Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már megint mindenki elveszett! Kép Hol vagytok Lányok?

Puszi Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Azt hittem, hogy mire ma jövök dolgozni az egész délelõttöm azzal fog telni, hogy Titeket olvaslak. DE NEM ÍGY LETT!Kép Úgy látszik sok dolgotok volt, ezért elnézem Nektek!Kép

Igen, végre sikerült elhozni a bútort. Nagyon jó lett, igaz a tévén meg a videón kívül nincs még rajta semmi, mert a hétvége kevés volt arra, hogy még rendezkedjünk is. Majd lassacskán.

A suli... Hogy is mondjam. Államszervezeti alapismeretek címû tárgyunk volt. Az igazán érdekes volt, ami a témához kapcsolódott, de ami nem... És bizony abból is elég sok volt. Kb. úgy fele-fele. Na mindegy. Csak a vizsgától parázom. Mert az egyik lány azt mondta, hogy nagyon nehéz, egy volt évfolyamtársam meg azt mondta, hogy könnyû. Na, most legyek okos.

Marika! Szerintem nagyon jó lett a táblázat. Én biztosan nem tudnék ilyet csinálni. Gratula! Babuci, hogy van? Most olyan 14-15 hetesek vagytok? A múltkor kérdezted, hogy mi mikorra tervezzük a babát. A táblázatban az van, hogy 1-2 év múlva, de ez persze attól is függ, hogy mikortól számoljukKépKép Úgyhogy igazából nem tudom. A férjem azt szokta mondanni, hogy várhatunk még vele 1-2 évet, de ha most összejönne, akkor õ nagyon-nagyon örülne és boldog lenne.KépKép Na, ezen igazodj el! Ha rákérdezek, hogy na akkor konkrétan hogysmint, akkor is ezt a választ kapom. Tulajdonképpen akkor tõlem függ a dologKép

Lina! Hogy megy a fogyókúra? Tornázol? Én is el akartam kezdeni a hétvégén, de mára halasztottamKépKép Kicsit lusti vagyok ilyen téren. De ha egyszer belejövök... És Martin jobb gyerkõc már? Gratulálok még egyszer! És az ajándékokhoz is ! Legalább Te is nyertél valamit!!

Jó már a fûtésünk, hétvégén fel is melegítettük a lakunkat!

Pusi, Dodus
Dodus

Sziasztok! Vagy már csak Szia Lina!

Mi történt a többiekkel? talán valami kor támadta meg õket? Azért írhatnának arról isKép
Veled mi történt a hétvégén? Ugye milyen jó idõ volt vasárnap, ennek örömére rögtön ki is mentünk LillafüredreKép Nagyon jó volt, csak ott az árnyékosabb helyeken fáztam, ahol napocska volt ott egészen kellemes volt álldogálni, vagy sétálgatniKép
Holnap megyek AFP vizsgálatra (talán jól írtam le), remélem jó eredménye lesz. Mikor lehet megtudni az eredményérõl valamit?

Puszi mindenkinek

Marika + PicuriKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Komolyan, már azt hittem, hogy kezd kihalni a topic-unk. Kép
Ne hagyjuk, jó?

Marika Kép

Mi is úgy élvezzük ezt a jó idõt! De persze szombaton kellett Pestre mennünk Martin dédszüleihez, a legnagyobb szakadó esõben. Kép Szerencsére minden oké volt, bár az autópályát két helyen is építették, úgyhogy ott elterelés volt.

Martin jól bírta, szinte végig aludt. A dédszülõknek nagyon tetszett, elbûvölte õket, most látták elõször. Õk a férjem nagyszülei, a dédpapa már 90 éves múlt.

Ha jól emlékszem, az AFP-nek egy hét alatt van meg az eredménye, és ne izgulj, biztos, hogy minden rendben lesz!

Dodus Kép

Komolyan mondom, alig vártam, hogy hétfõ legyen, mert tudtam, hogy Te biztosan jönni fogsz! Kép Szuper, hogy Benned nem lehet csalódni!

A fogyókúra a hétvégére fel lett függesztve, de ma folytatom. Kicsit tornázgatok is, és lemondtam az édességekrõl Kép Remélem, hamar lesz látszatja.

Örülök, hogy halad a rendezkedés!

Neva, Kata007, Gyöngyöske, Panka Kép

Merre jártok? Jó lenne tudni Rólatok!

Puszi mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok!

Bocs az eltünésért, de sajna beteg volt a gépünk és csak mostanra tudták megcsinálni. Kép Már szinte elvonási tüneteim voltak.

Már szerencsére meggyógyultam. Helyesebben lázam már nincs, de a torkom még fáj és még a nátha is megvan. De majd csak elmúlik.

Ma voltam AFP vizsgálaton + hepatitis szûrésen. Marika, nekem azt mondták, hogy jöv. hét hétfõn lesz eredménye. Neked hogyhogy holnap kell menni? Azt elvileg 16 hetesen + 0 naposan csinálják. Nekem ez tegnapra esett, azért ma kellett menni. De a te babócád az UH szerint kisebb nem? Csak azért kérdezem, mert állítólag ezt a vizsgálatot, ha nem napra pontosan csinálják téves eredményt ad. Most akkor hogy is van?

Lányok, nem tudjátok, hogy az SZTK-ban a terheléses vércukor vizsgálat hanyadik héten van? Mert a megyeiben a belgyógyász doktornõ azt mondta, hogy azt az AFP-vel együtt csinálják és annak az eredményével menjek vissza hozzá 10.10. körül. De én múlthéten a terhesgondozáson, csak AFP, hepatitis és vizelet papírt kaptam.

Képzeljétek a terhesgondozóban kicserélték az ósdi vérnyomásmérõt digitálisra, ami olyan mint az enyém és ezzel mérve jó volt a vérnyomásomKép Lehet, hogy nem is bennem volt a hiba?

Na most már befejezem regényem, majd még jövök. Nyugi, most már nem szabadultok tõlem olyan könnyen.Kép

Mindenkinek puszi, Panka

panka

Szia!

Panka!
Nem nagyon tudok elmenni a doktorok erdõjében, de a doktor bácsim azt mondta, hogy ezen a héten menjek és mivel õk kedden terhesgondoznak ezért megyek holnap (jó kis mondat miKép) Ha jól tudom pár nap eltérés nem jelent sokat. Remélem nem lesz semmi gond.
Gratu a vérnyomásodhozKép Tudtuk mi, hogy nem a te hibád, kár hogy erre csak most jöttek rá neked meg egy csomó pénzedbe került, bár egyszer úgyis meg kellett volna venned)

Lina!
Szurkolok a fogyókúrára, vagy hogyan is kell ezt ragozniKép

Dodus!
Gratu a fûtéshez és a bútorhozKép Most már csak szépítgesd a lakást.

Puszi mindenkinek

Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Panka Kép

De örülök, hogy újra itt vagy! Kép

Az AFP-nél nem jelent gondot pár nap ide vagy oda, nekem, ha jól emlékszem 16+5 naposan nézték, és emlékszem hogy paráztam, hogy nem lesz-e késõ, de mondták, hogy nem.

Igen, vércukit elvileg a 16. héten és a 32. héten néznek. (Ha emlékezetem nem csal.) Lehet, hogy elfelejtettek Neked beutalót adni. Szerintem kérdezz rá. Bár az is lehet, hogy változott a rendszer, mert idõnként szokott. Kép

Szuper a vérnyomásod! Kép Látod, én megmondtam....

További jobbulást, küldök pár gyógypuszit! Kép Kép

Jó éjt mindenkinek! Puszi Lina

Ui: Internet-függõ lettem! S.O.S.
Lina

Sziasztok!

Én is vagyok, csak a párom egy új játékot töltött le magának. Kép Remélem hamarosan végigmegy rajta, mert addig el sem lehet robbantani a gép mellõl. Kép

Gondoljatok ránk holnap, mert kapjuk a 4 hónapos szurikat. Kép Szegény Dóribabámat már elõre sajnálom. Nem elég egy, kettõt is a fenekébe nyomnak. Kép

Kata és a tegnap múlt 4 hónapos Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Csajszik!

Úgy látom délután-este csak belelendültetek a dologbaKép

PankaKép Az AFP-t a mi közös dokink csinálja? És azon mit néznek? És egyáltalán milyen jellegû vizsgálat ez? Vérvétel, vagy uh, vagy micsoda? Örülök, hogy már jobban vagytok. Akkor nincs is semmi gond a vérnyomásoddal? Ennek szívbõl örülök!

Kata007Kép Szorítok Nektek is nagyon, nem kis dolog azért egyszerre két szurit kapni. Még egy felnõtt is nehezen viseli. Hát még egy ilyen kis picúr. Küldök neki egy puszit! KÉpzeljétek, amikor én gyerek voltam, mondjuk olyan óvodás korú, ha szurira kellett menni, akkor mindig kértem húsz deka parizert, mert akkor nem fogok sírniKépKép Persze mindig megkaptam, és mindig sírtam isKép

LinaKép Ránk ne számíts, hogy kigyógyítunk a függõségbõlKép Örülünk, ha minél gyakrabban írsz, he-he-heKépKép Gyere gyakran, ahogy eddig is! Fogyókúra hogy áll? Eredmény? Bár a képen egyáltalán nem úgy nézel ki, mint akinek fogynia kell. Jó, tudom, azon leginkább csak az arcod látszik. De akkor isKép

Gyöngyöske már tutira babázik. Szerintetek is?

Puszil Mindenkit:
Dodus
Dodus

Sziasztok!

El sem vesztem csak babázok.
Panka!
Terheléses cukor az SZTK-ban 26 hetes korban van. Nekem így volt.
Kata!
Sárgasággal kapcsolatban jutottál valamire?

És most kicsit rólunk.
Laura 2700 g (szinte lehetetlen) és persze kezd "romlani" egyre többet van ébren ez nem baj, és egyre többet sír, ez már baj. Még mindig 3 óránként eszik éjszaka is. Kicsit mosott vagyok:o)
Szerintem sokat eszik vagyis még többet is enne csak nem merek neki többet adni. Kis zabagép:o)
Eddig még nem fájt a hasa de szerintem az utóbbi 3 nap nyûglõdése emiatt lehet. Persze az üzletekben csak 4 hónapos kortól adható teák léteznek. Igen! Hiszen a hasfájós korszak 3-4 hónapos korra elmúlik! Ebben mi a logika? Vettem édesköményt abból fõztem neki teát. Háááát nem is tudom, amilyen képet vág szegény tõle....:o)
Van erre valakinek egy okos ötlete?
neva
neva

Én másképp mosolygokKép
neva
neva

Sziasztok!

Örülök, hogy végre nem magamnak írogatok! Kép

Dodus Kép

Tényleg függõ lettem! Ha van egy kis idõm, mondjuk Martin alszik, akkor itt vagyok a gép elõtt. Férjem kedves célzása valamelyik nap, mikor megpillantotta a mosogatót: "Talán nem kellene megvárni az utolsó tányért!" Kép

Errõl jut eszembe, általában megtalálható vagyok a jatek.hu chat-szobájában, mint Feketecseresznye (kérem, mellõzzük a röhögést, már minden normális név foglalt volt Kép ) Úgyhogy ha valaki rám kattint, akkor tudunk magánszobában beszélgetni. Bár gondolom, hogy a munkahelyeken ezt figyelik, és nem igazán értékelnék.

Az AFP-rõl szeptember 17-én írtam Marikának, nézd meg, ha érdekel.

Ja, a fogyókúra. Martin doktor nénije szerint elég lenne akkor, ha a fiatalúr 1 éves lesz, addig szopizzon. Úgyhogy csak óvatoskán csinálom most még. De már azt sem tudom, milyen mini szoknyát felvenni. Kép Végül is nem vagyok szörnyû látvány, de én nagyon vékony szoktam lenni. A 167 centimhez régen 50 kiló voltam. Most meg vagyok 62. Ez nekem rengetegnek tûnik. Pedig sokan mondták, hogy legalább nem úgy nézek ki, mint egy anorexiás etióp! Kép De ha én azt szeretem.......

Kata007 Kép

Ismerem ezt a játékszenvedélyt! Én is próbálok idõnként harcolni a gépért, de este a páromé. Mivel "Te úgyis egész nap itthon vagy!" Persze, Martin meg ellátja magát! Kép Már sétálni is úgy megy a gyerek, hogy leengedem egyedül, nem? Kép

Igen, az oltás nem kellemes, én már alig tudom lefogni Martint. Õ most kapja a nem-kötelezõ agyhártyagyulladás ellenieket. Már csak 1 van hátra szerencsére. Te beadatod Dórikának?

Lányok! Kép

Nagy hülyeség lenne csinálni egy talit? Csak azért, mert ahogy látom, a pestiek rendszeresen találkoznak. Talán nekünk is meg kellene próbálni! Szóval véleményt kérek!

Na, most már elhúzok, Martin felébredt! Puszi Lina
Lina

Neva Kép

Nálunk segített a hasfájásra a Sab Simplex szirup és a Woodward's Gripe Water. Próbáljátok ki, nyugodtan mehet 1 hónapos kortól!

Örülök, hogy Ti is jól vagytok!

Puszi Lina Kép
Lina

Panka Kép

Most néztem meg, nekem még tényleg a 16. és a 32. héten néztek vércukit a Semmelweisben, de csak teszt reggelivel. Cukros-lötty ivászat nem volt. Úgy látszik azóta ez módosult, ahogy Neva is írta.

Mára befejeztem az írást, mielõtt ki leszek innen tiltva!

Puszi Lina
Lina

LinaKép
Nem leszel kitiltva, csak akkor, ha nem írszKép
167 centihez 50 kiló?? Akkor Te nagyon csinos modell lehettél Martin elõtt. Irigyellek. Én sosem leszek ilyen vékony brü-hü-hü.Kép

NevaKép
Az ismerõseink valamilyen angol víz nevû dolgot adnak a hasfájós gyerkõcnek. Azt már lehet négy hetesen. Talán próbáljátok meg.

Tali OK!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Nehéz 1 kézzel írni Kép, de tali részemrõl is OK! Kép

Neva!
Megkérdeztem az ügyeletet!

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Gondoltam, visszanézek....

Dodus Kép

Egyrõl beszélünk, a Woodward's víz az angol víz. Nálunk tényleg bevált.

Most igen messze vagyok attól, hogy csinos vékony legyek Kép, de remélem, jövõ nyárra legalább sikerül.

Lányok Kép

Örülök, hogy nem süket fülekre talált a tali ötlet. Most már csak azt kellen kitalálni, hogy mikor és hol, valahogy úgy kellene, hogy a babáknak is jó legyen.

Javaslatok? Én tudok alkalmazkodni, és Martin is megszokta már a nyüzsgést, úgyhogy nekünk mindegy, Rátok bízom a döntést.

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

A talit már Panka is javasolta régebben, azt hiszem õ volt az. Csak akkor még nem nagyon voltunk rákattanva. Szerintem is úgy szervezzük, hogy a babák is jöjjenek. Hasban és karbanKép

Kata! Elõször azt hittem, hogy valami baj van a kezeddel. Aztán esett le, hogy Valaki elfoglaljaKép

Lina! Te tényleg függõ vagy! Csak úgy visszanéztél...Kép

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Én sem vesztem el, csak egy kicsi plusz egy pici felállás egy cseppet leköti minden idõmet.

Neva!
A Woodward's Gripe Water nekünk is bevált, mert Kristóf elég hasfájós lett szegény. Viszont lehet kapni a gyógyszertárban filteres teát az a neve, hogy Baby Tea, és azt már újszülött kortól lehet adni. Abba is kömény van, meg még egy pár hasznos növény. Különösebben nincs semmi mellék íze. Örülök, hogy szépen hízik a pici lányod. Az én kislányom is "nagy evésnek" indult itthon. 2 óránként evett egy órát, így én az elsõ három hónapban a fotelban laktam Kép .
Ne félj pár hónap múlva senki nem mondja majd meg róla, hogy milyen pici súllyal született.

Dodus!
Irigyellek benneteket, hogy már bútoroztok. Mi még csak most kezdjük a kockás papírra való háztervrajz készítést. De remélem minden simán fog menni, és már jövõ nyáron a saját házunkban fogom olvasgani a mi kis topicunkat.

Gyöngyöskérõl, ha este megtudok valamit a dokinktól majd értesítelek benneteket.

Kata007!
Sajnálom Dóri babát, én is baromira utálom, amikor szurkálnak, de sajnos ami kell az kell. Mennyire szalad az idõ, hisz még Õ is most született, most meg már a 4 hónapos szurira vártatok. REmélem minden rendben nálatok.

Puszi Kriszta

Puszi
Kriszta
dkriszta

Dodus Kép

Jól van, naaaaaaaa Kép

Tényleg csak egy pillanatra jöttem vissza.....mintha Te nem Kép

Kriszta Kép

Jó, hogy Ti is jól vagytok! Merrefelé fogtok költözni?
Te mit szólnál egy talihoz?

Puszi Lina, aki mára tényleg elhúz a Babanet-rõl
Lina

Sziasztok!

Gratu mindenkinek, már másodszor kezdek neki a mai napi "levelezésnek" mostanra végre sikerült elolvasni végis és van idõm nekem is beszállni Kép Jó volt végre a többségrõl is hallaniKép

Tali rendben, bár elõször rá kellett jönnöm mi is lehet azKép

Hasfájásba sajna nem tudok beleszólni, ilyen problémával esetleg felnõttnél találkoztam.

Szurkálos babucikkal együtt tudok érezni, ma egngem is megszurkáltakKép Az AFP eredménye két hét múlva lesz meg, remélem csak jót fogok hallani. Ma egy kismama, aki már az 5. babáját várja egy kicsit elriasztott. (Egyébként nagyon fiatalnak nézett ki a kiscsaj) Nekem a vércukros dolgot a 21. hétre mondták.

Gyöngyöske egyben van még? Várunk minden hírt rólaKép

Puszika mindenkinek és csak így továbbKép Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Én is pletyuzok Gyöngyöskérõl. Voltam most este a dokinknál, és megkérdeztem, hogy mi van velük.
Jól vannak talán tegnap engedték haza õket, és a végén császáros baba lett. Hogy fiú vagy lány azt sajnos elfelejtettem megkérdezni. Kép

A többit majd õ elmondja.

sziasztok
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

A tali jó ötlet. Régebben úgy irigykedtem amikor a chat-en folyton errõl ment a téma, hogy itt találkoznak, meg ott találkoznak. Engem is invitáltak mindig, de hát az ember nem futkos csak úgy Budapestre. Fõként nem pocakosan.
De Miskolc nem túl nagy ahhoz, hogy összejöjjünk.
Már csak a részleteket kell megbeszélni. Hol? Mikor? Férjekkel? (Kicsi babához elkel a segítség) stb.

Lina!
Ne aggódj én is ilyen voltam amikor bekötötték az internetet. Igazából msot is szívesen töltenék itt több idõt.

Köszönöm a hasfájással kapcsolatos infót. Ma megnézzük az a vizet a gyógyszertárba. Úgy tûnik muszály, mert nem múlik neki.
Majd még jövök.
Sziasztok
neva
neva

Az jutott még eszembe, hogy Killes is hamarosan szülni fog. Tud róla valaki valamit?
neva
neva

Sziasztok! Kép

Megint itt vagyok, tõlem aztán nem szabadultok! Már megint függök...

Gyöngyöske Kép

Hatalmas gratula a babócához! Nagyon sok örömet, egészséget és tejcsit kívánok!

Aztán majd várjuk a beszámolót, ha lesz egy kis idõd!

Neva Kép

Remélem Nálatok is beválik a Woodward's, és akkor egy gonddal kevesebb lesz. Szegény Martin is tekergõzött annak idején, mint egy kis kígyó, ha fájt a hasa. Most meg már olyan nagyfiú. És csak most született... Nagyon hamar elmúlt az, hogy magatehetetlen kis csecsemõ legyen, és bevallom nekem néha hiányzik.

Kata (killes) nekem is eszembe jutott valamelyik nap, de én semmit nem tudok róla. Pedig jó lenne. Hátha tud valamikor jelentkezni.

Marika Kép

Ez olyan aranyos volt! Kép Örülök, hogy rájöttél, mi is az a tali. Az AFP miatt ne izgulj, tuti, hogy minden rendben lesz. (Bár láttál volna engem annak idején! Én hiperszuper aggódós kismama voltam. Kép )

Dodus Kép

Hogy hogy még nem jártál még ma erre? Gyere, ne hagyj cserben... Kép

Kicsit próbálom bõvíteni a csapatot, az egyik barátnõm december 1-re vár babát, és bár Pesten laknak, azért szerintem lehetne miskolcinak tekinteni, lévén, hogy innen mentek fel pár éve. Már csábítgatom, hátha lenne kedve közénk jönni.

A talit nem tudom, hogy kellene csinálni. Lehet, hogy az lenne a legjobb így elsõ körben, ha mindenki elmondaná, hogy többé-kevésbé mikor ér rá. Aki dolgozik azért elfoglalt, aki babázik, azért. Valahogy biztos tudunk idõpontot találni. Mint mondtam, mi elég mobilak vagyunk, de legjobb idõpont nekünk délután kb. 2 és 6.30 között van. Ebbe beleesik egy szopi, de azt bárhol meg tudjuk ejteni.
Szóval nyilatkozzatok!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Szóval látom a tali dolog egyre jobban izzik... KépKépKép

Mint mondtam én is benne vagyok, de tényleg jó a kérdés, hogy férjekkel??? Igaza van Nevának, kicsi babához elkel a segítség. (Tologathatják amíg mi dumálunk... Kép)

Én azt ajánlanám, hogy valaki dobjon fel egy idõpontot és helyet, aztán jöhet, hogy kinek jó, kinek nem. Nekem /pill. nincs tippem.

Gyöngyöske!
Hatalmas gratula!!! Kép
Sok boldogságot nektek és sok tejcsit a picinek!!!
Várjuk a beszámolódat... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Szívbõl gratulálok a kisbabátokhoz! Jó egészséget és sok boldogságot!! Gyöngynek is küldök egy nagy-nagy puszit, nehogy féltékeny legyenKépKép

Lányok, szerintem legyen hétvégén a tali. Szerintetek? Ti milyen helyet szeretnétek: szabadtérit, kávézósat, plázásat, éttermeset, sörözõset? A szabadtéri talán már hideg.

LinaKép Nem hagylak cserben...

Kata! Dóriról vannak új képek? Lehet nézegetni Titeket?

Neva! Örülök, hogy Laura ilyen szépen gyarapszik és nõ. Mióta otthon van, egész másképp írsz nekünk. Sokkal jobb a kedved. De ez érthetõ. Jó, hogy jól érzed Magad.

Sziasztok, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Teljes szívembõl gratulálok a babucikádhoz és sok-sok boldogságot nektekKép Várjuk az élménybeszámolókatKép

Tali: valami csendesebb kávézós, cukrászdásKép hely talán jó lenne. A sörözõst a picik miatt talán nem ajánlanám (bár a férfiaknak jobb lenneKép, de nem õk találkoznakKép) Idõpontnak a szombat délutánKép (csakhogy a kört szûkítsükKép), esetleg vasárnap délután. Gondolom munka után mindenki fáradtKép

Neva!
Hasfájás? Gondolom nem múlik el egyik napról a másikra, de azért várjuk a beszámolót, már jó elõre gyûjtöm az infokatKép

Ma volt nálunk a védõ néniKép Jó túl lenni rajta, ez is egy nagy teher volt csak az emberen. Az elsõ találkozás...

HELP!!! Képzeljétek úgy néz ki, hogy az egyik kolléganõm rózsa vagy bárányhimlõsKép Nekem meg fogalmam sincs, hogy túleste-e rajta, vagy kaptam-e már védõoltást. Hogyan lehet azt megtudni? Most ez is jót tesz az állapotomnak.

Most olyan szép idõ van, hogy úgy döntöttem bemegyünk a városbaKép Nem tart velünk valakiKép

Puszika mindenkinek

Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Ja keresek egy jó kis helyetKép
Marika (hriczom)

Sziasztok! Kép

Nekünk oké a hétvége, csak most nem, mert vasárnap végre megkereszteljük Martint.

Nem tudom, hogy mennyire lennénk zajosak valami zárt helyen több babával. Ott meg lehetne-e etetni õket, tisztába tenni, stb ? Valahogy erre is megoldást kéne találni.

Marika Kép

Anyukád sem emlékszik rá, hogy átestél-e a himlõkön? Ha be vagy olva rózsahimlõ ellen, akkor annak szerepelnie kell az oltási könyvedben. Én tudom, még gimiben beoltattam magam, mert nem voltam rózsahimlõs. De ennek tuti, hogy szerepelni kell valahol. Nem tudom, talán utána kelleni nézni (kérdezd meg a dokidat), hogy vérvételbõl nem tudják-e megállapítani, hogy védve vagy-e.

Addig pedig szigorúan kerüld el a kolléganõdet! Nem lesz semmi baj!

Puszi Lina
Lina

Gyöngyöske!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek. Remélem mindketten jól vagytok.

Tali téma.
Az elsõ lehet rövidebb összebarátkozós. Az jutott az eszembe, hogy a Szinvapark elég nagy ehhez. Ott talán van pelenkázó is (a földszinten?) Hát a szoptatás az már zûrösebb dolog! De talán egyszer megoldható, hogy üvegbõl igyon a baba.
A kicsiknek ott van az a "karám" ahol golyók között ugrálnak a gyerekek Kép
Mellesleg ha nagyon balhéznak be lehet tömni a szájukat egy kis pizzávalKép Nekem is betömhetné valaki pizzávalKép
Az egész picik pedig csak kibírják a babakocsiban. Lifttel könnyen lehet közlekedni. Parkolni lehet bár mostmár fizetõsKép
Hát pillanatnyilag nincs jobb ötletem. Persze majd gondolkodom még. A hétvége du szerintem is jó csak elõre tisztázzuk melyik legyen.
Addig tessék a mindenféle himlõket elkerülniKép
neva
neva

Sziasztok!

Szinvapark szerintem is egészen ideális hely lenne, van ott egy jó pár "szeparáltabb" sarok isKép A jövõ hét végéhez mit szólnátok? Akinek nem jó sikítsonKép

Sajna mamám már nem él, így tõle nem tudom megkérdezni a rózsahimlõs témát, emiatt nem tudom az oltási könyvecském meg van-e, hol van... Az ált. suliban és a gimiben is szurkáltak minket, de hogy azt hol lehet nyomonkövetni, azt nem tudom. Orvost azóta kétszer váltottam, szerintetek ezeket az oltási papírokat elküldték egymásnak, vagy az elsõnél van? A vérvizsgálat biztos több napos dolog, meg szurkálnak is, amit nem szeretek.
Addig próbálom kerülni a kolléganõt és vele a himlõit, bár ha akart/tudott, akkor már régen megfertõzött.

Puszi és jó éjt/reggeltKép M + P
Marika (hriczom)

Picuriknak is jó éjtKép Holnap írjatok sokat-sokatKép
Marika (hriczom)

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta / könyvelö 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / GYED 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Szept. 19
Kata(killes) / titkárnö 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás ________ Okt. 11
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina / GYED 27év Györi kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika / tanár 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva / könyvelö 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka / könyvelö 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5 év ________
Roxane / ? 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.</pre>
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Mint már dKriszta is említette, 2002.09.24-én hajnali 4.47-kor megszületett kislányunk Hanga Kincsõ, 3350 gr-mal, 51 cm-rel, császármetszéssel. A kishölgy rengeteget eszik, a kórházból már 3500 gr-mal jöttünk ki. Sajna nagyon úgy néz ki, hogy hasfájós Kép . Fényképek készültek, amint lesz egy kis idõnk teszünk fel.
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Csáó BambinákKép

Bár tegnap megfogadtam, hogy ezentúl nem leszek az elsõ, aki ide ír, de ma már nem tudtam megállniKép

Nagyon belelendültetek a tali szervezésébe tegnap délután! A jövõ hétvége elvileg nekem is jó. (Bár lehet, hogy vizsgára kell majd tanulnom, de az nem olyan fontos.) Akár szombat, akár vasárnap délután. A Szinvapark is jöhet. A kicsikkel szerintem nem lesz gond, mert nekünk, akiknek nincs babánk direkt jó lesz egy picit gyöntölni õket...

Képzeljétek, tegnap du megfõztem életem elsõ palóclevesét. És még finom is lett! A férjemet le kellett beszélnem a második tányérról, mert tudtam, ha megeszik még eggyel, akkor estére gyomorrontást kapKép Úgy örültem neki. Kezdõ háziasszonyként ez nagy sikerélmény számomra!
Tegnap este gondoltam, most már nem halasztom tovább kickbox Norbit, megcsinálom egyszer a fél órás gyakorlatsort. Indítanám a videót, semmi. Még egyszer, semmi. Hívom a férjemet, semmi. Szétszedi, bekapta a szalagot. Nem tudtam tornázni. Ez a sors keze?Kép Vagy csak szerencsém volt?Kép A lényeg, hogy nem tudtam tornázni, pedig szerettem volna, és ráadásul valszeg a kazi is tönkre ment.Kép

Gyöngyöske! Gratulálok a szép nevû kislányotokhoz! A hasfájósságot sajnálom, nem lesz könnyû, de próbáljátok majd az angol vizet, amit Nevának is ajánlottunk.

Marika! Megint remekeltél a táblázattal. Szupi lett! Te nem számtech tanár vagy véletlenül? Mert akkor ez nem érKép
Sajnálom, hogy anyukád már nem él. Ez biztosan rossz lehet. A himlõs nénit kerülni!!!

További kellemes szép napot!

Dodus

Ui.: És hogy fogjuk megismerni egymást? Tartunk a kezünkben egy szál vörös rózsát?Kép
Dodus

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Marika Kép

Ne haragudj, remélem, nem voltam tapintatlan. Nagyon sajnálom, hogy a mamádat már nem tudod megkérdezni. Kép
Szerintem mindenképp beszélj a dokiddal, õ biztos tudni fogja, mi a megoldás. Szerintem jobb egy kis szurkálás, minthogy végig idegeskedd a következõ heteket.

A táblicsku tényleg szuper, legközelebb Gyöngyöske kislányát is bele lehet venni.

Dodus Kép

Tényleg jól belehúztunk! A jövõ hétvége nekünk is tökéletes lenne, és szerintem is jó ötlet a Szinvapark.
Honnan fogjuk megismerni egymást? Ez jó kérdés, Nevát és Kata007-et láttuk a profiljában, engem láthattatok a babaszobás albumban. Mondjuk az élet azért más, meg az én arcmemóriám se valami csúcs. Hát még ha hozzáteszem, hogy utcára nem hordom a szemüvegemet... Vak hangya kalandja...Kép
Szóval, nem tudom. Talán meg kellene beszélni egy bizonyos helyet, ahol találkozunk.

Neva Kép

Köszi az ötletet, jól kitaláltad! Ott aztán az sem baj, ha valamelyik picurka hangosabb. Ez a karám tetszett... Mi itthon a járókát is néha ketrecnek hívjuk. Szoktam is mondani a fiamnak, ha már nem bírok vele, hogy a kis vadállat akkor most megy a ketrecbe. Kép

Már alig várom, hogy lássak Martinnál kisebbeket, mert úgy szeretnék egy olyan egészen kicsit a kezemben tartani a ezután a nagyfiú után!

Puszi Lina
Lina

Lina!

Megnéztem az albumotokat. Nagyon szépek vagytok!Kép
neva
neva

Neva Kép

Köszönjük szépen! Majd Ti is csináljatok Laurának albumot, szerintem olyan jó. Egészen decemberig verseny van, itt a lányok szavaztak sokat Martinra, úgy lett 3. Összehozunk Nektek is egy Johnson's csomagot! Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Tali részünkrõl a jövõ hétvégén tökéletes. Szinvapark szintén tökéletes! Kép

Hogyan ismerjük meg egymást? Engem tényleg meg tudtok nézni a profilomban, a páromat pedig Dóribaba honlapján.

[url=http://www.doribaba.tk/" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk/[/url]

Viszont Linán kívül, azt hiszen én nem ismerek mást.

Dodus!
Sajnos a páromnak nincs ideje frissíteni az oldalt, pedig sok új kép van. Ha megcsinálja azonnal szólok. Kép Örülök, hogy rájöttél miért írok egy kézzel. Kép Igen, Dóribaba mászik a vállamra közben... Kép

Gyöngyöske!
Üdv újra köztünk! Kép Mégegyszer gratulálok nektek, sok-sok tejcsit a picúrnak és várjuk a képeket! Hogy viselted a császárt? Jól vagy már?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Még megvagyok, csak hát a gépünk még nem volt tökéletes. Remélem most már minden OK lesz vele.

Tali ok. A Szinvapark jó ötlet, a jövõhét hétvége is jónak tûnik. Melyik nap legyen?

GyöngyöskeKép
Nagyon nagy gratula nektek és sok-sok tejcsit kívánok!

MarikaKép
Egyre jobban megy neked ez a táblázat készítés. Ügyes vagy. Ugye nem bánod, ha dobok egy olyat, amiben már Gyöngyöske pici lánya is benne van?

Olyan sokat írtatok (ami persze jó), hogy képtelen vagyok most mindenre reagálni. Bocsi.

És akkor a friss táblicsku:
<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta / könyvelõ 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / GYED 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) / titkárnõ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás ________ Okt. 11.
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina / GYED 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika / tanár 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva / könyvelõ 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka / könyvelõ 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane / ? 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Köszi a szép és friss táblácskátKép Veletek mi újság? Picuri babuci hogy fejlõdik?

ha senki nem mond konrét napot, akkor szerintem legyen a szombat délután, szûkebben 14.30 (az úgy minden között van), a Szinvapark 2. emeletén (ott vannak a székek és a gyerekeknek játszóhely). Kinek tetszik? Hogy ismerjük meg egymást, az még talány, ciki lenne leszólítgatni minden kisbabás anyukát és nagyobb pocakos hölgyetKép

Puszika M + P
Marika (hriczom)

Nekünk jó a jövõ szombat 14-30. Vagyis egy picit majd késünk, mert mi 2 körül szopizunk.

A megismerésre tényleg kellene valami ismertetõjel. Kép

Szóval akik ott lesznek:

<FONT COLOR="ff0000">Marikáék
Neváék
Lináék
Kata007-ék
Dodusék
Pankáék</FONT>

Folytassátok!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nekünk is szuper a jövõ szombat 14.30 !!! Kép
Lehet, hogy pár percet mi is csúszunk, mert Martin 14-kor fõzelékezik. De legalább utána egy ideig nem lesz éhes.

Ismertetõjelre nincs ötletem. Kép

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Jövõ szombat eddig ok. Majd úgy szervezzük, hogy akkor ne jöjjön senki babanézõbe. A kajcsi idõpont nálunk mindig változik de majd viszünk magunkkal.
Szerintem a megismerésre valami olyasmit kellene, hogy megpróbálunk idõben érkezni (mivel engem és a férjemet is mindenki látott már) és elfoglalni egy tágas helyet. Majd legfeljebb nyomtatok valami Babanetes emblémát. Az tuti!
De ha gondoljátok kiakaszthatok egy táblát a hátamra (olyan szendvicsembereset)hogy "én vónék a neva" Kép
neva
neva

NevaKép
Ez jó ötlet!
Lányok, akkor férjes bulit csinálunk?

Dodus
Dodus

Szép jó reggelt!

neva!
Szendvicsember! Nem is rossz ötlet Kép, de hátha valaki tud jobbat.
Hogy is van az arany ászok reklámban: "na, akkor gondolkodjunk!" Kép

Mi is sietünk majd a szopival, aztán utána ráérünk este 6-ig. Sajnos én hiába viszek cumisüvegbe, mert Dóri nem issza meg belõle a tejcsit.

Pusssz!
Kata

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!

Szerintem igen. A babásoknak segítség lenne a férj.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Én nem tudok egyedül közlekedni Laurával. Tehát vagy egyedül megyek vagy hármasban. Ha nõbulit szervezünk azt inkább hétköznapra tegyük de a hétvége legyen inkább családos.
köszönöm
neva
neva

Megnézzük addig, hogy az a babapelenkázó helyiség mire alkalmas. Lehet, hogy a szopizás is megoldható ha muszály.
Illetve azt, hogy nehogy legyen akkor valami rendezvény, mert akkor ezren lesznek.
neva
Ui: Olyan izgatott vagyokKép
neva

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?