Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap írok, hogy milyen édesek a Zsófik, meg Petikék, csak most gyors teszek fel én is képeket: ma a szüleimnél voltunk és végre Tami is találkozhatott az unokatesójával (akit még én sem láttam, csak képen, pedig már 4 hónapos is elmúlt) :)

Kép Kép

Kép Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Andi!

Zsófibaba nagyon meglepetten nézi a játszószőnyeget, nagyon cuki! :lol:

Timi!

Tamara egy kis tündér! A kedvencem az utolsó kép :D Nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!! Na azért uncsitesó is édi! :D
Úgy megnézném már élőben is Tamit, csak most ez a rohadt megfázás!!!! :evil: úgy mennék már kicsi babát nézni a barátnőmhöz is (mivel már hívott is, hogy menjek, nem bepofátlankodni akartam ilyen korán :) )de amíg egy picit is beteg vagyok nem megyek más babája közelébe, elég, ha Peti megússza!!!! :?

Amúgy itthon csücsülök, Apa melózik, Peti meg alszik! De most legalább csend van. Mondjuk a mai napra egy szavam sem lehet, mert egy kis angyalkám volt! Tök vidám, jókedvű :D Úgyhogy nagyon jó kis nap volt ez is! :D Csak hát Apa hiányzik kicsit, de ha minden igaz éjfélkor megjön!


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Eszméletlen jók a képek :!: :D Hát az a békás, az csúcs :!: :lol: Lesz miről mesélnetek majd neki, mrg láthatja is, mert gondolom a fotómasina mindig nálatok van! :)
Remélem jól telt azért a tegnapi napod egyedül. :cry:

Hát igen, nagyon helyes kis unokaöcsém van, gyönyörű kék szemekkel (akárcsak Petikének). Jó dolga lesz, mert most már 4 kislány unokatesója van, fiú meg egy sem. :lol: (még). Azon a közös képen azért néznek ilyen tágra nyílt szemekkel, mert apu bohóckodott nekik. :D Egyébként egy napon lesz a névnapjuk, mert Tamásnak hívják, akárcsak a férjemet.

Andi!

Tök jó, hogy minden oké volt a szüreten. :D Nagyon jó ez a játszószőnyeg. :)
Igen, jó volt az autóút, aludt közben a Tamara, csak néha volt kis nyügi.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 

 
 

Sziasztok!

Örülök hogy mindenkinek ilyen jól telt a hétvégéje. Ebben a gyönyörű időben bűn lett volna a lakásban poshadni!

Hódocska!

Aranyosak nagyon az uncsitesók így egymás melett! Nagyon jók a képeitek! :D
Ezen a héten randi? Tényleg, mekkora rucit hord most a csajszi? :)

Viki!

Haláliak a békászós képek! A zöld béka tök jól megy Peti fehér-kék göncéhez. :D
Tegnap találkoztam én is a (majdnem) unokaöcsémmel, aki kb. annyi idős mint Peti. Mióta utoljára láttam azóta hihetetlenül sokat fejlődött. Kicsit még ugyan babásan, de már majdnem egész mondatokat mond. Nagyon aranyos. :D Még ott voltunk sokat gondoltam a Te Petikédre. :)

Andi!

Aranyos a kis manókád! :D

Nekünk is jó volt a hétvége, bár lényegesen dolgosabb.
Kész van teljesen a lapozás az előszobában és a konyhában. A füdőben ugyan még "csak" a lapozás-csempézés van meg, de az is már majdnem kész. Szépek lettünk! :D Ezzel a világos színű csempével tök nagynak látszik az előszoba. :D A fürdőben a járólap így utólag annyira nem tetszik már, de azért még belefér a "nem rossz" kategóriába. :)
Bosszankodás is volt sajnos. Az unokatesóm megígérte hogy eljön segíteni felrakni gipszkartont a hálóba, de szombaton valami buliban eltörte a kezét (gondolom verekedett megint :?) így nem tudott jönni. A másik meg a hülye festő miatt van. 3 hónap alatt kb. 2000 ígéretet kaptunk, hogy lejön és csinálja a házat, ehelyett talán 3szor volt lent. Ma is ismét így jártunk... :evil: Megígérte, nem jött. Mától leléptetve, inkább keresünk valami embert, aki tud festeni, akár pénzért, de legalább jön. Amikor fagy már kint nem tudunk festeni... nem tudom ez a csákó mire gondolt... Nagyon mérges vagyok hogy már megint hülyére vett.... :evil: :evil:

Marcsy, Gira, Bea merre vagytok?! :oops:

Üdv.:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Huh, lesz mit visszaolvasnom azt hiszem :oops:
Eddig sajnos nem tudtam írni, nagyon öszejöttek a gondok, csak nagy ritkán olvastalak benneteket.
Nevelőapám a remek háziorvosa miatt kórházba került. Mind a 3 gyerek, meg én is betegek vagyunk. Még egy csőtörést is bekaptunk. Ugrott az új mosógépem :evil:
Krisztike már nagyon ügyi, négykézlábra áll és löki magát előre, persze ennek fejreesés az eredménye, de tetszik neki :lol:
Nagyon aranyosak a babák :)
Most megyek is pihizek még egy kicsit, amíg csönd van :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Marcsy!

Úgy látszik ez a víz kérdés mostanában egyikünknek sem jön össze. :( Hódocska kezdte a mosógéppel, aztán Ti szintén, nálunk meg a bojler sz@rt be. Egy kicsit csöpögött alulról belőle a víz, aztán már nem melegített, viszont füstölt. Éshát persze az a csap sem zár jól, ahol el lehetne zárni a bele jutó vizet, uh. reggelre 5 centi víz állt a fürdőszobában. Este szétszedtük, kipucoltuk. Csöpörészett akkor is szépen belőle a víz, de azt gondoltuk hogy ez nem lehet sok, biztos csak a benne levő víz pötyög. Hát nem.... reggelre úsztunk. Jah és persze fürdeni sem lehet. Mindennap máshoz kéreckedünk be fürdeni-enni. :D (Így lehet ám spórolni! :D)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Halihó!

Nekünk is jól telt a hétvégénk, egyik nap anyóséknál ettünk, másik nap anyuéknál, így főznőm se kellett :D
Violka kicsit megfázott, folyik az orra, de más tünete nincsen.
Nagyon aranyos Petike, akárcsak Tami, és Zsófi, örülök, hogy nektek is jól telt a hétvége! Ki kell használni még a jóidőt!

Monee!
Sajnálom a bosszankodást, azért jó, hogy sokat haladtatok!

Marcsy!
Örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak, sajnálom, hogy betegek vagytok, Domcsi se jár akkor most oviba?
Gyógyuljatok meg minél előbb!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Jevi!
Domcsika ebbe a hónapba összesen 4 napot ment oviba. Úgy volt hogy ma már mehet, de mint kiderült még mindig nem megy.

Monee!
Mi semmit sem érzékelünk a csőtörésből, a férjem keresztapja szólt, hogy beázik. Még jó, hogy volt dugipénzünk(amit az év végi számlákra meg a mosógépre raktam el) 30 000 ft. volt az egész munka. Most még jön a burkoló, mert teljesen szét van verve a füdőszoba :evil: örülök neki, ha az év végi villanyszámlára elég lesz a maradék pénz.
Anyóséknál is rossz a bojler, elkezdte nevelőapám csinálni, dehát ez a kórház neki sem hiányzott. Most nem akarjuk megbántani és szerelőt hívni, addig marad így, majd ha meggyógyult megcsinálja. Meg ugye a szerelő az pénzbe is kerülne :(
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Monee!

Bojler :twisted: . Tényleg úgy tűnik ez a víz most mindenkivel kibabrált. Én most tanulom az új mosógépet, az előző jóval egyszerűbb volt, ezen meg a lehetőségek száma végtelen....
Tök jó, hogy már így haladtok, azt a festőt meg tényleg jól seggbe kell billenteni, ha ilyen bunkó.
Ez a hét nekem jó, valamelyik este esetleg? Csak csukott szemmel gyertek, mert Tomi "megtiltotta", hogy mostanában nagyokat takarítsak, így mindig csak épp amire jut idő...

Ruhák, hát az a gáz, hogy a méretezés elég érdekes némelykor. Én most már ált. 68-as ruhákat veszek (bár még nincs annyi centi). Ha meg picit nagy, pár hét és belenő. :D

Jó, hogy kérdezted a többieket, már 2x akartam én is, csak a lányom mindig elvette az eszem. :lol:

Marcsy!

Jobbulást nektek! :cry: Sajnos Tamiban is bújkál valami, megint elöl van a porszívó, mert időnként le kell szívnom az orrmányát, szopi közben is szipog szegény.

Jevi!

Jó, hogy nektek is jó volt a 7végétek. Én is mindig örülök(tem) ha nem kellett főznöm, na ilyen már egyre ritkábban van, de most megúsztam én is. :D

Próbálgatjuk Tamival a kengurut, de ez sem tetszik neki. :cry: Pedig be kéne majd mennem a városba.

Sziasztok: Timi

Jaj, még 1 képet hadd tegyek fel az unokaöcsiről, olyan kis édes.

Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Monee!

Tényleg idegesítő tud lenni, ha a munkálatok nem úgy haladnak, ahogy terveztétek, főleg ilyen link alakok miatt. De azért szépen haladtok! :lol:

Marcsy!

Mielőbbi jobbulást Neked és a gyerekeknek!

Jevi!

Violkának is jobbulást!ÉN is nagyon csípem, ha a főzéssel nem kell bajlódnom. :lol:

Timi!

Hétvégén kicsit bevásároltunk ruhákból Zsófinak. Én is 68-as rucikat vettem, mert igaz,hogy még kicsit nagyok rá, de eleve olyan drágák a babaruhák, és úgyis rövid időn belül belenő.
Holnap séta?

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!
Unokaöcsi még mindig nagyon édi! :D És mekkora szemei vannak!!!

Jevi, Marcsy!
Minden gyerkőcnek és nektek is jobbulást kívánok!

Monee!
Bojler :( Melósok :( Sajnálom, de azért ügyik vagytok és szépen haladtok! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
Viki!
Petikének jól megkésve, de boldog szülinapot kívánok :)

Ma felhívtam az ovit, hogy még ezen a héten nem mehet a Domcsi, erre az ovónő közölte velem, hogy nagyon sokat beteg ebbe a hónapba :evil: Már végülis sokkal jobban van, már csak köhög, de én úgy gondolom, gyógyuljon meg teljesen, annak nem látom értelmét, hogy most ezen a héten megy, utána meg pár nap múlva megyünk vissza a doki nénihez.
Krisztike a Lánc utcától hazáig torka szakadtából üvöltött.
Tegnap este volt még a burkoló, még 10 000 lesz a fürdőszoba :evil:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Marcsy!
Köszi :D
További jobbulást Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Voltam ma Petivel játszótéren! :D Hát, egész jól érezte magát, de igazából még nem élvezi sem a hintát, sem a csúszdát, semmit! Neki az tök megfelelt, hogy ott futkos a mászókák meg padok, meg hinták közt! de azért el voltunk egy fél órát, na meg előtte utána sétáltunk is ! Igaz, ez nekem volt csak nehéz, mert cipeltem őfelsége majd 10 kilós popóját :lol: Amikor hazaértünk, akkor vettem észre, hogy tulképpen már lebontották az állványt, ami miatt nem tudtam eddig babakocsizni. Mondjuk amikor mentünk a hátsó kijáraton mentünk ki, nem is gondoltam, hogy már lehetett volna babakocsizni! :shock: Na mindegy, lehet Peti amúgy sem maradt volna meg a kocsiban! Most is egy csomószor letettem, ment 4-5 lépést, majd felkéreckedett. Mindig akkor akart menni, amikor úton kellett átmenni, de azt meg nem engedtem 8)

Timi!
Gondoltam ám Rátok, mert ott voltunk az MSZP székház alatti játszón! :wink:

Jaj, én annyira szarul voltam délután, hogy csak na. Megjött, most másodszor a szülés óta, és ráadásul 37 napra! :shock: Görcsöltem, hányingerem volt, meg minden nyavaja, de most már egész megvagyok, csak a szokásos minden.
Tényleg, szülés után normális ez az összevisszaság, habár én még szoptatok is, így az biztos bezavar rendesen!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Andi!

Esik az eső. :cry: Remélem holnap nem fog és tudunk egyet sétálni együtt. Akkor most betankoltatok ruhákból?

Marcsy!

Jobbulást Dominikának! :)

Viki!

Milyen klassz dolog, hogy már lehet vinni a játszótérre is Petikét. :D Csak ugye jön a hideg, esős ősz, tél. :cry: Szerintem a hormonok miatt van biztos a kavirc, reméljük lassan beáll a régi rend. :)

Tegnap nekem is hányingerem volt, de nagyon. Véletlenül előhagytam a Bajai uzsonna csomagolását, míg ettem egy szendvicset és elolvastam az összetevőket, még most is émelygek, ha rágondolok, hogy ez volt a kedvenc felvágottam. :x Gyorsan ki is dobtam, nehogy sárgaságot kapjak. :lol:

Képzeljétek, Tamara két napja elkezdett börrögni (tanulni), csak néztem és potyogtak a könnyeim, aztán sikerült kicsit lekameráznom is belőle. :P Nincs is annál szebb dolog, mint látni, ahogy fejlődik egy babuka, még ha ilyen kis banális dolgokat is művel, de nekik ez nagy előrelépés nyilván. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak mire odajutnék hogy írjak, inkább az ágyat választom. :D

Viki!

Annyira édesek a gyerekek, amikor így kezdenek rácsodálkozni a világra. Igen, az a békuci elugrik ám és a fűszálakat fújja a szél. Hihetetlenül aranyosak. :D
Szabikát (sógornőm gyerkőcét) akkor imádtam a legjobban, amikor tanulta a szavakat. Mereven figyelte a szánkat hogy hogy mozgatjuk bizonyos szavaknál és utána ő is próbálkozott. Fantasztikus volt! Ilyenkor az ember nem sajnálja az időt, energiát és elmondja neki akár százszor is hogy hogy kell kimondani "rigó". :D:D:D

Timi!

Szépen fejlődik a kiscsajszi! Gyöngyörű! :lol:
Még mindig annyira előttem van, ahogy a pólyában fekszik a kórházban az asztalon. Egy csöpp ember... most meg már csörgőzik, börrög, megtartja a fejét. :) Ezért érdemes ezt csinálni! :D:D:D Élvezd ki minden percét! :lol: :lol:
Kívánom Neked, hogy ha lesz Taminak tesója, hozzá is ennyi szereteted, energiád és türelmed legyen! :D

Marcsy!

A fürdő lappal együtt lesz ennyi? A csőtörtést hogy sikerült beszerezni?
Remélem a hétvéére meggyógyultok! :roll:
Nálunk sincs ám még melegvíz. A hülye bojler egyszerűen nem hagyja megszerelni magát. :evil: Mi meg járunk fürdeni mindig máshoz. Gondolom sejtitek mekkora élvezet... :?
Ma nem tom mi lesz a szerelésből, mert bejárati ajtót megyünk venni. Nagyon nehéz, segítséget is kellett hívnunk hozzá. Aluminium az ajtó és még 3 erős férfi is elég nehezen tudja majd megemelni... Nem baj, legalább nem lesz senkinek hangulata nekiállni feltörni. 8) :D

További szép napot!
Most nem esik az eső. :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Monee!
Nem, csak azt a részt csinálják meg, ahol a csőtörés miatt vésni kellett :( Mi csak a csempét adjuk, a többi anyagot ők hozzák. Ez így belegondolva nem sok, csak fáj a szívem a karácsonyra összekuporgatott pénzünkér :evil:
Hát, én is nagyon remélem, hogy hétvégére meggyógyulunk, bár a férjem felhívott, csakhogy közölje, hogy most neki fáj a torka :twisted:

Képzeljéltek!
Ma volt az első alkalom, hogy megettünk egy egész üveg bébiételt :) A betegség alatt csak 100-120 ml tápot evett a kis vacak, erre ma egy egész üveg bébikaját :)

Viki!
Szerintem is a szülés utáni zavar lehet nálad. Reméljük hamar helyreáll a dolog :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Marcsy!

Továbbra is jobbulást az egész családodnak!!!

Monee!

Alig várom már, hogy Peti meg is szólaljon (mármint, hogy valami értelmeset mondjon, mert a szája így is szinte egész nap jár, csak hát: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrü-brüüüüüüüüüü, meg mammmmmmmmmmmmmmmmm-mammmmmmmmammmam, bür-bür-bür, és társai vannak :lol: )

Timi!

Én is sajnálom, hogy jön a rossz idő, pont most, mikor mobilabbak lennénk Petivel, dehát ez van, majd jobban felöltözünk és többet mosunk :wink: :lol:
Gratula a börrögéshe kicsi lánynak, most akkor elkezdődött, ezek után be sem áll majd a szája ám :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jó hosszú időre eltűntem de újra csatlakoznék hozzátok ha megengeditek.

Judit
Kép
kájé
 
 


Sziasztok!

Timi!

Igen vettünk néhány rucit a Zsófinak.68-asokat vettünk, igaz még picit nagyok, de hamar bele fog nőni.Most végre van nadrágja, pulcsikája, kardija. :D
Jó lenne, ha nem esne ma, és tudnánk talizni!
Nagyon ügyes a Tami! Biztos nagyon édi börrögéskor.

Marcsy!

Jobbulást mindenkinek! Remélem minél hamarabb kiveredtek belőle.

Judit!

Üdv. közöttünk! :D Nem ismerhetsz, mert nem oly rég csatlakoztam., de ami késik...

Monee!

Gondölom mennyire elegetek lehet,hogy nincs melegvíz. :cry: Megvettétek a bejárati ajtót?

Viki!

Szerintem Petinek sem kell sok hozzá,hogy értelmes szavakat formáljon. Addig meg gyakorol. :lol: Zsófi is már próbálkozik a hangokkal, de még nagyon kis gögicsélős.

Képzeljétek! Zsófi ma 2 hónapos! Mondtam is neki reggel,hogy most már olyan nagylány, és szeretném ha jól viselkedne! :lol: Majd nap végén meglátom, hogy mennyire vált be.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Kájé!

Szia!

Hú ezer éve nem találkoztunk (totál nincs időm a csetre), de múltkor voltam és gyönyörű Lina meg Bori, egyre szebbek. :!:

Gyere majd gyakrabban!!! :D

Kép
hódocska
 
 


http://href.hu/x/1s28

Andi, lehet, hogy itt meg tudod nézni a börrögit :)

Kép
hódocska
 
 


Szia Timi!

Megnéztem a börrögös Tamit, annyira aranyos,hogy már vagy 4-szer visszanéztem! Nagyon drága!!! :D
Ne haragudj,hogy nem jött össze a mai tali :( . Attila hazajött a melóból nekem is meglepi volt, és majd csak késő délután kell visszamennie, de akkor meg estig tárgyalásai lesznek. A fürdetés úgy látszik rám fog majd maradni. :(

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!
Timi!
Nagyon édes Tami börrögős klippje :D Nagyon édes pici lányka. A férjem azt mondta, lassan Ti is készíthetitek a puskát, hogy legyen mivel elhajtani a fiúkat :D
Próbáltam én is csinálni Krisztikéről képet, ahogy négykézláb van és próbálkozik a mászással, de ahogy észreveszi, hogy figyelem, nagyot nevet és elhasal :lol:

Lányok!
Sajnos be kell látnom, hogy nem elég ez a rengeteg gyümölcs amit esznek a gyerekek és valami multivitamint szeretnék nekik adni, elérhető áron. Azt tudom, hogy a béres csepp nagyon jó, de nekem 2 gyerekre kell venni és úgy elég drága :(
A doki néni valami VITACOLER vagy mi a neve, sajnos elfelejtettem, na, azt ajánlotta, ami szirupos, de vajon elég jó?
Vagy a marslakócskák? Azt egészben kell lenyelni, vagy rágótabletta? Egyáltalán van még olyan, ami tabletta és össze kell rágnia a gyereknek?
Ezek a multivitaminok mellett szabad még enni nekik sok gyümit?
Rengeteg gyümölcsöt esznek, (narancs, alma, körte, szilva, banán, mangó) eddig ezért nem adtam ezeket a vitaminokat, de úgy látszik ez nem elég nekik
:evil:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Andi!

Nem gond, majd legközelebb találkozunk. :) Esti fürdetés. :( Fürdettel már egyedül? Maga a procedúra nem is olyan gáz, csak nekem a káddal van bajom, hogy nehéz egyedül, mikor víz is van benne. :D Azért remélem jó lesz az estétek.
Tamara hétfő óta is folyamatosan gyakorolja a börrögést (persze csak ha kedve van). Hamarosan biztos Zsófi is megörvendeztet benneteket valami hasonlóval. :)
Gratulálok a hófordulóhoz! :D

Marcsy!

Jó, hogy Krisztikének újra van étvágya! :D

Viki!

Nagyon jó lesz lassan nálatok, ha megkezdődik a "duma-parti"! :P Annyira édesek, ahogy elkezdenek beszélni, kis esetlenül, ragoznak össze-vissza. Én is ezért örülök nagyon, hogy már Tami "magyaráz", eddig néha egy bá vagy ági (rövid á-val) csúszott ki a száján, most meg néha percekig gyakorol bű, bí... :D

Képzeljétek, tegnap este Tamás főzött töltött paprikát, annyira finom lett, és ma mentesültem így a konyhai munkálatok alól. :wink: Nagyon szeretem, mikor ilyen segítőkész. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Marcsy!

Köszike. :) Én is azért osontam, mert előtte már 2x megpróbáltam felvenni, de abbahagyta.

Asszem a marslakócskák rágótabletta, de nem vagyok benne biztos. Érdeklődj a patikában, mert mintha lenne többféle Kids multivitamin, talán az Aktival-nak is van. Szerintem ha nem is minden nap, de 2 naponta kapnak a gyerekek ebben az őszi/téli időszakban a gyümölcsök mellé, nem lehet gond, mert a vízben oldódók úgyis kiürülnek, a zsírban oldódóból meg nem árt egy kis tartalék, túlzásba gondolom úgysem viszitek.

Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!

Nem fürdettem még én sem egyedül! De hát úgy bele kell lassan jönnöm,mert Attila mostanság elég későn ér haza. :( Már várom,hogy magabiztosan üljön és akkor már tudom a nagykádban is fürdetni.
Jó, hogy Tamás ilyen házias! Azért az Attilára sem mondhatok semmi rosszat, csakhát kevés ideje van arra,hogy segítsen nekem pl. a főzés terén. De te élvezd ki! :lol:

Marcsy!

Szerintem is jó ha szednek valami multivitamint a gyerekek. Az unokaöcsém is addig betegeskedett sokat, amíg a tesóm nem kezdett el adni neki asszem Aktival-os rágótablettát. :D Biztos jó a marslakócskák is. Persze az is tökjó,hogy sok gyümölcsöt esznek, de úgy látszik ez magában tényleg kevés.

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, sajnos engem is utolért ez a nyavalya, takonykórós lettem, meg a torkom is fáj rendesen, szóval nem vagyok túl jó formában.

Lányok!
Tud valaki babakocsi fellépőt eladót, asszem így hívják, barátnőm kérdezi, ahol most jön a második babó, és kellene neki ilyen.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


A Mandulásban voltunk kedden délután (természetesen a szomszéd kisfiúval):
Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szia Évi!

Violka nagyon aranyos a kisfiúval! A lányod már kész hölgyike! :D
Jobbulást neked!

Szia: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Viola nagyon édes, ahogy csúszdázik, meg lovagol, na és a kis pasi mellett sem semmi ám! :D

Timi!

Tegnap megint voltunk a játszón Petivel, egyre joban tetszik neki a hinta, habár az ott létünk nagy részét továbra is a rohangálás, és a fűben esés-kelés teszi ki! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csak gyors beugrottam, ritka rosszul kezdődik a mai nap. Nem akarok senkit lehangolni. :(:(:(

Timi!

Köszönjük a tegnapot, jó volt Veletek találkozni. A gyöngyörűség egy gyönyörűség. :D
Amint az anyagi dolgokról mondtál az ismét elgondolkoztatot és elszomorított kicsit. Hogy lesz nekünk így gyerkőcünk? :cry:

Jevi!

Aztán nézz ám a körmére a fiataloknak! :D 8)

Andi!

Ment egyedül a fürdés?

Marcsy!

Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Monee!
Köszi, a gyerekek már jobban vannak, csak én döglődök :evil: Elkezdett fájni a fogam, gondoltam magamban, most nem szenvedek még ezzel is, elmegyek és megnézetem. A fogam teljesen jól van, valószínüleg a betegség ráhúzódott :evil: Most kaptam antibiotikumot, meg cataflant :( Ha ettől sem múlik el egy hét múlva kicseréli a tömést benne.
Jevi!
Nagyon édes a lányod :) Mi is gondoltunk rá, hogy amíg tart a jóidő felmegyünk a mandulásba, dehát ez a betegség közbeszólt :( De ami késik...
Ha idén már nem is, jövőre tutira elmegyünk :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

A szegény embert még az ág is húzza. A szó szoros értelmében. Két napja fáj a fogam (Marcsy :wink: ) kívülről minden oké, meg amúgy is az ősszel/télen már egy vagyont hagytam a fogorvosnált gyökérkezelésre miegymásra. Szal kerítettem egy orvost, aki ma még tud fogadni, mert az este durva volt, főleg Tominak annyira fájt a feje, hogy már 9-kor aludt, Tami meg épp tegnap valahogy nem akart.Megszerveztem, hogy a rendelő előtt valaki legyen Tamarával, ne bömbizzen. Hát baromira szétment belülről az egész, most ezt is elkezdték gyökerezni, de lehet, hogy korona kell rá, mert annyira szétment, meg a mellette levőre is akkor, plusz még talált 3 másikat, amit meg kéne csinálni, áááááá szóval megint rengeteg pénz és mindezt hogy fogom megszervezni, fogalmam sincs, próbálok esti időpontokat kérni, hogy Tamás ha néha el tudna jönni előbb, akkor vigyázhatna addig Tamira. nagyon lehangolt most ez az egész. És aki még csak nem is mossa rendszeresen? Hogy mehetnek így tönkre :?: :?: Pedig én mindig rendszeresen jártam, csak gyerekkoromban nagyon el lettek szúrva ezek a dolgok (tejet ugye nem ittam, tejterméket nem fogyasztottam, fogmosás luxus volt, anyuék nem erőltették, aztán meg már késő volt). Szóval tök jól vagyok :evil: már kezd elmúlni az érzéstelenítő és fáj is. :(

Azért remélem mindenki más jól van. :D

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Hódocska!
Sajnálom, de Te legalább tudod, hogy egy idő után elmúlik ez az egész fogfájás :wink: Én még min. egy hétig szenvedni fogok vele, aztán meg majd kiderül, hogy tényleg ez a nátha húzódott-e rá. Én annyit tudok, ezt közöltem is a dokinénivel, hogy nekem gyökérkezelni nem fog!!!!!
Hát igen, elég sok pénz, de ha a körzetihez mész akkor nem ingyenes? Vagy nem akarsz ahoz menni?
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Timi!

Sokat gondoltam rád,hogy ne legyen nagy gond a fogaddal. Ezek szerint mégis van! :D Sajnállak nagyon, mert belegondoltam,hogy tényleg mennyi pénzt fogsz otthagyni+ hogyan fogod Tami mellett megszervezni az elmenetelt. :cry:
Nekem is tök rossz fogaim van. Örököltem őket. Pedig aztán én is folyamatosan mostam, mosom őket. Így én is amikor terhes voltam kisebb vagyont költöttem a fogaimra, de félek,hogy előbb-utóbb valamelyikkel tutira gond lesz. És sajna nekem is sokat gyökérkezeltek, azokról meg azt tartják,hogy pár éven belül kihullhatnak. :cry: Azért remélem minél később fog bekövetkezni, mert a végén még fogsort is lehet majd csináltatni.
Tényleg,sokat kellett várnod? Mert mondtad,hogy 1,5 órás csúszásban van. És normális ez a doki? Drágán dolgozik?

Marcsy!

Sajnálom,hogy neked is foggondod van! REméljük,hogy " csak" a nátha húzódott rá. Nekem a Cataflam segíteni szokott ilyenkor.

Monee!

Köszi érdeklődésedet, végül is hazaért a férjem a fürdetésre. Igaz, kicsit kitoltuk az időpontot, de Zsófi ebből semmit nem vett észre. Nagyon sietett szegény, mert tudta,hogy nem olyan könnyű azért a teli vizes babakáddal közlekedni a lakásban.
De tudom,hogy nem fogom tudni kikerülni az egyedüli fürdetést, mert tényleg mostanság annyit dolgozik,és hát úgye nem mondhatja azt az ügyfeleinek,hogy ' bocsi, rohannom kell haza fürdetésre'. :)

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Marcsy!

Létezik még olyan, hogy körzeti fogorvos :?: :oops: Szerintem ingyenes max. a húzás lehet ott is. Legfeljebb valamivel olcsóbb, de fogggalmam sincs, ki itt a körzeti, én örültem, hogy most találtam itt a közelben valakit, aki még be tudott suvasztani, nem akartam így nekivágni a hétvégének, és úgy látszik jól tettem. Amúgy a gyökérkezelés is el tud ám húzódni hetekig, pl. most 10 napig várunk, úgyhogy ne hidd, hogy egy csapásra elmúlt minden, ez az ideiglenes tömés meg bazi keserű. :?

Jevi!

Nagyon szép a lánykád, meg az "udvarlója".

Monee!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Utólag gondolkodtam, hogy ehettetek volna a finom töltött paprikából. :oops:

Andi!

Remélem minden jó volt tegnap este.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Andi!

Majdnem egyszerre! :P Nem, nem sokat kellett várni szerencsére és Tami is jól viselkedett, de végig úgy hallottam, hogy sír, pedig aludt. :lol: Normális ez a dokinő, hát drágának biztos drága lesz, mert ma is volt röntgen, meg másikat is kifúrta, úgyhogy képzelheted.... :?

Jó, hogy megoldódott a tegnap este. :)

Kép
hódocska
 
 


Hahó,
vagyok ám, olvasok, csak rettentően nincs időm írni...

Marcsy,
Vitacolan, tudtommal ez az egyedüli multivitamin, amit 3 év alatti gyerek is kaphat. Cicót viszont durván meghajtotta, nem is szedtük sokáig. Én most a Béresben gondolkodom Cebion cseppel, drága-drága, de Zeze még szopik, nála talán még húzhatom egy kicsit. Cicó viszont az ovi kezdete óta szinte állandóan beteg, most is folyik az orra, ráadásul belé minden kaját úgy kell belediktálni, a gyümölcsöt is, napi max. két darab, de inkább csak egy nagyobb gyümölcs megy.
Rágótabletta viszont van ezerféle, nem tudom, melyik milyen.

Hódocska,
jobbulást...és gratula Taminak a börrögéshez :)

Andi,
én is üdv :) Zsófi nagyon aranyos :)

Bea,
ha mostanában jársz erre: képem még mindig nincs fent (most éppen a gépben dekkol még az ügyeletes adag fotó, azon már én is rajta vagyok), de aki múlt pénteken majdnem délben az Alkotmány utcán, egy régi sárga Ladába beszállva vigyorgott rád, na az voltam én :lol: Már ha tényleg te voltál, és nem egy vadidegenre vigyorgok én meg már hónapok óta :oops:

Üdv
Kriszi
kriszi
 
 


Hódocska!
Engem egy ismerős doki irányított a mostanihoz, azt mondta, ahoz tartozunk körzetileg. Itt szinte minden ingyen van. Kivéve, ha fehér tömést kérsz a fogba, azért kell pár ezer forintot kiadni. Egyébként mivel Tami még nincs 3 hónapos, ha jól tudom így is kedvezményes kéne, hogy legyen Neked. Legalábbis a koronánál, pótlásnál így van. Lehet, hogy a tömésnél is, azt sajnos nem kérdeztem meg :oops: Pedig állítólag jól dolgozik a dokinő, de én mégis nagyon félek a gyökérkezeléstől :oops:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dicséreteket Violka nevében is!

Marcsy, Hódocska!
Sajnálom a fogproblémáitokat, ez sajnos azt mondják tényleg főleg öröklött tényezőktől függ! Nekem szerencsére ezzel nincs sok gondom, pedig gyerekkoromban nekem se erőltették a fogmosást, igaz, rengeteg tejet ittam, bennem egy cica veszett el ilyen téren! :D
Remélem hamar megoldódnak! Erről a körzeti fogorvosról én se hallottam, de elég szomorú, hogy még használnak amalgám tömést is!

Monee!
Remélem jobb hangulatod lett, elvégre jön a hétvége is! :) Bár gondolom, nem sokat pihentek!

Kriszi!
Gondoltam sokat rád, hogy mi lehet Cicóval, aki most kezdi az ovit, háát, igen, azt mondják az eleje ilyen. Gondolom többet van otthon, mint oviban, nem? A Béres csepp aza Béres csepp, ami felnőtteknek is van? Nekünk is ajánlotta a védőnő, nálunk étvágyjavítóként, de tél előtt se lenne rossz adni, vettem is, csak nehezen tudom neki odaadni, mert üdítőket, teát nem iszik, és azért elég fémes íze van!

Bea, tényleg hova tűntél, vagy kihasználod te is a jóidőt? :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Timi!

Én úgy tudom, hogy van körzeti fogorvos. Amikor terhes voltam és fájt a fogam, a saját fogdokim szabin volt, felhívtam a Lánc utcai rendelőt, ott mondták, hogy van körzeti fogdoki, ahol ingyenes az ellátás de végülis én nem jutottam el hozzá, mert másnapra már nem fájt annyira aztán meg ,megjött a saját dokim is és ő győzöt. Úgy emlékszem, hogy valahol uránvárosban van a rendelés.
Szerintem hívd fel a Lánc utcát és kérdezd meg!

Remélem hamar megoldódik a fogproblémád!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

itt vagyok!

Kriszi!Rám vigyorogtál!Csak sajna én nem tudtam, hogy te vigyorogsz rám... :cry: Szóval, ha tök hülyén néztem bocsi!Legközelebb szólj! :lol:

Jevi!Kedd du. mi is voltunk a Mandulásban!meg vasárnap is!Nagon klassz az a játszótér, sajna itt a belvárosban közel nincs semmi...

Timi!Körzeti rendelés tényleg van, ott sok minden ingyenes, pl. tömés is.Nekem is aktuális lenne a fogdoki, de jó szokás szerint halogatom.Most legalább a baba mellett van mire fogni!Na nem mintha az használna a fogaknak... :oops: Remélem hamar túlleszel a kellemetlenségeken!

Bocsánat az eltűnésért!több okom is van rá, egyrészt férj mostanában sokat volt itthon, másrészt ANNA ELKEZDETT MÁSZNI!!!!, ami szuper , csak épp rengeteg energiát kíván.De azért nagyon büszke vagyok rá!
És persze szerencsére jó sok programunk volt mostanában, kihasználjuk a maradék jóidőt, és állandóan babatársakkal csavargunk valahol!

Teszek fel két képet!

Kicsi vagyok , bezártak!

Kép

Kicsi vagyok, aranyos vagyok, Annácska vagyok, bezártak! Kép

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Szisztok!

Timi!

Jobbulást a fogadnak!
Ha Te nem jössz a chatre akkor majd én jövök ide utánad! :lol:
Hatalmas lett Tami és gyönyörű!


Marcsy!

Én is a Vitacolant adtam tavaly télen a lányoknak amikor Lina elkezdte az ovit.Nekünk bevált...bár enyémek alapból szorulásosak így direkt jót tett,hogy ez egy kicsit hajt is. :)

Mindenkihez!
Szerintetek hol van JÓ játszótér kertvárosban?

Puszi:
Judit
Kép

Ha valakit érdekel akkor itt megnézheti a blogomat:http://gportal.hu/portal/linbori/
kájé
 
 


Sziasztok!
Hát, akkor ahogy elnézem ez a Vitacolan törölve :( Majd a patikába érdeklődök a marslakócskák felől :)
De azért köszönöm a tanácsokat :)
Láttátok a hőlégballonokat?
Már reggeli és esti program, hogy kint kell állni az erkélyen és nézni őket :)
Tavaly a házunk felett szálltak el, nagyon nagyon szép volt közelről látni őket, most is reménykedtünk benne, hogy jönnek erre is, de úgy látszik idén kihagyják. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kocsink :oops: Felpakolnánk a 3 gyerkőcöt és mennénk Pogányba a reptérre, tuti nem unatkoznának :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Marcsy!

Én a dm-ben kaptam egy kuponfüzetet, és van benne egy "TUTI gumitamin" multivitamin gyerekeknek! (nem tudom milyen, az van még ráírva, hogy jóízű gumimacik természetes alapanyagokból, vitaminokkal) Nem tudom mennyibe kerül, de a kupon 250 ft kedvezményt ad, november 30-ig beváltható, ha kéred én szívesen odaadom Neked a kupont!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!

Örülök, hogy láttalak Titeket, még akkor is, ha csak az út túloldaláról! :lol: Én is kiszúrtalak ám, de megelőztél az integetésben :wink: :D Amúgy teljesen gyógyulttá vagyok nyilvánítva, ha gondolod találkozhatnánk is valamelyik nap!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hahó!

Bocs, már megint én vagyok!

Biztos láttátok Ti is a hőlégballonokat tegnap meg tegnapelőtt! :D Mi az erkélyről néztük őket:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
és végül egy kajcsis kép:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ írtam egy hosszút és elszállt :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval:Mi is néztük a "hőlégballagókat" (ahogy Lina mondja)
De idén nem szálltal le itt mellettünk mint tavaly. :(

Viki!

Nagyon ari a csirkecombos kép! :(

Puszi mindenkinek:Judit

Katt a képre:

Kép
kájé
 
 


Sziasztok!

Viki!

Kár, hogy köztünk volt az a forgalmas út. :D Én is gondoltam rá, hogy meglátogatunk a jövő héten, írok majd e-mailt, jó? Szuperek a képek. Én valahogy lemaradtam a hőlégballonok nagy részéről, de mikor láttam, lelkesen mutogattam Taminak, de hááááááát még korai. :lol:

Kájé!

Nekem a cset már túl gyors lett, úgy értem, annak nincs sok értelme, hogy másfél percenként elmegyek fél órára, így inkább ide írok, de néha még erre is nehezen marad idő. :) Tomi olvasott fel a blogodból, a békás nagyon tetszett, még nem néztem, de majd belekukkantok. :)

Andi!

Hogy telt a hétvégétek? Zsófi milyen baba volt?

Monee!

Nem tudom, lehangoltalak az anyagiakkal? :o Asszem csak említettem, hogy én speciel nem kapok túl sokat. Gyerekkel amúgy szerintem az idők végezetéig lehet várni, mert valami "fontosabb" :?: úgyis van, de akkor sem érdemes, mert szuper jó és sokmindent meg lehet oldani kevesebb pénzből is, úgyhogy 1-2 év és hajrá-hajrá nálatok is. :D Filmet megnéztük, jó volt. :)

Bea!

Gratulálok Annácska mászásához!!!
Így már érthető miért nem jöttél. :wink:

Hétvégén kint voltunk férjem apukájánál, hát Tamara jól érezte magát, igaz törődtek is vele eleget. Ma meg EGYETLEN PILLANATRA SEM lehetett magára hagyni, mert rögtön sivítozott. :?
Íme 2 kép:
Kép Kép

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?