írni.
Előreláthatólag 2-3 évre megyünk, de lehet belőle több is.
Jövőhéten a férjem már megy ki, és csak hétvégén jön haza. Nekem itthon kell elrendezni a dolgokat. Mivel kertes házban lakunk, így felkerestünk egy vagyonvédelmis céget, jövőhéten jönnek beszerelni a riasztót, meg ilyeneket.

Jönnék én gyakrabban, de Gergő még mindig nagyon keveset alszik. Nappal 2x fél órát, éjszaka pedig óránként felébred. Már teljesen kivagyok a fáradtságtól. Az alváslaborban nem állnak szóba velem, mert még cicin alszik el. Ez van.

jucus1
 
 


Sidney

Úgy néz ki, mégis megszabadítjuk Lucát a rácsoktól néhány hét múlva, amikor hazaköltözünk! :D Itt most egy szobában alszunk vele, és az utóbbi időben kialakult az a szokásunk, hogy reggel, miután felébred (kb. fél hét körül) odakéredzkedik hozzánk, és még összebújva alszunkfél-egy órát. Ez olyan jó érzés. :) Viszont ha hazaköltözünk, már külön szobája lesz, és mire én reggel meghallanám, hogy szól, addigra az ő szeméből is kimenne az álom, viszont rácsok hiányában átjöhet egyedül is. A délutáni alvásra meg majd kitalálok valamit :D

Kárpijudit

Danca tökaranyos a szemüvegben! :P

Jucus1

Érezzétek jól magatokat! Mi is időnként úgy érezzük, hogy jó lenne elmenni innen. Engem soxor zavar, hogy amolyan igazi balkáni nép vagyunk...(szeméthegyek még a játszóterek közelében is, környezetvédelem one, nem sorolom :cry: )

Kizsó

Tündéri! :D

Dóri!

Az is demokratikus megoldás lehet, hogy egyszer az egyik, másszor a másik gyerkőc ül elöl. :roll:
Sztem amiatt meg ne aggódj, hogy Ági jóval kevesebbet eszik, mint azelőtt. Másfél-kétéves korban jelentősen csökken az étvágy, egyébként elég hamar kiselefánt lenne belőlük :D

Marq
marqueza
 
 


Dóri!

Még eszembe jutott vmi: nem lehet, hogy Ági már unja a pépes cuccokat, babás ízeket, a tápot, és azért nem eszik inkább? (bár fogalmam sincs mit eszik, de hirtelen ez jutott eszembe még)
marqueza
 
 


Sziasztok!

Marq! sztem egy kis szigorral biztos vissza tudod "parancsolni" majd az ágyába du. az összebújások tényleg olyan jók én is szeretem.

Bulcsúnak sincs túl nagy étvágya egy ideje, de én már nem görcsölök rajta. Johannánál görcsöltem eleget mire rájöttem hogy úgyis annyit eszik amennyit ő akar, ha a fejem tetején forgok akkor is.

Dóri! én arra az egymással szembe is forgathatóra gondoltam. amin esetleg még tesó felálló is van. az lenne a legideálisabb Nektek.

Jucus! az tényleg nincs olyan messze. Biztos jó lesz nagyon. és akkor gyakran be tudsz jelentkezni hozzánk is. na jól van elengedünk
:D mehettek!!! :lol:
sidney
 
 


Sziasztok! Szült már valaki A Tolnaynál????? És Békésyné Erzsi szülésznőt nem ismer valaki????? Tudom, hogy ezt priviben szokták kérdezni, de egy kis család vagyunk nem igaz????

Előre is köszi: EDIT
bobó79
 
 


Edit!

Én is Erzsike közreműködésével szültem, ha gondolod szívesen válaszolok a kérdéseidre priviben.

nyimoni@gmail.com

Tücsök
mtücsök
 
 


Csajok!

Jön az ősz és tücsit bejelentettem tücsökzenére, meg Csiri-Biri tornára kíváncsi leszek, mit szól majd hozzá, de hát valamit rossz időben is kell és kocsival szerencsére még el tduom vinni bárhova, na meg a bébiszitter is jön velünk, mert én már nem tudok vele tornázni 8)

Valaki jár ezekre?

Dóri
Vendég
 


Dóri!

Te érzed már a babák mozgását?
Mi tavasszal jártunk zene bölcsibe, de most nyári szünet volt és most kezdődik megint. Nekem nagyon élvezte a manócskám.

Tücsök
mtücsök
 
 


Dóri, mi jártunk babatornára és októbertől fogunk is újra.Nagyon szerettük.Tornáztatás közben énekeltünk nekik, új dalokat is tanultunk, mi is tornáztunk, és ha a baba megunta mászkált össze-vissza, átmenetileg elnyúlta máások játékait stb...
Lehet, h neked is tudnak 1-2 nem túl megeröltető gyakorlatot mutatni.
Pl nálunk mindig volt 5 perc intimtorna is.
Zenebölcsibe nem tudom elvinni, mivel kétszer alszik még napközben és ami a közelben van az pont alvásidőben lenne.

Kizsó, bocsika. :oops:
Viszont Zsófi gyönyörű kislányka!!!


Fanni ma elindult egyedül! Jövő pénteken lesz 1 éves."Azt mondta" ez a szülinapi ajándéka a családnak. 8)

Jucus, jó lesz nektek ott!!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Tibicsoki! gratulálok Fanninak, nagyon ügyes.
szülinapi képeket majd kérünk.
én ide sajna nem tudok képeket rakni, mert túl nagy a méret és nem tudom hogy kell kicsinyíteni, de ha lesz időm akkor megnézem és teszek mert már van digitálisfényképezőnk is. Eleinte nem akartam aztán mégis rájöttem hogy jó az. meg aztán szoktam cuccokat hirdetgetni és jó hogy le tudom én fotózni és nem kell mindig szívességet kérnem másoktól.

Edina
sidney
 
 


Dóri,

mi tavaly voltunk néhányszor az Almássyban ringatón, meg itt nálunk a kerületben tücsökzenén, a kettő ua. Néni énekel, furulyázik stb, énekel, a ringatóban (ez a Nők Lapjában is volt) még bábozott is. Luca megbabonázva nézte, a nagyobbak+anyucik a nénivel énekelnek. Csak hát tavaly még macerásabb volt elvinni, mert többször aludt a lyány. Sztem tök jó, de itt nálunk is csak októbertől indul minden.
A csiri-biri meg olyan, mint a Manó Torna itt szintén a környékünkön. Sztem még kicsik hozzá, olyan három éves kortól való ez igazán nekik, de a lényeg, hogy gyerekek között van és még mindig olcsóbb valamivel, mint egy játszóház. (és azt már csak halkan teszem hozzá, hogy talán sokkal tisztább is)
marqueza
 
 


Anyucik! Kettőt szeretnék kérdezni, hátha válaszol rá vki :D

Egyik, hogy van-e vkinek babakonyhája, ha igen, milyen márkájú, és hol vette? Már a karácsonyon töröm a fejem... :P Az ikeában aranyos babaétkészletet láttam, csak még konyha kellene hozzá 8)

Másik, hogy tudja-e vki közületek, hol lehet fogast venni (halra gondolok) Bocsi, tudom, ez nem az a fórum, de ha már itt vagyok, hátha... :twisted:
marqueza
 
 


Egy szösszenet: Luca kihordja a mosogatóba a piszkos edényeket (eddig még nem tört el semmi :shock: ), a szennyestartóba bedobja este a levetett ruháit, ha talál szemetet, kiviszi a szemetesbe, egyik nap buzgón törlte a fürdő padlóját egy, a szennyestartóból kihalászott bugyival :? :lol: . És mindezt tök magától. Látva ezt a nagy buzgalmat, az jut eszembe, vajon 15 év múlva is ilyen lekesen fog segíteni a házimunkában??????????? :roll: :roll: :roll: :twisted:

sziasztok, Marq
marqueza
 
 


Marqueza!

Nekünk ilyen van. Mindjárt teszek fel képet. Ezt Kingus kapta a 2. szülinapjára. Igazából karácsony táján szokott ilyen lenni a nagy bevásárló központokban.

Kép Kép

Kép Kép

kizsó
 
 


Kizsó

Köszi, hogy ilyen gyors voltál! :D A következő kérés a fotó lett volna. :D Van egy Katica nevű játékbolt a VII. kerben, ahol nem csak a jól megszokott játékok kaphatók, ott fából van többrészes babakonyha, de azért 50-60 eft-ot nem ér meg. Max. 20 eftot gondoltam rá. Viszont a Katicában egy csomó teljesen élethű kiegészítő van kedvező áron (lábas, merőkanál stb, de még ugyanolyan anyagból is, mint az igazi) Emlékszel még, hogy a tiétek kb mennyibe került? A sütőajtőt ki lehet nyitni? A tűzhely gombjait lehet tekergetni? Jól látom, hogy a lányok szeretnek vele játszani? :D
marqueza
 
 


Sziasztok!

Marq! Johanna is karácsonyra kapott konyhát / 2éves volt akkor/ nagyon szerette. MOst már kevesebbet játszik vele. Inkább a barbieház a sláger nála.
MI a legolcsóbbat vettük meg neki az is műanyag. Nincsenek hangefektek, de volt hozzá egy csomó kiegészítő is. karácsony előtt tuti az összes nagy bevásárlóközpont tele lesz és általában 10e körül már nagyon szuper konyhát lehet kapni.
Az Ikeában is volt régen fából konyha. /sütő, főzőlap/
Megpróbálok majd én is feltenni róla képet, csak nem tudom tudok e kicsinyíteni. Ha nem akkor megírom hova tettem fel. jó?
Szerintem biztos nem lesz ilyen lelkes. Johanna mindjárt 5 éves és a lelkesedése már múlófélban van sajnos.
:?
E.
sidney
 
 


Sziasztok,

Kicsit eltűntem, mert meghalt a számítógépünk. Most is csak a férjem laptopjáról tudok kommunikálni. Ez viszont csak este áll rendelkezésre...pedig igazán itthon hagyhatná, ahelyett, hogy elviszi dolgozni...
Mi jártunk még tavaly az Arany10-be zenebölcsibe. Dancát nem igazán kötötte le még akkor, ráadásul a parkolás egy vagyonba került, és mindig nagyon sokan voltak. Maga a foglalkozás jó viszont jó volt. Az egy év feletti csoportba nem kezdtünk el járni, mert Danca nagyon későn indult el, ott pedig már szükség lett volna a járásra is.
Mi most angolra kezdtünk el járni. Helen Doron, biztosan hallotttatok már róla. Nem olcsó, de nagyon jónak tűnik. Itt van zene is, angol is. Ráadásul naponta kétsezr meg kell hallgatni egy rövid, zenés cd-t.
Én is kérdeznék egy praktikusat tőletek. A mai angol órán láttam egy autó alakú gyerekkuckót. Nem tudom, hogy így el tudjátok-e képzelni. Egy olyan autó formájú sátorszerűség, ahová kb. 4 gyerek tud egyszerre bebújni. A közepén felül lyukas, így fel tudnak benne állni. Nem tudjátok, hol lehet ilyesmit kapni?

Nagy gratula Fanninak! Danca még nagyon messze járt sétálástól 1 éves korában :D

Edit!
Én is Erzsikével szültem.


Judit
karpijudit
 
 


Judit!

Írnál nekem privibe erről az angolról? Engem is nagyon érdekele! Előre is köszi.

nyimoni@gmail.com
mtücsök
 
 


Marqueza!

Igen lehet nyitogatni a sütő és a hűtő ajtaját is. Van benne egy-egy polc. A sütő gombjai tekergethetők, és eközben "kerregnek".
A lányaim nagyon szeretik, mert mind a ketten oda férnek, ki-ki a maga oldalára, és most már együtt is tudnak főzőcskézni. A piros polcot fel lehet tenni az óra elé is, de nálunk Zsófi ott még nem érné fel. Ehhez is volt műanyag lábos tetővel. Ha jól emlékszem kb. 7000ft volt.
Ha még érdekel vmi, akkor kérdezz!

kizsó
 
 


Kizsó

Még annyit kérdeznék, hogy a sütővel átellenben lévő oldalon az a kék kinyitható az mi? :lol: (az élet fontos dolgai :roll: ) Egyébként köszönöm az infókat!!! :lol: Az ára is nagyon baráti!

Judit (Kárpi)

Lehet, hogy olyan autós vami van a Haba gyerekbútoroknál, bár egy kissé borsos áron talán. a www. gyerekszoba.lap.hu -n nézd meg, meg ott van egyébként egy csomó jópofa dolog, ill. kapcsolódó oldalak, hátha találsz hasonlót.

Tibicsoki

Tökjó, hogy Fanni 12 hósan elindult! Nálunk jóval többet kellett erre várni. :D
marqueza
 
 


Marq!

Találtam még egy konyhát!
FP zenél meg mindent csinál, mikro is van benne,
1,5-5 éves korig ajánlják.

Ára 18000 Ft körül.

Kép
Kép
Vendég
 


A második kép nagyon pici lett!
Kép
Vendég
 


Marq, fogas ügyben:

IX. kerületi Vásárcsarnokban az alsó szinten az ázsia bolt meg a savanyúságosok után óriási hal választék van, bármit meg lehet venni elvileg.(És iszonyat büdös is-vagy csak nekem az, mert sajnos nem szeretem a halat).Ráadásul jó program lehet Lucának is, mert ott aztán van nézelődnivaló.


Már alig várom, h mi is ilyen konyhák beszerzésével foglalkozzunk :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Szia Judit!

Megkaptad a mailomat? Oda írtam vissza ahonnan te írtál.
mtücsök
 
 


Szia Tücsök,

Nem kaptam, meg. Ill. a férjem nem kapta meg:-(
karpijudit
 
 


Szia Judit!

Elküldtem megint. Remélem megkapod, ha nem akkor valami másik címetek nincs?
mtücsök
 
 


Tücsök,

Megkaptam, és már válaszoltam is, remélem, megkaptad.
karpijudit
 
 


Judit!

Te most hol tartasz?
Már nemsokára szülsz, nem?

Képzeljétek, a felettünk lakó csajszi ma jött haza, míg az alattunk lakó, holnap fog szülni( csaszival)
És az is érdekes, hogy 5 gyerek közül csak Ági született természetes úton, amúgy mindenkit császároztak.

Pedig különböző kórházakban szültünk.

Üdv: Dóri
Vendég
 


Szia Dóri,

Hát, már tényleg nincs olyan sok hátra. Hivatalosan november elejére-közepére vagyok kiírva, de Dancából kiindulva semmi sem biztos. Ráadásul, ha marad farfekvéses, akkor programozott császár lesz. Akkor a legkésőbbi időpontot fogom tudni. Jövő hétfőn megyek dokihoz. Majd akkor kiderül, hogy megfordult-e a drága. Bár egyszer már megfordult, majd visszafordult... Az is igaz, hogy egyre kevesebb helye van forogni :)
Neked növekszik már a pocakod? Mikor mentek legközelebb dokihoz? Gondolom, már kiváncsi vagy a manók nemére.

Judit
karpijudit
 
 


Sziasztok!
Olyan rossz, hogy mindenhova ugyanazt le kell írni, mert hol ide, hol oda írtok!

Jucus!

Valahogy lemaradtam és most így utólag gratula. SZabad megkérdezni, hogy jól látom sponták iker terhes vagy? Valahogy most nagyon elszaporodtak az ikrek, azt hiszem most még jobban félek, hogy ha egyszer belevágunk nehogy azok legyenek. Nekem az előző terhességemnél is az volt az első kérdésem az én kedvenc doktoromhoz, hogy "ugye egy baba lesz?".

Dóri!
Nekünk is Faktum ágyunk vagy és nagyon-nagyon szeretem. Szerintem tovább is jó lesz mint 4-5 éves korukig. Milyen az a lengyel babakocsi?

Már érzed a babák mozgását???????

TücsökJ
mtücsök
 
 


Sziasztok!

Jucus! örülök hogy minden rendben. Sőt nagyon is :D
lehet hogy egycsapásra nagycsaládosok lesztek? :D
akkor most hol fogsz szülni? vagy itt találtál másik dokit? /JF-ben/
ha mégsem azért remélem fogsz írni ide is hogy mi újság van!!!!

Ezvicc! nálatok minden ok?

Judit! drukkolok, hogy forduljon a bébi. Lassan kezded a CTG-t?

üdv Edina
sidney
 
 


Tücsök!

Akkor a Faktum ágy nem csak nekünk jött be 8)
Lengyel kocsi egymás melletti, és befér simán keréklevétel nélkül a kocsinkba is.75 cm széles, van hozzá minden lábzsák, esővédő, texilmózes rész...
Babók mozgázást már 4 hete érzem, most már a párom is érzi akkorákat rúgnak, sőt, ha úgy fordulnak akkor ki lehet őket tapintani, mármint, hogy hol az egyik, hol a másik.
Szerencsére eddig csak 4 kg jött fel, az is mind pocira. Igyekszem magam karban tartani.
Álmomban természetesen szültem, mert mire beértünk már 4 ujjnyira nyitva volt a méhszáj és nem volt idő a csaszira :lol:

Most, hogy láttam a szomszédunkat a második csaszi után 5 nappal, inkább a természetes szülés, az sokkal könnyebb.
Habár ez picit furán hangzikm, mert közben több a fájdalom, de az ugye elviselhető 8) , de ha csaszi lesz az sem baj, mindent értük.

Szerencsére nálunk alsó babó fejjel lefele van a másik pedig fölötte, de ő azt hiszem, hogy faros :cry:

Judit!

Ez olyan izgi, lassan 4 fős lesz a család :D
Pocakom hatalmas....Holnap megyek dokihoz, valahogy a nemük annyira nem érdekel, ha lányok lesznek akkor is jó lesz, ha fiúk, az sem rossz és ha vegyes annak is vannak előnyei.
Párom most azon aggódik honnan fogjuk tudni, hogy ki evett már:P

Jucus!

Vároma szombati megerősítést, addig inkább nem írok semmit, de hajrá.... :D :D
Tényleg, hol tervezed a szülést? Hát nem lesz egyszerű az ingázás.
Még meddig vagytok itthon?


Tibicsoki!

Fanninak utólag is boldog szülinapot!
Én szept. 26-ra emlékeztem, de nem tudom,miért:oops: :oops:
Üdv: Dóri
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!
Hú, akkor már csak pár hét, és 2 gyermekes anyuka leszel. :)

Tücsök!
Tegnap voltam megint dokinál, és akkor már csak egy petezsákot látott. Úgyhogy 1 baba lesz. Növöget, de szívhang még nincs, és még mindig barnázok kicsit. Szombaton megint megyek, akkor már talán lesz szívhang is, és egy kicsit megnyugodhatok.

Sid!
Igazából nem is tudom, hogy hol fogok szülni, azt meg sem kérdeztem a dokitól. :oops: De azért maradok itt az irogatással.

Dóri.
Kb. még 3 hét. A férjem már kinnt van, pénteken jön haza, még egy párszor egyedül megy ki, amíg lakást keres, aztán mi is követjük.
Szülni itthon szeretnék, mivel Gergő császárral született, így nem olyan egyszerű a dolog.
Az ingázástól kicsit félek, dehát vmit vmiért.

Most Gergőnek nekünk is kell kinntre ágyat venni, mert a kiságy itthon marad. Megnézem ezt a faktumot, mert még 1 kiságyat már nem érdemes venni. Akkor inkább olyat, amit sokáig tud használni.

jucus1
 
 


Sziasztok!

Jucus! biztos nagyon jó lesz kinn, végül is nem lesztek olyan messze. Sűrűn fogtok "hosszúhétvégézni". A babavárás így még gyorsabban elszalad.

Tibicsoki! Fannit Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából.

Dóri! tényleg honnan fogjátok tudni? :D
majd mindig megjelölöd filctollal, aki már kész van. :wink:

Edina
sidney
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat ilyen-olyan ügyben! :D

Tibicsoki!

Isten éltesse Fannit! Én ilyen dátum ügyekben nagyon béna voltam mindig is, de jó, hogy Dóri írta, így én is gratulálhatok!!! :D És köszi a halas tippet, nagyszüleim úgyis a vásárcsarnok közelében laknak, ha kapok fogast, majd náluk ledobom, férjem meg majd odamegy érte.

Dóri!

A fenti babakonyhát melyik üzletben lehet kapni? Tökjól néz ki, élőben is megnézném. Minden évben elhatározom, hogy novemberig bezárólag megveszem a karácsonyi ajándékokat, persze eddig még nem jött össze, de idén jó lenne, hogy dec-re már csak a kellemes adventi készülődés legyen. :D


Jucus!

Remélem, minden ok lesz a terhességeddel!!! :D

Tücsök!

Megértem az ikres félelmeidet teljes mértékben. Unokanővéreméknél a múlt héten derült ki, hogy nem a harmadik, hanem a harmadik-negyedik gyerek jön. Hármat terveztek, így építtették a házukat, amibe tavaly költöztek be, és azt mondja, meg fognak zakkanni négy gyerek felnevelésésbe. Egyelőre nem ugrálnak örömükben, de majd idővel biztosan :D A vicces az egészben az, hogy az egész család kissé betojt, mert mi 13-an vagyunk unokatestvérek, és nagyjából mindannyian a második gyerek vállalása előtt, és apunak volt egy ikertesója, meg most az egyik unokabátyám utánajárt, és kiderült, nem egy iker volt a családban felmenőink között. :twisted: :twisted: Hááát, mi is csak még egyet szeretnénk, nálunk is csak nappali+3 szoba épül :twisted: :D :D De mi még nem csapunk a lovak közé :D
marqueza
 
 


KarpiJudit!

Írtam mailt, nem kaptad meg?

Tücsök
mtücsök
 
 


Ha még valakit érdekelnek a babakonyhák: a www.jatek-city.hu oldalon a beltéri játékok kategóriában hét félét is találtam 10-18 eft-os áron. Érdemes benézni, van még egy csomó más klassz játék.
marqueza
 
 


Szia Tücsök,

Még mindig csak a férjem email címén vagyok elérhető.

Judit
karpijudit
 
 


Judit!

Oda írtam, még aznap este, mikor te írtál.

T
mtücsök
 
 


Sziasztok!

24 hetes vagyok, a Dél-Pestiben tervezem a szülést és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem a "tapasztaltakhoz":
- Van a Dél-Pestiben 2 személyes szoba? Rooming-in?
- Van valakinek tapasztalata Dr. Farkasinszky Tiborral kapcsolatban?
- Szülésznőt tudtok-e ott ajánlani?

Akinek bármilyen információja van fentiekkel kapcsolatban vagy egyáltalán bármi, ami segíthet a döntésemben, kérem, írjon!

Köszi

lkatca
lkatca
 
 


Katca!

Küldtem privit!

Üdv: Dóri :wink:
Vendég
 


Lányok, köszönöm szépen Fanni nevében a szülinapi köszöntőket.Cserébe képek.
Tortákról annyit, h a Cinitől megijedt a másik meg nem érdekelte.


lkatca, ment a privát üzi tőlem is, bár nagyjából hasonló lesz mint Dórié-ugye Dóri? :lol:


Kép

Kép

Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Tibicsoki! nagyon aranyos Fanni, nem úgy néz ki mint aki nagyon meg van ijedve. Egérke élethű lett.
Ajándékok tetszettek? volt kedvenc?

Katca! írtam Neked privit, de lehet nem küldte el, mert sokáig gondolkodott. VAgy kétszer is elküldte.
lényeg, hogy én is nála szültem mindkét gyermekem és én nagyon meg vagyok elégedve vele.
szülésznőt nem választottam.
kétágyas szoba van 1db.
babákat éjszakára viszik el, kivéve,ha egyágyasban vagy és kéred hogy veled maradhasson.
Gratulálok a babóhoz.

üdv Edina
sidney
 
 


Lányok!

Valamelyikőtök szokta ecettel vízkőmentesíteni a mosógépet???????
Ha igen, írjátok meg, h pontosan hova kell önteni az ecetet.

Köszi


Sid,

Fannin asszem csak mi láttuk, h félt a Cinitől, mert nem nagyon mert egyedül odamenni, és hozzá sem nyúlt, pedig pont olyan lett mint a kezében létható kedvenc Cinikéje.
Ajándékok közül leginkább a cipősdoboz jött be neki és a virág.........Kapott egy FP-s tanuló telefont, az sem érdekli.
Őt a zacskók, dobozok, falkonok, kisautók világa varázsolja el mostanság. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Tibicsoki! hát ez így van. Amiről azt gondoljuk hogy fúha ez aztán a tuti ajándék az érdekli a legkevésbé. Majd felfedezi a telefont.
Bulcsú szétdobálni szerette inkább a játékokat semmint rendeltetésszerűen használni. MOst már tologatja az autókat.
Motorozás a sláger.
Cinike a kedvenc? hát tény hogy élethű egérke lett a tortája. Különösen a lábai tetszenek.

Edina
sidney
 
 


Edina,

Fanni olyan szinten imádja Cinikét, hogy 4 van belőle,(2 a szekrényben), nehogy elvesszen, elszakadjon stb...
Ez egy Ikeás patkány, és olyan selymes, puha, h biztosan ezért imádja.
A lábait, fogait, farkát meg remekül lehet rágni, jót tesz a fogzás idején.
És néha mondja rá, hogy Szi, tök cuki.
Egyébként ami a játékokat illeti, ő is a kisautókért, motorokért van oda.
Remélem később ránéz azért majd lányos játékokra is. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Kép

Kép
mtücsök
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?