Sziasztok Csajszik és Mot!
Újra itt. Remélem most már több időm lesz jönni, mert megérkeztek a bútorok, meg is tisztogattam őket, már csak bele kell pakolni. Még pár dologért rohangálnom kell, de ez most már korán sem olyan vészes
Nekem a combcsontjaim fájnak. Gondolom a súlyterheléstől, ami éjszaka éri őket fekvés közben
Én meg hogy jártam a fogammal. Volt vagy 2, amit be kellett tömni, meg egyikben kicserélte a doki a tömést. Erre nem begyulladt, amiben kicserélte a tömést? 2 napig annyira fájt (hétvégén), hogy azt hittem, hogy a falról a festéket lekaparom, gyógyszert meg nem akartam bevenni. Hétfőre mintha elvágták volna a fájdalmat, de már minden mindegy alapon elmentem a fogdokihoz, és kiderült, hogy elhalt a fog
Szerencsére nem kell kihúzni, csak gyökérkezelés, de ezt nem gondoltam volna, hogy még most is mennem kell.... Pedig vagy 5× vissza kell mennem, úgyhogy lehet, hogy onnan megyek szülni. És még direkt elmentem jó hamar, hogy ne kelljen ilyenek miatt is rohangálni az utolsó hetekben.
Krista!
Szép a pocid, és nagyon aranyos a kislányod!!!
Szana!
Nekem a 32.hetes uh adatai:
BPD:79mm; AC:280mm; FL:60mm; Súlybecslés: 1840gr
(de pl. Jázi 2471gr volt anno ebben az időben, szóval nem kell parázni sokat az eltérő adatokon)
Többedszer szülők:
ez most csak úgy felmerült bennem (kicsit előre járok már agyilag): ugye a babát akkor is mellre kell tenni, amikor még nem indult meg a tej? mert ugye ez is serkenti a tejtermelésre a szervezetet? De azért a csecsemősöknek szólnom kell, ha még nincs tejem, hogy valamit azért adjanak szegény gyerkőcnek, hogy "éhen ne haljon"?
Mágnes!
Gratula a kislányhoz!!! Nagyon jók a képek!
Aki vásárolgatni akar, annyit tudok mondani, hogy a Brendonban októberben kuponakciós lesz babakocsi (100.000-ről olyan 60.000-re), babamérleg (12.000-ért), kiságyba lepedő, leesésgátlós fenyő gyerekheverő 30.000-ért 40.000 helyett, és még sok minden, de csak ennyi jutott eszembe.
Nekünk a kórházban az utolsó nap kérésre kilyukasztották Jázi fülét, vittem fülbevalót, és adtam egy ezrest. Persze ingyen is megcsinálták volna.... Utána itthon körömvirágkenőccsel kentem, majd a doki tanácsára betadinnal.
Tünde!
Ezt a homeopátiás füzetet ingyé adják?
Cic!
Remélem minden rendben lesz ma, és nem kell befeküdnöd. Egyébként Jázi most 15kg, rengeteget emelgetem, és mégsem nyíltam semmit (szerencsére). Szóval ez is változó ezek szerint.
Zsanett!
Gratulálok a babához!!!
Gondolom most nagy az öröm!!!
Na, hirtelen ennyi, mert most szó szerint visszafelé olvastam, hogy a friss hírekre tudjak reagálni, ne a 2 héttel ezelőtti témákra.
Majd igyekszem még jönni.
Puszi,
pá,
Brigó