Sziasztok!
Titeket aztán nehéz követni
,tegnap már nem tudtam jönni,erre ma meg ekkora termés fogad......váó
Akkor asszem én is a "mégegyszer megnyitom" taktikát fogom alkalmazni.
Szana!
Nagyon csinos a pocakod,hát rajtad,tényleg nincs egy deka felesleg se......tök ari a cicafüles kép is,még ilyen hasat???sportolsz valamit?
És tényleg ilyen elven működnek ezek a pasik,hiszik,ha látják,én is úgy éreztem,hogy igazából tudatalatt nem fogta fel,úgy probált velem örülni,de csak akkor tudatosult benne,hogy ez már nem tréfa,mikor elvágta a köldökzsinort.....
Nagyon aranyos a kutyátok. Nekünk rotink van,kölyökként került ide,éppen azért,hogy szokja a gyereket,de mi se hagyjuk együtt őket soha. Napközben be van téve egy kennelbe,csak éjszaka mászkálhat szabadon,én akkor is félek....
nem tőle,mert olyan szelíd,de kutyában nem bízok,főleg rotiban.
Mágnes!
A hormonok akkor nálad is tökéletesen működnek......sokkal érzékenyebb vagyok én is,mindenen tudnék sírni,máskor meg robbanok hirtelen....
Tisztelet a kivételnek(Mot biztos kivétel) de az átlagot,(apukákat)szerintem se érdeklik a babaruhák,cuccok,csak azok,amit szerelni lehet,ezt én is megerősíthetem.
Még jó,hogy volt akivel megosztanom ezeket az élményeket,mert egy anyuka olyanoknak is tud örülni,ami mást teljesen hidegen hagy...
Na azért próbált úgy csinálni,mintha,de azért mindig szólt,ha kicsit tovább nézelődtem a cuccok között,válasszak már egyet,aztán menjünk,mindig türelmetlen volt,mit lehet ezen annyit nézni????mindig ezzel jött....de ez nem így működik....igaz???
Kata!
Köszike a gyors reagálást
nekem meg 105 cm most,de te biztos nagyon vékony vagy,és csak többnyire a hasad nőtt....én meg már 15 kg-nál tartok most.
De jó neked,hogy apa ilyen rendszerető......nálunk sincs annyi bújás,mint Dávidnál,azért most,hogy többet mocorog már többször megsimizi,de közel se annyiszor,mint az elsőnél....
Akkor "nyomulás" (fejni) legyen a jelszó!!!!
Sajnálom,hogy rossz benyomásokat szereztél a Sote-n,remélem a második fiacskádnál más élményekben lesz részed,ami a korházat illeti. Láttad már a szülőszobát amúgy?
A csecsemősöket meg zargatni kell itt is,de legalább segítenek,van köztük aki elég normális,persze embere válogatja,van akinek szimpatikusabb az egyik,van akinek a másik...volt aki nekem se jött be,de most talán könnyebb lesz,ebben reménykedem,hogy nem szorulok rájuk,mert tudni fogom,hogy mit csináljak.
(Remélem)
fú én sokat zargattam őket, éjjel is mentem mindig,nem tudtam szoptatni,olyan kis bénácskák voltunk,nem tudtam mellre rakni sehogy,de szerencsére belejöttünk mire haza kellett jönni.(Túlságosan is
)
Kviki!
Nálunk is vitatéma még a név.....
Szép nagy a pocakod!
És jól néz ki a kiságyatok,ez tényleg baráti áron volt. Szépen alakul a szoba.
Tünde!
Ez igen! Nagyon helyes a te pocakod is a maga 89 cm-vel.
Kár volt felhoznom a témát
úgy látom,most irigykedem rendesen
Hogy csináljátok ezt????!!!
Korena!
Teljesen egyetértek veled mindenben
Andykamama!
Hú,ez tényleg szép méret,nekem kb. 28 hetesen ekkora
én se vagyok balerina alkat,igaz 60 kg-ra sikerült visszafogynom Dávid után.
Krista!
Fiúk
Ez az elején tényleg így van,Dávid is állandóan lepisilt,de volt mikor saját magán átpisilt és a pelenkázómögötti falat sikerült eltalálnia,
de szerencsére hamar leszokott róla.Én is megtanultam gyorsabban pelenkázni,hogy ne legyen ideje,vagy letakartam egy textil pellussal,amíg törölgettem a popóját,de ezt úgyse lehet elkerülni....
Így utólag tényleg abszurd és kicsit morbid is ez a korházi fejőgépes közös romantikázás,de akkor valahogy nem így éreztem.
Én szégyellős vagyok,és nyílvánosan nem nagyon szopiztattam,de akkor valahogy nem érdekelt ez se,akkor teljesen más volt a lényeg,én bele se gondoltam abba,ami most kivülről nézve elég morbid....
Fejő
Ilyen nagy gép, már nem tudom milyen pontosan egy nagy szekrény szerű,és hozzá lehet csatlakoztatni a kézi Medelát,de nagyon gyors,ez tetszett benne a legjobban,és hogy lehetett állítani az erősségén.
Winnie!
Mi előtte megvettük a szopis melltartót (2),de a korházban is jöttek árulni,ha tudom,lehet,hogy nem veszem meg.....szerintem ha nem szoptat az ember,akkor is érdemes legalább 2-t beszerezni.
Nagyon aranyos Ficánka kisasszony!
Idáig jutottam,de amint hazajövök a védőnénitől ígérem folytatom!
Üdv:Ildikó