Sziasztok!
Örülök, hogy végre nem magamnak írogatok!
Dodus
Tényleg függõ lettem! Ha van egy kis idõm, mondjuk Martin alszik, akkor itt vagyok a gép elõtt. Férjem kedves célzása valamelyik nap, mikor megpillantotta a mosogatót: "Talán nem kellene megvárni az utolsó tányért!"
Errõl jut eszembe, általában megtalálható vagyok a jatek.hu chat-szobájában, mint Feketecseresznye (kérem, mellõzzük a röhögést, már minden normális név foglalt volt
) Úgyhogy ha valaki rám kattint, akkor tudunk magánszobában beszélgetni. Bár gondolom, hogy a munkahelyeken ezt figyelik, és nem igazán értékelnék.
Az AFP-rõl szeptember 17-én írtam Marikának, nézd meg, ha érdekel.
Ja, a fogyókúra. Martin doktor nénije szerint elég lenne akkor, ha a fiatalúr 1 éves lesz, addig szopizzon. Úgyhogy csak óvatoskán csinálom most még. De már azt sem tudom, milyen mini szoknyát felvenni.
Végül is nem vagyok szörnyû látvány, de én nagyon vékony szoktam lenni. A 167 centimhez régen 50 kiló voltam. Most meg vagyok 62. Ez nekem rengetegnek tûnik. Pedig sokan mondták, hogy legalább nem úgy nézek ki, mint egy anorexiás etióp!
De ha én azt szeretem.......
Kata007
Ismerem ezt a játékszenvedélyt! Én is próbálok idõnként harcolni a gépért, de este a páromé. Mivel "Te úgyis egész nap itthon vagy!" Persze, Martin meg ellátja magát!
Már sétálni is úgy megy a gyerek, hogy leengedem egyedül, nem?
Igen, az oltás nem kellemes, én már alig tudom lefogni Martint. Õ most kapja a nem-kötelezõ agyhártyagyulladás ellenieket. Már csak 1 van hátra szerencsére. Te beadatod Dórikának?
Lányok!
Nagy hülyeség lenne csinálni egy talit? Csak azért, mert ahogy látom, a pestiek rendszeresen találkoznak. Talán nekünk is meg kellene próbálni! Szóval véleményt kérek!
Na, most már elhúzok, Martin felébredt! Puszi Lina