Új privát üzeneted érkezett!

Szana
hat szemtelenul fiatal vagy:) Neked is jo kis elorenovo pocid van.Mashova nem is hiztal :D

Magnes
Lehet hogy te vagy kicst erzekeny most.A pasikat nem erdekli minden kis ruha amit Te amulattal nezel.En egyben megmutattam neki amitket most vettem,rabolinott es kesz.Ettol meg nem azt jelenti hogy nem varja a babat.Inkabb a baratnoknek+csaladnak mutogass,oket tuti meghatja majd :wink:

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa, Ilgya!

Az enyém 92!!! Nem is gondoltam volna...

Kép
Kép
szana80
 
 


Kataa,

Annyira nem... 26év 1hónap... :lol:

Kép
Kép
szana80
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy itt vagyok. Az előbb írtam egy csomót, és közben elment a net, és most kicsit bosszús vagyok. Azért írok pár sort röviden.

Férj, anyós: nekem sincs könnyű dolgom, együttérzek mindenkivel, akinek problémái akadnak. Én szinte minden héten összeveszek a férjemmel, még mindig a gyerek neve a téma. Ráadásul, múlt héten az anyósom is kiosztott, így vele is jól összeveszetem telefonon. Azóta nem vagyok hajlandó semmilyen kompromisszumra. De hát nem akarok panaszkodni, mert legalább köztetek jól érzi magát az ember.

Bugyi: Én is vettem a Brendonban eldobhatósat, szerintem az a kórházban a legjobb. De ha véletlenül császár lenne, akkor be kell szereznem egy-két tundra darabot is.

Fejés: Én kapok kölcsönbe egy mellszívót, és ha kell később veszek magamnak, Avent kézit néztem ki.

Babaszoba: Nekünk pont holnap hozzák a kiságyat. Használtat vettem. Fenyő és olyan, aminek az egyik oldalát le lehet ereszteni. A boltban 26 ezerért láttam, és találtam 14 ezerért. Ráadásul a futár is csak 3 ezerért hozza le Solymárról. Ez nekem elég baráti ár.

Egyéb apróságokat vettem már( ruhákat, pelenkát. ) De még nagyon sokmindent be kell szerezni.

A pocim nekem már nagyon nagy mindjárt lemérem. Én eddig 11 kg híztam, de azt mondták, ez nem gond.

Lemértem. 112! :oops: Ez őrület. Azt hiszem én vezetek pociméretben!!! Kép

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Mágnes,

Az én párom ugyan végignézte a rucikat végtelen türelemmel, de korántsem volt olyan lelkes, mint én...szerintem ez nem jelent semmit.

Na, ha így belejöttem a képfelrakásba (wow, szép magyar szóösszetétel :shock: ), teszek fel a kutyusunkról is egyet Kép

Tényleg, van itt még valaki, akinek kutyusa van? Én nem igazán tudom, mit kezdjünk vele, ha megszületik a kicsi...arra gondoltunk, hogy pár hétre elköltöztetjük a családon belül; de nem tudom hová... :(

Kép
Kép
szana80
 
 


Lányok, az én páromat egyáltalán nem érdeklik a babaruhák, szépen megmutogattam neki őket, de semmi reakció. szerintem ez férfibetegség. :cry:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Szana!

Nekem van kutyusom, de kinnt van a kertben. Viszont van két cicám, akik még mindig az ágyamban alszanak. Én nem szándékozom őket télen likvidálni a hidegbe. Csak annyi lesz, hogy a babaszobába nem mehetnek be és kész. Aztán ha nagyobb lesz a baba majd összebarátkoznak. Na gondolom, most jó sokan kiakadtak ezen, amin írtam, de én úgy gondolom, nem kell feltétlenül megválni a kedvenceinktől.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Kviki,

Én nem szeretnék megválni a kutyumtól, viszont nem nagyon tudom őt elkülöníteni - elég kicsi a lakásunk, s szinte biztos, hogy az még jobban megviselné, hiszen azt hiszi övé a lakás...nem tudná mire vélni a tiltást. Viszont a nagyszülőknél, kertes házban nem érezné rosszul magát, ráadásul mindenki imádja. Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs ki sétáltatná...Persze jobban örülnék, ha anyuék/anyósék kicsit közelebb laknának, s minden nap láthatnám; de ha csak így tudjuk megoldani, akkor inkább ezt választjuk...

Kép
Kép
szana80
 
 


Szana!

Végül is akkor családban marad a kutyus. Mennyire laknak messze? Azért majd meg tudod látogatni, nem?

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Jó kis téma van megint. :D:D
Íme, az én 22 hetes, 89 centis pocim:

Kép

A férfiakat nem érdekli a babaruha, tök reménytelen. Nem is értem, a szexis fehérneműkre miért izgulnak be annyira, majdnem uakkora a méret. :D:D:D
Vendég
 


Tünde! Nagyon szép a pocakod. És nem is olyan rettentően nagy. Szerintem korához képest arányos.

Lányok! Én most lelépek, mennem kell dolgozni. Talán este tudok jönni.
Mindenkinek jó pocakosodást! :P

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok! Jó ez a poci mutógatós nap! Tetszik! Na majd csináltatok újat én is, mert 16 hetes az utolsó.
Hát az én férjem sem olyan lelkes, mint először volt. Pont most van egy cikk erről az origón.. A második baba már nem olyan nagy szám... Babaruhát nem vettem, de a boltban szoktam mutogatni neki, nincs elájulva. Ami inkább leköti az az autósülés, kiságy.. szóval ami szerelhető állítható stb... hiába mégiscsak férfi...

Nagyon érzékeny vagyok én is, mindenen megsértődöm. Ha nem úgy szól vissza ahogy én azt elképzeltem, már bőgök is. Máskor meg észre sem veszem, hogy morog, mert folyton morog mint egy bolhás kutya. Erről jut eszembe kutya: Nekünk volt egy labradorunk a lakásban 9 hónapos volt amikor megtudtuk, hogy babánk lesz. Miután szépen leamortizálta a lakást (öklömnyi darabok kiharapva a sarkokból) amúgy is, fájó szívvel egy rokonunkhoz vittük, ahol kertben szaladgálhat, és nagyon élvezi. Úgy terveztük, hogy mi is építkezünk, és velünk marad a kutya de ha én most nem fogok keresni, akkor ez a terv csúszik...

Mikor Lili kicsi volt akkor rottweilerünk volt a lakásban, és soha semmi gond nem volt. Az azonban aranyszabály, hogy akármennyire is ismeri az ember a kutyáját, soha nem hagyhatja egyedül gyerekkel.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Hű, micsoda pocak szépség -és méretverseny kerekedett itt hirtelen. Gyerekek, kíváncsiságból én is gyorsan lemértem, és elképedtem: 106 cm 22 hetesen. Úristen! Bár, ha azt veszem, hogy én eleve nem balerina alkat vagyok, a csípőm is elég széles, talán nem vészes a dolog. Tünde példának okáért így ránézésre jó 15 kilóval alattam van. Arányaimban nem mondhatom, hogy hatalmas pocakom van. :)

Kutya téma: azt hiszem, ha tényleg olyan kicsi a lakás, hogy nem lehet megoldani a kutya babaszobán kívül tartását, valóban jobb megoldás lehet kertbe vinni, ott amúgy is sokkal nagyobb mozgástere lesz és azt nagyon fogja élvezni. Az már más kérdés, hogy utána visszavinni a lakásba, majd hogyan fogadja. Minden esetre olyat hallottam, hogy ha nem "száműzik" a kutyust a lakásból, akkor jobb, ha kezdettől fogva hozzászokik a babához. El kell fogadnia, hogy konkurencia érkezett, és ha megszokja, sokkal kisebb az esély, hogy esetleg bántani akarja őt. Sőt, a legtöbb kutyus őrizni fogja a gyerkőcöt. Persze ez nem azt jelenti, hogy a ő legyen a baba ágymelegítője, :D de a higiéniára odafigyelve elvileg nem lehet gond. Csak ne szálljon a szőre mindenfelé, nehogy a babó esetleg belélegezze, vagy allergiás legyen rá. Ezt egy babás műsorban láttam/hallottam a Spektrumon.

Babaruha, és egyáltalán bármiféle ruha kérdés férfiak tekintetében:
A helyzet az gyerekek, hogy a férfiak nagy többsége valóban érdektelenül áll a "gönc" kérdéshez és a baba bármennyire is meghatja őket, neki is csak a kocsija, hordozója, esetleges "motoros" és szerelhető kütyüi érdekesek, a ruhái abszolút sokadlagos kellékek. Mi pl. ha piacra megyünk, az úgy néz ki, hogy telefon beélesít (hogy azért megtaláljuk egymást) és ketten kétfelé megyünk. Mindig mondja, hogy én induljak a túrkálók felé (így hív minden göncös sátrat :D ) őt a bugyogók, meg mindenféle rongyok nem érdeklik, és ő megy a maga dolgai után (szerszámok, autók, kacatok... stb, ami egy ffit érdekel). Úgyhogy kedves sorstársak, ne keseredjetek el. Én már túl vagyok rajta. Egyébként legnagyobb csodálkozásomra, bababoltba szívesen jön, de ott is csak a hiper-modern babakocsik, a hordozók, mindenféle "férfias" kacatok érdeklik, a rugdalózókat és kis bodykat messziről fitymálja... :) :) És az agyon-tájékozottságáról csak annyit, hogy a múltkor, amikor a szoptatós párna került szóba, hosszasan töprengett, miután megnézte a neten képeken, aztán kibökte: "de hova kell tenni a cumisüveget?" Először nem értettem a kérdést. Miután nagy nehezen rendbe raktuk a dolgot, kiderült, hogy angyalom azt hitte, ez arra jó, hogy az ember kis fészket csinál a párnából, beleülteti a gyereket és valahova be lehet dugni, vagy fel lehet neki szerelni az üveget és akkor maga megoldja az etetést. :D :D :D :oops:

Andi


Kép
andykamama
 
 


Mágnes
Nekem is vörös hajam van és fehér bőröm, úgy néz ki ez tényleg igaz, hogy ez a típus érzékenyebb. Habár én imádom a természetes vörös hajamat, örültem volna ha a lányomnak is az lesz de úgy néz ki nem.
Habár sok könyvben olvastam, hogy az érzékeny alkat hosszú sötét hajjal születik (az én lányom is) velük jobban kell vigyázni mind kaja, mind mosás,stb terén.

Kataa, Korena
Meséljetek még a mosó dióról tényleg olyan jó? Az én lányom gyümölcsös, kajás kimoshatatlan foltjaitól is meg tudnék szabadulni? Vagy van valakinek valami tuti, retkes gyerekruha mosós tippje? A második gyerekem lehet, hogy semmit nem fog örökölni az egy éves kora utáni ruhákból mert mind rémes és nem tudom kimosni őket.

Kukis anyukák
Az igaz, hogy a kisfiúknál arra kell figyelni a pelenkázásnál, hogy ha kicsomagolod akkor a hűvös levegő hatására reflexszerűen pisil és mivel kukis általában az anyú polójának közepére :lol: ?

Beszti
Mivel nem rég vagyok egy kérdés, hgy te szakmabeli vagy, vagy csak egy rettenetesen rutinos (sok gyerekes) anyuka? :D
A kórházban én sem fejtem (habár én a szülés napján haza mentem), de az én lányom az első két nap alig akart szopizni szinte csak aludt. Habár szép súllyal született (4100 gr) ezért volt hogy csak a 4 nap lövelt be a tejem. Igaz szinte csak 100 gr-t esett vissza és azt is pár nap alatt behozta. És nem is sárgult be.
Szóval még mindig dillemázok, hogy fejjek vagy ne fejjek?

Fejni vagy nem fejni, ez itt a nagy kérdés .... :lol:

Én is kezdek megbolondulni.
Aki a hálós bugyi mellett dönt (szerintem nagyon jó és kényelmes, meg jól szellőzik, nem nyom sehol ez seb esetén fontos, mindegy hogy gát vagy császár seb) én a Tenát javaslom mert sokkal jobb mint a másik amit a baba boltokban lehet kapni.

Brigo említette a pipettát, az is egy nagyon fontos, baba felszerelés amit nem ár előre beszerezni. Én a K vitamint is azzal adtam be, fejtem egy kis tejet beletettem és pár csepp és a szájában van. De ha valaki homeo bogyózik azt is azzal jól be lehet adni.

Brigo
igaz még nem ismerjük egymást, de olyan jó hogy írtál a hisztérika kislányról. Az én lányom majdnem egy idős a tieddel. Eddig nem akartam panaszkodni, mert nem akartam az első babások kedvét elvenni, meg ők még olyan édesen naívan állnak a bébikhez. Na szóval én is megőrülök töle, egy fél óra mire reggel körbe kergetem a lakásban és rárángatom a ruhát, a reggelit többször kiborítja, azt már nem hagyja, hogy etessem és ez így megy egész nap. Szóval így terhesen én is türelmetlenebb vagyok vele, de nem egyszerű gömbölyödő pocakkal úgy pelenkázni, hogy közben szana széjjel rúgják a hasad és még röhög is rajta, ha mérges vagy. Tényleg van itt valaki aki tudja fegyelmezni a hasonló korú gyerekét. A verést eleve elitélem. A szidásra csak vigyorog és folytatja. Mit csináljak vele????? :lol:
(Amúgy imádom)
De ez azért már közel sem az a kiegyensúlyozott terhesség mint az első volt mert azt érzem, hogy egésznap csak veszekszek. Rémes!
A férjed miatt én is együtt érzek! Tényleg próbálj meg vele leülni és beszélni vele, hogy ez neked milyen rosszul esik.
Amúgy én is csatlakozok a többiekhez. Én is kiborultam múltkor, többek között azért, mert kb 6 hete voltam a kórházban uh-on és mivel nyári szünet miatt csak délelött volt rendelés ő nem jöhetett be, de fel lehet vetettni video kazira. Az én drága páromnak azóta esze ágában sem volt megnézni, mondván hogy nincs összedugva a video. Én meg kiborultam, hogy nem is érdekli a gyerek, meg már a hasamat sem fogdossa mit az elsőnél. Rám sem néz, ha mondom, hogy most is rugdos. Persze a videot azóta se dugta össze, de legalább este odabújik és megfogja a hasam, de aztán ennyi.

Erről a témáról jut eszembe, hogy sokszor elgondolkoztam azon, hogy a tiszteletbeli "kismamánk" Mot tényleg olyan minta férj mint aminek tűnik? Tényleg létezik ilyen férfi? Olyan kíváncsi lennék a párja véleményére.
Mot ugye neked is van hibád? Csak azért mert már én is egy párszor a párom fejéhez vágtam, hogy a Mot bezzeg..... :lol: :lol: :lol:

Ilgya
Ez amit írtál a közös kórház fejésről rém "romantikusan" hangzik.
Ott ültök egymás mellett egy tölcsérrel a melleteken és beszélgettek? Tényleg hogy néz ki az ipari kórházi fejő gép?
Én nem vagyok egy szégyelős alkat, de ez rém abszurd :lol:

Szana
Három kulyánk van és három macskánk, meg egy papagály.
Habár ebből a szempontból szerencsés (más szempontból nem :lol: ) hogy anyósék alattunk laknak és amikor megszületett a babó akkor száműztem az ebeket és macskákat az alsó lakásba.
De azért ha lemegyünk akkor találkozik elég szörrel a lányom.
Az allergia témában sokat olvastam és azt írják a legújabb kutatások szerint, hogy az a gyerek aki elég korán sok dologgal találkozik annak az immunrendszere fejlettebb lesz, valódi kórokozókkal fog küzdeni és nem vélt ellenségekkel ahogy ez az allergiánál van. Ez persze nem azt jelenti, hogy a gyerek térdig járjon a kutya szőrben, de szerintem sem kell steril lakásban tartani. Az én lányom szinte alig volt beteg pedig kb 9 hónapos kora óra gyűri a szájába a homokot, földet, füvet, virágot miegymást.

KépKép
Kép
krista
 
 


Kriszta!

Van egy ötletem. Kibabrálunk az uraddal. Elmondom, hogy kell összedugni a videót a tv-vel. (Ha ennél nem bonyolultabb a rendszer.)
Szóval, az antenna madzag végét a videó "in" feliratú csatlakozójába dugd be, a másik "out" feliratúba, ami rendszerint az "in" alatt, vagy fellett van, abba pedig a videót és a tv-t összekötő madzag beleillő végét dugd. A másik vége meg mehet a tv hátuljába, ahova eredetileg az antenna kerülne. Az a lényeg, hogy így a tv a videón keresztül kapja a jeleket és nem közvetlenül. Így a tv-t is tudjátok nézni, meg a videót is, ha az kell. Próbáld ki. Egyébként nem nehéz szerintem, a dugók végei megmutatják, mi hova illik. "pöcsös" végű és lyukas végű dugók. :) :) Mondhatnám, egy kis technikai-elektronikai pornóval létre lehet hozni a kívánt hatást. :D :oops: :oops:

Andi


Kép
andykamama
 
 


Ja, ami a "tökéletes" férjeket illeti, én is az előbb kaptam össze az enyémmel (aki még nem is a férjem ráadásul :) ) és majdnem Mot-tal hozakodtam elő én is, de aztán mégsem tettem, mert akkor meg nem győztem volna hosszasan ecsetelni, hogy ki is ő és miért is emlegetem. Szóval, annyiban maradt, de aztán pár perc múlva már magától jött puncsolni... :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Korena!

Asszem, kissé későn ébredek fel a témához, mert már elhagytuk, de engem érdekelne, mi is ez a mosódió. Hol lehet ezt kapni, mennyibe kerül, hogy működik, meg ilyesmik. Csábító, hogy szuperül mos és öblítő se nagyon kell hozzá. Meg gondolom, sokkal gazdaságosabb, is, mint a por. Egyébként a babó holmijaihoz is jó? Bár gondolom ez esetben azért nem árt az öblítő, ugye?

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok!

Nem voltam egy darabig, de végéreértek a tréningnapok...
No, akkor olvasok egy darabig, de alkalmazom a két képernyős módszert :)

Snoopy, megnéztem az oldalt, nekem tökre tetszik, majd még nézegetem :)

Bugyiban nekem is mostanában a franciák jönnek be, sosem voltam tangás. Én is anyutól kaptam szülinapomra egy bundatundrabugyit, de még nem merészkedtem felvenni. Mindenesetre jókat szoktunk röhögni rajta..... :)
No meg köszi a többi választ is :)
melltartóban még egy gyakorlati kérdés, bár lehet, hogy teljesen blöd, szóval ha megvan a baba, akkor hogy lesz idő elmenni szopis melltartót venni? ..... na látom, közben érkezett válasz, hogy azért előre is meg lehet azt venni

Korena, nekem anyósom ígérte be a kötést, én holt béna vagyok ilyenekben. de ő már beígérte a nacit, pulcsit, sapikat, tök jó :)

Látom, a tali téma, azárt még néhányakat érdekel, de hát ez a délelőtt.... én még azért melózom...

jaj, ezen a fejős témán tök sokat nevettem én is. a legjobban a romantikus fejős-beszélgetős tetszik :)))
különben meg csak lestem, hát nekem ezek a kérdések még hátravannak, én a naiv első babás körbe tartozom :) de tényleg, azt hiszem azon belül is hipernaiv :)

A férjes problémákhoz egyelőre nem tudok hozzászólni, csak azt tudom mondani megint, hogy első baba, férjem 7 évvel idősebb, nagyon be van zsongva, így nálunk egyelőre nincs probléma. Így, hogy lány, még a néven sem volt vita.

Na, mára eldugulok, holnaptól már ha minden jól megy, leszek rendesen.

Ja, tudom, mit akartam, van már pocakfotóm, csak még nem töltöttem rá a gépre, majd megteszem, a múlt heti UH-fotókat is bescanneltem már, azzal mindjárt próbálkozom.....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


hát megpróbálom:.... Kép Ficánkakisasszony majdnem 22 hetes

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


juj, de jó, sikerült :)))

ez a legédesebb, kicsit duzzogis ugyan, de a pisze nózija tetszik nekünk a legjobban :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Andy
Köszi, nagyon rendi vagy majd megpróbálkozom a témával, csak mivel az én drága párom extra műszaki buzi (informatikus a szentem) így nekünk van erősítönk is, meg dvd-nk meg ki tudja még mi a fene ami kb 100 madzaggal van összedugva.
Engem már a takarításkor is a frász tör ki ha a tévé mögé nézek.
De igazából én mondjuk láttam az uh-ot élőben (igaz megnézném megint) de az hogy őt nem érdekli az kiakaszt.

Winnie
Ne kapkodjatok első babások élvezzétek ezt a tök jó érzést amikor még mindenki kényezteti a kismamát. Ha már itthon vagy az elsővel akkor senkit nem érdekel, hogy terhes vagy főleg nem az első szülöttedet, hacsak nem olyan okosan csinálod mint Korena akinek a lánya már kész segítség. :lol:

Ja a technikai apukáról jut eszembe, hogy említette valaki a honlap kérdést, hát mivel senki nem kapkodott a téma után én megkérdezem a párom, hogy mennyire bonyi a téma, csak ugye bébi mellett nem sok időm van, de hátha már megvan akkor feltölteni bárki bármit fel tud.

KépKép
Kép
krista
 
 


Sziasztok!
Voltam a dokinál, a pajzsmirigy szuper, nem kellett gyógyszert emelni.
Ha már raktatok fel képet magatokról, végre én is csináltattam. Ezek vagyunk Mi, 26 hetesen :D
Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon tutik a pociképek! Én is ráizgultam a témára, mindjárt fényképezek is. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Kriszta:

:D :D :D szóval apuka "kockafejű"... (bocsi, nem sértésnek szánom ám!!) Az enyém is műszaki buzi és ettől féltem, hogy nálatok is "Kábel a rengetegben" szitu van. Nálunk is. 10 kiló tyúkbél kanyarog a tv állvány mögött. A múltkor már mondtam aptyának, hogy az összeset kinyűvöm és kivágom az erkélyről az udvar közepére, mert képtelenség kitakarítani a tv mögött. Mire ő: "Mi a francnak nyúlkálsz a tv mögött, még megráz az áram. Különben is ki látja, hogy poros?" Férfiak.... :x :x

Winnie:

Tök szupi ez az uh kép. Én is akarok 4D-re menni, de eddig azt gondoltam, korai, biztos nem látszik még semmi Lili igazi formájából, de ez a kép meggyőzött. Jövő szerdán kell mennem dokihoz, és be is jelentkezem 4D-re. Alig várjuk már, hogy lássuk a kisasszonyt. Párom rá fog olvadni a képernyőre. :D

Mágnes:

Szép pocak! Nekem is majdnem ekkora van, pedig én még csak 22 hetes vagyok. Hűha, lehet, hogy XL-es lyányom lesz? :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Mégse töltök fel képet. :cry: Olyan bénán nézek ki. :cry: :cry: Valahogy nem igazán sikerül magamról elfogadható képet csinálni, pedig felvettem háromféle szerelést legalább...

Kép
Kép
tinu
 
 


Na lányok, ezt figyeljétek! Felbuzdultam a képek láttán, de segítség hiányában a ruhásszekrény tükréhez fordulhattam csak, úgyhogy így, ahogy vagyok, mackó alsóban és teniszpólóban lekattintottam magunkat az előbb :D
Tekintélyes pocak, bár nekem a fenekemre se lehet azt mondani, semmiség... :oops:

Kép

Andi


Kép
andykamama
 
 


Tinu!

Gyerünk, képet fel, nézz meg engem, az én szerkóm aztán tényleg gáz! :D Na meg ez az önsegélyező fényképész technika is... :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


andykamama: de olyan béééééééééénaaaaaaaaaaaaaaa... Mármint én. De megtekintém még egyszer a képeket, hátha a szuperegóm most elnézőbb lesz. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Kép

Megvettük a babakocsit, ő lenne az:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Andi: tényleg hasonló méretűek vagyunk:) Apa lemérte a pocimat, 109 cm. Azt hittem több :D

tinu: rakj fel képet, kíváncsiak vagyunk!!

Kutyatéma: Nekünk akkor lett kutya, amikor kiderült, hogy babánk is lesz. Akkor már nem akartuk visszamondani. Hobi bent van, ha a baba ismeglesz, akkor is bent marad, túl pedigrés és túl drága :lol: Arra szoktattuk, hogy az ebédlőig jöhet be, a szobába nem is próbálkozik. És a héten szobatiszta lett!!! :lol:
Ha sikerül, róla is rakok képet.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kép [/img]

Kép
Kép
tinu
 
 


Mágnes!

Tök jóképű ez a járgány! :) Nekünk is valami ilyesmi kéne, aminek ilyen jó nagy kerekei vannak. Nálunk kislány lesz, úgyhogy szín ügyben valami semlegesebb kéne (hátha a következő meg fiú lesz), de tényleg bejön. Drága volt? Hol sikerült venni?

Andi


Kép
andykamama
 
 


Kép [/img]

Kép
Kép
tinu
 
 


Na sikerült. Először raktam fel képet és nem sikerült egyszerre, ráadásul szöveggel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nahát, Tinu, mi bajod ezzel a képpel? Persze, látom én, már előre morcosan néztél, mert szerinted úgysem lesz jó a fotó. :) Szerintem semmi gond vele.

Andi


Kép
andykamama
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158779844.22.jpg[/img] Hobi gyerekkor...
Kép Hobi ma :D[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Andy: rendi vagy. :) Azért néztem morcosan, mert önkioldóval csináltam a képeket (a férjem nincs itthon), és ilyenkor nem tudok mosolyogni a gépbe. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: a kép tök jó!!! Ügyi vagy!

Andi: Nekünk is leányzó lesz, de ezen nem látszik meg rögtön minden. Pesten vettük, abban a babakocsi nagykerben, aminek a szórólapját felraktam anno... Képzeld! A kerekeit ingyen kicsrélték ilyen extra nagyra, mert szóltunk, hogy terepjárgány lenne :D
45 ezer volt lábzsákkal, pelenkázó táskával. A kétéves keresztfoamat beletettük, szóval sokáig kitart majd remélem! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jaj, Mágnes, ez a kutymuty naggggyon édi! Istenem, olyan drága!!! :) Valamikor én is meg voltam őrülve egy ilyenért, aztán meg az árától őrültem meg majdnem, amikor közölték, úgyhogy maradtunk a sima "udvari" kutyánál, akit az apósom talált még a Duna parton, valaki megszabadult tőle még pici korában, szegény ott csellengett, após meg fogta, be a szatyorba, és hazahozta. :D

Ez a kedvenc alvó póza. Tisztára, mint egy gyerek. :)

Kép

Andi


Kép
andykamama
 
 


Most lelépek, jó éjt mindenkinek, elaltatom Lilit, mert már szétrúg. :D

Andi


Kép
andykamama
 
 


Én is megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt Mindenkinek! :)

Húú ez a babakocsi nagyon jól néz ki, már ki is nyomtattam Anyának!

Várjuk a címet!!!!

:)
mot
 
 


Sziasztok!

Andi:
Nagyon aranyos a kutyu! A miénk reggelente csinál így, amikor kényeztetni akarja magát. Nagy ribanc, pedig kan. :D
Nekem ezzel a kutyuval szerencsém vo,t szülinapomra kaptam. Négy éve a gyerek és a kutyu minden álmom, és egyszerre vált valóra :lol:

mot:
Örülök, hogy tetszik a kocsi, a cím: Bp., Könyves K. krt. 64.
2 év gari van rá!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Andi:
Most olvastam vissza, hogy mit írtál a férfiak hozzáállásáról a babtémához. Megnyugodtam, hogy az én párom is a normál kategóriába tartozik :D Tényleg így van, ha bemegyünk bababoltba, a bébiőröket és elektromos mellszívókat buzerálja. Ami nem gurul, vagy nem bedugható valahová, az nem érdekli. :lol:
Bár a babakocsinál azt mondta, én választok, én tudom, 2 perc alatt kiszúrta a kocsit, én meg örültem, hogy végre választott ő is valamit! :D
Rgyébként ő is informatikus.. Egy távirányítóval 5 féle kütyüt kell irányítani. Ő azt mondja de szuper így, nekem fél óra, míg a tévére hangot adok.. :lol:

A mosódió engem is érdekelne!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Titeket aztán nehéz követni :D ,tegnap már nem tudtam jönni,erre ma meg ekkora termés fogad......váó

Akkor asszem én is a "mégegyszer megnyitom" taktikát fogom alkalmazni. :)

Szana!
Nagyon csinos a pocakod,hát rajtad,tényleg nincs egy deka felesleg se......tök ari a cicafüles kép is,még ilyen hasat???sportolsz valamit?

És tényleg ilyen elven működnek ezek a pasik,hiszik,ha látják,én is úgy éreztem,hogy igazából tudatalatt nem fogta fel,úgy probált velem örülni,de csak akkor tudatosult benne,hogy ez már nem tréfa,mikor elvágta a köldökzsinort.....

Nagyon aranyos a kutyátok. Nekünk rotink van,kölyökként került ide,éppen azért,hogy szokja a gyereket,de mi se hagyjuk együtt őket soha. Napközben be van téve egy kennelbe,csak éjszaka mászkálhat szabadon,én akkor is félek.... :( nem tőle,mert olyan szelíd,de kutyában nem bízok,főleg rotiban. :cry:


Mágnes!
A hormonok akkor nálad is tökéletesen működnek......sokkal érzékenyebb vagyok én is,mindenen tudnék sírni,máskor meg robbanok hirtelen.... :evil:
Tisztelet a kivételnek(Mot biztos kivétel) de az átlagot,(apukákat)szerintem se érdeklik a babaruhák,cuccok,csak azok,amit szerelni lehet,ezt én is megerősíthetem. :D Még jó,hogy volt akivel megosztanom ezeket az élményeket,mert egy anyuka olyanoknak is tud örülni,ami mást teljesen hidegen hagy...
Na azért próbált úgy csinálni,mintha,de azért mindig szólt,ha kicsit tovább nézelődtem a cuccok között,válasszak már egyet,aztán menjünk,mindig türelmetlen volt,mit lehet ezen annyit nézni????mindig ezzel jött....de ez nem így működik....igaz??? :?

Kata!
Köszike a gyors reagálást :D nekem meg 105 cm most,de te biztos nagyon vékony vagy,és csak többnyire a hasad nőtt....én meg már 15 kg-nál tartok most. :oops:

De jó neked,hogy apa ilyen rendszerető......nálunk sincs annyi bújás,mint Dávidnál,azért most,hogy többet mocorog már többször megsimizi,de közel se annyiszor,mint az elsőnél....

Akkor "nyomulás" (fejni) legyen a jelszó!!!!
Sajnálom,hogy rossz benyomásokat szereztél a Sote-n,remélem a második fiacskádnál más élményekben lesz részed,ami a korházat illeti. Láttad már a szülőszobát amúgy?
A csecsemősöket meg zargatni kell itt is,de legalább segítenek,van köztük aki elég normális,persze embere válogatja,van akinek szimpatikusabb az egyik,van akinek a másik...volt aki nekem se jött be,de most talán könnyebb lesz,ebben reménykedem,hogy nem szorulok rájuk,mert tudni fogom,hogy mit csináljak. :roll: (Remélem)
fú én sokat zargattam őket, éjjel is mentem mindig,nem tudtam szoptatni,olyan kis bénácskák voltunk,nem tudtam mellre rakni sehogy,de szerencsére belejöttünk mire haza kellett jönni.(Túlságosan is :oops: )

Kviki!
Nálunk is vitatéma még a név..... :D

Szép nagy a pocakod!

És jól néz ki a kiságyatok,ez tényleg baráti áron volt. Szépen alakul a szoba.


Tünde!
Ez igen! Nagyon helyes a te pocakod is a maga 89 cm-vel.
Kár volt felhoznom a témát :oops: úgy látom,most irigykedem rendesen
Hogy csináljátok ezt????!!! :oops:

Korena!
Teljesen egyetértek veled mindenben :D

Andykamama!
Hú,ez tényleg szép méret,nekem kb. 28 hetesen ekkora :(
én se vagyok balerina alkat,igaz 60 kg-ra sikerült visszafogynom Dávid után.

Krista!
Fiúk :D
Ez az elején tényleg így van,Dávid is állandóan lepisilt,de volt mikor saját magán átpisilt és a pelenkázómögötti falat sikerült eltalálnia, :D de szerencsére hamar leszokott róla.Én is megtanultam gyorsabban pelenkázni,hogy ne legyen ideje,vagy letakartam egy textil pellussal,amíg törölgettem a popóját,de ezt úgyse lehet elkerülni.... :D

Így utólag tényleg abszurd és kicsit morbid is ez a korházi fejőgépes közös romantikázás,de akkor valahogy nem így éreztem. :roll: Én szégyellős vagyok,és nyílvánosan nem nagyon szopiztattam,de akkor valahogy nem érdekelt ez se,akkor teljesen más volt a lényeg,én bele se gondoltam abba,ami most kivülről nézve elég morbid.... :D
Fejő :roll:
Ilyen nagy gép, már nem tudom milyen pontosan egy nagy szekrény szerű,és hozzá lehet csatlakoztatni a kézi Medelát,de nagyon gyors,ez tetszett benne a legjobban,és hogy lehetett állítani az erősségén.

Winnie!
Mi előtte megvettük a szopis melltartót (2),de a korházban is jöttek árulni,ha tudom,lehet,hogy nem veszem meg.....szerintem ha nem szoptat az ember,akkor is érdemes legalább 2-t beszerezni.

Nagyon aranyos Ficánka kisasszony!

Idáig jutottam,de amint hazajövök a védőnénitől ígérem folytatom!

Üdv:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ilgya, Kata, ha jól tuodm Istvánosok. Nekem saját tapasztalatom nincsen, de egy barátnőm szült ott 2 éve, meg most nyáron, és azt mondta, hogy most valahogy sokkal kedvesebbek voltak a csecsemősnővérek, 2 éve nem nagyon volt elragadtatva a segítségből, de úgy érezte, mintha szemléletváltozás történt volna, pedig elég nagy pörgés volt júliusban hidegfrontkor, baromi sokan szültek azon az éjszakán is. szóval ez nekem biztató volt, nekem legalábbis bizti nagy szükség lesz segítségre. :)

Hasit én még nem mértem, de lehet, hogy nemsokára fogok. még mindig nem érzem akkorának a pocakomat, de azért egyre határozottabban gömbölyödik, már kapok kis pocakelismeréseket.... :)

Sírás: hét én a hétvégén láttam egy jó kis romantikus Jane Austen filmet a tévében (Mansfield park - aki nem ismeri, ő írta a Büszkeség és Balítéletet is), hát én azon könnyeztem nagyokat. :)

majd még folytköv.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok

Uj vedonom bejelentekzett mara,de azzal a hevvel le is mondta,mert csotoresuk van otthon.Na ugyhogy ismerkedes elmarad :)

Szana
A kepeken sokkal fiatalabbanak nezel ki,se tenyleg :D Kb egy kaliber vagyunk pocakban:)
Kutyatemaban nem vagyok otthon,mert nnics,igazabol nem si szeretnek lakasba,csak plusz takaritast igenyelne.Valahogyaz tisztasagi mercembe nem fer kutya,nagyon edesek udvarban (van is a mamanal ,azt nyustolheti kedvere ) de lakasnban max pici kutya elvezi.

Tunde
Neked is formas mar a pocak:lol:

Krista
A mosodio foltokra azert nem tokeletes,de szerintem foltoktol csak beaztatas es dorzsoles utjan lehet megszabadulni,marha egyaltalan lehet... :roll: :wink: Alex eleg ugyi volt,keves ruhaja lett olyan foltos amit nem tudtam kimosni,azokat egyszeruen kidobtam vagy portorlesre hasznalom.Inakbb azert jo a mosodio mert termeszetes es gazdasagos,extra erzekeny boru gyerekeknek kifejezetetten ajanlott.
Igen a fiu babat ha kicsomagolod oket pisilnek ezerrel :lol:
Ne aggodj tokeletes ferj nincs,ahogy mi sem vagyunk azok. :wink: Lenyeg hogy neked tokeletes legyen,mas velemeye kit erdekel :lol:
Bar oszinten szolva,azert is szerettem bele apaba anno,mertamelet hogy jkepu,kifejezetettem segitokesz,udvariaz is volt,es az a mai napig is.Szoval attol hogy besegit nekem a bevasarlasban vagy bepakol a mosogatogepbe,meg ugyanolyan jo pasinak tartom mint ha nem tenni es adna a machot...
Reszvetem hisztis kiscsajjal kapcsolatban.En nem igen a temahoz szolni,mert enyem pasi sosem voltaz,vagy csak mertekkel. Annyira szulobarat hogyaz hihetetlen :lol: ugyhogy mi ugy indultunk ketteskenek hogy csak ilyet szertnekn,nem lenyeg a neme :lol:
Nalun kez a 4 ev korkulonbseg nem elsz rossz.Mar felfogja hogy tesoja lesz, es erti is,varja is bagyon.Sot segit ha leesik valami,hogy any ne hajolgasson,vagy hozza a dolgokat keres nelkul.Mivel ovis igy a ugyanannyi idom lesz a tesora is mint ra volt,szerintem masodik babais megerdemelem ajd ugyanannyi figyelmet mint O anno,es akkor pont ilyen kiegyensulyozott lesz.

Viki
Helyes a kisalgy,pont ilyen a mienk is :lol: Poci meret tenyleg alkattol fugg,nekem alapbol a derekam 70 cm,tehat tekintelyes a valtozas :lol:

Andy
A mosodiohoz nem ekll oblito,de megsem lesznek kemenyek a ruhak.
Hat tenyleg jo meretes mar a pocak :)

Winnie
Edes a kep,es mi lesz ficankakisasszony neve??

Magnes
Nagyon jo a kep:)
A babakocsi is nagyon modern :P

Ilgya
Hat igen alapbol 50kg vagyok,de neke mmost ez a 9 plusz is fura mar,mert ennyivel mentem anno szulni.Csak a hasamra megy,de az sem olyan vidam am amikor vissza kell amjd varazsolni laposra.Nem bantam volna ha mashova is megy...de ez mar igymarad ha masodszorra sem jott ossze :)
Hat meg nem lattam a szuloszobat,mad oktoberben megyek megnezni. En is tok bena voltamaz elosnel,alapbol hatarozott egyeniseg vagyok de ott mint egy nyuszika ...Persze most mar nagyobb lesz a szam,meg mar tudom mire szamitsak,csak osszejon.Pozitivan allok hozza :!: :wink:
Ott a csecsmosok hiaba is kertem,azt mondtak:anyuka ebbol a kis mellbol,raadasul befele fordulo bimbokkal ugysem fog szikerni...Na mostmar tudom hogyan valaszolnek neki vissza,de akkor csak a konnyeim jottek...Hat igen baby blues..

Na megyek mert kesz is az ebed,vedono miatt hamarabb foztem.

kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Lányok! Tegnap elmentem a családdal a TESCO-ba babarészleget becéloztam. Láttam vízhatlan alátétet a kiságyba, mindenféle színben. Mondom a páromnak: Jaj de jó, én erre nem is gondoltam,hogy ilyen is kellene (Lilinél nem volt) és van mindenféle méretben és.... csacsogtam ott neki. Válasz: AHA! Na erre elmeséltem neki mit is írtunk itt a férfi hozzáállásról, meg arról, hogy a második baba már nem is olyan nagy szám.. stb. Hát vérig sértődött, hogy ez nem is igaz, Őt érdekli és alig várja meg blablabla. Jól a lelkébe gázoltam "szegénynek" szóval semmi pénzért nem ismerné el, hogy Ő nem a tökély apuka. Mindegy így is imádom!! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Ilgya,

Köszi :oops: Pedig már 10kg van rajtam, s a védőnőm szerint figyelnem kéne a súlyomra...persze ezt csak a mérleg megtekintése után mondta, előtte ugyanis épp azon csodálkozott, hogy még mindig nem híztam csak hasra... na de 10kg-t:?:
Nem sportoltam semmit...leszámítva a tesi órákat gimiben, ami elég rég volt...viszont sokat dolgoztam/rohangáltam. S nálam a séta szinte egyenlő volt a futással, iszonyatos sebességgel tudtam közlekedni - na, ez is a múlté...a járásom most, mint a lassított felvétel; a párom szokott is cikizni emiatt; hiszen anno ő is alig bírta tartani velem a lépést :lol:
Egyébként mindig kis nyeszlett voltam, ilyen az alkatom.

Köszi a hozzászólásokat kutya témában...remélem sikerül megtalálnunk a legoptimálisabb megoldást.

Andi,

A mi kutyusunk pont ugyanígy szokott feküdni
:D Nagyon cuki

Tök jó, hogy ennyi képet raktatok fel!

Kép
Kép
szana80
 
 


ja a mosódió: szóval az interneten a vaterán rendeltem anno mintacsomagot 700.- ért asszem. A mintacsopag 4 mosásra volt elegendő. Pici félbevágott diócskák, mint a szerecsendió vannak egy kis vászonzacskóban. Ebbe a zacsiba kell beletenni a diókat, be a gépbe a ruhák közé, öblittő semmi. Zoknikat is mostam vele, és mindint kimosott. Én féltem, hogy a ruha büdös marad, vagyis olyan használt szagú, de annak ellenére, hogy a diónak semmiféle szaga nincs, a ruhák nagyon kellemes tiszta illatúak lettek, öblítő NÉLKÜL!! Szerintem 700 pénzt megér kipróbálni, ha nem jön be valakinek akkor sem nagy áldozat. A héjat meg kertben fel lehet használni trágyának, vagy kidobni a kukába. Tök természetes, antialergán stb. Szóval nem tudok semmi rosszat mondani róla.
ja és http://mosodio.hu/inhaltwaschnuss.htm?/ itt van még több infó, és rendelni is lehet!!

Ja és mégvalami! Szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hogy ma vagyok 20 HETES!!! ELTELT A FELE!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?