Sziasztok!
Végre készen vagyunk az ablakok festésével és a takarítással is, így ma már itthon alszunk!
Most van egy kis időm írni, így beszámolok a telek és házdolgainkról.
Évi! Nem felejtettem el, hogy kérdeztél, csak tényleg nem volt időm írni a sok munka és rohangálás miatt. Remélem teljesen rendbe jöttél és a kislányod is meggyógyult.
A telkünk Rózsadombon van, a Mécsvirág utcában, jelenleg ott 2 db beépíthető telek van, abból az egyik a miénk, de a közeljövőben (pár év) egész sok telek lesz ott beépíthető. A telket 8eFt/m2 áron vettük.
Jelenleg az alaprajz tervezésnél tartunk, illetve elkezdtük intézni, hogy a közművek a telekre kerüljenek, mert jelenleg a telek előtt vannak.
Mi saját kezűleg nem hiszem, hogy túl sok mindent fogunk csinálni, mert a férjemnek az építőiparban szerencsére van ismeretsége. Mi inkább vállalkozóval szeretnénk csináltatni a munkák többségét, csak azt fogjuk mi csinálni amihez értünk. Ez pedig a villanyszerelés, biztonságtechnika, vízgépészet, ezekhez természetesen nem én értek, hanem a férjem, illetve a cég ezzel foglalkozik. Igazság szerint én ilyen barkácsolós dolgokhoz nem igazán értek, mert az én világom a számok között van, de majd a belső berendezésben kiélem az alkotási vágyam.
A házba most 3 hálót tervezünk, számolva egy kistestvérrel a Máténak, bár igazából egy másik babát tényleg jópár évvel későbbre tervezzük. Szeretnénk nagy nappalit, étkezőt, teraszt. A nappaliba tervezünk egy kandallót is, ami nekem nagy gyerekkori álmom. Majd ha konkrét tervünk van részletesen beszámolok róla, már kértünk két építésztervezőtől ajánlatot, és még kérünk egypártól, ha végleges elképzelés lesz, akkor pontosabban le tudom írni.
Ha készen lesznek a terveink, akkor jön el az én "időm", megyek majd a bankba "hitelügyintézni". Veszünk fel hitelt, hogy tényleg minden olyan legyen, amilyennek megálmodtuk és azért is, mert nem szeretnénk eladni a lakást ahol most lakunk. Jó lenne ezt megtartani majd a Máténak, ha felnőtt lesz. Ha nem kapunk megfelelő összegű hitelt, akkor persze sajnos el kellene adnunk a lakást, de szerintem azért nem lesz gond.
A Mátéval most voltunk tanácsadáson, 8,95 kg és 74 cm. Képzeljétek elkezdett lépegetni kapaszkodva az ágy mellett. Annyira aranyos, meg tudnám zabálni ahogy próbálkozik. Sajnos mostmár tényleg biztos a tejfehérje allergiája, mert hétvégén egy újabb tesztelés után ismét kihányt mindent.
Többet nem fogok próbálkozni, remélem majd a gyerekkórházas doki is egyetért velem, bár mondhat amit akar, többet mostanában nem fogok neki tejalapú tápszert adni.
Timi!
Tami nagyon gyönyörű! Szépen növekszik! Jó nektek, hogy jól telnek az éjszakáitok, nálunk most sajnos megint nem telnek jól, de remélem, majd kinövi a Máté ezt a nyüglődős időszakot. Sajnos még nem bújt elő egyetlen egy foga sem, pedig már kb. 3 hónapja várjuk, mert annyira, de annyira nyálzik és rág mindent.
Andi!
Üdv köztünk! Szép a kislányod nagyon!
Jó éjszakát mindenkinek!
Netty