Hali!
Ajánlom mindenkinek hogy csak nyugtatóval újítson fel lakást
Na a szupi amerikai ablakokról annyit, hogy erősítenem kell magam, hogy ki tudjam nyitni, mert ugye szigeteléssel együtt csúsztatni rohadt nehéz az ablakokat, ha meg lazábbra csinálják, állítólag befú a szél. Persze az is lehet, hogy ez csak magyarázat a gány melóra. Egyet meg újra kell gyártani, mert a tökkelütött srác aki kijött felmérni, rosszul mért
De még szerencse, hogy nem velünk fizettetik meg, bár volt próbálkozásuk, de nem hagytam magam
De hát ez is csak húzza az időt, így is 1 hónapot vártunk rá. Útálok intézkedni, és nekem kell, mert apuci estig dolgozik, a melósok meg nem várják ám meg, nekem kell pofázni nekik
És akkor még nem volt burkolás, kőművesmunka, festés. Elmegy a tejem, mire vége lesz.
De hogy ez ne legyen elég, levittem Görgőcit a dokihoz, mert amióta nem tud kijönni a foga, egyfolytában fosizik. Erre kaptunk beutalót vérvételrre (hallod Coolasa?) merthogy olyan sápadt szegény gyerek... hiába mondom, hogy azért mert én most tiszta barna szeplő vagyok, én is ilyen fehérbőrű voltam kicsinek, rám is mindenki azt hitte vérszegény vagyok. Na jó az is voltam, de akkor is. Persze azt mondja dokinéni a Madarászba vigyem a gyereket, mert ott tudnak szúrni, a rendelőben nem
Jól kezdődik. Aztán kaptunk a fosira ilyen Hipp italt, amiből 3x50 ml-t kellene megitatnom vele.... hahaha, amikor 2 kávéskanállal sem tudok belediktálni, és ha nagyon erőszakoskodom, akkor szándékosan addig öklendezik, ameddig ki nem hányja
De hogy ez még mindig ne legyen elég, van egy akkora botrány a családunkban, ami miatt sem nekem, sem Petinek nem túl jó a hangulatunk.
Ne hari hogy így kitörtem, de 2005 olyan jó év volt, ez meg....
Sasha:
nagyon jók a Gabi dumái. én is elhatároztam, ha Görgő elkezd beszélni, biztos írni fogom, mert annyira jó lesz később visszaolvasni, hogy milyen furin forgott az észkerék
Ilba:
nálunk már likvidálva van a dohányzó asztal, kb. addig amíg kicsi, mondjuk 5-6 évig
így nincs veszély és a hely is nagyobb. A gyerek meg már teljesen önállóan közlekedik otthon. Kimegy az erkélyre, és a rácsokon keresztül bámulja a játszót. Olyan cuki olyankor.
Még felénk is érvényben van a meghívásod Bubekkel?
Egyébként pedig, ha már beköltöztünk, akkor természetesen találka nálunk is lehet, a minikertben pedig majd sütünk szalonnát, mit szóltok? Azt lehet hűvösebb időben is.
Na megyek is, rögtön jobb kedvem lett, hogy itt írogattam.