Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!Ma végre napsütésre ébredtünk!
Barbie,
gratulálok Maja baba érkezéséhez!Sok boldogságot,egészséget és tejcsit kívánok a sógornődnek,így ismeretlenül is!
Márti,
több gyerekem már nem lesz!
Sose gondolkoztam nagy családban,de így hozta az élet és természetesen nem bántam meg!
Lehet,hogy már az elején írtam,de azért röviden ismertetem a felállást!
Áki fiam az első házasságomból született,akkor még úgy gondoltam,hogy elég egy gyerek is-én is egyke vagyok,nem igazán tudtam milyen,ha van egy testvér
-akkor 21 évesen úgy véltem talán 30 felé esetleg szülők,hogy babázhassak még!
Hát az életem másképp alakult.Beleszerettem a mostani férjembe-nála 2 gyerek van-miután összeházasodtunk megbeszéltük,hogy egy közös gyerekünk legyen,de ugye így már 3 gyerek volt,de közösnek azért lenni kellett!Tehát csak a Rebi volt tervezett gyerek!
Mindig gyógyszert használtam védekezésnek.Mielőtt Zsolival terhes lettem abba kellett hagynom,mert nagyon migrénes lettem tőle!Hát,terhes lettem!
Reméltük,hogy fiú lesz,nem igazán került szóba az abortusz!Igaz a családba már ellenállásba ütköztünk,de azért tisztábatartották a véleményünket!
Szülés után ismét jött a gyógyszer,mostmár jobb fajta,nem fájt tőle a fejem!míg nem egy év szedés után gyengülni kezdett a hatás,valahogy a hormonháztartásomnak kevés volt,de még volt két levél,a nem éppen olcsó gyógyszerből,így beszedtem!
Hát az utoló levél után nem jött a mensi,terhes lettem!
Hannát már csak én akartam igazán,2 hét gyötrődés,de nem akartam abortuszra menni!Látta a párom mennyire szenvedek,ezért azt mondta,hogy szüljem meg,majd lesz vhogy!
(sajnos elég sz*r körülmények közt élünl,vagyis inkább az anyagi helyzetünk pocsék)
Mindig imádtam terhes lenni és szülni úgyszintén!Ezért sosem riadtam vissza!Imádom a gyerekeimet és nem bántam meg semmit!
De már nem leszek soha terhes,legalább is természetes úton nem,mert meddő lettem(művi úton)!
Hát ennyi a sztori rövidebben nem tudtam leírni,bocsi,hogyha hosszú voltam!
Tényleg te még szeretnél gyereket?
És a többiek?
Várom a pozitív hozzáállásokat!
Timi