Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi!

Náluk a mai nap viszonylag nyugisan telt. Anyuéknál voltunk. Nemrég értünk haza. Zsófit kivételesen le tudtam tenni 20 óra előtt aludni. :) Kíváncsi vagyok meddig fog aludni.
Azért irigyellek ám,hogy Tami már ilyen szépen végigalussza az éjszakákat. Sebaj, előbb-utóbb talán mi is eljutunk majd odáig.
Tényleg, Tami nem ébredt fel a bulira? A férjed jól tette,hogy lerendezte őket. Elvégre 22 óra után csendrendelet van.

Viki!

Nagyon szupcsik lettek a képek. Gyönyörű kisfiad van, és nagyon édes volt "tortásan". :P

Monee!

Mi is szívesen kimentünk volna a Rallyra, csakhát volt más programunk. Most hallottam,hogy baleset is történt.

Ja, és végre sikerült a vonalzót is megszerkesztenem :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, h. Normaflort hol lehet kapni? Vényköteles? Kb. mennyibe kerül? Milyen kiszerelésű? Tabletta, por, folyadék? Mennyire rossz az íze?
Sajnos a 36. heti leoltáson Streptococcust találtak, úgyhogy most kapom a Semicillint 4X1-ben, de már teljesen szétcsapta a bélflórámat!!!! Estére teljesen felfújódok, csikar a hasam és sajnos emiatt keményedek is rendesen! A Mütyűrkém meg próbál tiltakozni odabentről!!! :cry:
Nálunk nem a baba a hasfájós, hanem a mama!!!! :lol:
Úgyhogy mindenképpen tennem kell vmit!!!
A szülés közben is fogok vénásan antibiotikumot kapni, meg a baba is utána! Járt már így vki? Mire számítsak??
Az újszülött is kaphat Normaflort?
rambóka
 
 


Sziasztok!

Rambóka!Nem tudok segíteni a kérdésedben, szerencsére én nem jártam így! Remélem azért minden rendben lesz veletek és rendbejössz hamar!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Sziasztok!

Rambóka!

Igen, az újszülött is kaphaz Normaflore-t, főleg ha antibiotikumot kap (nekünk is szükségünk volt rá). Nem vényköteles, de az árát sajna nem tudom, de szerintem tuti 1000 alatt van, mert akkor mondta volna a férjem, hogy drága. :lol: 10 db kis ambulla van benne, amit folyadékban kell elkeverni.
Sajnálom, hogy kell neked antibiotikum. :(

Andi!

Nem lehet, hogy már a mensi kopogtat?
A múltkor megkérdeztem a védőnőt, ne ébresszem-e fel a Tamit enni, de ne, azt mondta. Szívesen bevállalnék 1 etetést egy kis nappali nyugalomért. :lol: Nagyon keveset alszik napközben és tényleg csak 5-10 percet 1 órás küzdelem után. De az ájszakák továbbra is supik. :) Szerencsére a bulit is átaludta, pedig a radiátorverősnél izgultam, hogy felkel.

Viki!

Hát én már ott tartottam, hogy hívom a rendőröket, mert ez a társaság már alakított egyszer-kétszer, Tamás már párszor rendezkedett, amit nem mindig vettek jó néven, de általában célt ért. A péntekit még itt is benyelte, de mikor szombat éjjel már trágárságokat üvöltöztek, akkor besokallt, neki is ez a hétvégéje elvégre. Persze az csak vasárnap derült ki, hogy mindenki mást is zavart, de ezeket a dolgokat szegény Tomi rendezi mindig le egyedül, szép szóval, érvekkel és nem ököllel természetesen. :D

Tök jó, hogy Petike már így csatangol.

Sziasztok: Timi :)

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Rambóka!

Sajnállak,hogy antibiotikumot kell szedned és a babának is majd, de szurkolok majd,hogy minden rendben legyen. :cry:

Timi!

Erre különben pont én is tegnap gondoltam,hogy lehet,hogy ez már a mensi. :) Most aztán nem tudok elég okos lenni, egyenlőre várok, aztán ha jövő hónapban is jelentkezik, akkor már biztos lehetek benne. A Borsay azt mondta,hogy megjöhet 1 hét múlva is, de akár 6 hónap múlva is a szoptatás miatt.
Zsófit én még mindig etetem éjszaka egyszer-kétszer, attól függ,hogy hogyan jön ki éppen.Hiába nem bírja még ki szegénykém az éjszakát kaja nélkül. Tegnap pl. este 8-kor elaludt, fél 2-ig bírta, aztán 4-kor újra fent volt, és onnantól kezdve vissza sem tudtam altatni. Nézegetett a nagy szemeivel,én meg egyre elkeseredettebb lettem,mert tudtam,hogy ebből már nem lesz alvás. Most sikerült letennem aludni. Eddig csak sírdogált.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Andi!

Az tök jó, hogy már ekkorát aludt!!! :) Csak ugye utána is jó lenne még. :) De nem baj, már ez is nagyon jó (főleg amiket meséltél).
Nálunk a hétvége tiszta nyűglődés volt, komolyan. Ma viszont!! Tök jó, hogy néha bealszik, a boltban is csak fizetéskor csapta a hepajt (ügyel a családi kasszára) :lol: , napközben meg nézegeti a kezeit, meg csörgőzik- egy darabig. :)
Voltatok ma kint? Megint szemerkél az eső. :(

Gira!

Mi újság? Régen voltál? Hajna? Réka? Hogy vagytok?

Monee!

Roszzul emlékszem? Nem úgy volt, hogy a Mecsek rallit nem ti csináljátok? :oops:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Csak rövidet tudok írni, mert nem otthon vagyunk. Mázolják az ablakainkat, így elköltöztünk a nagymamához. A telek, ház projektünkről majd otthonról írok, ha hazaérünk.

Rambóka!

Mi is így jártunk, nekem is volt streptoccocusom, de nekem nem kellett semmiféle antibiotikumot szedni, mert a dokim szerint azzal csak időlegesen lehet kezelni, és ha semmi panaszt nem okoz, akkor jobb ha nem ír fel rá semmit. A szüléskor én is kaptam vénásan antibiotikumot, semmi gond nem volt vele, és a Máté is kapott utána 6 napig. Az kicsit ijesztő volt, hogy a fejébe tettek egy kanült, de így csak egyszer kellett megszúrni, és utána már a kanülbe kapta a gyógyszert. Semmi gond nem volt vele sem.

üdv Mindenkinek

Netty

Kép
netty11
 
 


Netty!

Nekem azért írt fel előre is szájon át szedhetőt, mert egyrészt már csak két hetem van vissza, tehát lényegében bármikor szülhetek :wink: , másrészt amúgy is kellene antibiotikus profilaxis más okból is!
Csak éppen a bélbacijaim kihalása kellemetlen következményekkel jár!

A fejében lesz a kanül??? :shock: :shock: :shock:
És attól még szoptathatom???? Neki nem fog gondot okozni az antibiotikum???? Nem lesz hascsikarása v. hasmenése???
rambóka
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan olvastalak titeket, sajnos nem úgy alakultak a dolgok nálunk, ahogy elterveztük :( :(
Pénteken ugye elmentünk Hévízre, de Viola szombatra belázasosott, elég nyűgös volt, le se tudtam tenni a karomból... :(
Előbb meg is jöttünk, a szállodai termálfürdőt meg se néztük. Persze a menzeszem is megjött csütörtökön, normálisan indult, de tegnap este erősödött. Sajnos ma reggel már annyira véreztem, hogy végül a mentők vittek be a kilinikára, és rögtön csináltak egy küretet. Igazából nem tudják az okát, ugye nekem másfél hónapja volt egy vetélésem, amit kaparással fejeztek be, talán ezzel van összefüggésben. Délután hazaengedtek, aminek roppant örülök, szerencsére Violka se lázas már, hogy valami jó is legyen!

Hát, nem így terveztük... :(

Andi!
Üdv köztünk! Gyere gyakran! Zsófi nagyon szép baba! Hatalmas szemei vannak!

Tynus!
A Gátos dr. az orvosod? Én is jónak tartom...

Viki!
Petinek boldog szülinapot így utólag is!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Rambóka!Írtam privit.
Anna is kapott antibiotikumot, és semmi gond nem volt belőle.Ne félj, jót akarnak az orvosok.Annának a karjában volt a kanül, jobb, mintha naponta megszúrnák.
Remélem a te gyomrod hamar meggyógyul.

nekem még mindig nem jött meg.Persze nem is nagyon hiányzik, csak hát mégis....

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Sziasztok!

Timi!

Nem voltunk ma kint, mert folyton jötttek hozzánk, és hát az idő is elég változó volt. Holnap anyukám jön, talán vele sétálunk majd egy kicsit. Képzeld vettünk neki egy játszószőnyeget, elég jól elnézeget rajta, addig sincs a kiságyban, és több a helye is. :) Igazából szerintem pár hét múlva fogja majd élvezni a sok lelógó mütyürkét rajta. Kapott egy micimackós csuklócsörgőt Attila szerette volna, hogy vegyünk. Rácsatoltuk a kezére, de még nem igazán tűnik fel neki,hogy az ő kezén van a csörgő. :) Azt hiszi én fogom és csörgetem. Nembaj, majd később talán ezt is élvezni fogja.
A hét második felében nem talizunk majd?
Szerdán az ortopédián leszünk délben , nem tudom utána milyen lesz a hangulata, de csütin vagy pénteken tuti jó lenne.

Évi!

Sajnálom,hogy a hétvége nem úgy jött össze, ahogy elterveztétek. Mielőtt még nem volt Zsófi mi sokszor szerveztünk ilyen wellness hétvégéket. Most is vannak a melóhelyemről üdülési csekkjeink, még várunk egy picit,hogy Zsófi kicsit nagyobb legyen, aztán talán januárban el tudunk menni vele valahová. Többen ajánlották Alsópáhokot, hogy az direkt ilyen baba barát szálloda. És minden van, ami a babyknek jó. Lehet, hogy oda fogunk majd menni.


Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Uhhh... ez nagyon durva! Remélem jól vagy! :( :(
Sajnálom hogy ez a váratlan helyzet elrontotta a pihenéseteket, de gondolom a férjednek lesznek még ilyen konferenciái, ahová titeket is magával vihet. Azt említetted hogy orvos. Konkrétan mivel foglalkozik?

Rambóka!

Remélem nem lesz semmi gond! Ugyan nekem nincs képben hogy miért, de biztos nem hülyeségből kell szedni a gyógyszert, ne aggódj. Toood, az nem tesz jót a bébinek. :)

Netty!

Engem nagyon érdekelnek a részletek a házzal kapcsolatban. Írj majd részletesen légyszi a terveitekről, stb.
Mi már látjuk a célzászlót és futunk felé ezerrel. :) Tegnap megvettük a járólapot a fürdőszobába, előszobába, konyhába, már csak a fürdőbe a csempe van vissza. Nagyon szerencsések voltunk, mert kaptunk mindkettőből akciósat és még ráadásul olyat is ami tetszik. :) A fürdő szobában ilyan föld barna színű lesz a járólap, a csempe ehhez passzoló világos barnás. Az előszobában meg beige színű lesz a járólap és néhol egy egy kockában elszórva lesz egy barna járólap is. Hétvégén rakjuk le őket, remélem a földön is szépen fognak mutatni. :D ÉÉÉÉs akkor már csak a festés és a fűtés szerelés utó mukálatai fognak hiányozni és kész is vagyunk. :D:D:D:D:D:D (Na jó, ez nagyon nagy képű volt, de annyi már biztos meg lesz hogy oda tudunk költözni...)

Viki!

Boldog szülit Petinek! Tök édi lehet ahogy szöszmötöl a fűvel, kövekkel. :)

Timi!

Kellett dolgoznunk a Mecsek Rallyen, ezt pláne nem úszhattuk meg. Sajna évek óta nem volt ennyi és ilyen súlyos baleset :(:(:( , mint az idén, bár szerencsére a legtöbb esetben nagyobbnak látszott a baj, mint amilyen volt. Egy talira jók vagyunk mi is valamikor a héten? Szívesen megnézném a kis cápát! :D
Buli éjszaka: Norbi tuti letépte volna a fejüket! :lol: :lol:
Brendon: Hát én nem sokszor jártam ott, de nekem sem túl jók a tapasztalataim... A kedvesség eléggé távol áll tőlük. :roll: Viszont, nem messze a munkahelyemtől az ATI-val szemben nyílt egy bababolt, ahol a tábla szerint marha olcsón lehet pelust venni.

Andi!

Köszöntelek én is, bár ahogy látom nem kellett sok a beilleszkedéshez közénk. :D

Ma őrültek háza van megint itt a melóhelyen... :evil:

Üdv.:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Rambóka!

Tamara is kapott a buksijába antennát, kicsit ijesztő elsőre, de minden zajlik ugyanúgy (etetés, fürdetés, öltöztetés). :)

Jevi!

Huh, sajnálom, ami veled történt. :( Azt is persze, hogy Hévíz nem úgy alakult, de a lényeg, hogy rendben legyél. Viola hogy van?

Andi!

Mi is a 7végén elmentünk játszószőnyeget nézni, de valószínűleg szombaton veszünk majd, meg egy kengurut is. Remélem a játszószőnyeg azért kicsit leköti majd a figyelmét. Örülök, hogy Zsófikának tetszik. :D Csuklócsörgő :lol: :lol: :lol: :lol:
Találkozhatunk hét második felében, csak ne essen az eső. :( Amúgy én nagyon szeretem az őszt, mikor zizegnek a falevelek a lábam alatt, meg nincs kánikula, csak eső, szél ne legyen, mert azt én is (mint mindenki más) utálom.

Mi nem tudom mikor jutunk el lazulni, lehet, hogy csak a nyáron, most arra spórolok. :D

Monee!

De jó, hogy már így haladzok! :) A járólapozást, csempézést ti csináljátok? Biztos nagyon szép lesz. :) Remélem ecce eljutunk megnézni.
Ha van kedvetek (kedved) szívesen látunk benneteket valamelyik délután/este. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Rambóka!

Tamara is kapott a buksijába antennát, kicsit ijesztő elsőre, de minden zajlik ugyanúgy (etetés, fürdetés, öltöztetés). :)

Jevi!

Huh, sajnálom, ami veled történt. :( Azt is persze, hogy Hévíz nem úgy alakult, de a lényeg, hogy rendben legyél. Viola hogy van?

Andi!

Mi is a 7végén elmentünk játszószőnyeget nézni, de valószínűleg szombaton veszünk majd, meg egy kengurut is. Remélem a játszószőnyeg azért kicsit leköti majd a figyelmét. Örülök, hogy Zsófikának tetszik. :D Csuklócsörgő :lol: :lol: :lol: :lol:
Találkozhatunk hét második felében, csak ne essen az eső. :( Amúgy én nagyon szeretem az őszt, mikor zizegnek a falevelek a lábam alatt, meg nincs kánikula, csak eső, szél ne legyen, mert azt én is (mint mindenki más) utálom.

Mi nem tudom mikor jutunk el lazulni, lehet, hogy csak a nyáron, most arra spórolok. :D

Monee!

De jó, hogy már így haladzok! :) A járólapozást, csempézést ti csináljátok? Biztos nagyon szép lesz. :) Remélem ecce eljutunk megnézni.
Ha van kedvetek (kedved) szívesen látunk benneteket valamelyik délután/este. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


bocsánat, szórikázott, ezért küldtem el 2x :oops:

Kép
hódocska
 
 


Küldök egy alvó képet Zsófiról.Szerintem ezen olyan cuki. :lol:
Kép Alvó-baba [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


sziasztok!

Voltunk ma dr.néninél, megkapta Peti az agyhártyagyuszi elleni oltását. Volt is akkora üvöltés, hogy csak na, majdnem én is elbőgtem magam. Tulképpen nem a szuri miatt sírt, mert mire megkapta már annyira üvöltött, hogy azt szerintem észre sem vette, hogy még oltást is kapott!!! Nagyon nem jön be neki a rendelő :( Úgy sajnáltam, és nekem kellette lefogni, nehogy elugorjon! :cry:

Jevi!
Jobbulást Neked is és Violkának is!

Monee!
Köszi :) További jó házszépítést Nektek! :D

Timi!
Hajrá játszószőnyeg, biztos nagyon fog tetszeni Taminak, emlékszem, Peti is csak feküdt alatta és mosolygott a kiscicának, meg a virágnak, és egy idő után elkezdte löködni is őket, olyan édes volt. Amúgy hol veszitek meg, mert mi anno a Plazaban a Kölyökzónában vettük és csak 8000 ft volt, míg a Brendonos majdnem 17000 :!: És ugyanolyan szép színes, meg különböző figurák vannak rajta.

A tegnapi események!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nem is mondok semmit, remélem nem lesz nagyobb baj!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Andi!
Tényleg nagyon cuki! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!

Akkor még telcsin egyeztetjük a talit.
Azt még nem is írtam,hogy a játszószőnyeg egy Méhecske. Olyan kis szép feje van, és a teste mind különböző színű. Zsófinak ez nagyon tetszik!
Gondolj ránk holnap az ortopédián. Remélem minden rendben lesz.


Monee!

Merre építkeztek?És mekkora lesz a ház? Bocsi, ezeket te már biztosan megírtad anno, de nincs időm a fórumon visszakeresni. :D
Mi is néztünk családi házakat, de mi készben gondolkodtunk és egyenlőre jegeljük a témát, mert baromi drágák.Mi Újhegyen találtunk egy nagyon szupcsit, potom 18 milla lett volna, és még költeni is kellett volna rá pár misit. Ja, még Mislenybe és Keszübe és láttunk jókat, de az még több lett volna.
Hát ez van. Nem adjuk fel,a szocpol igénybevételével pár év múlva visszatérünk rá.

Sziasztok. Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Ti hisztek abban, hogy ha valamitől "rettegünk" az előbb utóbb bekövetkezik? Mert velem ez történt. Szinte hetek óta tudat alatt azon agyaltam, nehogy bedögöljön a mosógépünk most, hogy babókánk van. Erre ma megadta magát, de úgy, mint a Calgon reklámban, úszott minden. :twisted: :twisted: Most vehetünk újat a "hihetetlen jó" anyagi helyzetünkben, Tomi tele munkával, és ugye a nézgelődést is meg kell szervezni, mert jó lenne, ha mindketten látnánk, de Tamit sem tudom még másra hagyni....
Monee, így a héten nem lenne jó a találkozó, mert csak kicsit vagyunk idegesek és nem lennénk a legszórakoztatóbb társaság, mert ezek miatt most Tamásnak bele kell húzni a melóhelyen. Hétvégén meg hazamennénk (ha összejön), február óta nem voltam otthon.

Ezek után a hűtőnket mosolyogva becézgetem :lol: (egy napon kerültek a háztartásba)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Hódocska!

Nem biztos, h. mindenképpen újat kell venni, szerintem vagy a szivattyútömítés szállt el, v. kirepedt belül egy gumicső!!!!
Egy szerelő párezerből megoldja!!!!

Köszi a megnyugtatást! Ezek szerint nem kötik fixen infúzióra, csak ebbe kapja a szurikat és nem bökdösik szét!!!!

Monee!

S.K. festetek v. van megbízható festő ismerősötök?
Csak azért kérdezem, mert a tesómék most vettek lakást és szükségük lenne egy olcsó, de megbízható festőre, aki glettelni is tud!
Ha vki tud ilyet az szóljon! Köszi!
rambóka
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, már jól vagyunk mindketten szerencsére!

Andi!
Jól hangzik a hely, ahova mennétek majd, én is megfogadtam, hogy legközelebb valami bababarát helyre megyünk, mert itt még az etetőszékért is ráncolták a homlokukat! Négycsillagos szállodában, röhej... :evil:

Monee!
Asszem te kérdezted, férjem háziorvos, és igen, többször vannak szakmai kongresszusok, de asszem egy darabig egyedül megy rájuk! :D
Nekem mostanában semmi kedvem kimozdulni otthonról! Még tavasszal volt, hogy elmentünk egy wellness hétvégére Zalakarosra a párommal kettesben, Violát nagyszülőkre hagytuk, hát, anyuék ügyeletre mentek vele, mert akkor is beteg lett, akkor meg halálra izgultam magam, mi lehet vele, szóval nekünk ezzel nincs túl sok szerencsénk... :(
További jó építkezést nektek!

Netty!
Korábban is írtam már, engem is érdekel, hol vettetek telket, mennyiért, ha van egy kis időd jönni, írd le!

Viki!
Petike-dr.néni :( , teljesen, mint Viola! De totál!
Képzeld, vasárnap ugye én is ügyeletre vittem, mert magas volt a láza, nem tudtam igazán levinni neki, és hát férjem olyan orvos, hogy családtagot nem szívesen gyógyít, pláne a saját lányát, azt az üvöltést!!! Nem is hallottam mit mond a dokinő, tul.képpen tök fölöslegesen vittem el! Annyira de annyira sírt, semmit nem értettem, csak mindenre helyeseltem, és araszoltam a kijárat felé, mert nagyon ciki volt! Pedig csak a torkát nézte meg! Ráadásul Viola olyan, hogy nem vesz levegőt sokáig, ha valami frusztráció éri, ti is biztosan hallottatok róla, hogy van ilyen, affektív apnoe a becsületes orvosi neve, állítólag kinövi majd, de elég ijesztő, mert teljesen belilul, és volt már, hogy el is ájult, hát most is így indítottunk a rendelőben, szerencsére ájulás nélkül! Már megszoktam mondjuk, de azért még mindig fújok rá, masszírozom a nyakát, egyebek, ált.ban semmi nem használ! Szóval jó kis műsort csináltunk megint, így én abszolút megértem a helyzeteteket!
Erről jut eszembe, a ti csemetéitek közül senki nem csinálja ezt? Mármint ezt a "nem veszek levegőt" műsort? Sajnos Viola kezdetektől ilyen, és egyre rosszabb, néha úgy érzem. De azzal bíztatnak, hogy kinövi! A mi dokinőnk is mindig megijed, pedig ő már biztos sok ilyet látott!

Hódocska!
Mosógép :( , párszor már én is jártam így, de nálunk dugulás volt az ok, és a víz ezért nem folyt el, hanem kiöntött! Rohadt bosszantó lehet!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Viki!

:roll: :roll: sírás a doki néninél. Nem tom Nektek milyen az orvosi rendelőtök, de ahova én jártam ott kint ijesztőbb volt az ilyen üvöltéseket végighallgatni, mint sztem bent lenni. Fullra vízhangzott a terem és hát "együttérzésből" a kisebb babák együtt sírtak a bent levő sorstárssal. Ezek után persze nekik sem volt sok kedvük bemenni, akármilyen kedves is volt a doktornéni. :shock: :D

Jevi!

Úgy látom ezek a wellness hétvégék nem jönnek be nektek! :D Örülök hogy már minden oké van. Nagyon érdekes amit Violka csinál... én még nem hallottam róla.

Hódocska!

Szerintem is megér egy misét hogy megnézesd valami szerelővel. Legtöbb esetben, pláne egy 3 éves mosógépnél, valami dugulás, cső eltörés a hiba. Meg aztán a szerelő mégiscsak olcsóbb mint egy új mosógép. A mienk tizenéve van meg és soha nem volt neki hibája....
Egyébként megértem a szitut, akkor majd jövő héten jövünk. :D Mi sem érünk rá egyébként túlságosan. :)
A burkolást a tervezettel ellentétben nem mi fogjuk csinálni, hanem egy szakember. Annyi a jó, hogy ő is ismerős és az apukám fogja rendezni vele a költségeket. Nekünk "csak" az anyagot kell vinni (ezzel már most nincs egy rohadt vasunk sem :(), meg főznöm nekik valami finomat. :D Asszem egyik nap pörkölt lesz, a másik nap meg bableves. :)

Rambóka!

Előre gyakorlatias csajok! ;) :D

A festés sk. fogjuk megoldani, de a gletteléshez egyikünk sem ért, ezért annak nem mertónk nekiállni. Ma már azt mondom hogy abban sincs nagy ördöngősség, dehát a nagy része kész van már a háznak, uh. azzal a kicsivel meg tud birkózni a festő is.
Szívesen megadom a srác számát, mert most nincs épp neki munkája. Írok majd privit! :)

Noviandi!

Az építkezéshez nem voltunk elég bátrak, így mi "csak" egy közepesen rossz állapotú családi házat vettünk, amit újítgatunk fel szépen, leginkább olyan tempóban ahogy az anyagi helyzetünk engedi. Az építkezésre se időnk, se energiánk, se pénzünk, se ismeretségünk nem lett volna, meg nem is akartunk ilyenbe vágni... :)
A mi házunk Ócsárdon van. Ez a falu kb. 3 km-re van Görcsönytől és olyan 13-ra az uránvárosi Tesco-tól. Mi úgy jutottunk el idáig, hogy először néztük a hirdető újságokat, de abban nem volt benn semmi érdemes. Aztán ezért húztunk inkább egy gondolatbeli kört Pécs és 20 km-es körzetére és a körön belül található falukba elindultunk szépen házat keresni. Megnéztünk minden falut, kerestük az ELADÓ táblákat és ami tetszett ott megálltunk. Megjegyzem hogy nem találtunk semmi olyat ami nekünk tetszett volna, vagy meg tudtuk volna venni. Az utolsó ház volt az mostani... :) 5 millióért vettük úgy, hogy fűtési rendszer nem volt a házban és egy 2700m2-es terület tartozik hozzá. Kis virágos kert. :D Szerintem ez nem volt rossz ár, még akkor sem ha 1 millát rá kellett költeni a fűtésre. Az mostmár megvan, belülről szépen készül a kéró, az apróságokat megvettük már hozzá, uh. 1 hónapon belül talán költözhető lesz. Folyamatosan fényképeztük a folyamatot, uh. ha végre egyszer elkészül, csinálunk belőle egy "Ilyen volt... ...ilyen lett" portfóliót. :D A képeink fent vannak a http://kep.tar.hu/norbi5 -ön, meg lehet nézni. :)

Remélem mindenkinek válaszoltam!
Üdv:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Timi

Mielőtt vennétek egy másik mosógépet, azért tényleg nézzen rá egy szerelő. Lehet,hogy tud még kezdeni valamit vele, és akkor némi pénzt megspórolhatnátok...
Nagyon sajnállak,hogy így jártatok! :cry:
Különben velem is többször volt már, hogyha valamin agyalok,hogy nehogy megtörténjen, akkor tutira bekövetkezik.

Jevi!

Nálunk is elég gyakran előfordul,hogy Zsófi nem vesz levegőt, szerencsére csak néhány másodpercig. Ha valami nagyon nem tetszik neki, vagy orvosnál vagyunk, akkor szokta bevetni magát. Ilyenkor én is mindig úgy megijedek, mindig szinte vörös lesz a fejecskéje, és seperc alatt teljesen leizzad szegénykém. Utána meg alig tudom megnyugtatni. Én is bízok benne,hogy idővel ez meg fog szűnni.

A csuklásról mit tudtok, mennyi idő után fog elmúlni? A gyerekdokink szerint 6-8 hét alatt kinővi a gyerek, de Zsófi még most is mindennap többször csuklik.

Sziasztok. Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Majd kicsit később írok mindenkinek, csak most gyorsan...

Vettünk mosógépet, ha minden igaz holnapra ki is hozzák.
Monee, nem 3, hanem több, mint 6 éves volt a régi (ettől persze még kellett volna működnie), de hallatszott, hogy az elektronikája is odavan, búgott, zúgott, nem szívta ki a vizet. Mi úgy vagyunk vele, hogy ha egy ilyen kütyünek orrán-száján jön a víz, akkor a 7. emeleten nem kockáztatom meg, hogy mindenki leázzon. Ha csak rólunk lenne szó, akkor oké, csinálják meg, kibírunk 1-2 hetet, de Tamira kell mosni. Voltak még "apróbb" gondjai, pl. 3 éve a kisöcsém letört egy pöcköt róla, így csak nyakkendővel (!!!) tudtk kikötni, hogy ki-be pakolhassunk bele. Aztán a mosószertartója odavolt forrasztva, iszonyú nehéz volt tisztítani, ezért én nem is az adagolóba, hanem a dobba öntöttem a mosóport, amit viszont előtte mindig vízzel kikevertem. Szóval bírhatta volna még, mert megvoltunk valahogy, de ráfért a csere.
Viszont kinézetre olyan, mintha új lenne, mert nagyon vigyáztam rá, így nem dobtuk ki, hanem apósom elviszi, nekik ugyanilyen van, lehet, hogy tudnak vele variálni.

Tami kapott játszószőnyeget, én a Domusban vettem 6490-ért, de mindenhol drágább volt, mert 7végén körülnéztem. Kengurut is kapott meg egy kiscipőt (szal másfél óra alatt elköltöttem a nyaralásra valót
:( )

Majd még írok, ha tudok ma.
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Monee!

Megnéztem a képeket a házról. Tetszik a ház! Látom a munkálatokat is megörökítettétek. :lol:
Remélem pár év múlva mi is családi házba tudunk majd menni. Addig sajna marad a panel. :cry: Még az a jó, hogy Gyódon van telkünk, és amikor jó idő van, sok időt töltünk ott. + Anyósomék is családi házban laknak, így azért Zsófi sokat tud jó levegőn lenni.

Timi!

Akkor jó gyorsan intézkedtetek. Gratulálok az új mosógéphez. Vigyázz rá nagyon! :D A játszózsőnyeget mi 7.000 Ft-ért vettük. De láttam 15-20e Ft-ért is. Taminak hogy tetszik?
Megjöttünk az ortopédiáról. Zsófi sírt, pedig a dokinéni nagyon aranyos volt vele, dícsérte hogy milyen szép, tartogatta kicsit. Kifejtette,hogy ő a fiú babákat nem szereti, csak a csajokat. Hm.Érdekes... A lényeg az,hogy minden rendben van a baba csípőjével, majd féléves korában kell egy kontrollra vinni.

Sziasztok! Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát íme a játszószőnyeg, igaz fejjel lefelé a macin, de átöleli és őrzi az álmát. :)
Kép

És még egy: Igazi nőci. :D
Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Andi!

Nagyon édes a szuszókáló Zsófi! :) Jó, hogy minden oké volt az ortopédián, a síráson meg gondolom nem is csodálkozol :D . Nálunk Tami csak böfi után csuklik néha.
Hát egy családi ház tényleg jó lenne, főleg a múlt hétvége után, de hát sajna ott is lehetnek gondok (fűnírós szomszéd, kutyák, bulizós fiatalok), azért mégiscsak a gyerek szempontjából szerintem jobb. Mi is majd szeretnénk élni a szocpollal, csak még fogalmam sincs mikor és hogyan. :)
Uh, tök jó, ha már a télen elmentek lazulni. Én asszem még nem mernék vele elindulni (de nem is kell ettől félnem, mert pillanatnyilag nincs ilyen gondom, hogy nyaralás, pihenés. :lol: )

Viki!

Szegény Petike! :( Szoktál eszembe jutni a rendőrök miatt, szegények, van most dolguk.

Jevi!

Hát időnként Tamival is megesik, hogy annyira behergeli magát, hogy legyezgetem, mert én is úgy látom, nem akar levegőt venni. Azért remélem ezt tényleg kinövik. Mostanában a fürdés ilyen, már egy hete végigordítja, csak akkor nyugszik meg, ha kivesszük, előtte fordítva volt.
Sajnálom, hogy Violka így időzít a betegségekkel. :cry:

Monee!

Én is megnéztem a képeket. :) Jó nagy ez a ház, bár én emlékszem rá régebbről, mikor egyszer tettél fel képet. Hány m2-es?

Na, felébredt a nagylányom, sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Monee!
Megnéztem a házatokról a képeket, nagyon szép lesz, jó nagy terület van hozzá! Mit terveztek? Gondolom nem csak kis virágost! :D

Andi!
Nekünk sem volt vészes a csuklás, már nem is emlékszem, mikor nőtte ki, de teljesen normális az is, ha minden nap csuklik!

Hódocska!
Annyira édes Tami a macival, ahogy átkarolja! :D
Már korábban is akartam írni, hogy milyen csinos Tami mindig, hol veszed a ruháit?

Többiek? Marcsy, Gira, régen voltatok!

Viki!
Én is sokszor gondoltam rád, sajnálom, ami a rendőrőkkel történt!
No comment! :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Végre készen vagyunk az ablakok festésével és a takarítással is, így ma már itthon alszunk! :D
Most van egy kis időm írni, így beszámolok a telek és házdolgainkról.
Évi! Nem felejtettem el, hogy kérdeztél, csak tényleg nem volt időm írni a sok munka és rohangálás miatt. Remélem teljesen rendbe jöttél és a kislányod is meggyógyult.

A telkünk Rózsadombon van, a Mécsvirág utcában, jelenleg ott 2 db beépíthető telek van, abból az egyik a miénk, de a közeljövőben (pár év) egész sok telek lesz ott beépíthető. A telket 8eFt/m2 áron vettük.
Jelenleg az alaprajz tervezésnél tartunk, illetve elkezdtük intézni, hogy a közművek a telekre kerüljenek, mert jelenleg a telek előtt vannak.
Mi saját kezűleg nem hiszem, hogy túl sok mindent fogunk csinálni, mert a férjemnek az építőiparban szerencsére van ismeretsége. Mi inkább vállalkozóval szeretnénk csináltatni a munkák többségét, csak azt fogjuk mi csinálni amihez értünk. Ez pedig a villanyszerelés, biztonságtechnika, vízgépészet, ezekhez természetesen nem én értek, hanem a férjem, illetve a cég ezzel foglalkozik. Igazság szerint én ilyen barkácsolós dolgokhoz nem igazán értek, mert az én világom a számok között van, de majd a belső berendezésben kiélem az alkotási vágyam.
A házba most 3 hálót tervezünk, számolva egy kistestvérrel a Máténak, bár igazából egy másik babát tényleg jópár évvel későbbre tervezzük. Szeretnénk nagy nappalit, étkezőt, teraszt. A nappaliba tervezünk egy kandallót is, ami nekem nagy gyerekkori álmom. Majd ha konkrét tervünk van részletesen beszámolok róla, már kértünk két építésztervezőtől ajánlatot, és még kérünk egypártól, ha végleges elképzelés lesz, akkor pontosabban le tudom írni.
Ha készen lesznek a terveink, akkor jön el az én "időm", megyek majd a bankba "hitelügyintézni". Veszünk fel hitelt, hogy tényleg minden olyan legyen, amilyennek megálmodtuk és azért is, mert nem szeretnénk eladni a lakást ahol most lakunk. Jó lenne ezt megtartani majd a Máténak, ha felnőtt lesz. Ha nem kapunk megfelelő összegű hitelt, akkor persze sajnos el kellene adnunk a lakást, de szerintem azért nem lesz gond.

A Mátéval most voltunk tanácsadáson, 8,95 kg és 74 cm. Képzeljétek elkezdett lépegetni kapaszkodva az ágy mellett. Annyira aranyos, meg tudnám zabálni ahogy próbálkozik. Sajnos mostmár tényleg biztos a tejfehérje allergiája, mert hétvégén egy újabb tesztelés után ismét kihányt mindent. :( Többet nem fogok próbálkozni, remélem majd a gyerekkórházas doki is egyetért velem, bár mondhat amit akar, többet mostanában nem fogok neki tejalapú tápszert adni.

Timi!

Tami nagyon gyönyörű! Szépen növekszik! Jó nektek, hogy jól telnek az éjszakáitok, nálunk most sajnos megint nem telnek jól, de remélem, majd kinövi a Máté ezt a nyüglődős időszakot. Sajnos még nem bújt elő egyetlen egy foga sem, pedig már kb. 3 hónapja várjuk, mert annyira, de annyira nyálzik és rág mindent.

Andi!

Üdv köztünk! Szép a kislányod nagyon!

Jó éjszakát mindenkinek!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Netty!

Otthon édes otthon. :D Örülök neki hogy készen vagytok!
Nagyon sok sikert, szerencsét, kitartást kívánok Nektek a házhoz! A kölcsönhöz meg pláne. Nem akarom letörni a lelkesedésedet, de azért legyél kicsit szkeptikusabb, nehogy nagy csalódás legyen. 8)

Timi!

Örülök neki hogy a mosógép problem megoldódott.
Meg kell zabálni ezt a csajt! Gyöngyörű! :D:D:D Most már jobban hasonlít Rád (de persze ez mit sem von le abból az értékből, amit Tamás tett hozzá hogy ilyen szép legyen ;) :D).

Légyszi mondd el nekem, hogy miből áll ez a játszó szőnyeg! Mitől ilyen drága?! :shock:

Többen kérdeztetek a házról.
Először is köszi! :D
Nem emlékszem pontosan, de olyan 70m2-es a kégli. 3 szoba, konyha, fürdő, WC, szuterin, padlás (amiből majd lehet tetőtér is).
Hát igen, a kis virágos kerttel amég nem lesz rajta valami kert, addig erősen meg fog gyűlni még a bajunk, mert 2 hetente lehet rajta nyíni a gazt. :shock: :lol: Számomra nagyon meglepő, hogy az a dzsumbuj ami a területet borította a folyamatos nyírás következményeként milyen szépen alakul füves területté. Csakhát az a baj, hogy az egész lenyírása két egész napot vesz igénybe, mert csak ilyen damilos fűkaszával nyírható. Hétvégén is lesz vele egy köröm.... :? :D Majd ilyen angol park szerűséget szeretnék, bár a kertészkedéshez nem sokat értek. Sebaj, majd meg tanuljuk. Ráadásul az eddigi szokásaimmal ellentétben, nagyon szívesen csinálom. :)

Üdv.:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jövök olyan sűrűn, csak hát párom visszament melózni, és ugyea a mostani sztorik miatt eléggé össze-vissza kell mennie. Pl. ma is 14.00-00.00-ig, meg még vasárnap is, úgyhogy nem vagyok boldog egyáltalán.

Ráadásul még szarul is vagyok, fáj a torkom, és nem kapok levegőt. na mindegy, ezt még túlélem valahogy!

Peti jól van, szerencsére nem lett baja az oltástól sem, és a taknyossága is elmúlt egy éjszaka alatt.

Timi!
Tamara nagyon helyes, ahogy a "macival ölelkezve" alszik! :D

Andi!
Örülök, hogy Zsófi csípője rendben van! :D

Monee!
Kertépítéshez kitartás! :D

Timi, Évi!
Köszi, én is sokat gondolok szegényekre, akik fent voltak/vannak Pesten! Nekik is gyerekeik, családjuk van, akik várják őket haza!

Nem tudom mikor jövök legközelebb, addig is vigyázzatok magatokra!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Köszi a bókot. Ruhákat sokat rokonoktól kaptunk, meg van egy bnőm, aki évek óta Amerikában él és mivel még nincs gyerekük, Tamin "éli ki" az ilyen indíttatásait (pl. Dolli is bejárta a világot, mert gondolom a nagy Kíában készült, aztán elhajózott az USA-ba és elrepült hozzánk) :D . Tamás egyik unokatesója meg Angliában dolgozik és ő is hozott már rucit. Én általában a Domus-os bababoltban vásárolok, ott forgalmazzák a Kengur Gold-os ruhákat, ezek nekem beváltak, vagy a C&A-ban, azok is jók. Meg persze van a Brendonból, Baby Centerből is. Az egyik bőrzén meg volt olyan árus, akik Angliából hoztak be vadi új ruhákat, tök jó áron. Ez a kis zsenília pulcsi egyébként C&A-s, férjem nővére hozta.

Netty!

Sok sikert a tervezgetéshez! Biztos nagyon szép házatok lesz majd, ha kész lesz. :) Sajnálom Máté problémáját. :( Ez akkor azt jelenti, hogy a későbbiekben is gondot fog neki okozni mindenféle tejtermék, vagy ez alakulhat még a későbbiekben?
Aranyos lehet, ahogy próbál sétálni. :D
Neked is köszi a bókokat. Mindig örülök, ha Tami fent van napközben, még ha sírózik is néha (csak ne legyen ez egyfolytában), mert akkor megvan a remény az éjszakai nyugira. Amikor meg szépen csicsikál, én meg fent vagyok még éjfélkor is olyan "lelkiismeret-furdalásom" van néha, hogy szegény, teszi a dolgát és milyen ügyes, vajon alszik megint reggelig? Mert ha nem, az én bajom, hogy még mindig fent vagyok. :lol: Biztos, nálunk is lesz ez még így se, majd ha jönnek a fogak, vagy csak valami problémája akad.

Monee!

Hát a játszószőnyeg drágasága viszonyítás kérdése. Szerintem minden ilyen kütyü, ami babáknak-gyerekeknek készül, drága. Én rengeteget agyaltam azon, hogyan oldjam meg, hogy valami lebegjen a feje felett és mégse kényszerüljön a kiságyba, de úgy találtam, hogy mire én azt mellette elkészítem, addigra kinövi ezt a korszakot. :lol: Gondolkodtam, hogy vegyek-e egyáltalán, mert minden olyan dolog, ami csak egy pár hónapra jó (ha egyáltalán beválik), hát szóval, mintha a fogamat húznák. De a babáknak kellenek az ingerek, és nem ülhetek egész nap mellette, ez egyszerűen nem megy. Viszont miután felmértem a kínálatot és végiggondolom, hogy ehhez mennyi anyag kellett, valaki kitalálta, kiszabta, megvarrta...stb. nem gondolom, hogy annyira horror összeg lenne ez a 6490 Ft. Abban meg bízom, hogy majd később, mikor már mászik, megy, néha visszatér hozzá kicsit játszani. :D

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Netty!
Nagyon jól hangzik ez az egész, én is minden jót kívánok nektek az építkezéshez!
Máté ennek ellenére nagyon szépen fejlődik, csak így tovább!!

Viki!
Jobbulást neked!

Mindenkinek szép délutánt kívánok!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hódocska!

Akkor kitaláltad mire gondoltam a kérdésemmel. :D
De most tényleg, az a kúp alakú izé tartozik csak hozzá vagy a maci is? Össze lehet csukni vagy ilyesmi?
Mellesleg, meg nem is olyan nagyon drága ha 1: a saját gyerkőcöd örömére veszed, 2: ha ezzel időt szabadítasz fel magadnak, 3: Tami leendő tesójának is jó lehet még, 4: ha meg nem és kinövi ezt az időszakot már, akkor eladhatjátok. :)

Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de honnan tudot/tudjátok hogy a gyerkőc fejlődésének melyik szakában milyen kütyürüt kell neki megvenni, mit kell csinálni vele? Könyvből olvassátok vagy a védőnő mondja?
Nekem lövésem sincs az ilyenekről, azt sem tudtam hogy a játszószőnyeg ezt a micsodát takarja. :D Először azt hittem hogy olyan színes-városos padló szőnyeget vettél neki, amin a fiúk autózni szoktak. 8) :D:D:D
Honann fogom én tudni, hogy a leendő bébinek mikor mi szolgálja legjobban a mindenféle fejlődését?!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

Képzled, olyan de olyan gyönyörű macikat láttam az egyik ilyen megrendelős keresztszemes újságban!!!!! Csodálatosak voltak és ahhoz képest az áruk sem volt vészes. Mondtam is Norbinak hogy nem érdekel az építkezés, nekem ilyen kell, rendelünk!!!!!! :lol: :lol:

Pussz,
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Viki!

Sajnálom férjedet, meg téged is, hogy ez is bonyolítja a dolgokat. Jobbulást kívánok! :)

Monee!

A maci is hozzá tartozik a szőnyeghez, mármint az alsó is és a ráaggatott dolgok is. Ezen kívül lehet rá kötni csörgőt, vagy más figurát, amin tépőzár van, az oda is tapad és nem csúszkál. A maci egyik karja rágókát, a másik meg csörgőt rejt és zsebek is vannak rajta, majd megmutatom, ha jöttök. Szét lehet szedni, mert a teteje alul csattal csatlakozik :lol: a macihoz.
Amit írtál, autózós- annak is játszószőnyeg a neve. :D

Szerintem ne aggódj amiatt, hogy majd nem fogod tudni mi kell a gyereknek, mert abban az időben (ill. azt megelőzően) annyit fogsz olvasni a témáról.... meg rá is érez az ember. A boltokban is segítenek ha kéred, de én nem szoktam, mert akkor sokszor hülyének nézik az embert, majd egyszer elmesélem, hogy mi mindent akartak a múltkor rámtukmálni, mikor megkérdeztem hol találom a csörgőket. :? De hát én se ma jöttem le... :lol:

Annyi "előnyöm" azért van, hogy 5 évet dolgoztam ugye egy játékboltban, ahol ugyan nem tartottunk bébidolgokat (minimális volt), inkább 2 éves kortól való játékokat az egyetemi cuccokig, szóval azért nagyjából képben vagyok, hogy majd mivel érdemes kezdeni, ha már tényleg tud "játszani". Meg van is pár kedvencem, ami ugyan kicsit drága, de annyira ötletes és szép, hogy inkább veszek ritkán, de jobbat. :)

A keresztszemes minta vagy kész műremek?

Andi!

Voltatok sétázni? Mi voltunk boltban meg gyóygitárban, de megint szirénázott Tami.

Megvan a mosógépem!! :D Most tanulmányozom.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!


Zsófi ma egész nap nem volt hajlandó szopizni. Végig üvöltött amikor cicire akartam tenni. A végén lefejtem a tejet és cumisüvegből adtam oda neki. Igazából azt sem tudom,hogy mennyi lenne elvileg az adag, amit egy etetésre meg kéne innia.
Már tiszta ideg vagyok, hogy mi a franc lehet a babával.
Járt már így valaki? És mi lesz ha ezentúl már egyáltalán nem fog majd akarni szopizni?

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Végre péntek van! :lol: :lol: :lol:
Holnap lesz a férjem szülinapja! :P
Vettem ám fényképezőt, végül egy Olympus-t sikerült.
Azt hiszem elég jó! :P
Kicsit drága volt, de nagyon megérdemli meg aztán nagyon sokat is fényképezünk ezért kiszolgál majd minket remélem sokáig.
Tegnap voltunk tanácsadáson Andris 8.160 g. és 70cm. Képzeljétek újra kell kapja a BCG-t, mert nem eredt meg az oltás. Azt mondta a dokinéni semmi gond nem lehet, van hogy a kórházban is véletlenül kétszer beadják ugyanazon újszülöttnek. Jó mi!?
Vasárnap meg megyünk Bajára sógórnőmékhez (anyósom is ott lakik). Ott is meg ünnepeljük a párom szülinapját. Ezt már kevésbé várom, olyankor nem igen alszik Andrisom, csak a kocsiban oda-vissza, szóval elég fárasztó lesz.

Timi!
Tami tündéri! Tök ari ez a játszószőnyege nem is láttam még ilyesmi "átkarolósat".
Mi is most vettünk az unokaöcsinek a Domusnál egy ugyanolyant mint amilyen nekünk is van. Mi ajándékba kaptuk sogórnőméktől és a Plázában vették áprilisban ca. 12 ezerért ugyanez a Kenguruban a fele volt 6 ezer -valamennyi.


Netty!

Gratulálok a telek vásárhoz! Biztos szép házatok lesz! :lol: :lol

Viki!
Jobbulást! :P :lol: :P

Monne!
Jók a képek a házatokról! :lol: :lol: :lol:
Biztos tök jó és szép lesz!

Andi!
Nem tudom mi lehet Zsófi babával!? Biztos csak átmeneti nála ez a cici elutasítás! Eddig csak szopizott? :oops: :wink:
Azt hiszem Te írtál Alsópáhokról.? Mi is tervezzük, hogy elmegyünk ebbe a bababarát szállodába valamikor télen.
Mondjuk én minnél később szeretnék mert kicsit izgulok, hogy Andrisom, hogy bírja majd az idegen környezetet. Viszont kell nekünk is egy kis kikapcsolódás. :lol:

Na, szép hétvégét Mindenkinek! :wink:

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Andi!

Remélem finom volt az ebéd. :wink:

Zóra!

Boldog születésnapot a párodnak (Tamásnak tegnap volt). Örülök, hogy végül sikerült venni fényképezőgépet. :)
Vasárnap mi is mrglátogatjuk a szüleimet, meg a dédiket, ott lesz 1000 rokon... remélem jól viseli Tami, meg az utat is.
Szépen fejlődik Andris. :) Oltás :cry:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Zóra!

Igen, eddig csak szopizott Zsófi. Most arra jöttem rá,hogyha bekapcsolom egy percig kb. a porszívót, amikor cicire akarom tenni, akkor utána szopik rendesen. :D Hallottál már ilyenről? :P
Holnap megyünk szüretelni, és most kipróbáltam,hogy ugyanez a hatás ha a szőrőzőgépemet kapcsolom be. Hihetetlen! Így hát elvisszük magunkkal, ez mégis kisebb mint a porszívó. :lol:
Nem tudom,hogy miért csinálja most ezt, de a lényeg hogy újra szopizik.
Mi úgy tervezzük majd ezt a wellness dolgot, hogy esetleg vinnénk anyósomékat is, így talán kicsit mi is "lazábban "tudnánk majd lenni, mert lenne aki kicsit tehermentesítene. Aikor tavaly voltunk Tapolcán, ott láttuk,hogy mennyien voltak egészen pici babákkal, és velük voltak a nagyszülők is, így a fiatalok be tudtak menni együtt szaunázni stb., és a baby felügyelete is megoldott volt.
Minél később szeretnék menni, hogy Zsófi nagyobb legyen kicsit, de legkésőbb januárban fel kell használni az üdülési csekkeket, mert február elején lejárnak.
Szegény Adris újra megszúrják :cry:
A párodnak nagyon boldog szülcsinapot! :)


Timi!

Végül is pizzát ettünk. Attila lábát borogatjuk folyamatosan meg kenegetjük Fastum Géllel. Azt mondta,hogy holnap már olyan jól lesz,hogy elmehetünk szüretelni. Hát erre azért mérget nem vennék! :D
Tami nem ébredt fel a Spar-ban? Meséltem Attilának,hogy Zsófi végigsírta a sétát, bezzeg a Tami, milyen szépen aludt végig. :lol:
Amint hazaértünk megetettem és hál'istennek elaludt. Nagyon elfáradhatott a sírásban. Jó lenne,ha aludna legalább 2 órácskát!
Majd kíváncsi vagyok,hogy holnap a szüretnél,hogyan fog viselkedni... :)
Vasárnapra jó utat nektek, és kötélidegeket a rokonokhoz, és apósodhoz! :D


Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi, kicsit jobban vagyok már, a torkom már nem fáj! :wink:

Zóra, Timi!
Boldog szülinapot a párjaitoknak! (enyémnek jövő héten lesz :lol: jól összejöttek mi :lol: )

Felébredt.................................

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Andi!

Mégis mentek szüretelni? :shock: Hát akkor reméljük a legjobbakat. :) Én is remélem, hogy a vasárnapi túrát mindenki türelemmel viseli, beleértve minket és Tamarát is.

Viki!

Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Nálunk speciel a szeptember az szülinapi dömping. :)

Taminak asszem -néha- tetszik a játszószőnyeg. :) :
Sziasztok: Timi

Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Elfelejtettem kedden írni, hogy Peti legújabb méretei: 9500 g, és 77 cm. Ez az 1 éves adat :D

Timi!
Tamara nagyon édesen mosolyog! Nálunk meg az augusztus a szülinapi dömping! :lol:
Jó utat Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megint hajat vágtunk Petinek! Most már annyira nem tetszett neki, mint először, de azért célt értünk! Igaz, még mindig van egy-két kósza hosszabb szál, de ennél jobban szerintem képtelenség egy kis örökmozgót üvöltés nélkül megnyírni! Márpedig ha üvölt, én képtelen vagyok csinálni. Most kicseleztük, mert vágtam apáét, és addig szokta a gép hangját, majd felkéretőzött apára, és akkor nekiálltunk. Forgolódott, meg néha nagyon szabadulhatnékja volt, de azért sem sírás, sem durci nem volt, és végül rövid lett a hajacska! Most tavaszig asszem nem lesz nyirbálva!
Ti is géppel vágjátok a babák haját (aki vágta már )???


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Mi még csak ott tartunk, hogy Zsófi babahaja hullik ki folyamatosan. Alatta meg ottvannak a szöszi hajszálak. :lol: Majd azért kíváncsi vagyok én is, ha eljön az idő,hogy hogyan lesz az első hajvágás. Nekünk nincs is hajvágó gépünk. Ollóval nem lehet levágni? Vagy ez hülyeség? :?:

Timi!

Megvolt a szüret. Attila lába jól bírta, én meg Zsófival voltam. Nagyon jól bírta, jó nagyot aludt a jó levegőn. Holnap anyósomékhoz megyünk ebédre. Apósom telefonált ránk,hogy ő már 3 hete nem látta a babát, és nagyon hiányzik már neki. Úgyhogy jó ez a hétvége, mert főznöm nem kell. :lol:

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Andi!
Biztos lehet ollóval is vágni, csak én nem mertem, mert Peti izeg mozog folyamatosan! :lol:

A mai képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kép Kép Kép

Szóval jó kis nap volt!!! Békát kergettünk, de végül elfogtuk, játszón jártunk, hintáztunk, sétáltunk, másztunk, és még virágot is kaptam!!! :oops: :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Mindenki kirándul ebben a szép időben?
Jól teszitek, ha igen! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Mi a main napot anyósoméknál töltöttük. Tényleg nagyon szép volt az idő! Zsófi kicsit nyűgös volt, mert reggel fél hat óta csak 1 órácskát bírt aludni. Remélem éjszaka bepótolja majd!

Timi!

Sokat gondoltam Rátok,hogy Tami hogy viselte a mai napot. Megdajkálták a babát a rokonok? És hogy viselte az autóutat?
Zsófi nagyon csipi az autókázást, szinte mindig az elindulást követő pár percen belül elalszik.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Kép Ez a mi játszószőnyegünk. Egy méhecske! :D

Sziasztok. Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?