Csajok, itt az indian summer!!!
Köszi a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok. Edó, neked is sok boldogat, így utólag!! Én is írtam neked mailt, akkor majd próbálom az iwiwet.
Bocsi, hogy eltűntem, de alig van időm. Esténként lenne, de most a hét úgy alakult, hogy eddig minden este barátok voltak nálunk, nálam. Kicsit hulla vagyok mert későn fekszem, de a gepárdok édik, mert most nincs gond az alvással. (biztos a szobaátrendezés
) Egyedül annyi, hogy a Panci csak-csak felkel fél 6, 6 körül szopizni, aztán köztünk szunyál még 7-8 ig -ezt kihagyhatná. Persze ha ide leírok valamit, azt rögtön elkiabálom és este már másképp lesz
.
Annyira édik már, dumálnak ezerrel és hangosan. Persze egy-két kivehető szó van, a többi halandzsa, de nagyon vicces. A Panci már egyre stabilabb a járásban, tegnap már a játszón is kiengedtem a kocsiból és rohangált egy labda után. Persze nagyokat esik, de ügyes. Amúgy meg elkezdtek egymással komolyan veszekedni néha. Hajhúzások, harapások, stb. Máskor meg kacagva elvannak. Szóval nem unatkozunk.
Ma reggel voltam masszázson
, a héten még barátnős löncsölés is belefért, szóval jó hetem van. Megkaptam az uramtól a Született feleségeket, megbeszéltük a csajokkal, hogy egyszer majd nyomunk egy maratont, ezt társaságban jobb nézni, jókat lehet röhögni
Már belenyugodtam, hogy a háztartással sehogy sem bírok. Egyszerűen nem jutok egyről a kettőre, akkor pakolok amikor valaki foglalkozik velük (pl a vendégek
). Főzni meg??? Nekik mindig, de magunknak már nem mindig van erőm. Vagyis magamnak, mert a Bazsa este már sosem kér meleget. Szóval én nem tudom, hogy csináljátok...
, ügyik vagytok. És még netezni is tudtok!!!
Az alváshoz szokunk, most ebben eltökélt és következetes vagyok
, most kocsival is csak úgy megyünk, hogy az alvás 12 után itthon. Több kevesebb sikerrel. Tegnap jártunk először legközelebb a 2 órához, de ez már haladás. És egyszerre, de lerakni nagyon nehéz őket, ha egyedül vagyok. Még egyet sem egyszerű, kortól függően szopi, mese, rábeszélés - na de addig a másik meg ordít ha otthagyom mert holt fáradt és egyébként is. Szóval még kiforratlan a dolog. Már gondoltam, hogy írok valami ikres fórumba, hogy ezt hogy kell csinálni
Elkezdtem bratyizni a játszón, végülis hasznos infokat meg lehet tudni, de hát nem annyira vagyok ez a típus. Egyszerűen vannak anyukák akik irritálnak és sajnos a kis csemetéiket sem hívnám meg zsúrozni és ez látszik is rajtam (hihi). Szegény unokatesóm kisfiát tegnap egy ilyen úgy lepofozta, hogy öröm volt nézni. Na én már biztos beszóltam volna neki - ez nem jó, mi? mégiscsak egy kisgyerek!!! Mondjuk a végén már csak röhögtem, mert mikor a Szilvi odament rendet rakni szimpán "levízágyúzták" (3-4 éves gyerekek!). Nyílván anyuka szotyizott és cigizett 20 méterrel arrébb. Ha már durvul a helyzet, odaordít. Szánalmas.
Most egyébként is ki vagyok hegyezve, a tököm tele ezekkel a zavargásokkal. Most eltekintve politikai pártállástól, véleménytől, de ez a rongálás kritikán aluli. Mindent tönkreteszünk magunk körül. És tényleg, a Szabadság tér olyan gyönyörű lett végre... Meg egyébként is. Az embereknek hajnalban le kell menni az utcára vigyázni az autójukra, gyerekek nem tudnak aludni, stb. Sejtésem sincs mi lesz a vége...