Sziasztok!
Fogyikhoz hajrá!!!
:):)
Szirom!
Persze, csak most volt esedékes a hosszú hétvége
:D.
Örülök, hogy a blúz tetszett másoknak, sajnos próbafülkében én is elkeseredek mindig. De ezek között van olyan dolog, amit nem tudok megváltoztatni, és azért öltözéskor az ember látja (pl. csíkos a hasam, meg egy plaszika sem ártana neki
)
Azt én is észrevettem, hogy fazonilag nem túl kedvező a mostani trend, mert nem is áll jól, de nem is szeretem a derékig tartó blúzokat. A legjobb az, ha hosszabb, de karcsúsított fazonú. De ilyet ritka találni
(nekem C&A-ban sikerült már).
A görbéid teljesen jók, szerintem ez is ezt mutatja.
Tali: lesz valamikor? Most már biztos nem Gabinál
:), de talizunk valamikor valahol?
Én bárhova beállok, ha van hely, a belvárosban inkább az a kérdés, hogy van-e akkora, amekkora minimálisan az én autómnak kell (7 személyes, hosszú karosszériájú).
Ildi!
Hogy vannak a gyerekek???
Rita!
Bátrak voltak a szüleid, azért én egy szobába nem vállalnék 3 gyereket, igaz, talán az az előnyük volt, hogy azon nem kellett gondolkodniuk, hogy munkájuk lesz-e. Ma meg azért sokkal több a bizonytalanság.
Viszont szerintem csak úgy lehet élni, ha azt gondolod, hogy lesz jobb, juttotok előre. És ebben viszont nem lehet akadály a gyerek.
Szóval bízzál abban, hogy igenis saját erőből, segítség nélkül is megy tovább előre minden!
:)
Lego: nálunk csak Duplo megy, illetve van kislegó is, de az nincs elől, ill. saját magunk szórakozására vettük.
:D Írtad a Playmobilt: abban még talán kisebb elemek vannak, mint a kislegóban, ez nem okoz gondot? Nálunk mindig minden szanaszét lenne, úgyhogy én most nem is veszek többet, csak egy kisebb ház van, de azzal is csak ellenőrzött keretek között lehet játszani. Te hogy oldod meg, hogy ne szórják szanaszét?
Igen, a kapcsolatunk szakaszos, de azért nem nagyon hullámzik. Nincsenek benne nagy hullámvölgyek, nem szoktunk komolyan veszekedni, csak néha kisebb viták vannak. És ha kicsit rosszabb passzban is vagyunk, akkor is többnyire az én hibám, én vagyok valamivel elégedetlen (az élet nagy kérdései
:D).
Biztonságérzet nagyon kell, és a bizalom. De ez megvan, soha nem volt vele gond.
Segítség: szomorú. Nem gondolnám, hogy túl sokan segítettek...
Gabi!
Óriási pocid van. Én már láttam nagyobbat, de ott végül egy 5,3 kg-os, 60 cm-es "újszülött" jött ki.
Gondolom nálatok azért Lacika nem lesz ekkora.
Mekkorának tippelik? (Az én dokim elég pontosan be tudta saccolni mindhármat...)
Hasméret miatt ne aggódj, lesz az még lapos!!
Motiot!
Szerintem Ábellel semmi gond nincs, talán csak kicsi még ehhez a programhoz. Kicsit talán mozgékonyabb gyerek, de még testvérek sem egyformák, az egyik nyugodtabb, el lehet menni ilyen programra vele, a másikkal meg nem is érdemes próbálkozni. Azért ahogy a többiek is írták, mindenképpen mozdulj ki vele gyerektársaságba, hadd szokja. Nem kell órákra, csak fokozatosan.
Aha, most olvasom, amit írtál. Akkor csak tombolós hely kell
. Nekünk talán kitombolják magukat a kertben. Ha itt bent kell lenniük, akkor időnként elviselhetetlenek
...
Ja, és a hétvége: szuper volt, jól éreztük magunkat
:). Odafelé ugyan keményedtem 1,5 órán belül két igen rendeset
(kicst szoktam egyébként is, de ez olyan szülés körüli volt), gyorsan váltottunk is a párommal (addig én vezettem), meg vettem be magnéziumot (amit direkt hasonló okok miatt vittem). Több ilyen keményedés nem is volt azóta.
Miután odaértünk, nem is csináltunk már mást, csak elfoglaltuk a szobánkat és pihiztünk (reggel 5-kor keltünk)
.
Másnap reggeliztünk és elindultunk a nemzeti parkba. Sokat gyalogoltunk (kb. 7 órát, egyszer hajókáztunk is), de pont úgy sikerült, hogy mindig inkább hegyről lefelé (az elején egy kisbusszal fölvitettük magunkat), és csak kevés emelkedős rész volt. Sokat fotóztunk, a párom közben elszórakozgatott a fényképezőgép kezelésével.
Elég sokan voltak, kicsit fura is volt, hogy az emberek egy része mintha nem is egy nemzeti parkban járt volna
(főleg a csoportokra igaz), hanem "látnivalókat" jött nézni, fényképezni, aztán más már nem is érdekelte. (Apukám mesélte, hogy amikor ők ott jártak, akkor kiöltözött emberrek (tudjátok, olyan öltönyös jelleggel) mászkáltak, csak azért, hogy lefényképezkedjenek valamelyik nagyobb látványosságnál, aztán ennyi.) Persze mi is lefényképeztük magunkat minden szép helyen
, de nem ez volt az elsődleges, amiért mentünk.
Nagyon jót sétáltunk, szép környezet, jó levegő, tisztaság.
Másnap meg egy másik részen mentünk körbe, az csak 5,5 óráig tartott, fantasztikus látvány volt néhány helyről a terület!
Aztán persze elindultunk haza. Azért tegnap és ma eléggé fáj a lábam (vádlim), totyogok
:D.
Itt van néhány kép (látszik, hogy sajnos vékonyabb nem lettem
:(, de nyugtatom magamat, majd a szülés után, csak hát miért kell mindig így kinéznem terhesen?
):
Ezt én csináltam:
A legnagyobb vízesésnél:
Párom gyakorolja a közeli képeket:
Gyönyörű táj:
A legjobb kép: