Sziasztok!
Örülök hogy mindenkinek ilyen jól telt a hétvégéje. Ebben a gyönyörű időben bűn lett volna a lakásban poshadni!
Hódocska!
Aranyosak nagyon az uncsitesók így egymás melett! Nagyon jók a képeitek!
Ezen a héten randi? Tényleg, mekkora rucit hord most a csajszi?
Viki!
Haláliak a békászós képek! A zöld béka tök jól megy Peti fehér-kék göncéhez.
Tegnap találkoztam én is a (majdnem) unokaöcsémmel, aki kb. annyi idős mint Peti. Mióta utoljára láttam azóta hihetetlenül sokat fejlődött. Kicsit még ugyan babásan, de már majdnem egész mondatokat mond. Nagyon aranyos.
Még ott voltunk sokat gondoltam a Te Petikédre.
Andi!
Aranyos a kis manókád!
Nekünk is jó volt a hétvége, bár lényegesen dolgosabb.
Kész van teljesen a lapozás az előszobában és a konyhában. A füdőben ugyan még "csak" a lapozás-csempézés van meg, de az is már majdnem kész. Szépek lettünk!
Ezzel a világos színű csempével tök nagynak látszik az előszoba.
A fürdőben a járólap így utólag annyira nem tetszik már, de azért még belefér a "nem rossz" kategóriába.
Bosszankodás is volt sajnos. Az unokatesóm megígérte hogy eljön segíteni felrakni gipszkartont a hálóba, de szombaton valami buliban eltörte a kezét (gondolom verekedett megint
) így nem tudott jönni. A másik meg a hülye festő miatt van. 3 hónap alatt kb. 2000 ígéretet kaptunk, hogy lejön és csinálja a házat, ehelyett talán 3szor volt lent. Ma is ismét így jártunk...
Megígérte, nem jött. Mától leléptetve, inkább keresünk valami embert, aki tud festeni, akár pénzért, de legalább jön. Amikor fagy már kint nem tudunk festeni... nem tudom ez a csákó mire gondolt... Nagyon mérges vagyok hogy már megint hülyére vett....
Marcsy, Gira, Bea merre vagytok?!
Üdv.:
Monee