Szia Mindenkinek!
Spanci!A zenés babafejlődést, és mama kikapcsolódást segítő foglalkozás gondolatát Nóra vetette fel.Bennem nem volt elég bátorság ahhoz,hogy akár említést tegyek róla,bár már régóta ápolgatom magamban egy a zenekuckóhoz hasonló klub működtetését.Már rengeteget utánaolvastam,és tervezgettem.27-én tudom megkérdezni a Városi könyvtárban, hogy a Galéria előterét használhatnánk-e,mert ott már amúgy is tartanak a kerületi védőnők baba-mama klubot.Ez azért egészen más jellegű foglalkozássorozat lenne.
igen,mi is ott voltunk,ahol Tündéék.Nagyon jól éreztük magunkat.
Kellemesen elfáradtuk.És bizony több olyan mondóka és dal is elhangzott,amit nem tudok,pedig én is ismerek egypárat.
Mi megyünk a kézművesfoglalkozásra is,mert nagyon kíváncsi vagyok arra,Marci mennyire vonható be.Itthon már nagyon lelkesen só-liszt gyurmázunk és firkálunk.Ja,és az ujjal festést is kipróbáltuk,de még nm elég biztonságos,mert bele-bele kóstolgatna...
Tüneményes kislurkód!
Dalma!Szia-szia a topicunkban!Gartulálok pocaklakódhoz.Csatlakozom az előttem szólókhoz.Meríts bátorságot abból,hogy Te és a gyermeked vagytok a legfontosabbak,nem pedig a dokik hiúságának legyezése.Mondd el a dokidnak és a szülésznődnek is,mit szeretnél,mire készülsz.Indokold meg,és ne hagyd magad eltántorítani.A magabiztos,határozott,tájékozott emberekkel nem packáznak.Nyugodtan hozakodj elő,és ragaszkodj ahhoz,hogy végighallgassanak,sőt,megnyerheted magadnak segítőidet,ha együtt írjátok meg a szülés/születéstervedet.Sajnos nekem nem volt választásom,már ami az azonnali mellretételt illeti (korábban írtam miért,talán az előző oldalon),de ez még nem azt jelenti,hogy másnak se engednék.Sőt,utóbb már majd mindenkinek azonnal,még el nem vágott köldökzsinórral odaadják a picit.Bababarát a mi kórházunk,de azért nem árt,ha figyelmezetetjük jó előre a szülésnél résztvevőket.
Tehát bátorság,határozott fellépés,magabiztosság,erő,kitartás,és az apró eltérések ellenére is életetd leges-legcsodálatosabb élménye lesz gyermeked világrajövetele.
nyugodtan leírhatod,kit takar a monogram.Mi mind leírtuk már,csak a mumus dokikat kértük priviben.Tudod miért...
Vea!Nagyon jó fotót tettél fel avatarnak.Nagyon édes kisfiad!Már korábban megállapítottuk,hogy ide nagyon gyönyörű babaák,gyerekek anyukái írnak.
Tegyél fel életkorszalagot is.Azon könnyen követhetjük,kinek mennyi idős a babája,és képben vagyunk,ki kivel van... Legalábbis én.
Néhány infó magamról,rólunk az újaknak:
28 éves vagyok,
7 éve a párommal élek,de csak 1 éve házasságban.
Első babánk,Marci tervezett baba,nemsokára szeretnénk mellé egy kistestvért;általa érzem kiteljesedettnek az életem,és ezt el is mondom ahányszor új közösségbe kerülök,hátha ráébresztek valakit ugyanerre
Nőgyógyászom Kelemen Szilárd (róla írtam már többször,az előző oldalon is).
Ének-zene tanító és szociálpedagógus-művelődésszervező diplomám van (helyesebben az utóbbit most novemberben kapom meg végre,mert bár elvégeztem a sulit,halasztottam az államvizsgát a munám és kisbabám miatt).
A hajléktalan ellátásban dolgoztam esetfelelősként.
Arra törekszem,hogy nevelési ismereteimet,elveimet a gyermekem, a családom és önmagam számára legpozitívabban formáljam,és kitartok amellet, amiben hiszek de nam azért mert naívan optimista volnék.
Elég bőbeszédű vagyok,mi több hozzászólásaim már csaknem kisregénynek is beillenek,remélem,egyre többen lesztek,akik versenyre kelnek velem.
És romantikus felfogású,a századelő szecessziós romantikájára emlékeztettem stílusommal egyszer (úgy emlékszem,bocsi,az agyam viszont szita...
) Tündét.
Ja,és borzasztóan kíváncsi természet,egy hajszál és pletykásnak is nevezhetnétek...
Talán ennyit rólam.
Babancs!Tudni már,hogy mi a helyzet?nagyon sokat gondolok Rátok.Mielőbb adj hírt magatokról.És NYUGI!!!!
Most mennem kell.
Cuppantok Mindenkit!
Ui.:Beátab,Deáknézsu,és a Többiek:hol vagytok????