Helósztok csajok,
Nekem meg baromi jó dolgom van, mert az uram tegnap is és ma is lazázott, szóval itthon volt velünk.
Ági, azért jó, hogy legalább van eredmény, csak így tovább, egy kicsit néha muszáj "zord"nak lenni, bár marha nehéz.
Nekünk legutóbb volt ilyen, amikor Bence 5-6x kelt fel éjszaka, de nem enni, csak cicikézni, na így se ő, se én nem aludtunk, és egy idő után, hiába aludt el cicin, ahogy kivettem, már újra fel is ébredt.
Én ekkor határoztam, és következő éjszaka, amikor 11-kor ébredt (ciciért), akkor hagytuk sírni, persze bementem, és mondtam, hogy itt vagyok, aludjon tovább, nincs cici, szépen aludjon, stb., aztán kijöttem, és negyed óra bömbi után elaludt, és aludt reggelig.
Aztán másnap is ez volt, azóta pedig reggelig alszik bömbi és cici nélkül. Nagyon-nagyon rossz sírni hallani a gyerekedet, de néha a cél miatt muszáj. Azóta viszont nagyon jók az éjszakái, és végre egy kipihent babácskát látok napközben.
Ezt persze csak onnantól mertem csinálni, hogy már nem csak tejcsit kapott, és már vacsira evett főzit, szóval éhes tuti nem volt, meghát tényleg nem erről volt szó.
Nekünk Peg Perego Venezia-nk van, és ez még a kis Punto csomagtartójába is elfért, amúgy meg nagyon szuper kocsi, könnyű, nagy a kosárrésze, simán viszem bárhová. Ajánlom. Ez vízszintig dönthető. Mondjuk ez nem annyira védett, mint egy konkrét mózeskosaras babakocsi, de ugye Bence február végi volt, így nekünk nem kellett az újszülöttel egy egész telet végigcsinálni. Neked azért megfontolandó, mert mégiscsak télen lesz pici Luca.
Vettünk ma Bencének pár holmit, nagyon vagesz cuccokat, meg egy meleg rugit pizsinek, mert sajna a hálózsákot nem viseli el magán. Beletekeredik és felébred.
Serfi, hááát, sajna kicsi Hannát. Meddig kell tapasztani? És mennyi időt egy nap?
Kata, biztosan nehéz eljönni egy olyan városból, ahol olyan klassz éveket éltél, de itt is biztosan nagyon jó lesz.
Most megyek, lecsót főzök.
Puszi