Sziasztok!
Na, akkor a szoptatás terén az a lényeg, hogy az első napokban minél gyakrabban mellre tegyem a babát, akkor is, ha úgy érzem, hogy még nincs tej. Jázi sajna nem tudott szopizni, vagyis a mellbimbót nem tudta bekapni, így sokat szenvedtünk
Mágnes!
Hogy te milyen zseni vagy!!!!
Nekem is van ilyen kuponom, és Tündéhez hasonlóan én is csak pelenkában gondolkodtam, hogy tök jó, hogy a 4.000Ft-os pelenkát megvehetem 2.000Ft-ért. De inkább így én is veszek mellszívót, legfeljebb nem bontom fel, hogyha nem lesz rá szükségem, majd jó lesz még valakinek.
Zsanett!
Én is így voltam két sikertelen terhesség után, hogy nem mertem elhinni, hogy babát várok. Aztán a 36. hét körül, amikor már nem lett volna komolyabb baja a babának, akkor kezdtem el megnyugodni, hogy tényleg szülők lehetünk.
Egyébként szerintem is normális, ha ilyenkor magasabb a pulzus.
Szilvi!
Brendon infó onnan van, hogy Jázinak vettünk fenyő gyerekheverőt (90×195 - szóval remélem nem növi ki egy ideig
), és bementem a Brendonba lepedőt nézni, csak éppen kicsit drágállottam. Erre mondja a csaj, hogy következő hónapban lesz akciós (bár nem ez a méret, de úgyis vennem kell Babszemnek is), én meg erre poénból, hogy remélem a gyerekheverő nem lesz akciós (mi 23.800Ft-ért vettük egy bútorboltban + matrac; Brendonban 40.000Ft volt, de benne van a matrac + ágyneműtartó), erre aszongya, hogy de!!! Na, akkor lezsibbadtam, ő meg hozta a papírt, hogy nézzem meg. Mondtam neki, hogy akkor már hagy nézzem meg, hogy mik lesznek még akcióban, legalább ennyi örömöm legyen. Szóval nagyjából átböngésztem a papírt.
Bár most már nem bánom, mert azért ez elég nagy ágy, a Brendonos meg tán 70×160-as méret.
Szóval utána nézni nem igazán lehet, hogy mik lesznek akcióban, mert a honlapra csak a hónap első napján teszik fel, viszont a Babamagazint és az Anyák Lapját, amiben a kuponok vannak, már most meg lehet venni. Vagy pedig be egy boltba, és ha rendesek, elárulják
Télikabátot én már nem veszek. Magyarázat: minek??? Ezt az októbert majd kihúzom valahogy, főleg, ha ilyen idők lesznek. Persze ez nem vígasztalja azokat, akik pl. januárra vannak kiírva.
Korena!
Köszi!
Én is örülök, ha itt lehetek, mert ez azt jelenti, hogy ráérek
Húúú, akkor nem sokat tököltél Evelin szülésével!
Kata!
Nekünk is megvan már a karácsonyi ajándék sógoroméknak, tesómnak, + tesómnak névnapjára.
Húúú csajok!
Nekem sem tetszenek a kertésznacik, na, de hogy ezért én mit kaptam egy másik topicban.....
Szana!
Hát igen, most már híznak ezek a babák! Ezért is vagyok egyre nyugodtabb, hogy most már nem lenne semmi baja a babának, ha megszületne (jó, tudom, lehetne, de akkor sem akkora a kockázat, mint pl. ha 24 hetesen születne. De ezt inkább hagyjuk is)
Én ezt szoktam nézegetni, hogy nagyjából képben legyek, hol is tartunk:
http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=32
Bár biztos ismered már
Tök jó, hogy van előtejed. Ez biztos annak a jele, hogy majd akkor is lesz tejcsi, amikor a baba megszületik!
Andi!
Nálatok már ennyire kész a baba ágya? Asszem le vagyok maradva...
Winnie!
Nekem is szokott így fájni, de én is a szalagokra fogom. Végülis vérzéssel nem jár, különösebb fájdalommal, görccsel sem, a baba mozog, szóval remélem nem problémát jelent.
Mot!
Ez nagyszerű!!!!! Gratulálok!
Viki!
Ez a névadás dolog tényleg durva!!!! Végülis mi közöd neked, hogy hogy fogják hívni a gyerkőcöt, elvégre te csak az anyja vagy......
Szégyellheti magát anyósod, de a párod is, ha képes lenne a hátad mögött kijátszani. Bár azért a szülőszobán te leszel, és nem anyósod, szóval őt szard le, a férjeddel próbálj értekezni. Ha meg ő sem lesz bent a szülsénél, akkor probléma megoldva!
Cic!
Örülök, hogy otthonról jelentkeztél!
Brigó