Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, az első bekezdésed, hogy tartottál attól, hogy Beni álommanó délutáni aktivitása miatt hogyan fog éjjel aludni, olyan, mintha a saját gondoltaimból ollóztam volna ki részletet, egészen addig, hogy felkeltetek 10 percre, mert ilyen nem volt, viszont én sem akarnám Nokira átragasztani a bacijaimat, mert tegnap éjszaka óta érzem a torkom, ez mára rpsszabb lett, nem elviselhetetlenül, de azért teázni fogok, meg gusztustalan sós vízzel gargarizálni, hátha elkerülhető az elkerülhetetlen. Némileg bíztató, hogy múlt héten Nokipapa, és a nagyszülők is tökéletesen meg voltak fázva, és Őnokisága ezek egyikét sem kapta el. És mi is fél 9kor ébredtünk, mert azért én 7től máskor fönn vagyok, mivel akkor már fúrnak, kalapálnak, ma viszont valamiféle humanitárius megfontolásból később kezdenek. Juhéj!

Én még nem is sejtem, milyen a bababarát lakás, és olyan trükköket sem ismerek, mint rögtön kiszedhető konnektorvédő, célra alkalmatlan bútorfogantyúra rárakható izébizé, úgyhogy ezekről még csak mostanság fogom áttekinteni a piaci kínálatot, mivel Nokedli tegnap óta intenzíven térdel és tologatja északi irányba a popóját..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
na azért annyira tűrhető nem volt, hogy 10 percre keljünk, 5x ébredt, de ez nálunk már a tűrhető kategóriát veri alulról. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Tényleg, csajok!
Hol vegyek konektor dugókat és ajtókinyitásellenibizgirit?
Vendég
 

 
 

Gratula egyébként Nokedlinek, lehet, hogy hamarosan Te is ritkábban tudsz csak írni? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszti,
konektorhoz: DM, Rossmann, Brendon stb.
Ajtóbizgiri: a szekrényajtóra gondolsz, ugye? Gyerkők le tudják tépni :shock: én ezért nem is vettem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hát nem vagyok túl összeszedett. :roll:
Coolasa,
jobbuást!!! Nekem a 2 fej hagyma csodát tett! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, van az az ajtóbiztonsági izé, amit belülről kell szerelni, és ha egy műanyag izét lefelé nyomsz, úgy tudod kinyitni az ajtót. Na, azt nem tudják használni, az tuti. :)
Vendég
 


Ilba....ő.... akkor azt a 10 percet félreértettem, gondolom klasszul bele is sajdult a szíved a feltételezésbe...
2 fej milyen hagyma? Fok oder vörös?

Képzeljétek, megjött az ebay-ról hetekkel ezelőtt rendelt mesekönyv kupacunk, pedig már kezdtem azt hinni, hogy csúnya átverés, de minimum kandikamerás beugratás szerencsétlen alanya vagyok, de nem. Ezért is juhéj!

És rendeltem Nokinak utazóágyat, amit bevallom, én járókaként (is) kívánok majd hasznosítani, a teszveszről származik, alighasználtan, postaköltséggel meg biztosítással együtt 6000-ből kijön, Hauck tipusú, megkeresem a képet róla, ha vkit érdekelne...
http://www.teszvesz.hu/item126994448_ha ... keres.html
(vajon látjátok majd, ha beollózom ide ezt a weblapcímet? Akkor ez most a főpróba, és ha sikerül, akkor egyben az előadás is..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Én meg tudtam nézni. :)
És milyen mesekönyvek?
Nem rossz, hogy majd ezt használod járókának, én is így gondoltam még annó, aztán Bence erre azonnal rácáfolt, mert hát ez neki igencsak marha szűknek bizonyult. Na jó, de az én fiam maga a kirobbani készülő bomba, Nokedli pedig szelíd, szóval nektek még jó is lehet. :)
Vendég
 


Eszti,
aha, ha te mondod ... :lol:

Coolasa,
hát igen, szívhez kaptam a gyönyörtől. 1x 10 perc ... Istenem!
Egyik sem. :D
Ez az a fini, nem annyira erős fehér hagyma. De amúgy bármelyik jó szerintem, attól függ, melyiket szereted jobban.
Király az ágy!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, jóvanna, asszem nekem is be kell íratkoznom Coolasa-hoz fogalmazásórára. :roll: :lol:
Vendég
 


Eszti, igen, nekem is voltakvannak fenntartásaim, hogy Noki majd mennyire akar megmaradni egy ilyenben, de azért kell egy biztos pont a kiságyán kívül, ahova betehetem, amíg anyuka tolaet, vagy anyuka tűzhelyről forróvizet le, vagy anyuka postáshoz ki. A legjobb persze az lett volna, ha vki a haveri körben kölcsön tudja adni az övét 1-2 hétre, hogy kipróbálhassuk, de úgy voltuk vele, hogy ennyi pénzt még akkor is megér, ha végülis tényleg csak utazásokhoz lesz neki ez az ágya....

Könyvek: Sesame Street, A4es alakúak, 20db. Tudod, ezen siránkoztam anno, hogy magát a rakományt kb szumma 3000 ft-ért licitáltam, a szállítása usából meg a maradák 12000 ft...

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, szükséged is van erre a fogalmazási tanfolyamra, mert mint láttam te "ajtókinyitásellenibizgiri"-nek nevezted azt, amit én "bútorfogantyúra rárakható izébizé"-nek tituláltam, ami ugye sokkal szabatosabb...

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt!

Most csak annyi Esztinek, hogy konnektor dugót bármelyik villanyszerelési boltban lehet kapni, szekrényzárat meg szerintem sem érdemes venni, nálunk is csak dísznek jó...

Na, megyünk vásárolni.

Pusz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Petra egész szépen aludt, csak akkor sírt fel amikor visszacsempésztem a kiságyába. Ezzel próbálkoztam kb. 3-szor is, de nem jött össze. Szóval hajnali fél 4-ig a mellkasomon aludt, utána sikerült az ágyunk mellé lecsempésznem, ott van leterítve egy két pokróc kivételesen. De. is a mellkasomon volt hajlandó visszaaludni. Pedig az elmúlt 2 napban nagyon jó kislány volt, csak 1-szer kelt fel, azt is éjfélkor, amikor én még fent is voltam. Már kezdtem reménykedni, hogy talán megint jobb lesz a helyzet, de nem. Egyébként még mindig alszik, sikerült kimásznom alóla.

A betegségről csak annyit, hogy amikor én májusban nagyon, de nagyon beteg voltam, mindenem fájt stb..., akkor Petra egyáltalán nem kapta el tőlem. Ezen nagyon csodálkoztam és persze örültem is neki, hiszen 2 hétig igencsak fertőző állapotban voltam. Most meg foggalmam sincs honnan szedte össze ezt a takonykórt, mert nem is nagyon mentünk sehova és főleg nem olyan helyre, ahol beteg lett volna valaki.

Biztonsági bizgentyűkből elég a konektorvédő és a szekrényajtók kötözése, vagy van aki használ még valamit?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na felébredt a kisasszony, de addig legalább sikerült kiteregetnem.

Olyan szépen süt kint a napocska, tényleg tök jó lenne a tali, csak kár, hogy ennyien betegek vagyunk. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Coolasa!
Gratulálok a könyvek megérkezéséhez és az utazóágy megszerzéséshez!

Betegség!
Érdekes dolog ez. Úgy vettem észe a saját gyerkőceimen, hogy ha én előbb betegszem meg, akkor ők vagy csak enyhe formában kapják el, vagy sehogysem. De ha a gyerkőc kezdi a betegséget, és én nem kapom el, akkor alig bír belőle kilábalni. (máramíg szoptak) Elképzelhető, hogy véletlen.

Konyhába ahol a vegyszereket tartom, vagy a liszt-cukor és egyéb szekrényajtókra van egy tuti tippem. Barkácsboltban lehet kapni egy nevét nem tudom akármit:))))))))))))))))) nevezzük izének. ez az izé egy derékszögben hajlított csavarra hasonlít. Értelem szerűen a derékszög egyik vége csavaros, amásikon meg műanyag "dugó" van. Ezt csak becsavaroztuk a konyhaszekrénybe és alkalmanként csak egy felet kell ezen az izén tekerni. Hiába egyszerű az alkalmazása a gyerkőcem elszórakoztak vele sokáig, de mire kinyitották, megértették amit mondtam:)

Lányok!
A Gergőm harap!!! :? A másik kettőnek eszébe se jutott soha, de ennek a kis töknek igen! Még szerencse, hogy nincs foga. Mindenesetre 2x rászólam, harmadjára elcsomagoltam és beraktam az ágyába. Játszott, aztán bealudt, tehát szórakozott. De mi lesz, ha már ott lesznek a szájában a tűhegyes fogacskái? :shock:

Dani még mindig beteg, én tartom magam a néhai orrfújáshoz és a pár erős köhögéshez, ami kimerül 3-4 alkalomban.... Gabi kérdéses. Gergő... hát ő oké.

Gabikám mondta:
-Anya fáj a lábam, mesét kell néznem és akkor elmúlik! -mindezt este 11-kor adta elő!
-Anya, köhögtem. Most beteg vagyok? Vagy hapcizni is kell?
Tegnap este, illetve éjfélkor az ágyába küldük, hogy ha eddig nem bírt köztünk elaludni, akkor ott próbálja meg, mert mi már aludni szeretnénk, ha lehet kényelmesen. -Anya, most nagyon szomorú vagyok rád!- Hja, kemény az élet!
Reggel nézzük a híreket:
- naa, ezek már megint a tüzes hírek....

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Éjjel megint gáz volt, 10-kor már ébredt, és 2-ig fent volt egy csomószor. Aztán 2-től fél 5-ig sikerült egyhuzamban aludnia, viszont fél 7-kor már tök éberen röhögött ránk az ágyából :shock:

Eszti,
bizgirit a Mária babanagykerben is lehet kapni. A múlt héten amikor ott voltunk, egy apuka pont ilyen ajtókinyitás elleni izét keresett.

Coolasa,
gratulálok Nokedlinek a popóemeléshez! :lol: Tetszik az ágyikó! Nekünk szerencsénk volt: sógoréktól örököltük az utazóágyat. Bár az a rossz benne, hogy nem lehet feljebb rakni a fekvőrészt, csak legalulra. Karoson is hajlonghattam befelé.

Vuka,
ezt már régesrég meg akartam kérdezni: amikor Karoson taliztunk, utána mentetek a strandra. Mi meg kora délután elmentünk pizzázni, a hoteltől kb.3 percnyire van egy pizzéria. Jött egy hatalmas borulás, gomolygó viharfelhők, befeketedett az ég, őrült nagy szél lett és eleredt az eső. Nem áztatok meg? Vagy akkorra már hazamentetek? Mi már a pizzánk végénél jártunk, azaz Mbá mág megette és Petikézett, míg én ettem az enyémet. Aztán hirtelen akkora szélvihar lett meg olyan hűvös, hogy elküldtem őket. Elrohant a gyerekkel a szállodába, énmeg maradtam megenni a hátralévő 1 szeletemet, meg fizettem. Emlegettünk is Titeket, hogy vajon megúsztátok-e.

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
nem tudok idézetet beszúrni, de... "anyuka tűzhelyről forróvizet le" Mit keresel Te a konyhában? :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs irgum-burgum, nem olvastad figyelmesen annak idején a beszámolómat!
Szóval a zalakarosi strand rettentő nagy, két részre oszlik, van a rendes strand és van egy fedett fürdő része is, csak oda plusz belépő kell. A fedett rész is nagy ám, van külön gyógycentrum rész, ahol gyógy- és termálmedencék vannak csak és van egy élményfürdős rész, ahol van fedett uszoda, gyerekpancsoló, kb. egy akkora élménymedence, mint amekkora a Ti szállodátokban van (vadvíz, csobogók, masszírozók, pezsgőfürdők stb...) és még csúszda is van a benti részben is, ezenkívül ott van a gyógyászat, ahol én masszíroztattam magam és tangentort kaptam, van gyereksarok, kajáldák, szaunák, gőz, melegedő stb... Szóval a fedett rész is több ezer ember befogadására képes, hiszen a téli szezon alatt is működik ez a rész. Legközelebb novemberben megyünk, akkor már csak a benti részben leszünk. :wink:
Remélem így megnyugodtál, hogy amíg kint tombolt az idő, mi addig bent áztattuk a sejhajunkat. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs sajna most pont nincs benti fürdős képem, hogy megmutassam.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam irni,de én is csak azt mondhatom,hogy nagyon jó volt Mariannéknál.Szilvi nagyon élvezte a sok újfajta játékot az idő meg tök gyorsan elszaladt és nem nyüglődtünk itthon.Mikor hazaértünk Szilvi 5-től fél 7-ig aludt.Hurrá!!!!

És hozzánk is jöhettek persze nyugodtan!Mancs,Dia is ,főleg ha kaka az idő!

Ma bementünk a Skálába és vettem Szilvinek egy-két meleg cuccot:melegitő,hosszúújjúbodyk.És kaptam olyan kistányért amit tapadókoronggal oda lehet tapasztani az etetőtálcára,igy végre nem kell fognom az egyik kezemmel a tányért,hanem Szilvi nyugodtan ehet egyedül tuti nem fogja a nyakába boritani a tányért!Szuper!

Ilba:
Még nem irtam válaszként,hogy Fanniék Balatonalmádiba mentek.
A hagymát úgy minden nélkül etted ?

Ma sóskát csinálok ebédre,én nagyon szeretem főtt krumplival,húsival,kiyáncsi leszek Szilvi mit fog szólni hozzá.

Kép

Kép
novum
 
 


Szia csajok!
Hazudnék ha azt mondanám, hogy fél szemem a topikon :( Mintagyerekembe ördög bújt. Mondjuk mindig is eleven (nem neveletlen :!: ) gyermekre vágytam. Szonja megkergült :D Én kész vagyok. Ráadásul nagyon fáj a keresztcsontom, alig tudok kiegyenesedni :cry:

Tücsimami, holnap is a korai foglalkozásra megyünk, mert korán itthon kell lennünk. A gyógytornászhoz meg csak hétfő reggel megyünk.

Politika: Részemről csak annyit, hogy nem lepődnék meg azon sem ha titokban OV és GYF együtt teniszeznének. már írta valaki, csak bólogatni tudok,...babok vagyunk mi a nagy porfészekben! Az erőszakot viszont elítélem. Sokat láttam már belőle elég közelről és sehová nem vezetett csak rosszabb lett :!:

Most kaját fogok rendelni (pizzát), mert különben ebéd nélkül maradok mint tegnap. Akkor is abban bíztam, hogy Szonja 10 percnél többet alszik.

Sasha, én ismerem ezt a derékszöges pöckölést. Nálunk évekig az volt a teraszajtón, de csak azért nem tudtuk kinyitni, mert nem értük fel :D

Mi meg azt hiszem előbb fogunk dobozolni, mint ahogy költözünk, mert Szonja olykor életveszélyes dolgokra bukkan. Mondjuk a tiltást már gyakoroljuk csak még nem nagyon ér el hozzá a lényeg. Általában agy vigyor a reakció noha felemelem a hangom meg morcosan nézek :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka,
emlékszem hogy írtad a fedett részt, meghogy ott szoktatok lenni :wink: Ez viszont eszembe se jutott, hogy ott lehettetek a vihar alatt :lol: :oops:

Timi,
sóskát hogy csinálod? Fagyasztottból, vagy veszed a piacon? Én is imádom! Csak ne legyenek benne szálkák :roll:

Natasa,
téééényleg, Te mikor kerültél át Mo-ra? Amikor a háború volt még otthon laktál? Tudsz vmi tippet a derékfájásra? Mert én is piszkosul szenvedek tőle, néha alig tudok behajolni a járókába :shock: Pedig várandósan semmi bajom nem volt! Plusz még a hátam is cefetül sajog.

Kép
mancs
 
 


Timi,
mi is a skálában voltunk és mi is hosszú ujjú bodykat vettünk. Meg kiskanalat. :D Nem lepődnék meg, ha a csajszikák megint egyformában virítanának "véletlenül".
Nekem sajna változatlanul fognom kell a tányért, be ha belenyúl, akkor kő kövön nem marad. :evil:

11 után valamikor voltunk lent, Ti?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, a gimi után jöttem át. De, csak én a family maradt. A háború alatt én már nem laktam otthon csak látgatóba mentem.
Derékfájás. Sajnos a kíméllés lenne rá a legjobb módszer. Meg egy kis csontkovács. Mióta egy ilyen a nyakam pár éve helyrerakta azóta semmi bajom vele. Más igazán jó trükköt nem tudok. A párom szoktam megkérni, hogy maszírozza meg van pár gerincgyakorlat, de ezek messze vannak a megoldástól :cry: Várandóság alatt nekem sem volt semmi bajom :D Most meg Szonja súlya meg a horonrendszer, a visszakívánkozó csontocskák meg izületek,...szóval már nem vagyok a régi. A bokám is fájdogál, de egyszer csak megjavul,..még futnom kell Szonja után :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Apropó, engem is érdekelne a sóska elkészítése. Főleg hogy mennyi cukor megy bele, hogy ehető legyen, de ne legyen nagyon édes. Megjegyzem sóskát még az életemben nem főztem, mert valaki a közelemben mindig utálta mint pl most a férjem :P

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gyorssegély kérés: Benedek kiöntött egy bögre kakaót a kanapéra. Szerintetek mihez kezdjek? (mármint a kanapéval, Bendekre volnának ötleteim)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Én eddig mindig fagyasztottból csináltam sóskát, de anyósom pl. frissből csinálja. Ez macerásabb, de nagyon finom. A firss migetisztított leveleket kicsit megdinszteli, aztán turmixgéppel pürésíti és ezt csinálja meg. Spenótot ugyanígy csinálja, de abba tesz zsömlét is, amikor turmixolja. Többet nem tudok róla, hogy az utóbbit hogy kell, mert nem eszem meg. Legfeljebb spenótos spagettiként, némi parmezánnal meghintve...
Én kóstolgatom, ogy kell-e még bele cukor :D

Kép
mancs
 
 


Kormi: vmi folttisztító (pl. Vanish) vagy mosogatószeres szivacs. Legvégső esetben kölcsönözz takarítógépet, az kiszedi. Milyen kanapétok van? Mármint: bőr, szövet, sötét, világos...

Kép
mancs
 
 


Sóskafőzés:

Fagyasztottból csinálom,vizzel felengedem,sózom,kb.2 kanál cukor.Mikor felengedett és forr akkor lisztes habarással besűritem.Aztán botmixerrel még összezutyulom,mert én se szeretem a darabokat benne.Meg kell kóstolni utána és ha kell még utána cukrozni.Ennyi.

Gabi:

Mi 10-kor indultunk és 11 körül már itthon voltunk,úgyhogy váltottuk egymást :D
Az egyik bodycsikos a másik pillangós.A kiskanálon én is gondolkodtam ,de majd legjözelebb.

Kispestiek délután játszóra megyünk?

Kép

Kép
novum
 
 


Kormi,
én ilyenkor először textilpelussal felitatom, sirályul felissza, aztán bármilyen tisztító vagy mosogató szeres szivaccsal kidörzsölöm.

Timi,
pillangósat mi is vettünk! :lol: Az egyiken sok kis lepke van, a másikon meg egy nagy elöl. Meg egy fehéret.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Játszóra megyünk. 3 körül. Asszem... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, remélem, megoldottam.
Papírtörlővel azonnal felitattam a nagyját, a maradékra meg Vanish ment. Hm, két napja meg húzott rá egy pici vonalat golyóstollal, azt is kiszedtem azonnal. Van egy gőztisztítóm, amit még sose próbáltam ki, lassan itt az ideje, mert meglátszik a kanapén, hogy gyerekek vannak... Egyébként terrakotta színű kárpitos kanapé.

Idegeim padlón, Levente már túl az alváson, Benedek bizonygatja, hogy ő aztán sose, bár ásítozik közben....

Mancs,
Benedek felfedezte, hogy sárkány van a vonalzódon, tisztára odavan érte!

Még írnék egy csomót, ha nem garázdálkodna szabadon két kiskorú.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Akkor ezt Benedeknek! :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Lányok!

Már akartam kérdezni,de mindig elfelejtem:
ti is kókuszmatracon altatjátok a gyerkőcöket vagy rendes szivacsmatracon?
Nekünk kókusz van és most,hogy Szilvi néha használja az ágyát úgy vettem észre,hogy ez állati kemény.Lehet,hogy ezért nem szeret ott aludni?

Gabi:

Én is 3 körülre terveztem a játszózást.Szilvi még mindig alszik,aztán kaja és utána.Livi alszik?

Kép

Kép
novum
 
 


Petrát sikerült bealtatnom és letennem, most megint neki kellene állnom vasalni. :(
Annyira hisztis volt de, elegem van ebből az anyás korszakából. Ott tartunk, mint régen. Nem játszik el magában, egy kicsit sem megy a játékokért, végig mellette kell ülnöm, odaadni a játékokat, beszélni és mesélni hozzá. Ha meg nem kényeztetem ezzel a gyereket, akkor meg hisztizik. Minden nap hisztiztetem egy kicsit, hogy nehogy már teljesen el legyen kényeztetve, ki legyen szolgálva a kiscsaj, csak szörnyű ezt kibírni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Novum nálunk szivacs matrac van. Egyébként ha Petra aludni akar, akkor neki tökmindegy a kőkemény föld is jó.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
nálunk is hasonló a helyzet. Ha sikerül csendben eljátszania, akkor vagy be sem mehetek a szobába, vagy ha ott vagyok észrevétlennek kell maradnom, mert ha meglát, elkezd ordítani.

Timi,
nekünk kókuszmatrac van. Kinek mi a kényelmes, de azt mondják, hogy a kókusz aézrt jobb, mert a gerincet jobban tartja. Plusz szellőzik is, a szivaccsal ellentétben. Ezt a saját példámon is tudom. Szivacson csurog rólam a víz. Másikon nem. Mi is "másikon" alszunk.

Kép
mancs
 
 


"Senki se mozduljon! Sárkány van nálam és nem félek használni!"

Akut Shrekmérgezésem van. Ma negyedszerre megy. És min. két hete non-stop, bár az utóbbi pár napban a Shrek II. volt. Egyszer sikerült becsempésznem helyette a Némo nyomábant, meg tegnap a Kutyák és macskákat, az nyerő volt, mert bár csak angolul van meg, úgy odaszegezte Benedeket a kanapéhoz, hogy el is aludt, s volt kivételesen napközbeni alvás.

matrac:
a gyerekeknek az ágyakkal örököltünk szivacsmatracot. Nekünk meg olyan ősrégi rugós matracok vannak, hogy itt-ott kiáll már a rugó. Így az én kérdésem: szerény pénztárcához milyen (felnőtt) matrac vételét tudjátok ajánlani?

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Timi,
nekünk is kókusz matracunk van. Keménynek kemény, de Livit nem zavarja. És neki különösen jó, hogy nem a besüppedős szivacs van, mert előszeretettel alszik az arcát a matracba nyomva.
A szellőzésről annyit, hogy sokan kókusz matracot vesznek, aztán tesznek rá száz réteg lepedőt, bárányszőrt, plédet...

Livi is alszik, mostnaában fog sztem ébredni, kaja és játszó.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs és is elég sokszor játszom a láthatatlant, főleg ha az apjával van, mert máskülönben hisztizne.

Petra felkelt, hát ez nem volt sok, ennyi idő alatt sikerült a faliórában kicserélnem az elemet, WC-re menni és összekészülni a vasaláshoz, amit most pakolhatok is el. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Timi és melyik játszó? Nálatok?

Vanília?

Mancsi,
nem nyilakoztál a lakásban tartandó hepajokról. Ugye jöttök?

Vuka, Kormi,
Ti elég közel laktok a körúthoz, érzékeltetek valamit a balhéból éjjel?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
ebből csak fél négy lesz, még alszik...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csodaszép idő van! Tessék kimenni!!!! :twisted:
Mi egész délelőtt játszón voltunk, tök jó volt, sok ismerőssel összefutottam.
Most alszik, de délután újra kimegyünk.

Bubek,
Talira nekem a kedd nem jó. És a péntek se. És szerdán csak a délután. :D

Vuka,
Megkérdezhetem, hogy Te miket vasalsz? Mindent???? :shock: Mert Te folyton vasalsz. Én akkora egy trehány ember vagyok, hogy inkább úgy teregetek, hogy tényleg csak a terítőket és az ingeket kelljen. Beninek 1x vasaltam, mikor pocakban volt és a szekrénybe tettem a ruháit.

Timi,
Hagymát szendvicshez harapom. :oops:
Beninek kókuszmatraca van, szerintem nem kemény annyira. Inkább az a bajom vele, hogy forgatni kell, mert a fejénél besüpped.

Ti milyen túrót adtok főzibe? Én tegnap vettem először, bio, de nem is darabos, hanem massza szerű. De megette. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hali!

Ajánlom mindenkinek hogy csak nyugtatóval újítson fel lakást :twisted: Na a szupi amerikai ablakokról annyit, hogy erősítenem kell magam, hogy ki tudjam nyitni, mert ugye szigeteléssel együtt csúsztatni rohadt nehéz az ablakokat, ha meg lazábbra csinálják, állítólag befú a szél. Persze az is lehet, hogy ez csak magyarázat a gány melóra. Egyet meg újra kell gyártani, mert a tökkelütött srác aki kijött felmérni, rosszul mért :twisted: De még szerencse, hogy nem velünk fizettetik meg, bár volt próbálkozásuk, de nem hagytam magam :twisted: De hát ez is csak húzza az időt, így is 1 hónapot vártunk rá. Útálok intézkedni, és nekem kell, mert apuci estig dolgozik, a melósok meg nem várják ám meg, nekem kell pofázni nekik :twisted: És akkor még nem volt burkolás, kőművesmunka, festés. Elmegy a tejem, mire vége lesz.

De hogy ez ne legyen elég, levittem Görgőcit a dokihoz, mert amióta nem tud kijönni a foga, egyfolytában fosizik. Erre kaptunk beutalót vérvételrre (hallod Coolasa?) merthogy olyan sápadt szegény gyerek... hiába mondom, hogy azért mert én most tiszta barna szeplő vagyok, én is ilyen fehérbőrű voltam kicsinek, rám is mindenki azt hitte vérszegény vagyok. Na jó az is voltam, de akkor is. Persze azt mondja dokinéni a Madarászba vigyem a gyereket, mert ott tudnak szúrni, a rendelőben nem :evil: Jól kezdődik. Aztán kaptunk a fosira ilyen Hipp italt, amiből 3x50 ml-t kellene megitatnom vele.... hahaha, amikor 2 kávéskanállal sem tudok belediktálni, és ha nagyon erőszakoskodom, akkor szándékosan addig öklendezik, ameddig ki nem hányja

De hogy ez még mindig ne legyen elég, van egy akkora botrány a családunkban, ami miatt sem nekem, sem Petinek nem túl jó a hangulatunk. :oops:

Ne hari hogy így kitörtem, de 2005 olyan jó év volt, ez meg....


Sasha:
nagyon jók a Gabi dumái. én is elhatároztam, ha Görgő elkezd beszélni, biztos írni fogom, mert annyira jó lesz később visszaolvasni, hogy milyen furin forgott az észkerék :D

Ilba:
nálunk már likvidálva van a dohányzó asztal, kb. addig amíg kicsi, mondjuk 5-6 évig :D így nincs veszély és a hely is nagyobb. A gyerek meg már teljesen önállóan közlekedik otthon. Kimegy az erkélyre, és a rácsokon keresztül bámulja a játszót. Olyan cuki olyankor. :D Még felénk is érvényben van a meghívásod Bubekkel? :D

Egyébként pedig, ha már beköltöztünk, akkor természetesen találka nálunk is lehet, a minikertben pedig majd sütünk szalonnát, mit szóltok? Azt lehet hűvösebb időben is.

Na megyek is, rögtön jobb kedvem lett, hogy itt írogattam.
Vendég
 


Sasha:
Úgy látszik a Gergők harapnak :D Enyém gyerek, kezdetektől csinálja, amíg nem volt fog, az ínyével húzta, most meg már4 teljesen kijött foggal csinálja, és ha kínomban felüvöltök, röhög egyet, ha nagyon fájdalmasan csinálom, akkor meg elsírja magát :? És ez még mind semmi szopi közben az ujjaival kaparász, már sebesre marta a cickókat. Mindig tudom mikor kell körmöt vágni :x
Vendég
 


Halihóka!

Bocsi nincs most idő visszaolvasni. A gyerekembe beleköltözött az ördög és egész nap pakol . Most végre alszik. Én meg főzök, teregetek és rendet rakok utánna.

Ilba kérdezni akartam, mi van mostanság a kajálással? Nem panaszkodsz. :)

Gabi Ádusz most aludt el (végre) mi úgy négy felé megyünk le. Majd hívlak lent vagytok-e. :lol:

Timi nekünk sima martac van a gyerekágyban. És ő ott is alszik. Nem annyira kemény. És a jó gyerekemről képekkel okulj? Na még mindíg pesztrálnád?

Kép Mi kell a gyereknek játszani:

Kép Nyakig a vödörben:

Kép Bababarát konyha

Kép
vanília
 
 


Timi én is sóskát főzök, csak levest főtt tojással. Apósom adott egy zacskóval. Majd behaltam mire megmostam felvágtam és megdínszteltem.

Kép
vanília
 
 


Gabi:

Lehet az itteni játszó,ha nektek is jó.vagy más ötlet?Hozod a kisautótokat?Mert akkor mi is visszük a tologatós kocsit.

Kép

Kép
novum
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?