Új privát üzeneted érkezett!

Vuka,
nem vágytok egy-két nap nyugira hármasban otthon? Zoli+én meghülyülnénk, ha minden hétvégét a szülőknél (vagy máshol) töltenénk. Imádjuk a szüleinket, pláne a kertes házukat :twisted: , de hét közben 2 nomális mondatot nem tudunk váltani egymással, így alig várjuk, hogy péntek délután becsukódjon a bejárati ajtó mögöttünk. Persze belülről. :lol:
Neeeeeeeeeeeeem, az nem én vagyok, aki majd' inden hétvégén tesz fel nagyszülős képeket!!! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok
gyorsbekukk :shock:
várom vissza a kollegámat, hogy mehessek haza, aztán irány Ózd. ment tárgyalásra, egy kedves utas bíósági ügyet csinált egy járatkésésből :evil: :roll: :shock: :x :? :(

gabuska
orrszívás közben próbálj meg 41-es bakancsban pogózni, az biztos elvonja Livicsek figyelmét :twisted:

ilba
sikerült találni nekem anyagot? (mielőtt coolasa összeesküvés-elméleteket kezd gyártani, nem "olyan" anyagról van szó...szegény ártatlan napraforgócsemetéim felemlegetésekor is egy jól működö kolumbiai drogkartell képe alakult ki a bneten)

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Halihó!

Gyorsban meg szeretném köszönni annak a jóakarómnak aki átküldte tutter álommanóját hozzánk!!!!!!!!!!!!! (halkan jegyzem meg éjjelre nem kellene hazacsalni)

Ádusz fél dél óta alszik. Én is hunytam egy szűk órácskát. Úgy fel vagyok dobódva tőle. :lol:

Vuka nem akarlak elkeseríteni az anyás korszak sokáig nem múlik el. Az, hogy mennyire van el egyedül az más téma, gyereke válogatja. Ádusz tök jól eljátszott akár órákig is. Most már nem. :cry:

Tücsökmami a zöldes rész nem negyon értem. Ki merészel neked ilyet mondani. Miért nem lehet lecsapni a telefont?

A politikáról annyit, hogy apja hívott holnap is bennt kell lenni nem tudja meddig, ma sem tudja mikor jön haza és tegnap is kilencre jött meg. Ki akartunk menni a Mihály napi búcsúba, függöny mosás stb....... Minden ugrott.

BENCE BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kép
vanília
 
 

 
 

Sasha,
én sem azt mondom, hogy Orbán, hanem hogy döntsenek az emberek.

"Most olvasom egyébként, hogy a csehek, belgák és az egész unió azt szeretné, ha Gy. maradna... és megcsinálá a reformokat. " Na ez az. A jobb oldali pártok azt mondják, menjen, a bal oldaliak, hogy maradjon...

Sztem a szívó hangja, az, hogy ketten fogjuk akasztja ki a gyereket. Legalább is az enyémet. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Natasa,Sajtine!
Én is irigy a külföldön élésért,szivesen olvasnék élményeitekről! :wink:

Timi,Gabi,Mariann!
Jó volt veletek találkozni,bár kevés időt beszélgettünk. :wink:

Ilba!
Csak a sapi tetszett? :twisted:
Jobbulást Beninek!

Mancs!
Irigy a házias Mancsbáért! :wink: Küldhetem a vasalni valót?Itt sose akar elfogyni. :evil: Azt hittem Mancsbá legalább 250 nettót keres!? :roll:

Tücsökmami!
Rokon. :evil: :evil: Ne hagyd magad,rúgd seggggggbe! :lol:

Vuka!
Domi még mindig anyás :roll: úgyhogy még van sok sok időd.....
Anti foltjai. :lol:

Matrac:Nekünk is kókuszmatrac van(tényleg gáz az ára :cry: )de szerintem nem túl kemény.Bár csak dísznek van mert most az úgy ágy a sláger. :roll: :lol:

Eszti!
Tudnál venni Nekem az Ikeában egy szőnyeget :?: :roll: Kék szinű,hurkolt,a fürdőszoba részen található a piactéren ,gumis a háta és 1800ft. :roll: :roll: Tegnap csak egyet vettem és kettő kellene.Nem tom olvasol e még. :roll: Ha igen,légyszi,légyszi!
Itt a számom is hátha kell értekeznünk... :wink: 20/398-50-26

Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mariann!
Hol lesz az a Mihály napi izé?????

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Én úgy emlékszem, hogy mikor vettük a babaszobába a cuccokat, csak pár ezer volt a különbség a sima meg a kókusz matrac között. :roll:

Dia,
hát igen, nem nagyon merem szem elől téveszteni Livicseket, mert vagy elesik, vagy összetűzésbe keveredik valami játékon...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


köszi az együttérzést :D emlékeztek még amikor belinkeltem egy nlc-s fórumot? Na hát az érintettet valaki felismerte és tájékoztatta :oops: :oops: .... oops....tehát tulajdonképp van ok a háborgásra, csak az, hogy az Mónika show szintű elemeket vesz fel, undorító, alpári mocskolódással az bizony nem méltó hozzánk.
Párom is azt mondja, de nekem is az a véleményem, hogy én ugyan nem süllyedek ilyen szintre. Úgyhogy egy kis időre elvette a jókedvem, de miután beszéltem a kedvenc barátnőmmel és közölte, hogy a barátja megkérte a kezét, rögtön jobbkedvem lett :) :) A barátnőm pasijának érdekes munkái vannak, most pl. 55 napot töltött az Atlanti óceánon, hajót vitt a tulajdonosának. Ez nagyon hosszú idő, átértékelődött benne minden, és mikor hazajött megkérte Anita kezét.

lehet hogy nekem is el kellene küldenem Petit egy hosszú tengeri útra??? :D :D
Vendég
 


Tücsimami,
mikor linkelted be? Visszakeresném.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ildicsi. nem velem kevered össze Esztit? Én megyek ugyanis az Ikeába. Ha Eszti is akkor bocsi, elkerülte a figyelmem :oops: Szívesen veszek neked olyan szőnyeget, de lehet nem ma hanem holnap. Ma gyerekekkel megyünk és lehet megmakacsolják magukat. Holnap viszont tuti megyek, mert ha manem akkor holnap enyém lesz egy etetőszék :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Dia, én ma nem megyek az Ikea-ba, de Natasa legkésőbb holnapig igen. :)

Tücsi, nekem is elkerülte a figyelmemet az a link.
Ja, akkor én is küldöm az én Petimet vele együtt hajókázni... :wink:
Vendég
 


Gabus:
privi ment. lehet 2x is, bocsi
Vendég
 


Eszti: :D :D
Vendég
 


Hali!

Bocsi, nem olvastam még vissza.

Csak gyors helyzetjelentés:
délelőtt voltunk védőnői napon és ott taliztunk másik fórumos babákkal. Beni kb. az első 3 percben lerendezte az összes gyereket "simigatás" címszóval, mindenki sírt egyszerre. :shock:
Na, mire a babák megvigasztalódtak, onnantól Beni nyafizott, de 1 percre nem hagyta abba. Úgyhogy fél órát bírtam, haza kellett jönni. Taliztam viszont védőnénivel, aki megnézte Benit és mondta, hogy szerinte ha nem lázas, csak szimplán folyik az orra, akkor nem feltétlen kell levinni dokinénihez.
Itthon ebéd (répa-alma-túró)+tejcsi kanállal. Már hulla fáradt volt. Próbálom elaltatni cicit kér. Ölembe veszem, kinyitja a száját, 1 öklendezés és a teljes ebédje rajtam és rajta landolt. Még jó, hogy András itthon volt és tudott segíteni. Egyből telcsi időpontért dokinéninek (pont rendelt), fél óra múlva már ott is voltunk.
2-3 napig csak tejcsi (na, ennyire sem örült Beni még orvosi utasításnak :D ), napi 2x Cebion és orrszívás. Semmit nem látott a torkában, látszólag semmi baja. Ja! Ha a tej nem elég, víz, tea még.
Hát ez van. Most végre befejezem az ebédem, fejtem is, már majdnem szétdurrantam.
Ha lesz még időm (kocsiban elaludt már szegénykém) jövök érdemben is.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszti, kösszi a relaxálós GyF öszödi beszédet…. De….izé… ez pont az az 1 perc, amit már hallottam, mert mindenki hallotta, beleértve a marslakókat is…

Gabus, jól látom, hogy Livicsek végzi nálatok a mosást is, és ő főzi meg az ebédet azzal a fakanállal? Ádusz meg minőségellenőrzi. Hiába, a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út.. Vagy a mellkasukon át, de ezt itt most inkább nem fejteném ki…
Bölcsis téma: nem, a köki az elérhető nekünk, ráadásul az ár is igen méltányos, úgyhogy nekem is tetszik, mint őszitéli tali alternatíva, csak minket eddig nem hívott senki, brühibrühi, míg a többieket névszerint szólították mint az orvosnál... Mennyire szoktak a csilláron is lógni?
Nagyszlői hétvége: hát mi sem áll távolabb tőlünk. Kb mint Gabuséknál, mert a hltvlge a miénk, 3unké, így az szent és sérthetetlen, nem si szoktunk oda semmilyen programot betervezni, mármint olyat, ami külső személyt is érint.

Enyém gyerek nem anyás, remekül eljátszik nélkülem, de amikor bekukkantok hozzá, midig nagy örömmel fogad, aztán ha kimegyek, újra elfoglalja magát. Meg én is magamat. De gondolom, ez is változékony…

Tücsi, nem az az nlc-s link a sértődés tárgya, amikor a sógornőd vagy kid nem talált semmi kivetnivalót abban, hogy a tizenéves lányát elengedje egy arab országba hely és nyelvismeret nélkül egy olyan fiatalemberhez, akivel a neten ismerkedett meg? Továbbra is az a véleményem, hogy nem kifejezetten ezt nevezik életbiztosításnak..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa!
Tudsz fogadni 10 mb-ot? Ha igen én átküldöm neked a teljes 25 perces hanganyagot... ha gondolod...

Kép
sasha
 
 


Jujj Tücsi tényleg, én is emlékszem már!

Szerintem neked van igazad! Tarts ki a véleményed mellett, mert igenis felelőtlenség volt a részéről!!! A tragédiák akkor is utolérhetnek akárkit, ha itthon marad, hátha még elküldi egy vadidegen országba, ahol nem éppen az a módi, hogy a nők kinyithassák a szájukat! Max... ami a zöld betűsödben szerepelt, mint szájnyitogatás. A kockázati tényező jelentősen megugrott, ez persze nem jelenti azt, hogy ne kerülhetné el, de majd a rokonság vállán fog zokogni, ha mégis baja lesz ugye?! :?

pusszancs!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Hááát az lehet,hogy Natasát és Esztit kevertem bocsi. :oops: :lol: Szóval Natasa akkor Te tudnál olyan szőnyeget venni Nekem :?:
Mégegyszer:Kék szinű,hurkolt,hátul gumis(több színben kapható)és a fürdőszoba részen van a piactéren(alul).1800 valamennyi.Tennék fel róla képet de nincs itthon a kábel így nem tudom feltenni a netre. :roll:
Előre is köszike. :lol:

Gabi!
Amikor mi a Domi ágyát vettük kb:2-3000 volt a szivacs hozzá.De most,hogy átalakítottuk heverővé ugye matrac is nagyobb kellett bele.Így a sima szivacs helyett a kókuszmatracra voksoltunk ami 8000 volt. :shock:

Voltam a skálában(?).Egyetlenegy hosszú badyt tudtam venni :shock: és egy sport cipőt.Még egy darab dzseki se volt fiúknak.Persze a lányoknak............. :twisted:

Tücsökmami!
Ha arról a linkről van szó amit Coolasa is írt arra én emlékszem. :wink:

Coolasa!
Téged is szivesen látunk a játszóházban :!: :twisted: Szerintem eddig azért volt a névszerinti felsorolás mert a felsoroltak itt laknak a vonzáskörzetben. :lol: Különben azt se tudom Te hol,merre lakol.... :roll:

Sasha!
Köszi,hogy megkönnyítetted a helyzetem,hogy a politikai dolgokat szinessel írtad. :wink:

Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sasha, köszi, azóta megtaláltama blogjában írásos formában, azzal hajtom majd álomra fejemet....

Kép Kép
coolasa
 
 


Végre valaki aki jobboldalisággal igazán nem vádolható felemelte a szavát...

Hajós András Gyurcsányt lemondásra szóllította fel... nyílt levelét a Hír tv kommentár nélkül című adásában olvasta fel...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mbá,
csak most olvastam a tippedet az orrszíváshoz. HÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D :D :D :D :D :D :D

Coolasa,
tuképpen azért nem jutott eszembe mást hívni, mert csak a mi kerületünkre korlátozódott a figyelmem.
Szoktak sokan lenni, de fél 11 körül elkezdenek haza szállingózni. Mi 10-re megyünk általában, így a második fél óra már háváj. Ha belegondolok, hogy lesz olyan, hogy beállítunk egyszerre hatan+gyerekek, háááát, lehet, hogy összeverekszünk a csillárokért. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mi ma a KIKA-ban voltunk.
Ezek szerintem beverték a fejüket, milyen árak vannak már :shock:


Egyébként amig nem lesz 500 E nettó a fizetésem és a férjemnek is addig mindenki elmehet a bús p....ba.
GYF is OV is meg mindenki.

Sasha,
nekem már szívták az orrom gégészeten, nem kellemes, de azért ki lehet bírni.
És én hány embernek szívtam az orrát meg a légcsővét...
65476237659246547659256473956 KB. :lol:
Hogy utálhattak engem :roll: :lol:

Szóval száz szónak is Ó a vége, amíg nemtudok úgy bevásárolni a ÁRKÁDban, a KIKÁban, meg stb, hogy a nem a pénztárcámat nézem addig számomra mind hazudik, és szarul vezeti ezt az országot.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
ámen! :wink:

Mamac,
sztem Hajós A. egy hatásvadász médiakalandor. :( Kb. mint Kiszel Tünde. Csak ő az "okosságaival" szeret szerepelni.

21.30-kor nézdd meg a CNN-es pali interjúját Furcsány Nyerenccel. Nem udvariaskodott, mint a Baló György, olyanokat mondott meg kérdezett, hogy csak lestem. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília,
remélem, hogy minél előbb vége lesz ennek az eszetlenségnek, és Áduszpapa időben haza fog érni.
(Te is láttad a zebránál a közértezés után az a pár, max. 14 éves enyhén barnás árnyalattal bíró bőrű hogyismondjam... fiatalt magyar zászlóval? Délután meg láttam 2 fickót a buszmegállóban a Skálánál, akiket a tévés balhénál láttam a tévében. Nagggggyon gáz!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép
COP

Kép
World Financial Center

Kép
Manhattan

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtine, ez tetszett :D
Ildicsi, holnapra lesz szőnyeg :wink: Ma csak gyerekjátszás volt meg Szonja benyomott egy üveg kaját.
Tücsi, így már én is emlékszem! Köszike Coolasa!

No, Szonját ismét kezdi elhagyni az ördög és egész remekül viselkedik. Pl nem járni akar ha egyszer nem tud :roll:
OK, én nem állok a fejlődés útjába, no de lehet ezt hiszti nélkül is!

Ilba, akor most mit is diagnosztizáltak? Vagy semmi konkrét? Lehet vmi vírusos trutty a gyomrát is szekálja??? Gyógyulj meg gyorsan Beni!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A képek is jók, de az "ez tetszett"-et az előző hsz-ra értettem :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabi,
az enyhe barnásra úgy érted svédek ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Na végre van egy kis időm üzit írni, apjuk hazaérkezett és leült Petra mellé, bár a kisasszony így is nyávog egy kicsit.

Sasha tudom, hogy nem várhatok el sokat Petrától, nem fog egyedül órákig eljátszani. A gondom az, hogy eddig azért egész tűrhetően elvolt, most magához képest nem köti le magát, de kiakasztó szinten. Ott ülök mellette a habtapin és adom neki a játékot, Ő meg csak üvölt és nem is néz a játékra, azért ez már túlzás. Egyértelmű hiszti és vígasztalni is alig tudom.

Egyébként lehet, hogy elege van már a 2-3 hetes szobafogságból, mert amint vendéget lát, tökre örül, egyszerűen engem un. Ma is elmentünk tornázni és kisangyalként viselkedett, nem akarják elhinni, hogy hisztis napja van, vagyis igencsak igényli a társaságot.
Most is hiába játszik vele az apja, Ő csak sír. :twisted:

Ilba, amikor Petra beteg volt Ő is csak szopikázni akart, mást nem evett, ill. kijött belőle. Viszont a szopi adagjait igencsak megnövelte, jól be is indította újra a melleimet.

Gabuska nem gond egyébként, hogy minden hétvégén kimegyünk a szüleimhez. Én kiskoromban is minden hétvégén mentem a nagyihoz. Amikor a férjemnek mondtam, hogy házasság után minden hétvégén kimegyünk először kiakadt. Ma már semmi gondja nincs, mert nem kell főznie, kapunk kaját, még csomagolnak is. Ezenkívül vigyáznak Petrára, így elmehetünk nagyobb bevásárlásra, a faluban végigjárhatjuk a barátainkat, anyukámékkal alszik Petra este, így van egy nyugodt estém minden héten, amit a férjecskémmel tölthetek kettecskén. Szóval vannak előnyei a dolognak, jó néha nyűg, de mindennek van előnye és hátránya. Most hétvégén bulit szervezek a barátnőmhöz, úgyhogy nem is tudunk ottaludni, csak egy sima látogatás lesz. Aztán jövő héttől jönnek a szüretek, na az már húzósabb lesz.

Na jó most már mennem kell, mert apjuk hiányol.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Tényleg csajok arról nem hallotatok semmit, hogy a szocpol is megszűnik vagy sem????????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa!
Köszike. :lol: Úgy is csak a következő talin kapom meg. :cry:

Sajtine!
Még,még!Úgy nézel ki mint egy gimnazista tini. :lol: :lol: Ez bók volt! :wink:

Cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ildicsi, megbeszélhetünk egy átadom-átveszed helyet. Az az talizhatunk szőnyegügyben :wink:

No, keresek én is képeket,...szkennelni kellene :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka,
kiskoromban a nagyihoz, az más. :wink: Akkor még nem igényli az ember a nyugit. De az írásodból kiderül, hogy milyen előnyei vannak, hogy egy este a Tiétek Apával, úgyhogy ezennel áldásomat adom a dolgora! Még jó, hogy közöm nincs hozzá, ugye? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


ezek a képek nekem is scanneltek
akkor még nem volt digitális fényképezőnk :D

Ez az egyik kedvencem az urammal
Antilop canyon


Kép

Grand canyon

Kép

Brice canyon
Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Natasa,
tetszik a zeneovi cd?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
húúú, de klassz képek! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


"Egy este mienk Apávaaaaaaal"??????????

Melyik apával tölti meghitten a feleségem a szombatestéket? Hát mer velem azt nem. :cry:

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka?!

Gabus, bocsi, hogy még nem írtam :oops: Igen, köszike, tetszik. A párom levitte az autóba így azt hallgatjuk amikor autózunk együtt. Sőt, a múltkor egymaga is hallgatta. Megzizzent :D

Kép

Köhöm, egyenlőre én csak mosókonyhaszagú képet tudok mutatni. Szonja mellett lehetettlen képeket nézegetni. No, de ne féljetek meguntok még idővel :D

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
:D :D :D

Lehet, hogy már írtam, mi is hallgatjuk Zolival, épphogy nem pogózok rá 41-es bakancsban! :wink:

Jó nagy fürdőszobátok van! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia!

Direkt azért írtam színessel, mert tuodm nem mindenki szeretni az efféle hangvételű szövegeket!
Fiúruha ügy... ne is mond!

Sajtiné!
Mennyi kanyon! Mind nagyon gyönyörű, mit gyönyörű, a szavam elakadt! De azért az antilop kanyon viszi a pálmát nálam is!

megyek

Kép
sasha
 
 


Gabus :D

Na, apa hazajött,...zajlik a fürdetés. Összedobok egy kis vacsit, aztán én is csobbanok még Szonja vacsizik :wink:

Jó éjt minden bagolynak (ha nem jönnék holnapig)

Ildicsi, holnap ha bajban vagyok a szőnyeggel, akkor telcsizek, jóóóó?
Egyébként a leírás annyira tökéletes lett, hogy szerintem megtalálom :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka
De én sajnos hallottam hírét... :(
De még csak rebesgetés szintjén, nem is tudom hol... ügyintézés közben valahol...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabus
...szerintem Hajós érdekes ember... hülyének semmiképp nem mondanám... (Kiszel szerintem szimplán az) nem is tudom mit gondoljak róla... amíg még nem volt felkapva kereskedelmi tv-k által és a kutya sem ismerte én voltam koncertjein (kb 30 fős tömeg verődött össze rajtuk a zöld pardonban) ahol olyan dolgokról énekelt amik által azt véltem sejteni, hogy hasonló a gondolkodásunk... aztán miután felkapták olyan helyeken jelent meg olyan emberekkel amit korábbi élményeimmel nem tudtam összegyeztetni (pl hetihetes) most meg ez a levél...érdemes lenne elolvasnod, vagy ha te úgyis nézed a hír tv-t ma elég sokszor leadták no mindegy...
Nem is ez a lényeg hanem számomra az volt az örömteli ezzel kapcsolatban, hogy egy olyan ember aki nem éppen jobboldali szimpatizáns, vette a fáradtságot és a bátorságot, hogy kiálljon a véleménye mellett egy ilyen fontos országos kérdésben...

...szerettem volna még reagálni egy két dologra amit írtatok a mai magyar helyzettel kapcsolatban, csak egyenlőre nincs időm és a gondolataimat sem sikerült összeszednem...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
láttam a Hajóst többször is a híren. Kapott az alkalmon, hogy ismét szerepeljen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na a nagy hiszti közepette bealudtak a gyerekek. Elmentem kivasalni Petra cuccait, már épp fel akartam hagyni 2 perc után, aztán egyszer csak csönd. Már foggalmam sincs mikor miért hisztizik Petra, mert mindig van valami baja, régen legalább kiismertem. Az alvása is kiakasztó egyik nap 5 óra, másik nap fél óra napközben. Egyébként én azt vettem észre, ha jól alszik napközben, akkor éjszaka is. Szóval nálam nem jön be az a módszer, hogy nappal ne altassam sokat, meg este már nem szabad, nálunk inkább pont akkor jó az éjszaka.

Látom apjuk garázdálkodott a neten. Az hogy neki csak az jut eszébe, tudom sajnálni, szerintem kettesben mást is lehet művelni. :twisted:

Na megyek hasznossá teszem magam, ha már mind a ketten alszanak, bár nem tudom hogy lesz így a fürdés és az etetés.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mamacka ha valami konkrétabbat tudsz a szocpolról, akkor légyszi mindenképpen szólj!!!
Előre is köszi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
ha még egyszer leírod a "vasalás" szót, úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy megharagszom! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekem homályos, hogy miért vonulsz el ilyen sokszor vasalni...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa!
Ok,köszike. :wink: Az adás-vételt is megbeszélhetjük. :lol:

Sasha!
Köszi.

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Gabuska ez csak negyedóra vasalás volt.
Upsz, leírtam mégegyszer :oops:
Petra felkelt, mindjárt megyünk fürödni, aztán kíváncsi leszek miként alszik majd el 10-kor. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?